► •*♥*•◄ اخبار باشگاه استقلال تهران ► •*♥*•◄

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسانی که دوست داشتند از استقلال بروم خوشحال باشند/ حداقل یک سال فرصت می‌خواستم

خبرگزاری فارس: مهاجم نیم‌فصل استقلال گفت: آنهایی که دوست داشتند از استقلال جدا شوم، خوشحال باشند چون به هدفشان رسیدند.

• Tweet

سیدامین منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص جدایی‌اش از استقلال صحبت‌های زیر را مطرح کرد.
فارس: سرانجام از استقلال جدا شدی، چرا؟
از هفته دوم قرار بود بروم. این اتفاق را آنهایی مطرح کردند که دوست داشتند از استقلال جدا شوم. روزنامه‌هایی بودند که از همان ابتدای حضورم در استقلال می‌گفتند باید مهاجم قوی به این تیم بیاید و منوچهری ضعیف است. هنوز هم آن روزنامه‌ها را دارم. خوشبختانه حداقل آنها به هدف‌شان رسیدند.
فارس: یعنی انصافا روزنامه‌ها در رفتنت تاثیر داشتند؟ پس نظر قلعه‌نویی چه می‌شود؟
همانطور که اشاره کردم خیلی‌ها دوست داشتند من در اینجا نباشم. من قلعه‌نویی را دوست دارم و تا آنجا که می‌توانستم تلاش کردم اما نظرشان این بود که از استقلال بروم و صحبتی باقی نمی‌ماند.
فارس: ظاهرا هنگامی که به استقلال آمدی ماشینت را فروخته بودی؟
این مسائل دیگر مهم نیست و گذشته‌ها گذشته است. من با جان و دل و تمام احساساتم به استقلال آمدم و اینجا هم موفق نبودم.

فارس: به نظر خودت عملکردت در استقلال خوب بود؟
نظر من مهم نیست و اینکه بد بودم یا خوب و یا متوسط را باید دیگران بگویند اما حداقل باید یکسال و نیم در استقلال و پرسپولیس بازی کنی چون بازی کردن برای این دو تیم شرایط خاصی دارد.
فارس: مدیرعامل سایپا گفته گذشت زمان ثابت کرد منوچهری اشتباه کرد که به استقلال رفت.
از آقای حیدری تشکر می‌کنم چون نصیحت‌های او پدرانه است ولی خودشان هم می‌دانند اگر به استقلال نمی‌آمدم حسرتش در دلم می‌ماند. امیدوارم در آینده بتوانم موفق باشم.
فارس: تیم جدیدت را مشخص نکردی؟
در حال مذاکره با نفت تهران هستم ولی یکسری مسائل هم باید حل شود تا به این تیم اضافه شوم.
فارس: اگر روزی موفق شدی به استقلال برمی‌گردی؟
من همیشه استقلال را دوست دارم و انصافا می‌خواهم همیشه به این تیم کمک کنم اما این بار سعی می‌کنم با قدرت برگردم.
فارس: صحبت خاصی نداری؟
از همه کسانی که من را دوست داشتند و دلشان برای من می‌سوخت تشکر می‌کنم ضمن آنکه از مدیرعامل سایپا ممنونم که حواسش همیشه به من است و امیدوارم سایپا هم در آینده موفق باشد.

بازیکن خوبیه...بهش زیاد بازی نداد قلعه نویی

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قلعه‌نویی مهاجم جدا شده را به اردو فرا خواند/ منوچهری در فهرست ۱۸ نفره استقلال

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم استقلال که در حال جدایی از این باشگاه است، در فهرست ۱۸ نفره آبی‌پوشان قرار گرفت.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، امین منوچهری مهاجم تیم استقلال که برای دریافت رضایت‌نامه و جدایی‌اش از این باشگاه با فتح‌الله‌زاده توافق کرده بود، با تماس مربیان این تیم به اردوی آبی‌پوشان قبل از دیدار با سایپا اضافه شد.
این بازیکن که از تیم نفت تهران پیشنهاد دارد، روز گذشته در گفت‌وگو با فارس، اعلام کرد که از این تیم جدا خواهد شد ولی امروز با تماس کادر فنی استقلال در اردوی این تیم واقع در هتل المپیک شرکت کرد تا در فهرست 18 نفره قرار گیرد.
دیدار تیم‌های استقلال و سایپای البرز فردا ساعت 16:15 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قلعه‌نویی: تغییر زمان بازی پرسپولیس عجیب ‌است

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال گفت: نمی‌دانم ما چرا باید فردا بازی کنیم و پرسپولیسی‌ها چهارشنبه؟!

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار با سایپا اظهار داشت: سایپا واقعا با برنامه است و در بازی رفت ما را شکست داده است. البته ما هم تغییراتی دادیم و فردا بازی سختی داریم. با توجه به اینکه 2 بازی گذشته را شکست خورده‌ایم از لحاظ روحی و روانی کار کرده‌ایم و بازیکنان ما پیشرفت خوبی داشتند و با آرامش بیشتر به مصاف حریف می‌رویم. هم آنها ما را می‌شناسند و هم ما نسبت به تیم سایپا شناخت داریم و تصور می‌کنم بازی سختی خواهد بود.
وی در خصوص اینکه چرا شما فردا بازی می‌کنید و پرسپولیس روز چهارشنبه گفت: برای من هم عجیب است؛ چرا باید این اتفاق بیفتد؟ دیدید که ما به یک سفر رفتیم و چه بلاهایی بر سرمان آوردند و روند داوری را هم که دیدید اما برای خود من هم عجیب است که چرا باید چنین برنامه‌ریزی شود.
سرمربی تیم استقلال در خصوص ناراحتی جواد نکونام و اینکه او مجددا نسبت به حضور در این تیم بی تمایلی نشان داده است، گفت: 2 ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات محمد محمدی و ایمان مبعلی نزد من آمدند و خواهان جدایی شدند. زندی هم در نیم فصل اول همین کار را کرد ولی من اعتقاد دارم بازیکن باید با قلبش بازی کند ولی نکونام تا این لحظه حرفی از جدایی نزده است.باید علت‌یابی کنیم تا ببینیم مشکل او چیست. شاید او مشکلاتی داشته باشد که ما نمی‌دانیم.
خبرنگاری در خصوص علت حضور پژمان منتظری در مسابقات غرب آسیا سوال پرسید که قلعه‌نویی گفت: برای من هم عجیب است چون لزومی نداشت که منتظری به آنجا برود. ما کلاً سه مدافع وسط داریم که یکی از آنها در شرایط ایده‌آل نیست، حالا اگر آن بازیکن را نمی‌دادیم می‌گفتند قلعه‌نویی می‌خواهد به تیم ملی ضربه بزند.
سرمربی تیم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به کمبود مدافع قصد به خدمت گیری بازیکنی در این پست را ندارید گفت: سه مدافع برای استقلال کافی است و من هم قبول دارم که تیمی که می‌خواهد در سه جام رقابت کند باید 5 مدافع قوی و خوب داشته باشد اما فعلا برای ما همین تعداد کافی است.
قلعه‌نویی در خصوص اینکه آیا با توجه به گذشته استقلال در جام حذفی این مسابقات را جدی می‌گیرید با تمرکزتان روی لیگ برتر و آسیا است گفت: ما که هیچ وقت نمی خواستیم در جام حذفی حذف بشویم و تیم‌ها ما را شکست می‌دادند، ضمن آنکه 2 قهرمانی در جام حذفی داریم اما قطعا همان نگاهی که روی لیگ برتر داریم روی جام حذفی نیز خواهیم داشت.
سرمربی استقلال در خصوص نقل و انتقالات این باشگاه خاطر نشان: بازیکن برزیلی قرار بود به تهران بیاید اما این اتفاق نیفتاد و رایزنی‌هایی را انجام دادیم که فردا یا پس‌فردا به تهران بیاید. همچنین کاماچو ارزه را از روی فیلم انتخاب کردیم و با توجه به شناختی که به آقای بیات مدیرعامل شارلوا داشتیم می‌دانستیم که او می‌خواهد به استقلال کمک کند. در این دو جلسه‌ای که این بازیکن را دیدم او در حد استقلال است.
وی در خصوص شرایط میلاد میداوودی و اینکه گفته می‌شود این بازیکن از روز سه‌شنبه در تمرینات شرکت خواهد کرد گفت: من از این موضوع خبری ندارم.
به گزارش فارس سرمربی استقلال در خصوص اینکه آیا باشگاهی با بازیکنان شما مذاکره کرده است یا خیر، عنوان کرد: قانونی در نیم فصل وجود دارد که تیم‌ها می‌توانند نقل و انتقالات انجام دهند که این قانون هم خوب است. اتفاقا اگر این قانون با رایزنی صورت بگیرد بهتر خواهد بود.با بازیکنان ما در میانه راه صحبت کردند و من موضعی نگرفتم چون اعتقاد دارم بازیکن باید با قلبش بازی کند و اگر این گونه نباشد بهتر است که برود. اگر هم یک بازیکن مثلا از استقلال به سایپا رفت دلیل بر ضعف او نبوده و نتوانسته خودش با این تیم هماهنگ کند.
وی در خصوص مذاکره استقلال با غلامرضا رضایی گفت: من خبری ندارم و چنین اتفاقی نیفتاده است.
یکی از خبرنگاران پرسید روزنامه‌ها نوشته‌اند شما از فرهاد مجیدی خواسته‌اید قرارداد 4 ماهه ببیند ولی او می‌‌خواهد قراردادش یک سال و نیمه باشد که قلعه‌نویی پاسخ داد: روزنامه‌ها خیلی چیزها می‌نویسند. امروز از قول من نوشته شده اگر نکونام از استقلال برود بهتر است، من نمی‌دانم آنها فکر نمی‌کنند که خدایی وجود دارد و آخرتی است! مجیدی سرمایه ملی و سرمایه استقلال است. اول فصل هم خودم پیشنهاد دادم بیاید. نظر مردم و احترام به نظر آنها نیز مهم است ولی اگر این بار گفتم او به استقلال برگردد به خاطر شخصیت خودش بود. ما هم که صدرنشین هستیم اگر مثلا استقلال ششم بود می‌گفتیم او نیاید. در زمان من دو بازیکن خداحافظی کردند و دوست داشتم در مورد مجیدی هم همین اتفاق بیفتد. اگر دوست داشت بیاید و بازی کند و اگر توانست ادامه دهد، اگر هم دوست نداشت خداحافظی کند. اما من پیشنهادی مبنی بر قرارداد چهارماهه به او ندادم.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.حس میکنم اگر بهش بیشتر بها میدادن میتونست خودش رو نشون بده!!

اما مطمئن هستم که به هر تیمی بره حتما خودش رو نشون میده ...

بازیکن خوبیه...بهش زیاد بازی نداد قلعه نویی

تو استقلال موفق نبود ولی کم هم بازی نکرد ، یه نگاهی به بازیهای استقلال بندازید به نظر من زیاد هم بازی کرد
7-8 تا بازی رو ثابت بازی کرد ( سپاهان ، تراکتور سازی ، داماش ، پیکان و ... ) و 5-6 تا هم ذخیره اومد تو ، نمیشه گفت کم بازی کرده ، میداوودی کم بازی کرد
امیدوارم تو تیم جدیدش موفق باشه

آخرین ویرایش:

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خنده‌ قلعه‌نویی در جایگاه خبرنگاران/صحبت خصوصی سرمربی‌ با پورحیدری

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال امروز در جایگاه خبرنگاران با یک هوادار به خوش و بش پرداخت.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال از ساعت 15 امروز تمرینات خود را در کمپ زنده‌یاد حجازی پیگیری کرد. در تمرین امروز امیر‌حسین صادقی، مجتبی جباری، سیاوش اکبر‌پور، امین منوچهری و میثم بائو غایب بودند ضمن آنکه میلاد میداودی و حسینی نیز در تمرینات آبی‌پوشان شرکت نمی‌کنند.
* با توجه به بارش باران مسئولان کمپ نیمی از زمین چمن را با کاور پوشانده بودند و بازیکنان تنها در گوشه‌ای از زمین تمرینات تاکتیکی را پشت سر گذاشتند.
* بازیکنانی که در ترکیب اصلی تیم استقلال مقابل سایپا به میدان رفته بودند پس از دویدن دور زمین و ریکاوری ورزشگاه را ترک کردند.
* در حاشیه تمرین امروز یکی از هواداران استقلال با بازیکنان و سرمربی آبی‌پوشان خوش و بش می‌کرد. قلعه‌نویی برای فرار از خیس شدن در جایگاه خبرنگاران مستقر شده بود و برای دقایقی با این هوادار به صحبت پرداخت. همچنین سرمربی تیم استقلال گفت‌وگویی را با منصور پور‌حیدری انجام داد ضمن آنکه مهدی رحمتی و عمران‌زاده قبل از ترک تمرین با وی به صحبت پرداختند.
* بازیکنانی که در ترکیب اصلی بازی روز گذشته نبودند در قالب 2 تیم به فوتبال درون‌گروهی پرداخته و کارهای تاکتیکی را پشت سر گذاشتند.
* سرمربی تیم استقلال کمی زودتر از سایر بازیکنان محل تمرین را ترک کرد.
* میرشاد ماجدی در تمرین امروز حضور نداشت اما فنونی‌زاده، دین‌محمدی و بیانی نظاره‌گر تمرین آبی‌پوشان بودند.
* تمرینات تیم استقلال فردا مجددا از ساعت 15 پیگیری خواهد شد. تیم فوتبال استقلال در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات جام حذفی روز جمعه به مصاف گهر درود می‌رود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برهانی: از رکورد گلزنی خوشحالم/ جباری به من و استقلال روحیه داد

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم استقلال ضمن ابراز خوشحالی از رسیدن به رکورد پیشکسوت این تیم گفت: تازه فهمیدم که علی جباری چه کار سختی در استقلال داشته است.

• Tweet

آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص رسیدنش به رکورد علی جباری و همچنین بازی روز گذشته مقابل سایپا صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانیم.
فارس: شنیده‌ای که به رکورد بهترین گلزن استقلال (علی جباری) رسیده‌ای؟
بله من هم شنیده‌ام و از این بابت خوشحالم که توانستم در این چند سال برای استقلال به نوعی مثمر ثمر باشم. حالا می‌فهمم کار آقای علی جباری چقدر سخت و مشکل بوده و می‌دانم ایشان بازیکن بزرگی در زمان خودش محسوب می‌شد و امیدوارم همیشه از امثال جباری‌ها تقدیر شود. سعی می‌کنم در آینده مسئولیتی که روی دوشم بود را به شکل احسن انجام دهم چون می‌دانم کارم سنگین‌تر شده است.
فارس: هواداران استقلال پس از مدت‌ها شاهد پیروزی پرگل شما بودند، نظرت چیست؟
بازی بسیار خوبی انجام دادیم و ای کاش سایپا 10 نفره نمی‌شد که این همه حرف و حدیث بعد از بازی به وجود نیاید. به نظر من بازیکن سایپا به حق اخراج شد و ما نیز در نیمه دوم بعد از 17 بازی، بازی سراسر هجومی انجام دادیم و حس بسیار خوبی داشتم و تیم ما روحیه عجیبی برای پیرزوی داشت. شاید اگر آنها 10 نفره نمی‌شدند راحت‌تر بازی می‌کردیم و گل‌های بیشتری می‌زدیم اما اخراج بازیکن آنها کار را برای ما مشکل کرده بود چون سایپا دفاع می‌کرد.
فارس: قلعه‌نویی معتقد بود هنوز با استقلال مدنظرش فاصله دارد.
حتما قلعه‌نویی در این تیم چیزی دیده که چنین صحبتی را مطرح کرده است. البته من هم با حرف او موافق هستم و دیدید که با بازیکنان جدیدمان بازی خوبی ارائه کردیم. در مجموع از این پیروزی خوشحالم و آن را مثل تمامی بازیکنان استقلال به خانواده رفعتی ساجدی تقدیم می‌کنیم و امیدواریم آنها بدانند که ما به یاد جوان از دست رفته‌شان هستیم.
فارس: فرزاد حاتمی و بازیکنان جدید دیگر هم خوب کار کردند، درست است؟
واقعا فکر نمی‌کردم تازه واردها این قدر زود در استقلال جا بیفتند و انصافا همه بازیکنان جدید ما خوب بازی کردند. من مطمئن هستم که در آینده بهتر از این هم خواهیم شد.
فارس: بازگشت جباری نیز در روند تیم شما تاثیر داشت نظر تو چیست؟
یکی از دلایلی که اشاره کردم حس خوبی در بازی بوجود آمده بود همین مسئله بازگشت جباری بود. برگشتن جباری باعث شده هم ما روحیه بگیریم هم استقلال. خوشبختانه از ابتدای بازی روی این مسئله تمرکز کرده بودم که به گل برسم و همه تاثیر جباری را دیدند و هواداران هم دیدند که حضور جباری چقدر موثر بود و ما هم از شادی تماشاگران استقلال خوشحال هستیم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فتح‌الله‌زاده: به میداودی قول شرف ندادم منافع استقلال را نادیده بگیرم
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: به میداودی قول شرف ندادم که منافع باشگاه را نادیده بگیرم.

علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اظهارات میلاد میداودی عنوان کرد: من زیر قولم با میداودی نزدم به او قول شرف دادم که رضایتنامه بدهم اما قول شرف ندادم که منافع باشگاه را نادیده بگیرم. حقیقی از فجرسپاسی به پرسپولیس رفت به غیر از این بود که فجرسپاسی 600 میلیون تومان از پرسپولیس پول رضایتنامه گرفت. ما خودمان بازیکن معمولی می گیریم کلی پول می دهیم پس چطور باید میداودی را بدون پول به تیم دیگری بدهیم؟
وی ادامه داد: من هیچ وقت نگفتم که میداودی را نمی خواهم و می خواهیم او را دور بیندازیم. من هم می گویم با او قرارداد بسته ایم و باید حق و حقوق او را بدهیم. او در استقلال بماند و حقو حقوقش را هم بگیرد.
فتح الله زاده در پاسخ به این سؤال که میداودی نمی خواهد نیمکت نشین باشد، گفت: شاید برخی بازیکنان با سلیقه مربی جور در نیایند اما این به معنای ضعیف بودن بازیکن نیست. مگر سال گذشته خود ما یعقوب کریمی را به نفت تهران ندادیم؟ من هم نمی گویم میلاد از نیمکت نشینی ناراحت نباشد ولی دلیل هم نمی شود باشگاه سرمایه خود را به راحتی از دست بدهد. او هم برای تیم زحمت کشیده و من خودم میلاد را دوست دارم اما اگر میداودی از استقلال جدا شود نمی توانیم کمال و تمام بدون پول او را به تیم دیگری بدهیم. او با معاون باشگاه در تماس است و این طور نیست که با باشگاه در ارتباط نباشد. او هم باید مقداری کوتاه بیاید.
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که بازیکن جدیدی جذب می کنند یا خیر گفت: منتظر یک بازیکن برزیلی هستیم و بعد هم باید منتظر فرهاد مجیدی باشیم. این طور که شنیده ام او دوشنبه به ایران می آید.
فتح الله زاده در مورد اینکه مدیرعامل گهر دورود می خواهد که بازی با استقلال در لرستان برگزار شود و نسبت به اینکه وی گفته لرستان نمی تواند میزبان باشد ناراحت شده، گفت: من گفتم اگر تیم گهر هم در مرحله یک شانزدهم نهایی میهمان بوده مثل استقلال که میهمان سایپا بودیم برای بازی مرحله بعدی باید قرعه کشی انجام شود نه اینکه مخالف برگزاری بازی در لرستان باشم. مدیرعامل گهر هم بهتر است اول صحبت های من را گوش دهد بعد علیه من موضع بگیرد. ما تابع فدراسیون هستیم و هر جا که آنها بگویند بازی را برگزار می کنیم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=2]قرارداد میداودی با استقلال فسخ شد[/h] خبرگزاری فارس: قرارداد مهاجم تیم فوتبال استقلال با این تیم پس از تفاهم با مدیرعامل این باشگاه فسخ شد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، میلاد میداودی که در تمرینات چند روزاخیر استقلال شرکت نکرده بود و امیر قلعه نویی هم برای نیم فصل دوم نظری روی او نداشت، پس از جلسه امروز با علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه و تفاهم با وی قرارداد خود را با آبی پوشان فسخ کرد.
میداودی که روز گذشته در مصاحبه انتقادی اعلام کرده بود نمی خواهد در استقلال بماند امروز با فتح الله زاده جلسه گذاشت و مدیرعامل استقلال به وی گفت برخلاف میل باطنی حاضر به جدایی این بازیکن می شود.
میداودی در هیئت فوتبال تهران حاضر شد تا این قرارداد به طور رسمی فسخ شود. تیم آینده میداودی هنوز مشخص نیست.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کلبرسون استقلالی نشد/قلعه‌نویی به دنبال بازیکن جدید

خبرگزاری فارس: حضور مهاجم برزیلی در تیم فوتبال استقلال منتفی شد.

• Tweet

علی امیری معاون ورزشی باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اینکه گفته می شد کلبرسون مهاجم برزیلی به ایران آمده اما خبری از مذاکره وی با استقلال نیست، عنوان کرد: طبق قول و قراری که با مدیربرنامه های این بازیکن گذاشته بودیم قرار بود این بازیکن صبح جمعه وارد تهران شود و حتی به ما گفتند که به ایران آمده است اما او نیامده است.
وی افزود: با توجه به اینکه این بازیکن به موقع به ایران نیامد حضور او در استقلال منتفی شد و قرار است قلعه نویی از بین بازیکنان خارجی دیگر انتخاب جدیدی داشته باشد.

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
ديدار گهر - استقلال در شهر دورود برگزار مي‌شود ... ؟!!!!

ديدار گهر - استقلال در شهر دورود برگزار مي‌شود ... ؟!!!!

.
.
.

حسين آيت‌الله‌زاده درمورد برگزاري استقلال و گهر در جام حذفي اظهار داشت:

ما به سازمان ليگ اعلام کرده‌ايم که اين ديدار بايد در ورزشگاه شهر دورود برگزار شود و شوراي تامين استان نيز با اين مسئله موافقت کرده است

و اين مسئله را به سازمان ليگ هم گفته‌ايم. به اين ترتيب ما در شهر دورود ميزبان استقلال هستيم!!

به گزارش فارس :

سازمان ليگ روز گذشته اعلام کرد ديدار دو تيم در مرحله يک هشتم جام حذفي روز جمعه اول دي ماه برگزار مي‌شود اما محل برگزاري اين ديدار را اعلام نکرد ...

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منتظری: فکر‌های آلوده برای من حرف‌ در می‌آورند

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه برخی فکر‌های آلوده برایم حرف در می‌آورند در حالی که من و مجیدی از دوستان صمیمی هستیم.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، بحث بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال این روزها قوت گرفته و برخی عنوان کردند که تعدادی از بازیکنان استقلال مثل پژمان منتظری با مجیدی اختلاف دارند و مخالف بازگشت این بازیکن به جمع آبی‌پوشان هستند.
پژمان منتظری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شایعاتی که در همین رابطه مطرح شده اظهار داشت: متاسفانه فکر‌های آلوده برای من حرف در می‌آورند در حالیکه اصلا چنین صحبت‌هایی را قبول ندارم چون من 2 سال کنار فرهاد مجیدی بازی کردم و چیز‌های زیادی از این بازیکن آموختم.
وی افزود: یکی از آرزوهایم این است که فرهاد مجیدی به استقلال برگردد و نمی دانم چرا برخی دوستان این صحبت‌ها را مطرح کردند و از کجا چنین تحلیلی کرده و آن را به گوش مردم رسانده‌اند.
منتظری در پایان گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: از اینکه شنیده‌ام فرهاد مجیدی در حال بازگشت استقلال است خیلی خوشحالم و باید بگویم 2 سال بهترین خاطره‌ها را در کنار او داشتم و ما دو نفر از دوستان صمیمی همدیگر هستیم و مطمئن باشید اولین نفری که از آمدن مجیدی استقبال می‌کند من هستم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دیدار گهر و استقلال جمعه در دورود برگزار می‌شود

خبرگزاری فارس: سازمان لیگ محل برگزاری دیدار دو تیم گهر دورود و استقلال را ورزشگاه تختی شهرستان دورود اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، سازمان لیگ اعلام کرد با توجه به درخواست و اعلام موافقت و آمادگی مدیرعامل باشگاه گهر دورود، اداره ورزش و جوانان، هیئت محترم فوتبال و شورای تأمین استان با برگزاری دیدار گهر دورود و استقلال در شهرستان دورود این مسابقه روز جمعه اول دیماه ساعت 13:30 در ورزشگاه تختی ورزشگاه دورود برگزار می‌شود.
به گزارش فارس، دیدار دو تیم در مرحله یک هشتم جام حذفی است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قلعه‌نویی:بازی در دورود عقلانی نیست/نباید برای بازگشت مجیدی جبهه گرفت

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به مشکلاتی که ورزشگاه دورود دارد بازی در این ورزشگاه کار عقلانی نیست.

• Tweet

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از تمرین امروز استقلال در خصوص دیدار گهر دورود که قرار بود در لرستان برگزار شود،‌عنوان کرد: به هر حال ما باید بازی را انجام دهیم ولی آنچه مهم است عواقب بازی است. به اعتقادم این کار درستی نیست. شما ببینید مدیر عامل محترم باشگاه گهر در برنامه 90 در پایان صحبت‌های خود خواهش می‌کند که کمک کنید ورزشگاه به اتمام برسد.
وی ادامه داد: موضوع استقلال و پرسپولیس شرایط خاص خود را دارد نمایندگانی که برای بازدید این نمایشگاه به لرستان رفته بودند 16 ایراد گرفتند و عنوان کردند اتفاق ساری تکرار نشود. ببینید در قضیه رشت ما و اینکه دیر به گیلان سفر کردیم چه شلوغ‌کاری‌ها که درآوردند. حال اگر خدای نکرده اتفاقی که برای خانواده داوری رخ داد برای مجموعه استقلال رخ می‌داد چه کسی جواب می‌داد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال یادآور شد: به نظرم این کار عقلانی نیست. شورای تامین استان لرستان تجربه این کار را ندارد و فقط بر روی بحث احساساتی تصمیم گرفته است. ورزشگاه، جایگاه ندارد و بحث ورود و خروج تیم‌ها مشخص نیست.
وی افزود: سازمان لیگ نباید وارد این بازی بچه‌گانه شود. قوانین لیگ نباید زیر پا گذاشته شود. ما تابع قانون هستیم اما هشدار می‌دهم اگر اتفاقی بیفتد، چه کسی جوابگوست.
قلعه‌نویی درباره اینکه ظرفیت ورزشگاه حدود 1600 نفر است و این باعث می‌شود تماشاگران استقلال نتوانند به ورزشگاه بیایند، خاطرنشان کرد: یکی از ایرادات ورزشگاه بحث ورودی‌هاست که به هیچ عنوان مشخص نیست. جایگاه میهمان و میزبان نیز تعیین نشده است. به هر حال این کار خطرناکی است و امیدوارم که تصمیم درستی بگیرند.
وی درباره حضور فرهاد مجیدی تصریح کرد: قبلا هم گفته‌ام و دیگر لزومی ندارد درباره او صحبت کنم. مجیدی سرمایه ملی است و زمانی او را به تیم آوردیم که صدر جدول بودیم. این را باید توجه داشته باشیم که یک مکتب داریم و آن‌هم مکتب استقلال است همه باید دنبال منافع استقلال باشیم. مجیدی هم آمده تا به این مکتب کمک کند. مجیدی بازیکن بزرگی است و می‌خواهد قداستش حفظ شود.
قلعه‌نویی درباره احیاسازی مجیدی برای بازی‌ها یادآور شد: طبیعتا وضعیت جسمانی او نیاز به تمرین‌های بیشتری دارد با توجه به سن و سالش نمی‌توانیم بیش از حد به او فشار بیاوریم. یک سری افراد نباید جبهه بگیرند. استقلال یک خانواده است و همه در آن جا دارند. مجیدی یک مدت از این خانواده دور بوده و حالا به آن بازگشته است.
سرمربی تیم فوتبال استقلال افزود: همان‌هایی که می‌گفتند چرا مجیدی را نیاورد‌ه‌ای حالا می‌گویند که چرا او آمده است. اگر استقلال را دوست داریم باید حرف‌هایی بزنیم که به نفع آن باشد.
وی درباره احتمال دو دستگی در سکوها یادآور شد: اصلا اینگونه نیست اگر هیچ کاری بلد نباشیم این کار را خوب بلدیم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوش‌و ‌بش نکونام و جباری با میثاقیان/حضور میداودی با شماره 40

خبرگزاری فارس: 2 بازیکن تیم استقلال قبل از شروع بازی با سرمربی آلومینیوم به خوش و بش پرداختند.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس از هرمزگان، دیدار تیم‌های آلومینیوم و استقلال در حالی در ورزشگاه خلیج فارس هرمزگان برگزار شد که قبل از شروع بازی جواد نکونام و مجتبی جباری به سمت اکبر میثاقیان رفته و با وی به خوش و بش پرداختند.
* میلاد میداودی و مجتبی زارعی از تیم آلومینیوم به سمت نیمکت استقلال رفتند و از قلعه‌نویی و دیگر نیمکت نشینان این تیم رخصت گرفتند.
* میداودی که از استقلال به آلومینیوم رفته بود پیراهن شماره 40 آلومینیوم را بر تن کرد.
* استاندار و مدیر کل تربیت بدنی هرمزگان در جایگاه ویژه حضور دارند.
* هوای گرم هرمزگان باعث شده تا بازیکنان دو تیم با پیراهن آستین کوتاه وارد زمین شوند.
* حدود 2 هزار نفر از طرفداران استقلال در ضلع شمالی ورزشگاه نشسته اند. آنها پس از گل آبی پوشان به شدت قلعه نویی را تشویق کردند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نیمکت نشینی جباری و نکونام/ حضور تماشاگران و بانوان روی تپه!

خبرگزاری فارس: جواد نکونام و مجتبی جباری در ترکیب اصلی استقلال مقابل آلومینیوم حضور ندارند.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس از هرمزگان، دیدار تیم‌های آلومینیوم هرمزگان و استقلال ساعت 15:15 برگزار می‌شود و این در حالی است که ورزشگاه خلیج فارس هرمزگان از ساعت 11 صبح ظرفیتش تکمیل شده است. ساعت 12 کلیه در‌های ورودی و خروجی استادیوم بسته شد.
* تدابیر امنیتی از سوی مسئولان برگزاری این مسابقه انجام شده و خیابان‌های اطراف به وسیله ماموران راهنمایی و رانندگی بسته شده است.
* فرماندار بندرعباس با حضور در ورزشگاه در کنار نیمکت دو تیم حضور دارد.
* بنر بزرگی از مرحوم ناصر حجازی در ورزشگاه خلیج فارس نصب شده است.
* حدود 500 نفر از طرفداران تیم آلومینیوم و همچنین بانوان روی تپه‌ای که بیرون ورزشگاه وجود دارد، ایستاده و از آن فاصله می‌توانند بازی را تماشا کنند.
* با وجود آنکه مسئولان برگزاری این مسابقه اعلام کردند 18 هزار بلیت برای این دیدار فروخته شده، بیش از 20 هزار نفر در ورزشگاه حاضر هستند.
* بازیکنان دو تیم آلومینیوم و استقلال ساعت 14:45 وارد ورزشگاه شده و مشغول گرم کردن خود هستند.
* میلاد میداودی بازیکن نیم فصل اول استقلال به محض ورود به زمین مورد تشویق طرفداران آلومینیوم قرار گرفت.
* به هنگام ورود خبرنگاران ناهماهنگی‌هایی صورت می‌گرفت که این مسئله پس از چند تماس رفع شد.
* نکته جالب در مسابقه امروز نیمکت‌نشینی جواد نکونام و مجتبی جباری است. نکونام در تمرینات پس از بازی با گهر تنها یک جلسه حضور داشته است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شعار هواداران استقلال علیه فردوسی‌پور و داور

خبرگزاری فارس: هواداران استقلال علیه مجری برنامه ۹۰ و داور مسابقه شعار دادند.

به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران استقلال علیه عادل فردوسی‌پور در اواخر مسابقه شعار سردادند و او را پرسپولیسی خطاب کردند.
* هواداران همچنین در لحظات آخر مسابقه معتقد بودند داور باید بازیکن سایپا را از زمین اخراج می‌کرده و به همین دلیل علیه داور هم شعار سر دادند.
* امیر قلعه‌نویی پس از تعویض برهانی بر سر او فریاد کشید. ظاهرا دلیل این اتفاق فرصت‌هایی بود که برهانی از دست داد و به مهاجمان دیگر استقلال پاس نمی‌داد.
استقلال یک بر صفر سایپا را شکست داد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شادی مدافع نیمکت‌نشین با حاتمی!

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال شادی پس از گل خود را با مدافع نیمکت‌نشین انجام داد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، فرزاد حاتمی پس از گلزنی به سمت حنیف عمران‌زاده رفت و با این مدافع نیمکت نشین شادی کرد.
* علی حمودی که بلافاصله پس از ورود به میدان پاس گل داد و بعد از گلزنی حاتمی به سمت امیر قلعه‌نویی رفت و او را در آغوش گرفت.
* فرزاد حاتمی در 4 بازی که برای استقلال انجام داده 3 گل به ثمر رسانده است.
*هواداران استقلال علیه پرسپولیس شعار می‌دهند و به کنایه قعرنشینی این تیم در جدول فریاد می‌زنند« پرسپولیس قهرمان در لیگ برتر بمان»
مسابقه دو تیم تا دقیقه 73 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال در جریان است.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اظهار نظر استقلالی‌ها بعد از پیروزی برابر سایپا/ سکوت نکونام، رحمتی و برهانی

بازیکنان تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی برابر سایپا در حالی در جمع خبرنگاران حاضر شدند و به سوالات آنها پاسخ دادند که نکونام، رحمتی و برهانی از پاسخ دادن به خبرنگاران امتناع ورزیدند.
به گزارش خبرنگار مهر، حنیف عمران‌زاده که جزو نخستین بازیکنان استقلال بود که در جمع خبرنگاران حاضر شد، در مورد نیمکت نشینی‌اش گفت: نیمکت نشینی برایم مهم نیست.

وی افزود: استقلال بازی سختی با تیم سایپا داشت که خوشبختانه یکبار دروازه آنها را باز کردیم و از این دیدار مشکل به 3 امتیاز دست یافتیم.

مدافع تیم استقلال در پاسخ به این سوال که آیا مشکلات مالی باشگاه حل شده است، گفت: قرار است اسفندماه برخی از مطالبات بازیکنان پرداخت شود امات من که چشمم آب نمی‌خورد.

در ادامه حسن اشجاری با رد مشکلات موجود در تیم اظهار داشت: می‌توانستیم در این بازی با گل‌های بیشتری هم به پیروزی دست یابیم اما کسب همین 3 امتیاز هم باعث شد فاصله خود را با دیگر رقیبان افزایش دهیم.

همچنین فرزاد حاتمی هم تاکید کرد: برد، برد است اما ما تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم تا در این بازی بیشتر گل بزنیم اما در نهایت با یک گل به پیروزی دست یافتیم.

مهاجم استقلال با اشاره به اینکه به این تیم آمده تا گل بزند و امروز هم انجام وظیفه کرده است، گفت: اینکه بازیکن مورد علاقه یک مربی باشید، خیلی هم خوب است. امیدوارم بتوانم جواب اطمینان سرمربی تیم را به بهترین شکل بدهم.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشجاری: رحمتی و نکونام قهر نیستند/ می‌توانستیم در 10 دقیقه اول چند گل بزنیم

به گزارش خبرگزاری فارس، حسن اشجاری پس از برتری استقلال مقابل سایپا اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم و در همان 10دقیقه ابتدایی نیمه اول می‌توانستیم چند گل بزنیم اما متأسفانه این اتفاق نیفتد.

وی افزود: در بازی‌های آینده باید دقت کنیم و البته کادر فنی در بین دو نیمه این مسئله را به ما گوشزد کرد.

خبرنگاری پرسید شما گفته‌اید که در استقلال رقیب نداری و اشجاری پاسخ داد: من گفتم که دو سال با بیک‌زاده در سپاهان هم‌بازی بودم و بحث رقابت نیست چون ما با هم رفیق هستیم.

وی در پاسخ به این سؤال که رحمتی و نکونام به خاطر کاپیتانی با یکدیگر قهر هستند گفت: این بازیکن تا بازی با آلومینیوم با یکدیگر هم‌اتاقی بودند که اصلاً بحث قهر وجود ندارد.

یکی از خبرنگاران گفت پس چرا حالا با هم اتاقی نیستند و اشجاری پاسخ داد: تا قبل از آن بازی با 18 بازیکن به اردو می‌رفتیم اما از بازی با آلومینیوم 19نفره شده و به همین خاطر یک نفر باید در یک اتاق دیگر مستقر می‌شد از همین رو نکونام تنهایی در یک اتاق حضور دارد. شما مطمئن باشید این دو نفر با هم قهر نیستند و می‌توانید به تمرینات استقلال بیایید و این تمرینات ببینید.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صلاح نیست من الان کاپیتان شوم/ صادقی: به نکونام و رحمتی می‌گویم سرو کله هم بزنند تا بدانید قهر نیستند

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: به جواد و رحمتی می گویم به سر و کله هم بزنند تا بدانید قهر نیستند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌امیرحسین صادقی پس از پیروزی استقلال برابر سایپا در خصوص مسائلی که در تیم فوتبال استقلال عنوان شده و اینکه گفته می‌شود مهدی رحمتی به او اعلام کرده جواد نکونام اجازه نمی‌دهد صادقی به تیم ملی دعوت شود و او نیز پس از شنیدن این موضوع مسئله را با نکونام در میان گذاشته است، عنوان کرد: به هیچ عنوان چنین چیزی وجود ندارد این مسئله را بی‌مورد به من ربط ندهید.

وی در مورد مسائل کاپیتانی خاطرنشان کرد: بحث این حرف ها نیست. سابقه من در استقلال زیاد است اما همانطور که گفتم کاپیتان های استقلال افرادی مثل محمود فکری،‌امیرقلعه‌نویی بوده‌اند و تفکرات من هنوز به آن حد نرسیده است که بخواهم کاپیتانی تیم بزرگی چون استقلال را برعهده بگیرم.

صادقی درباره اینکه سال های گذشته کاپیتانی استقلال را برعهده داشته گفت: هم‌اکنون بحث این است که کاپیتان اول چه کسی باشد من در این مورد صحبت می‌کنم. هنوز به اوج پختگی و شخصیت کاپیتانی استقلال نرسیده‌ام، شاید سال آینده بتوانم این موضوع را بر عهده بگیرم.

وی افزود: صلاح نمی‌دانم که هم‌اکنون کاپیتان تیم بزرگی چون استقلال باشم.

مدافع تیم استقلال در پایان در خصوص اینکه آیا مهدی رحمتی و نکونام با یکدیگر قهر هستند گفت: هیچ قهری وجود ندارد آنها با یکدیگر گرم هم می‌گیرند فردا می‌گویم سر تمرین بیایند و به سرو کله یکدیگر بزنند تا خیال شما راحت شود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حاتمی: من را آورده‌اند تا برای استقلال گل بزنم/مشکلی بین مهاجمان نیست

به گزارش خبرگزاری فارس، فرزاد حاتمی پس از برتری استقلال مقابل سایپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شکر که توانستیم بازی قابل قبولی ارائه کنیم و امیدوار هستم روند رو به رشد ما ادامه داشته باشد.

وی در خصوص اینکه در سه بازی برای استقلال گل‌زنی کرده است گفت: من را آورده‌اند که برای استقلال گل بزنم. خدا را شکر وظیفه‌ام را انجام می‌دهم.

حاتمی در پاسخ به این سؤال که بازیکن مورد علاقه قلعه‌نویی محسوب می‌شود گفت: سرمربی تیم به من لطف دارد و ما هم افتخار شاگردی وی را داریم.

خبرنگاری پرسید اگر قلعه‌نویی یک سال مربیگری نکند شما خانه‌نشین می‌شوید که حاتمی گفت: این مسائل نیست هنگامی از تراکتورسازی جدا می‌شدم شرایط حضورم در استقلال مهیا شد و به همین خاطر به استقلال آمدم.

مهاجم تیم استقلال در خصوص اینکه آیا اختلافی بین مهاجمان این تیم وجود دارد یا خیر گفت: همه با هم دوست هستیم و هیچ مشکلی وجود ندارد اتفاقاً با رفاقت است که به اینجا رسیده‌ایم.

وی در خصوص حاشیه‌های اخیری که پیرامون کاپیتانی استقلال مطرح می‌شود، گفت: حاشیه‌ها در همه تیم‌ها وجود دارد و هر تیمی بزرگتر باشد حاشیه‌های آن بیشتر است. بحث کاپیتانی کوچک و مقطعی بود که آن را حل کردیم.

وی در پایان در خصوص اینکه شایعه شده او و آرش برهانی به هم پاس نمی‌دهند گفت: اتفاقاً ما به هم پاس می‌دهیم و اگر برهانی به من پاس بدهد استفاده می‌کنم و من هم سعی می کنم او را در موقعیت قرار دهیم. هیچ مسئله‌ای در این مورد وجود ندارد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمودی: به خاطر مسائل تاکتیکی نیمکت‌نشین بودم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، ‌علی حمودی پس از پیروزی استقلال برابر سایپا عنوان کرد: بازی بسیار خوبی بود. در نیمه اول موقعیت‌هایی داشتیم که متأسفانه نتوانستیم به گل تبدیل کنیم.

وی درباره حضورش در نیمه دوم خاطرنشان کرد: در نیمه دوم به میدان آمدم و خدا را شکر می‌کنم که توانستم یک پاس گل بدهم. موقعیت‌هایی داشتیم که می‌توانستیم به گل تبدیل کنیم.

حمودی درباره نیمکت‌نشینی‌اش تصریح کرد: تا به حال کار تاکتیکی بوده که نیمکت‌نشین بودم و تلاش خود را می‌کنم تا بتوانم در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرم.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عمران‌زاده: با حاتمی تصمیم گرفتیم چطور خوشحالی کنیم

حنیف عمران‌زاده پس از پیروزی استقلال برابر سایپا در خصوص مسائلی که درباره مشکلات نکونام مطرح می‌شود عنوان کرد: این مشکلات برطرف شده و مسئله خاصی در این زمینه وجود ندارد. همه با هم دوست هستیم و برای موفقیت استقلال تلاش می‌کنیم.

وی درباره خوشحالی هماهنگی که با فرزاد حاتمی انجام می‌دهد یادآور شد: سر تمرینات قرار گذاشتیم که با اینگونه خوشحالی کنیم و دو آدم گنده هستیم که به سر هم می‌زنیم.

مدافع تیم فوتبال استقلال درباره این دیدار گفت: بازی سخت بود و خدا را شکر توانستیم سه امتیاز را بگیریم. تغییرات ما در بین دو نیمه جواب داد و توانستیم به پیروزی دست یابیم.

وی در مورد نیمکت‌نشینی‌اش و اینکه حواشی به وجود نیامده گفت: چند وقت دیگر این موضوع تمام می‌شود.

