جزوه كنترل موجودي دكتر پور سعيدي(به نقل از سايت ايندن)
http://inden6.persiangig.com/inventory%20control.rar
بسیاربسیاربسیار...............ممنون

حتما ی سری میزنیم

جزوه كنترل موجودي دكتر پور سعيدي(به نقل از سايت ايندن)
http://inden6.persiangig.com/inventory%20control.rar
سلام به همه ی دوستان
من ترم اول هستم.درس اقتصاد مهندسی برامون پروژه انتخاب کرده و ما(من و دوستم)موضوع پروژمون 5s هست.آخه فکر کنم توی کار هم به دردمون میخوره.
ازتون ممنون میشم اگه مطالبی جالب و به درد بخور دارین برام ایمیل کنین و همچنین کتاب هایی در مورد اقتصاد یا همین 5s رو برام معرفی کنید .
ممنون مییییییییییییییییییشم اگه این کارو برام انجام بدین.
moon_h70@yahoo.com
باتشکر
ببخشید ولی اقتصاد مهندسی چه ربطی به 5s داره؟سلام به همه ی دوستان
من ترم اول هستم.درس اقتصاد مهندسی برامون پروژه انتخاب کرده و ما(من و دوستم)موضوع پروژمون 5s هست.آخه فکر کنم توی کار هم به دردمون میخوره.
ازتون ممنون میشم اگه مطالبی جالب و به درد بخور دارین برام ایمیل کنین و همچنین کتاب هایی در مورد اقتصاد یا همین 5s رو برام معرفی کنید .
ممنون مییییییییییییییییییشم اگه این کارو برام انجام بدین.
moon_h70@yahoo.com
باتشکر
سلاملطفا پيليز خواهشا:
من يه مقاله ي انگليسي براي درس تحليل و تجزيه ي سيتمهاي ايمني ميخوام.مثلا در مورد يكي از موارد زير:
1.سيستمهاي مديريت ايمني،2.آگاهي از خطر،3.بهداشت شغلي،4.مشاركت نيروي كار و انگيزش،5.آموزش ايمني،6.اصول استانداردها خط مشيها و كاركنان و......
وجدانا كمك كنيد.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم.میخواستم لطف کنید بزرگواری کنید اگر مطلبی فیلمی عکسی هر چیز به دردبخوری در مورد فرایند تولید لاستیک چرخ هر نوع وسیله خودرویی دارید بهم بدید.5نمره پروژه براش در نظر گرفته شده.خیلی ممنونم عزیزان.
payam_niceboy_66@yahoo.com
سلام من می خوام یه مقاله در رابطه باانتخاب یا الویت بندی با کمک شیوه های تصمیم گیری چند معیاره بنویسم ولی نمی دونم چه موضوعی را انتخاب کنم و در ضمن نمی دونم مقالات فارسی در این زمینه را از کجا می شه انتخاب کرد ؟
لطفا یه سری موضوع با یک سری مقاله فارسی و کتاب به من معرفی کنید
با تشکر
اینی که نوشتی یعنی چی؟!salam bacheha man tu alman dars mikhoonam esme reshteye tahsilim be almani mishe Wirtschaftsingenieurwesen albate ba gerayeshe mekanic. soale man ineke aya in tu iran hamun mohandesiye sanaye hastesh
chon man moadele englisisho ham daghighan peyda nemikonam bekhatere inke tu amrika w ostralia behesh migan business administration of Engineerig w tu englestan industrial Engineering
kheili mamnoon
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |