سلام رشته من بهداشت حرفه ایه اگه کسی سوالی در باره ایمنی , بهداشت , ارگونومی, عوامل زیان اور محیط کار داره در خدمتم
id yahoo: reza_red2
سلام رشته من بهداشت حرفه ایه اگه کسی سوالی در باره ایمنی , بهداشت , ارگونومی, عوامل زیان اور محیط کار داره در خدمتم
با درود و خسته نباشید. لطفا راجع به OHSAS جزوه و مطلبی دارید برام بفرستید![]()
سلام ...
بطور کلی پیشنهاد میشه مهندسین صنایع با هر گرایشی و حتی کارشناسان مدیریت صنعتی این دوره رو بگذرونن ...
در لینک های زیر میتونید اطلاعات جامعی در مورد OHSAS 18001-2007 کسب کنید ... :
OHSAS 18001-2007 ...
گذری بر مراحل اجرایی و الزامات OHSAS
OHSAS چیست ؟! ( وزارت کار )
.
.
.
امیدوارم مفید باشه واستون ...
صفحه ها برای من باز نشدن..اگه میشه یه بار دیگه آپ کنید .ممنون.
سلام.
ممنون میشم اگر کسی جزوه ای در مورد ایمنی مخازن داره بذاره برای دانلود.
سلام لطفا میشه یه نمونه گزارش نقص فنی یا هر نقص دیگه ای که مسئول ایمنی به مدیر همون کارخانه را میگه بصورت نامه بگذارید![]()
با سلام خدمت سروران گرامی
من دانشجوی ترم آخر صنایعم(ایمنی)
استادمون گفته 50تا لغت در مورد ایمنی و صنعت و .. بنویسین و برای هرکدوم دوخط توضیح بدین اما هیچی پیدا نکردم
میشه دوستان لطف کنند و منو راهنمایی کنن؟
ممنونم
فقط ببخشد یه کم عجله ای هست
اگه بشه مهمترین منابع این گرایشو بطور خلاصه بگی یا اگه فایلی توو این زمینه بزاری ممنون میشم دوست عزیز.
در رشته بهداشت حرفهای عوامل زیانآور مختلفی اعم از شیمیایی، فیزیکی،
بیولوژیکی و روانی وجود دارد. از همین رو دانشجوی این رشته باید در دروس
پایه مثل ریاضی، فیزیک، شیمی و زیستشناسی توانمند باشد؛ یعنی برای موفقیت
در بهداشت حرفهای باید هم در ریاضی و فیزیک و هم در علوم تجربی پایهای
قوی داشت. دانشجوی بهداشت حرفهای باید از نظر جسمی نیز سالم باشد تا بتواند
در محیطهای صنعتی فعالیت کند.
موقعیت شغلی در ایران :
وزارتخانههای
کار، صنایع و معادن، جهاد کشاورزی، نیرو، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از
مراکز اصلی جذب فارغالتحصیلان این رشته هستند. همچنین سازمانها، شرکتها و
کارخانههای بزرگی مثل شرکت نفت، ذوبآهن، هواپیمایی کشوری، ایران خودرو و
پلیاکریل دارای واحد بهداشت حرفهای بسیار قوی هستند که در هریک از این
واحدها چند کارشناس ارشد، کارشناس و کاردان بهداشت حرفهای فعالیت میکنند.
تا جایی که در حال حاضر بیش از 50 درصد از دانشجویان کارشناسی بهداشت
حرفهای نیز به طور پارهوقت در کارخانجات و سازمانهای مختلف به عنوان
مشاوره بهداشتی فعالیت مینمایند.
درسهای این رشته در طول تحصیل
:
دروس اصلی و تخصصی :
فیزیک عمومی، شیمی تجزیه، پاتوبیولوژی،
بهداشت آب، شیمی عمومی، فیزیولوژی و تشریح، ریاضیات پایه و مقدمات آمار،
آموزش بهداشت، کمکهای اولیه، بیوشیمی، حشرهشناسی پزشکی و مبارزه با
ناقلین، شناسایی عوارض شیمیایی، دفع مواد زائد صنعتی، ایمنی در صنعت، اصول
تغذیه، آمار حیاتی نظری، آمار حیاتی عملی، شناسایی عوامل فیزیکی، تشکیلات
و خدمات بهداشت حرفهای، مبارزه با آلودگیهای هوای محیط کار، سمشناسی
صنعتی، آشنایی با کلیات پزشکی و بیماریها حرفهای، حوادث ناشی از کار،
مهندسی انسانی یا همان ارگونومی، کارآموزی در عرصه
یک نمونه برای ارزیابی ریسک به روش
Failure Mode and Effect Analysis
سلام دوستان
رشته ی منم مهندسی صنایع گرایش ایمنی صنعتیه. اگر مایل بودید میتونید روی کمک من هم حساب کنید.
yahoo ID: Maral_50c
سلام داداش میشه یه پروژه کامل درباره ارگونومی بذاری یا چند تا سایت خوب معرفی کنی ممنون میشمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/pdf.gif
سلام به بچه هاي hse من تازه واردم خيلي به كار تو باشگاه وارد نيستم يه چندتايي درخواست دادم پيداشون نميكنم.پس درخواستمو يه بار ديگه ميگم:اين ترم پروژه دارم يه چندتايي موضوع به استادم پيشنهاد كردم ولي ميگه بدرد نميخوره.موضوع پيشنهادي خودش مدلهاي مختلف واكنش در شرايط اضطراري در صنايع نفت وگازه!كلا به موضوعهاي مربوط به نفت وگاز علاقه داره!حالا من گره خوردم.در مورد اين موضوع مطلب پيدا نميكنم!توروخدا اگه مطلبي دارين بهم بدين.اگه موضوعي كه احتمالا با خلقيات اين استاد جور باشه به نظرتون ميرسه بهم بگين.من وقت زيادي براي تثبيت پروژ ندارم!دمتون گرم!
يعني هيچكس نميتونه كمكي به من بكنه!اينقدر درخواستم عجيب غريبه!!!!!!!!!!!در هر حال ممنون.
شرمنده من اصلا اين صفحه رو نديدم گفتم كه خيلي وارد نيستم هنوز حالا ياد ميگيرم ايشالا!!اساتيد خيلي راهنمايي نميكنن چند باري پيگير شدم ميپيچونن!من تو اينترنت يه گشتي زدم يه سري سر فصل به نظرم جالب اومد البته مطلبي ارايه نداده بود!سرفصل ها:
1.اصول مديريت شرايط اضطراري
2.مدلهاي شناسايي شرايط اضطراري
3.چگونگي تدوين emergency response strategy
4.چگونگي تدوين emergency response plan
5.تدوين طرحهاي واكنش در شرايط اضطراري زيست محيطي environment emergency response plan
6.ارتباطات در شرايط اضطراري
7.ارزيابي عملكرد طرح هاي واكنش در شرايط اضطراري
ضمنا بابت توجهتون به در خواستم تشكر ميكنم اميدوارم سر فصلها بدرد بخوره!مرسي.
سلام
ضمن تشكر از vahid-hse با يه مهندس نفت صحبت كردم گفت اصول اوليه مديريت شرايط اضطراري رو نياز داري با روش هاي كه 4 تا فاز شركت نفت يعني 1نفت و2گاز و3پالايش وپخش و 4پتروشيمي استفاده ميكنن.حالا شما راهي ميشناسين بشه اين مطالب رو از سايت اين شركتها گرفت چون هر چي سعي كردم نشد براي گرفتنشون رمز كاربري ميخان!!!
با عرض پوزش يه در خواست ديگه ام داشتم از كجا مطلبي در مورد انواع پمپ ها در سيستم هيدروليك جرثقيل ها پيدا كنم؟هر چي گشتم توي جرثقيلها رو پيدا نكردم همش اگهي فروش بود؟مرسي...
سلام
ضمن تشكر از vahid-hse با يه مهندس نفت صحبت كردم گفت اصول اوليه مديريت شرايط اضطراري رو نياز داري با روش هاي كه 4 تا فاز شركت نفت يعني 1نفت و2گاز و3پالايش وپخش و 4پتروشيمي استفاده ميكنن.حالا شما راهي ميشناسين بشه اين مطالب رو از سايت اين شركتها گرفت چون هر چي سعي كردم نشد براي گرفتنشون رمز كاربري ميخان!!!
با عرض پوزش يه در خواست ديگه ام داشتم از كجا مطلبي در مورد انواع پمپ ها در سيستم هيدروليك جرثقيل ها پيدا كنم؟هر چي گشتم توي جرثقيلها رو پيدا نكردم همش اگهي فروش بود؟مرسي...