وی در مورد پاس شدن چک معروفش گفت:چکم برای اسفندماه است، من هم چشمم آب نمی‌خورد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرزاد حاتمی دیدار با ذوب آهن اصفهان را از دست داد

ˈفرزاد حاتمیˈ بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران با دریافت کارت زرد در بازی با سایپای البرز به دلیل سه اخطاره شدن، دیدار آینده استقلال را از دست داد.

به گزارش ایرنا، فرزاد حاتمی مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران که امروز (دوشنبه) در دیدار مقابل سایپای البرز برای تیم خود گلزنی کرد، از دیدار آینده آبی پوشان مقابل ذوب آهن اصفهان محروم شد.

حاتمی با دریافت کارت زرد سوم خود در این دیدار، بازی بعدی را به دلیل محرومیت از دست داد.

فرزاد حاتمی که در نیم فصل دوم به جمع آبی پوشان اضافه شده است، توانسته در دیدارهای اخیر این تیم عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کوتاه از اردوي آبي پوشان ؛ حضور سوريان،تمرين مجيدي

تیم استقلال یک روز پس از برتری مقابل سایپا از ساعت 13:30 دقیقه امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد.

امیر قلعه نویی در تمرین امروز حضور نداشت و البته بازیکنانی مثل مهدی رحمتی،حنیف‌عمران‌زاده،مجتبی جباری، سیاوش اکبرپور نیز در تمرین امروز شرکت نکردند. همچنین امیرحسین صادقی با لباس شخصی در کمپ استقلال حاضر شده و پس از چند دقیقه بدون آنکه تمرین کند ورزشگاه را ترک کرد.

* فرهاد مجیدی که ظهر امروز مجوز بازی اش در استقلال صادر شده در کنار دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.

*بازیکنانی که در ترکیب اصلی آبی پوشان مقابل سایپا به میدان رفته بودند بعد از 20 دقیقه ریکاوری ورزشگاه را ترک کردند.

* تنها حدود 20 نفر از طرفداران استقلال در تمرین این تیم حضور داشتند.

* فرزاد حاتمی که روز گذشته سومین گلش را برای استقلال به ثمر رسانده بود سوژه اصلی بازیکنان این تیم شد، خوشحالی بعد از گل زدن این بازیکنان مورد توجه دیگر بازیکنان قرار گرفته بود و جالب اینجا است، آرش برهانی که گفته می‌شد به این بازیکن پاس نمی‌دهد حرکت بعد از گل فرزاد حاتمی را در تمرین تکرار می‌کرد و باعث خنده های دیگر بازیکنان شد.

* بازیکنانی که در ترکیب ثابت استقلال حضور نداشتند در قالب دو تیم زیر نظر مجید صالح به فوتبال درون تیمی پرداختند. بیک زاده در جریان این بازی درون تیمی دچار آسیب دیدگی شد و به تمرین ادامه نداد. وی بلافاصله بعد از این موضوع به کلینیک دکتر نوروزی رفت.

* همزمان با برگزاری تمرین استقلال تیم پیشکسوتان استقلال در دیداری دوستانی به مصاف کارمندان باشگاه استقلال رفت، در ترکیب تیم پیشکسوتان بازیکنانی مثل سیروس دین‌محمدی، علی چینی و ایوب اصغرخانی حضور داشتند که البته دین‌محمدی مثل روزهای جوانی‌اش شوت‌های محکمی می‌زد و باعث جلب توجه می‌شد.

*بازیکنان استقلال بعد از پایان تمرین به آرزه و ساموئل سال جدید میلادی را تبریک گفتند.

تمرینات تیم استقلال فردا از ساعت 15 جهت آمادگی برای دیدار با ذوب‌آهن برگزار خواهد شد، دیدار تیم‌های استقلال و ذوب‌آهن روز شنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

درحالی که تمرین امروز استقلال به پایان رسیده بود و افرادی که در محل تمرین حاضر شده بودند در حال ترک کمپ بودند به ناگاه با چهره آشنایی روبرو شدند.

حمید سوریان قهرمان المپیک در کشتی فرنگی به دلیل کار شخصی که با یکی از مسئولان کمپ استقلال داشت به محل تمرین آبی پوشان آمد و با برخی از تماشاگران این تیم هم عکس یادگاری گرفت. البته سوریان با بازیکنان استقلال روبرو نشد چون به هنگام ورود او بازیکنان در رختکن حضور داشتند.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادداشت مدیر روابط عمومی استقلال در واکنش به حاشیه سازی‌ها/ قطار استقلال به جنگ كلوخ انداز نخواهد رفت!

محمد سررشته داری : استقلال روش موثري را در مواجهه با پستي و بلندي‌هاي ليگ و مشكلات پي در پي آن در پيش گرفته است!روشي توأم با سكوت به موقع و دفاع از حق در موعد مقرر! اينجا از بلبشو كردن خبري نيست، از فريادهاي به اصطلاح خاله زنكي هم چيزي ديده نمي‌شود و تجربه بيش از يك دهه مديريت و مربيگري در اين سطح به همه آموخته كه قدم‌ها بايد استوار باشد و اميدوار!

به گزارش رجانیوز، شرايط امروز استقلال بسان قطاري مي‌ماند كه در حال حركت است و حتي خواجه حافظ شيرازي هم مي‌داند كه به قطار در حال حركت سنگ مي‌زنند و نه به قطاري كه سر جاي خود ايستاده است! واكاوي اين قصه اين است:پرتاب سنگ و كلوخ به قطار ايستاده و شكستن شيشه‌هاي آن منجر به برخورد مستقيم ريلبان و نگهبان خواهد شد چون آنها فرصت برخورد دارند اما قطار در حال حركت را كسي متوقف نمي‌كند تا با كلوخ انداز در گير شود!

و حالا قطار استقلال در حركت است و كلوخ انداز اهميتي ندارد حتي اگر منجر به شكسته شدن شيشه‌اي شود چرا كه همه بايد بدانند قهرماني هزينه دارد و براي رسيدن به كاپ بايد هزينه‌اش را پرداخت كنيم. به وقايع اخير نگاه كنيد:قصه كاپيتاني نه اينكه وجود خارجي نداشته باشد، نه، وجود دارد اما قيل و قالي در درون نيست و كسي به اين داستان و اين جرقه هيزم نمي‌ريزد و في البداهه و از سر شكم كسي تصميم نمي‌گيرد و اعلامش نمي‌كند!

ماجراي سفر به رشت و تپيدن آسمان در واقع درس ديگري بود بر دروس پاس شده استقلالي‌ها كه ثابت كرد امروز اين قطار در حركت است و براي برخورد كردن با كلوخ اندازانش نبايد قطار را نگه داشت و با آنها برخورد كرد وگرنه اين استقلال است كه متضرر مي‌شود كما اينكه 3 امتياز از دست رفت در حالي‌كه مشكل استقلال تنها مه بود !

مه غليظي كه آسمان و جاده‌هاي رشت را پر كرده بود و استقلال تنها اسير طبيعت شد در نيمه شبي ترسناك! آن شب حملات به استقلال به گونه‌اي انجام شد كه تو گويي هموطنانمان در گيلان و شايد حتي مسوولان برگزار كننده بازي با دشمني فرضي قرار است روبرو شوند!

