sogand.sogand
عضو جدید
سلام بچه ها یه کمک می خواستم واسه حل یه تمیرن شبیه سازی با ارنا من اصلا بلدش نیستم ای نرم افزارو کسی اگه بلده کمکم کنه مسیییییییییییییییی
سلام دوست عزیز
اول اینکه کشیدن WBS به هیچ رشته ای مربوط نمی شه و فقط مال رشته خودمونه فقط باید بتونیم اطلاعات جمع کنیم
یه کتابی به نام استاندارد WBS هست که تازگیا ترجمه هم شده البته زیاد سخت نیست می تونی خودتم ب خونیش
توش مثالهایی از همه نوع کار داره
با آرزوی موفقیت
سلام
منابع کارشناسی ارشد صنایع چیست و کدام گرایش بهتره؟!
در گوگل سر کردم هرکس یک چیزی نوشته!
سلام
خواهش می کنم هر کسی جزوه آموزشی در مورد نرم افزار لیزرل برای محاسبه CFA و SEM دارد ،برای دانلود بگذارد
نشنیدم این رو..در چه موردی هست؟؟
شما میتونید از انتشارات ساپکو خیلی کمک بگیریددوستان کسی هست که بتونه 1 کتاب در رابطه با "امکان سنجی پیاده سازی ایزو" معرفی بکنه؟ یا اصلا 1کم راهنمایی بده در این زمینه (در جهت پروژه پایانی)
با تشکر
کسی برای کسی چیزی نمی فرسته . تو گوگل دنبالش بگردید .سلام دوست عزيز
من هم براي پايان نامه ارشد نياز به اين نرم افزار دارم اگر براي شما ارسال شد لطفا در اختيار من هم بزاريد
سلام من اوژانسی یه نرم افزار فی ری برای تکنیک تاپسیس فازی میخوام. ممنون میشم یکی کمک کنه![]()
سلام
من جزوات و نرم افزار های این برنامه رو میخوام و نیاز به کمک شما دارم
با تشکر "منا"
سلام خسته نباشيد .
درباره درس MIS و انجام دادن پروژه سوال داشتم .
dfd هاي سطح صفر و يك و دو را با برنامه case studio كشيدم و تقريبا كار مشكلي نبود . الان ميخوام برم سراغ DD ها و شرح پردازش ها . براي نوشتن اينا برنامه خاصي رو پيشنهاد ميكنيد يا همينجوري با برنامه word بنويسم . ممنون
مشخصه که نه دوست عزیز شما باید سعی کنی در درجه اول دانشگاه سراسری و در درجه بعدی آزادبه نظر شما فراگیر خوبه برای ارشد صنایع؟
سلام عزیزان
می خواستم بدونم شیمی عمومی رشته صنایع شیمیایی چه کتابی تدریس می شه؟
متشکرم
اگه میتونی سریع تر راهنماییم کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |