با سلام و خدا قوت خدمت مهندسای عزیز به نظر من هم سوالات نظارت مثل محاسبات بود و اینکه بیشتر طراحان سوال به دنبال پیچوندن مهندسا هستن ،ما که نمی خوایم مچ گیری کنیم یه آزمون برای ورود به حرفه مهندسی هست و اینکه کتابهاشم که همه موجوده فقط برای اینکه مهندسا وارد این حرفه بشن یه امتحان که آیا مهندسا آشنایی دارن با مباحث یا نه مهمه ؟! اما این سوالا داشت اینو میگفت که :مهندس دیدی سوالی دادم که تا بحال ندیدی !!!!دیدی نمی تونی!!! سوالهایی که فقط فقط دلیلش این بود که همه غلط بزنن ،من از همه مهندسا میخوام یه حرکتی کنن برای این بی احترامی و دهان کجی طراحان سوالات به ما ،خوب سوال باید در یه حد متعادل باشه و نه اینکه سوالات دوره قبل با این دوره 100 درصد تغییر و حالا از جاهایی که خدای نکرده مهندسا نتونن جواب درست بدن . نون خوری باز کردن از این امتحان ها دیگه اگه خیلی سختگیر هستین برین جلو بساز بفروشا رو بگیرین که بی هیچ مزاحمتی وارد این مقوله میشن و روی هر چی مهندس سفید میکنن . اگه خیلی سختگیرین برین جلوی این ساخت و سازها رو بگیرین !!!
من و ما مهندسا یه کاری بکنیم ماشا الله که رئیس سازمان هم که میگه به من ربطی نداره !(توی سایت خبر آن لاین قسمت مشکلات مردم ) آقای رئیس پس به کی ربط داره شما باید از ما حمایت کنین . واقعا که قشر مهندس تو این جامعه و تو این مملکت داره میسوزه !!!وقتی یه استاد کار با دیدن دستمزد پیشنهادی کارفرما به ایشون میگه این حقوق مهندساس و من نمی تونم با این حقوق کار کنم ببینید که ما کجائیم .
با عرض سلام وادب و احترام خدمت همه دوستان" نمره بنده تو آزمون نظارت 49 شده دوستان کسی میتونه در مورد جبران این 1 نمره کسری راهنمایی کنه؟ ساکن اصفهانم هستم. مرسی![]()
تجمع دانشجویان در اعتراض به تغییر نام یک رشته صبح امروز عده ای از دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته مهندسی عمران عمران برخی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در اعتراض به تغییر نام و سرفصلهای این رشته به مهندسی اجرایی از ترم جدید، مقابل وزارت علوم تجمع کردند. |
خب از اون طرف در نظر بگیرید, مثلا الان دانشگاه علمی کاربردی اومده مهندسی تکنولوژی عمران - عمران رو ارائه داده که یک دانشجو با مدرک فوق دیپلم مثلا زنبور داری رفته داری تکنولوژی عمران - عمران میخونه. این دانشجویی که رشته دبیرستانش انسانی بوده و فوق دیپلم زنبور داری داشته و حالا کارشناسی ناپیوسته عمران - عمران میخونه آیا اصلا پایه ریاضی داره واسه مهندسی؟
البته مشکل از دانشجو ها نیست, چون دانشجو رشته رو میبینه و خوشش میاد و بطور قانونی مدرکش رو میگیره. اما اشکال از اینه که سیستم آموزشی و دانشگاهی ما الان چند سالی هست که بصورت فجیع هردمیبل شده. فقط پول خانواده ها داره تو بنگاه های مدرک دهی هدر میره از اونور هم دانشجوهای بیسواد با مدرکهای دوزاری بیرون میان که حتی مدرکشون رو سازمان هایی مثه نظام مهندسی هم قبولش ندارند. کی این وسط جوابگو هست الله اعلم.
با عرض سلام بنده مدرک کاردانی عمران رو سال 86 گرفتمو کارشناسی رو سال 91 از مدرک کاردانیم 5 سال میگذره یه جایی خوندم سابقه کار برای کارشناسی ناپیوسته 2 سال هست و برای کارشناسی پیوسته 3 سال با این اوصاف 1 سال سنوات برای (5 سال که از مدرک کاردانیم میگذره )حساب میشه سال دیگه میتونم امتحان نظارت نظام مهندسی رو بدم؟؟(جمعا دو سال) خیلی ممنون میشم از دوستان جوابمو بدن با تشکر
همین امروز بچه های دانشگاه آزاد تهران جنوب و چند تا شهر دیگه تجمع داشتن جلوی سازمان سنجش در اعتراض به مهندسی اجرایی عمران که دانشگاه آزاد خودداری کرده بود برگشتن عنوان رشته به تکنولوژی عمران و تجمعشون هم نتیجه داد.
متن نامه:طینامه ای به شماره «62393/س» که از طرف دکتر ابراهیم خدایی به تمامی دانشگاههای دولتی و غیر انتفاعی سراسر کشور ارسال شده است، برای دانشجویان ورودی 1391 ، رشته مهندسی اجرایی عمران به مهندسی تکنولوژی عمران-عمران تغییر پیدا کرده و کلیه دانشجویانی که در سال 91 تحت عنوان رشته کارشناسی مهندسی اجرایی عمران در دانشگاه ها پذیرش شده اند، با رشته مهندسی تکنولوژی عمران-عمران ادامه تحصیل داده و فارغ التحصیل می شوند.
جناب اقای دکتر اقبالی
رئیس محترم مرکز ازمون دانشگاه ازاد اسلامی
با سلام
احتراما به استحضار می رساند با توجه به اینکه موضوع تغییر عنوان رشته تحصیلی کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی عمران عمران به کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران مشکلات عدیده ای را برای پذیرفته شدگان کد رشته امتحانی ۲۰۹ به وجود اورده است خواهشمند است دستور فرمایید در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان کد رشته۲۰۹ با عنوان مهندسی تکنولوژی عمران عمران صرفا برای ورودیهای سال ۱۳۹۱ اقدام لازم به عمل اید.
باارزوی توفیق الهی
دکتر سید ابوالفضل حسنی مدیر کل دفتر گسترش اموزش عالی ودبیر شورا
مدتی قبل هم که تجمع مقابل مجلس و سازمان سنجش باعث شد دکتر خدایی دستور بده که مهندسی اجرایی از سال 92 اعمال بشه و همه دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی موظف به این امر شدن فقظ دانشگاه آزاد خودداری کرده بود که اونم با تجمع امروز ترتیب اثر داده شد.
شایان ذکر است از سال 1392 پذیرش دانشجو صرفاً تحت عنوان رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران صورت خواهد گرفت.
متن کامل نامه رسمی به شرح زیر می باشد:
http://siyahkal.com/up3nter/uploads/13545087511.gif
مشاهده پیوست 128149
کسی میدونه زمان ثبت نام آزمون نظام مهندسی چه روزی ه ؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید
و اگر میشه سایت شو معرفی کنید؟
با سلام
ببخشید شما عکسی از نامه بالا که برای دانشگاه آزاد هست رو دارید؟
با سلام
دوستان همانطور که در جریان هستید، بر اساس مصوبات کمیسیون هم ارزی کسانی که عنوان مدرک تحصیلی آنها در مقطع کارشناسی ناپیوسته با عنوان مهندسی تکنولوژی معرفی شده مانند:
(مهندسی تکنولوژی عمران) از دریافت پروانه طراحی و محاسبه محروم شده اند و کد رشته آنها در نظام مهندسی جز کد مرتبط به عمران محسوب شده و نه اصلی.
از سال 87 عنوان رشته دانشجویان کارشناسی ناپیوسته از مهندسی عمران-عمران به تکنولوژی عمران-عمران تغییر پیدا کرده که در این باره هم هیچگونه اطلاع رسانی نشد و هنوزم خیلی از دوستان دچار ابهام و سردرگمی هستند که هدف از ذکر واژه تکنولوژی برای عنوان مدرکشون بابت چی بوده و تفاوت اون با مهندسی عمران-عمران در چی هست.
با توجه به این که این مصوبه باعث یک بی عدالتی و تبعیض بزرگ نسبت به فارغ التحصیلان مهندسی تکنولوژی عمران شده و این فارغ التحصیلان از حق مسلم خودشون محروم شدند بر ما واجب هستش که با اعتراض به این مصوبه و اصلاح اون حق دارندگان مدرک مهندسی تکنولوژی ادا بشه و از همه شما دوستانی که این مصوبه شاملتان شده درخواست دارم با اطلاع رسانی به دیگران و پیگیری از هر نهاد و مسولی که فکر میکنید باعث ایجاد اعتراضی بشیم تا بتونیم از این طریق علاوه بر رسوندن اعتراضمون در سکوت معنادار مسولین مربوطه شروعی بشیم برای بازپس گیریه حق مسلم خودمون ببینید تاکید میکنم حققققق مسلللم خودمون. اینجاش آدمو میسوزونه
از آنجایی که حق گرفتنی است و نه دادنی پس ما هم باید حق ضایع شده خود را پس بگیریم.
به این وبلاگ هم سر بزنید. http://civilgroup1.mihanblog.com/