دن كيشوتي كه همه جرمش اين بود كه كاروانش با يك روز تاخير براي ديدار با داماش به ديار ميرزاكوچك خان رسيده بود و از اين تاخير هم سودي نمي‌برد!حالا اما اين قطار قرار نيست بايستد، نه براي دعوا با جنجال سازان كارت بازي فرهاد مجيدي و نه براي دعوا با آگرانديسمان كننده‌هاي مساله كاپيتاني!هدف حركت است براي قهرماني در ايران و زنده ماندن در گروه مرگ قاره زرد به صورت توامان!

حالا سيال بودن استقلال به معناي سكوت ترجمه مي‌شود چرا كه استقلال نيازمند تك تك امتيازهاي اين روزهاست براي عبور از زمستاني كه در پيش دارد و بايد در اين زمستان در سه جبهه بجنگد، در جام حذفي و ليگ و آسيا و مطمئنا در آن مقطع با سختي‌ها و سرماي زياد ننه سرما مواجه مي‌شود.

حالا وقت جمع كردن و اسكروچ بودن است تا در زمان حاتم طائي شدن اجباري مرگ بختك استقلال نباشد!پس مجالي براي ايستادن نيست تنها بايد جلو رفت تا پس از رسيدن به مقصد كه فرصت براي برخورد با كلوخ انداز هم وجود داشته باشد .

آن روز مي‌توان از سيال بودن استفاده كرد و با حاشيه‌ها هم حتي برخورد كرد. استقلال حالا سكوت و خيره شدن به جاده پيش رو و ريل‌هاي كار گذاشته شده به مقصد زندگي را در دستور دارد پس ايستگاه بعد بايد قهرماني و شاد كردن مردمي باشد كه انگاري از فوتبال دلسرد شده‌اند و همراه با هوا دل‌هاي‌شان هم سرد شده است!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
در جلسه قلعه‌نویی با بزرگان استقلال چه گذشت؟/ رحمتی با چوب به جان مدافع آبی‌ها افتاد!

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال در ابتدای تمرین جلسه‌ای را با بازیکنان باسابقه استقلال برگزار کرد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال آخرین تمرین خود را قبل از دیدار مقابل ذوب‌آهن در کمپ زنده‌یاد حجازی برگزار کرد.
سیاوش اکبرپور، فرزاد حاتمی و هاشم بیک‌زاده از غایبان تمرین امروز آبی‌پوشان بودند اما فرهاد مجیدی در برنامه‌های گروهی و تاکتیکی شرکت کرد.
* قبل از شروع تمرین بازیکنان تیم استقلال بازی تنیس فوتبال انجام دادند که کیانوش رحمتی و فرهاد مجیدی با یکدیگر شوخی می‌کردند.
* قبل از آنکه تمرین آبی‌پوشان آغاز شود امیر قلعه‌نویی از بازیکنان باسابقه استقلال خواست تا چند دقیقه‌ای با آنها صحبت کند. در این جلسه مجتبی جباری، مهدی رحمتی، خسرو حیدری، آرش برهانی و امیرحسین صادقی حضور داشتند ضمن آنکه قلعه‌نویی از جواد نکونام نیز خواست تا در این جلسه حاضر باشد و از وی سؤالاتی را هم می‌پرسید. محور صحبت‌های سرمربی تیم استقلال با این بازیکنان مشخص نشد اما رحمتی پس از چند دقیقه صحبت از این جمع جدا شده و به دیگر بازیکنان استقلال پیوست. نکته جالب اینجا بود که فرهاد مجیدی در جلسه قلعه‌نویی و بازیکنان باسابقه حضور نداشت.
* هنگامی که بازیکنان استقلال مشغول گرم کردن بودند مهدی رحمتی با حنیف عمران‌زاده شوخی می‌کرد که جدال این دو نفر در نهایت به این جا ختم شد که دروازه‌بان استقلال با چوب به جان عمران‌زاده افتاد که این مسئله برای سایر بازیکنان استقلال جالب توجه بود.
* دویدن دور زمین، گرم کردن بدن‌ها، ارسال از جناحین و مرور آخرین برنامه‌های تاکتیکی برای دیدار با ذوب‌آهن اصلی‌ترین برنامه‌های استقلال در تمرین امروز بود.

*بعد از پایان تمرین برخی از بازیکنان مثل نکونام، جباری ضربات ایستگاهی کار کردند.
* اعضای تیم استقلال پس از پایان تمرین راهی هتل المپیک شده و سپس با پرواز ساعت 17:30 راهی اصفهان خواهد شد.
دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال از هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت 17:30 فردا در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نبود بخاري دغدغه جديد آبي‌ها

جام جم آنلاين: بحران مالي دامنه‌دار استقلال ديگر كارد را به‌استخوان امير قلعه‌نويي رسانده است؛ از پرداخت پول به بازيكنان خبري نيست كه هيچ، آبي‌هاي صدرنشين ليگ در رختكن تيمشان از سرما به خود مي لرزند و خواسته امروز آنها نصب دو تا بخاري است!

امير قلعه‌نويي در شرايطي اين روزها به‌واسطه صدرنشيني تيمش در ليگ برتر بايد خوشحال‌ترين مربي ايران باشد كه انبوه مشكلات مالي و همه مسائل حاشيه اي كه همواره پيرامون دو تيم مطرح پايتخت وجود دارد، نه تنها اين خوشحالي را از او گرفته كه بدجوري روح و روان او را به هم ريخته است.
كمپ تمريني باشگاه استقلال هر چند در نوع خود براي اين باشگاه ارزشمند تلقي مي شود، اما كمبود امكانات در اين كمپ آن هم براي تيمي كه چند صباحي ديگر بايد به عنوان يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان به ميدان برود، به هيچ‌وجه شايسته استقلال و طرفداران ميليوني‌اش نيست و قلعه‌نويي حق دارد به عنوان كسي كه مسئوليت فني اين تيم را به عهده دارد، صداي اعتراضش را بلندتر از قبل كند.
ماجرا از اين قرار است كه جايگاه نصفه نيمه تماشاگران در اين كمپ، دغدغه را براي سرمربي تيم به‌وجود آورده است كه نكند هواداري كه به عشق تيمش به يكي از غربي‌ترين نقاط تهران آمده است، سقوط كرده و حادثه ناگواري رقم بخورد.

از طرفي بازيكنان ـ بويژه نفرات جديد ـ نه تنها از دريافت نكردن مطالباتشان شاكي هستند كه رختكن سرد اين كمپ باعث شده برخي بازيكنان و از جمله مجتبي جباري بگويند: حداقل دو تا بخاري نصب كنيد تا از سرما يخ نزنيم !

اين مسائل و مشكلات در شرايطي بيشتر نگران‌كننده مي نمايد كه آبي‌ها در ليگ قهرمانان آسيا در گروه موسوم به گروه مرگ با سه تيم متمول الهلال عربستان، الريان قطر و العين امارات همگروه هستند؛ تيم هايي كه هرگز تصور نمي‌كنند حريف ايراني آنها كه دو ستاره قهرماني آسيا بر سينه‌اش نقش بسته است، درگير مسائل پيش‌پاافتاده اين‌چنيني باشد! پس بايد به قلعه‌نويي حق داد در قامت مربي‌اي كه همه هوادارانش چيزي جز قهرماني استقلال در سه جام آسيايي، ليگ برتر و حذفي از او نمي‌خواهند از شرايط اين‌چنين برآشفته شده و با نگراني از آينده تيمش حرف بزند، شايد سرانجام گوش شنوايي پيدا شود و به داد او و تيمش برسد.