اونوقت مشهد واسه کدوم کشوره؟!!!
اگه توو مشهد خودش اجرا کرده دیگه چرا ادعا میکنه که توو ایران اجرا نشده؟!!
طرح جالبی بود من تا حالا ندیدم
کسی که طراحی کرده بهتر میدونه که از نظر سازه ای و اقتصادی بادبند بهتره یا این دیوار فولادی
توو اسکلت فلزی دیوار برشی بتنی اجرا میشه و اینکه این از جنس خود اسکلت هست از مزایای این طرح به حساب میاد البته این نظر منه
منظورم این بود که واسه اولین بار داره اجرا میشه!اونوقت مشهد واسه کدوم کشوره؟!!!
اگه توو مشهد خودش اجرا کرده دیگه چرا ادعا میکنه که توو ایران اجرا نشده؟!!
طرح جالبی بود من تا حالا ندیدم
کسی که طراحی کرده بهتر میدونه که از نظر سازه ای و اقتصادی بادبند بهتره یا این دیوار فولادی
توو اسکلت فلزی دیوار برشی بتنی اجرا میشه و اینکه این از جنس خود اسکلت هست از مزایای این طرح به حساب میاد البته این نظر منه
باید روی طراحیش کار کرد تا بشه نظر داد
اما اگه بتونه نیروی زلزله رو مهار کنه فکر کنم وزنش کمتر از دیوار برشی بتنی بشه و این خودش ی پون مثبته
در مورد سوراخ هام فکر کنم اون قسمتها توی تحمل نیرو تاثیری نداشتن و به خاطر کمتر شدن وزن این کارو کرده باشه ( البت فقط در حد ی فرضیه ست )
والله من محاسبه ای نکردم ، فقط حدثی زدم ک اونم نوشتم در حد یه فرضیه ستدیوار برشی فولادی ، تحت زلزله شدید ورقش کمانش میکنه و قسمتی تحت کشش قرار میگیره. خوب در اون صورت این سوراخا باعث تمرکز تنش و ضعیف عمل کردن دیوار نمیشه؟
مشاهده پیوست 152211
در دیوار برشی فولادی این کشش ها به قدری مهم هستند که در مدل کردن آنها در sap به جای استفاده از area از المانهای مورب مفصلی استفاده میشه.
توضیح این مطلب در نشریه 360 خودمون اومده و البته من تو سایت خودم هم توضیحات این نشریه رو قرار دادم :
http://elm24.com/2013/02/19/%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-sap/
دیوار برشی فولادی ، تحت زلزله شدید ورقش کمانش میکنه و قسمتی تحت کشش قرار میگیره. خوب در اون صورت این سوراخا باعث تمرکز تنش و ضعیف عمل کردن دیوار نمیشه؟
مشاهده پیوست 152211
در دیوار برشی فولادی این کشش ها به قدری مهم هستند که در مدل کردن آنها در sap به جای استفاده از area از المانهای مورب مفصلی استفاده میشه.
توضیح این مطلب در نشریه 360 خودمون اومده و البته من تو سایت خودم هم توضیحات این نشریه رو قرار دادم :
http://elm24.com/2013/02/19/%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-sap/
والله من محاسبه ای نکردم ، فقط حدثی زدم ک اونم نوشتم در حد یه فرضیه ست
توی تیر لانه زنبوری هم تقریبا اتفاق مشابهی می افته ، یعنی اونجا با تقویت محور ضعیف شاهد ایجاد سوراخهای 6 ضلعی هستیم
منم بر اسا اون تیر ، این فرضیه رو دادم ، که اگر بخوام نظریه اش کنم ، باید محاسبات لازمو انجام بدم![]()
اوکی اوکی پس شما ادامه بدین هرموقع به مشکل برخوردین بیاین سراغ خودمدوست عزیز، نظر منم فرضیه است دیگه!
حتما یه علتی داشته که این کارو کرده. داریم بحث میکنیم شاید تونستیم نظریه اش کنیم!![]()
باید روی طراحیش کار کرد تا بشه نظر داد
اما اگه بتونه نیروی زلزله رو مهار کنه فکر کنم وزنش کمتر از دیوار برشی بتنی بشه و این خودش ی پون مثبته
در مورد سوراخ هام فکر کنم اون قسمتها توی تحمل نیرو تاثیری نداشتن و به خاطر کمتر شدن وزن این کارو کرده باشه ( البت فقط در حد ی فرضیه ست )
اینم دیوار برشی جدیده که به گفته ی مهندس محاسبش تا حالا تو ایران اجرا نشده!!!
خود ساختمون تو مشهده..
به نظر شما عیبی داره یا نه؟
مشاهده پیوست 151817مشاهده پیوست 151818
دیوار برشی فولادی که چیز عجیبی نیست ولی این سوراخها واسه چیه؟ کسی میدونه؟