با سلام خدمت دوستان عزيز ،کسي جزوه آموزشي در خصوص اين نرم افزار داره يا ميتونه به من راهنمايي در خصوص آموزشش بده متشکرم
ashrafi_l@iust.ac.ir
سلام دوستان
روزتان به خیر
در مورد آموزش فارسی نرم افزار شبیه سازی
"AnyLogic"
در اینترنت جستجو کردم. و موفق به یافتن چند عدد پاورپوینت و نهایتا یک فایل پی دی اف و ورد مختصری شدم
خواهشمندم در صورت اطلاع از وجود منابع مفید و معتبر فارسی اینجانب را بی بهره نگذارید
بسیار ممنون
دوستان بنده برای درس اقتصاد مهندسی پروژه میخواهم استادم خیلی سخت گیره لطفا کمکم کنید
http://yalma.fime.uanl.mx/cplex11-m...ion/CPLEX/_pubskel/XPlatform/User_man362.htmlبا سلام
از دوستان کسی آموزش Slover CPLEX رو داره؟
در ضمن میشه از C# فراخوانی کرد؟
لطفا کمک کنید
با سلام.دوستان بنده قراره برم توي كارخونه لبنياتي كار كنم كه براي اولين بار مهندس صنايع استخدام ميكنه.ولي نميدونم در عمل بايد از كجا شروع كنم و در كدام زمينه كار كنم.خودم كار پروژه اي انجام ميدادم ولي تجربه كار در خط توليد رو ندارم.دوستاني كه خودشون تجربه عملي دارن خواهشا كمك كنند.اين كارخونه شيد و پنير و ماست و خامه توليد ميكنه و خودشون هم از مهندسي صنايع چيزي نميدونند.نميدونم از كجا شروع كنم، توليد؟ كنترل كيفيت؟ زمان سنجي؟ و ... هدف رئيس كارخونه بيشتر روي افزايش توليده.خواهشا به طور مفصل و كاربردي راهنماييم كنيد
كار كنترل كيفيت صنايع غذايي بيشتر مهندس صنايع غذايي انجام ميده ولي نگفتين از كجا بايد شروع كردسلام عزیزم
خوب یکم کارت سخته چون صنایع قبلا نداشتن
تو این جور کارخونه ها که کار لبنیاتی میکنند بیشتر کیفیت و سالم بودن محصول اولویته
کنترل کیفیت -البته خودشون 100 درصد ازمایشگاه های مخصوص این کار رو دارند تو باید در راستای اونا کار کنی
لازم به ذكره كه مدير كارخونه از من كار عملي ميخواد كه نتيجه داشته باشهكار كنترل كيفيت صنايع غذايي بيشتر مهندس صنايع غذايي انجام ميده ولي نگفتين از كجا بايد شروع كرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |