► •*♥*•◄ اخبار باشگاه استقلال تهران ► •*♥*•◄

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرش برهانی درباره وضعیت خود در فصل جاری اظهار داشت: خوشبختانه فکر می کنم شرایطم نسبت به فصل گذشته همین زمان بهتر است و خدا را شکر می کنم که در بازی های اخیر توانسته ام برای استقلال گل بزنم و دل هواداران را شاد کنم.
وی درباره اظهارنظر ایمان عالمی،مربی استقلال که گفته بود جای برهانی در تیم ملی خالی است عنوان کرد:از لطف ایشان سپاسگزارم ولی این مساله به کادر فنی تیم ملی برمی گردد. این را من نباید بگویم و مردم و افکار عمومی در این باره باید قصاوت کنند اما شخصا فکر نمی کردم تا اینجا در بازی های مقدماتی جام جهانی به تیم ملی دعوت نشوم.با این وجود به نظرات کی روش احترام می گذارم.
وی ادامه داد:با این وجود برای تیم ملی آرزوی موفقیت می کنم. ضمن اینکه بر این باورم تیم ملی مهاجمان خوبی هم دارد و برای آنها آرزوی موفقیت می کنم.
وی درباره اینکه چرا مدتی تصمیم گرفته بود مصاحبه نکند گفت:به تجربه این موضوع به من ثابت شده است که باید مقاطعی سکوت کنم تا تمرکزم بیشتر شود. مثل همان بحث بازی با تراکتورسازی که واقعیتش این است که از حرف من صدها تعبیر شد و مشکلاتی به وجود آمد. در حالیکه من به شخصه ارادت خاصی به مردم خوب تبریز دارم.به هر حال این تصمیمی بود که گرفتم و فکر می کنم بد هم نبود.
برهانی درباره رسیدنش به آمار صدمین گل در لیگ برتر گفت: لطف خدا بوده است که به این آمار رسیدم. من همه این گل ها را به یاد دارم و فکر می کنم هرگز آنها را فراموش نمی کنم.
وی ادامه داد:با این وجود برخی دوستان لطف دارند و سوال می کنند چرا برهانی این همه فرصت به دست می آورد. یا اینگونه بیان می کنند که برهانی فرصت های زیادی به دست می آورد و گل های زیادی را هم نمی زند اما واقعیت این است که فکر می کنم برای یک مهاجم اینکه خودش را در موقعیت گل قرار بدهد، کار مهمی است. در این شرایط سخت قلعه نویی خیلی به من کمک کرد تا خودم را پیدا کنم.البته مربیان سابق استقلال هم در این ۶ سال برایم زحمات زیادی کشیدند و از همه آنها ممنون هستم.
برهانی افزود:به هر حال من به عنوان بازیکن همیشه به موفقیت استقلال نگاه کرده ام و بعد خودم را دیدم.این بار هم تمام تلاشم را می کنم تا بتوانم به تیم کمک کنم تا خاطرات خوش گذشته تکرار شود.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلال یک دربی دیگر از پرسپولیس را برد ؛ این بار با تیم جوانان! دیدار استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ جوانان باشگاههای تهران با نتیجه ۲-۱ به سود استقلال به پایان رسید. در این بازی که عصر پنج شنبه برگزار شد، میلاد وظیفه شناس و عرفان رواسا برای استقلال و مسعود دارابی برای پرسپولیس گلزنی کردند. مربیگری تیم جوانان استقلال بر عهده ایوب اصغرخانی بازیکن سابق استقلال است که مورد علاقه ناصر حجازی بود!
در دربی های تیم های پایه دو باشگاه در فصل جاری، پرسپولیس هنوز موفق به شکست استقلال نشده است. استقلال هر دو دربی رفت و برگشت در رده امیدها را با ۶ گل برد، در جوانان بازی رفت ۲-۱ شد و در بازی برگشت استقلال پیروز شد، در نوجوانان بازی رفت را استقلال ۴-۱ برد و در نونهالاان نیز بازی رفت ۱-۱ شد که هنوز بازی برگشت این دو رده برگزار نشده است.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرش برهانی مهاجم استقلال یکی از امید‌های گلزنی این تیم در دیدار با سپاهان اصفهان است.

این مهاجم در آستانه این بازی از شرایط خوب تیم‌شان می‌گوید: «اگرچه تعطیلات لیگ به نفع تیم‌های مدعی‌ای مثل استقلال نبود اما با این حال این وقفه چندروزه برای تمامی تیم‌ها بود و در این میان کادر فنی‌مان سعی کردند با در نظر گرفتن یکسری تمرینات آمادگی تیم را حفظ کنند که خوشبختانه موفق به انجام این کار هم شدند. در حال حاضر شرایط خوبی بر تیم‌مان حاکم است و آماده بازی با سپاهان هستیم».
این روز‌ها انتقادات زیادی به مهاجمان استقلال وارد است. برهانی هم در برهه‌ای از این انتقادات بی‌نصیب نماند. این مهاجم در این خصوص می‌گوید: «قبول دارم که تا به این هفته می‌توانستم بهتر از این باشم اما به هر حال این شرایط برای هر بازیکنی پیش می‌آید. در این مدت هم عده‌ای بیش از حد روی عملکرد خط حمله تیم‌مان زوم کردند و چشم‌شان را به روی عملکرد کلی تیم بستند. از آقای قلعه‌نوعی ممنونم که اعتمادشان را نسبت به من از دست ندادند و سعی می‌کنم از این به بعد بهتر بتوانم جواب اعتمادشان را بدهم.»
به جرات می‌توان گفت که دیدار سپاهان- استقلال از مهم‌ترین مسابقات سال است. مهاجم تیم آبی‌پوش پایتخت هم به این مسئله اشاره می‌کند: «شرایط دو تیم در جدول مسابقات باعث دوچندان شدن حساسیت‌های آن شده است. تا حدی که می‌توانم بگویم این دیدار حتی حساس‌تر از داربی است. می‌توانید عنوان حساس‌ترین بازی نیم‌فصل را به این دیدار بدهید. در این بازی شاهد یک جنگ تمام‌عیار یا‌‌ همان جنگ گلادیاتور‌ها خواهید بود. هر دو تیم برای صدر خواهند جنگید. درست است که این بازی در اصفهان برگزار می‌شود اما با این وجود شانس پیروزی تیم‌مان را بیشتر از سپاهان می‌دانم. صدر جدول را به آسانی به دست نیاورده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم که سپاهانی‌ها به صدر برسند. برای شکست سپاهان به اصفهان می‌رویم. به هواداران‌مان قول می‌دهم که با دست پر بازگردیم.»
برهانی از انگیزه‌اش برای گلزنی در این دیدار می‌گوید: «با گلی که برابر گهر به ثمر رساندم ۵ گله شدم و دنبال این هستم تا دروازه سپاهان را هم باز کنم. انگیزه زیادی برای گلزنی در این دیدار حساس دارم و با انگیزه‌ای که دارم فکر نمی‌کنم سپاهانی‌ها از پس مهارم بربیایند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] استقلال در صدر دست‌نیافتنی‌تر شد

[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 91090201129
پنجشنبه ۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۵

گل‌های سیاوش اکبرپور و میلاد می‌داودی استقلال را به سی و یکمین امتیاز دردوازدهمین دوره لیگ برتر رساند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در آخرین دیدار معوقه لیگ برتر تیم استقلال در ورزشگاه آزادی موفق شد با نتیجه دو بر صفر تیم پیکان را از پیش‌رو بردارد.

سیاوش اکبرپور در دقیقه 59 و بر روی پاسی که امیرحسین صادقی ارسال کرد، موفق شد گل اول استقلال را وارد دروازه دیگر تیم تهرانی لیگ دوازدهم کند. در دقیقه 88 نیمه دوم میلاد می‌داودی هم توانست با ضربه‌ای نمایشی گل دوم آبی‌های تهران را به ثمر رساند.

استقلال با این پیروزی 31 امتیازی شد تا با اختلاف چهار امتیازی نسبت به سپاهان در رده نخست باقی بماند.

با برگزاری این دیدار رقابت‌های لیگ برتر به دلیل در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی تا چهارشنبه آینده تعطیل خواهد شد.

امروز دو دیدار معوقه دیگر برگزار شده بود که در یکی از این دیدارها سپاهان با نتیجه 2 بر یک از صدر گهر دورود گذشت و دیدار تیم‌های راه آهن و مس کرمان با نتیجه یک بر یک با تساوی به پایان رسید.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
داماش قهرمانی نیم‌فصل را از استقلال گرفت/ چهارمین شکست آبی‌ها

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال با شکست مقابل داماش قهرمانی نیم‌فصل را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های داماش و استقلال از هفته هفدهم لیگ برتر و در آخرین مسابقه نیم‌فصل اول ساعت 15:15 در ورزشگاه عضدی با حضور بیش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد و در نهایت تیم داماش با یک گل استقلال را شکست داد.
در نیمه اول داماش تیم برتر میدان بود و روی حرکات چاووشی و ابراهیمی می توانست به گل برسد اما رحمتی اجازه گلزنی به مهاجمان داماش را نداد. در دقیقه 44 بازی ابراهیمی در موقعیت تک به تک توپ را به آسمان زد تا نیمه اول با وجود 10 نفره بودن استقلال با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در نیمه دوم بازی متعادل بود و داماش در مقاطعی حملات پراکنده روی دروازه استقلال انجام می داد تا اینکه در دقیقه 85 کوبک کوه با یک ضربه زیبا دروازه رحمتی را باز کرد البته داماشی ها باز هم می توانستند با حرکات چاووشی به گل برسند اما به همان پیروزی یک بر صفر اکتفا کرده تا استقلال از قهرمانی نیم فصل باز بماند و تیم داماش نیز با این نتیجه 22 امتیازی شد.
قضاوت این بازی بر عهده محسن ترکی بود. وی به ساموئل، حیدری، منوچهری و نکونام از استقلال و مصطفی حاجتی از داماش کارت زرد نشان داد. در دقیقه 40 بازی ترکی با نشان دادن کارت زرد دوم به ساموئل هافبک سیه چرده آبی پوشان کارت قرمز داد و او را اخراج کرد.
بازیکنان داماش:
حسن رودباریان، مصطفی حاجتی،علیرضا نظیف کار، مرتضی ابراهیمی، محمد سیا (52 کوبک کوه)، ابوالفضل حاجی زاده( 58 محمد آبشک)، محمد رضا مهدوی،علیرضا جهانبخش، هادی سهرابی،حسین ابراهیمی و افشین چاووشی(90- امین متوسل زاده)
سرمربی: حمید درخشان
بازیکنان استقلال:
مهدی رحمتی،امیر حسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، جی لوید ساموئل، میثم بائو(42 میثم حسینی)، جواد نکونام، سیاوش اکبرپور، خسرو حیدری، آرش برهانی و امین منوچهری
سرمربی: امیر قلعه‌نویی

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بدشانسی دست بردار استقلال نیست/ پرواز آبی‌پوشان باز هم به تعویق افتاد

خبرگزاری فارس: پرواز اعضای تیم استقلال از رشت به تهران مثل دو روز پیش باز هم به تعویق افتاد.

به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای تیم استقلال که بلافاصله پس از شکست مقابل داماش قصد سفر به تهران را داشتند، باز هم متوجه شدند پروازشان به تعویق افتاده است.
قرار بود هوایپمای رشت ـ تهران ساعت 19 پرواز کند که این مسئله انجام نشد و در صورتی که اتفاقی رخ ندهد پرواز آبی‌پوشان ساعت 20 انجام خواهد شد.
دیدار تیم‌های داماش گیلان و استقلال با نتیجه یک بر صفر به سود شاگردان درخشان به پایان رسید.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قلعه‌نویی:تا حالا چنین فحش‌هایی نشنیده بودم/ قهرمانی نیم‌فصل نداریم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت:تاکنون در زندگی‌ام چنین فحش‌هایی نشنیده بودم که در این بازی شنیدم.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیرقلعه‌نویی پس از شکست تیم استقلال مقابل داماش اظهار داشت: مبارک داماشی‌ها باشد که بازی را بردند و اعتقاد دارم که بازی بدی نبود اما آقایان جو را خراب کردند و این مسابقه از لحاظ رفتاری فوق‌العاده بد بود.
وی افزود: اگر بگویید این فحش‌ها را نشنیده‌اید واقعا کم لطفی کرده‌اید. من بچه نازی‌آباد تاکنون چنین فحش‌هایی را در زندگی نشنیدم که در این مسابقه و در جایگاه سمت راست شنیدم. البته داخل زمین، مسابقه پاکی برگزار شد و خواست خدا بود که آنها بازی را ببرند و حتی دقایقی از بازی در اختیار ما بود ولی اخراج ساموئل باعث شد انرژی بیشتری مصرف کنیم و حملاتمان نتیجه ندهد.
سرمربی استقلال تصریح کرد: در قسمت چپ جایگاه تماشاگران فوق‌العاده باکلاسی نشسته بودند اما در این سمت حرف هایی زده می شد که جای تأسف دارد.
به گزارش فارس، خبرنگاری پرسید شاید آنها مال رشت نیستند که قلعه نویی گفت: نکند از ما بودند؟!‌
یکی دیگر از خبرنگاران گفت: چرا فاصله هافبک ها و مدافعانتان کم بود که قلعه نویی گفت: وقتی 10 نفره شدیم این مسئله طبیعی است اما نیمه دوم در اختیار ما بود و روی یک حرکت اتفاقی گل خوردیم.
وی در خصوص اینکه تجربه تمرین در زمین چمن مصنوعی را داشتید یا خیر گفت: یک جلسه تمرین کردیم و بیشتر از این نمی‌توان در چمن مصنوعی تمرین کرد.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت:تاکنون در زندگی‌ام چنین فحش‌هایی نشنیده بودم که در این بازی

سرمربی استقلال تصریح کرد: در قسمت چپ جایگاه تماشاگران فوق‌العاده باکلاسی نشسته بودند اما در این سمت حرف هایی زده می شد که جای تأسف دارد.
به گزارش فارس، خبرنگاری پرسید شاید آنها مال رشت نیستند که قلعه نویی گفت: نکند از ما بودند؟!‌
.

:surprised:
ولی تا جایی که من شنیدم امروز ورزشگاه فحشی داده نشده. این چی میگه ؟!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] با وجود توافق اولیه با ملوان/ اشجاری سر از استقلال در آورد

[/h]
کد خبر: 91091608378
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۳

حسن اشجاری به استقلال پیوست.
امیری معاون باشگاه استقلال در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر گفت: حسن اشجاری مدافع نیم فصل نخست سپاهان در فصل جاری با امضای قراردادی شش ماهه به استقلال پیوست.
وی افزود: قرارداد داخلی پس از جلسه امروز منعقد شده و قرارداد رسمی اشجاری با استقلال هفته آینده در هیات فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رسید.
به گزارش ایسنا، یکشنبه پیش صادق درودگر مدیرعامل باشگاه ملوان از توافق این باشگاه با حسن اشجاری خبر داده بود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] فتح‌الله‌زاده: جام را می‌گیریم و به خانواده مرحوم ساجدی می‌دهیم

[/h]
کد خبر: 91091508295
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۴

مدیرعامل باشگاه استقلال می‌گوید از قهرمانی تیمش در لیگ مطمئن است. او در عین حال می‌گوید این جام را به خانواده ساجدی ،طرفدار فقید استقلال هدیه خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت باشگاه استقلال،در پایان مسابقه داماش و استقلال در رشت، غلامرضا رفعتی ساجدی یکی از هواداران استقلال به دلیل حمله قلبی جان خود را از دست داد. باشگاه استقلال ضمن تسلیت به خانواده آن مرحوم، برای این هوادارار طلب مغفرت دارد.
علی فتح الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال هم در این‌باره عنوان کرد: من به خانواده این عزیز از دست رفته تسلیت می‌گویم. خدا می‌داند که از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم و متاسفانه شنیده‌ام که در ورزشگاه آمبولانس نبوده و مجبور شده‌اند این جوان را با ماشین شخصی به بیمارستان ببرند و این مسئله جای سؤال دارد و به آقایان می‌گویم به جای متهم کردن استقلال به وضعیت خودشان رسیدگی کنند.
وی افزود: بچه‌های استقلال در رشت تمام زحمت خود را کشیدند و مطمئنم در پایان فصل جام را می‌گیرند و ما به خاطر درگذشت این جوان جام را به خانواده او تقدیم می‌کنیم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] توضیحات اورژانس درباره مرگ تماشاگر استقلالی در گیلان

[/h]
» سرویس: اجتماعي - حوادث، انتظامي
کد خبر: 91091508269
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۰

مدیر روابط عمومی اورژانس استان گیلان توضیحاتی را درباره مرگ یکی از تماشاگران جوان بازی فوتبال دو تیم داماش و استقلال‌تهران ارائه کرد.
علی فیض ثابت در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره گفت: عوامل اورژانس از یک ساعت پیش از شروع بازی تا حدود 40 دقیقه پس از اتمام بازی تیم‌های داماش گیلان و استقلال‌تهران، در ورزشگاه شهید عضدی رشت حاضر بودند.
رییس عملیات بحران مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان گیلان ادامه‌داد: در جریان این بازی، دو آمبولانس در ورزشگاه مستقر بود که یکی از آنان در کنار زمین فوتبال و دیگری بر اساس تصمیمات شورای تامین استان در قسمت پشت جایگاه تماشاگران مستقر شده بود.
مدیر روابط عمومی اورژانس استان گیلان اضافه‌کرد: صبح امروز مطلع شدیم که یکی از تماشاگران جوان بازی که از هواداران تیم استقلال نیز بود، پس از حضور در بیمارستان، جان خود را از دست داد که متاسفانه برخی از رسانه‌ها خبر را به گونه‌ای منتشر کرده بودند که گویا کوتاهی از جوانب عوامل اورژانس صورت گرفته که ما این موضوع را به سرعت بررسی کردیم.
فیض‌ثابت اضافه‌کرد: در بررسی‌ها مشخص شد که همراهان این جوان 22 ساله که بنا بر گفته بیمارستان «حبیب رفعتی ساجدی» نام دارد، تنها یک بار و در ساعت 17:12 یعنی حدود دو دقیقه پس از اتمام بازی، با اورژانس تماس گرفته و وقوع این حادثه را در قسمت در خروجی ورزشگاه اطلاع داده‌اند.
وی گفت: عوامل اورژانس با توجه به اینکه امکان حرکت اتومبیل در ازدحام جمعیت تماشاگران وجود نداشت، با پای پیاده در ساعت 17:17 به محل رسیدند که متوجه شدند همراهان فرد حادثه‌دیده وی را به بیمارستان منتقل کرده‌اند.
مدیر روابط عمومی اورژانس استان گیلان اضافه‌کرد: در بررسی‌های بعدی مشخص شد که فرد فوت شده در بیمارستان «رازی» رشت جان خود را از دست داده است.
فیض‌ثابت با بیان اینکه اطلاعی از علت فوت این جوان به ما نرسیده است،‌ اظهارکرد: عوامل اورژانس در جریان برگزاری این بازی، به تعدادی از تماشاگران که نیاز به امدادرسانی سرپایی داشتند نیز خدماتی را ارائه کرده‌اند.
رییس عملیات بحران مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان گیلان همچنین در خصوص برخی اظهارات مطرح شده پیرامون مستقر نبودن آمبولانس تا پایان بازی به ایسنا گفت: همان‌طور که در فیلم‌های بازی نیز مشخص است، آمبولانس اورژانس تا اتمام بازی و حتی حدود نیم ساعت پس از آن، در اطراف ورزشگاه مستقر بود و در ساعت 17:40 این افراد با موافقت نیروی انتظامی به عملیات خود خاتمه دادند.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرعه‌کشي ليگ قهرمانان آسيا
[h=1]حريفان استقلال،‌سپاهان وتراکتورمشخص شدند[/h]
[h=2] قرعه‌کشي ليگ قهرمانان آسيا انجام شد و نمايندگان ايران حريفان خود را شناختند.[/h]

به گزارش ايسنا، امروز قرعه‌کشي ليگ قهرمانان آسيا در محل کنفدراسيون فوتبال آسيا انجام شد که استقلال ايران با الاهلي امارات، الريان قطر و الهلال عربستان هم گروه شد. سپاهان ايران با الغرافه قطر، الاهلي عربستان و برنده لوکوموتيو ازبکستان و النصر امارات در يک گروه قرار گرفت و تراکتورسازي ايران نيز با الشباب عربستان، الجزيره امارات و الجيش قطر هم گروه شد.

** نتيجه قرعه‌کشي

گروهA

الشباب عربستان – الجزيره امارات - تراکتورسازي ايران – الجيش قطر

گروه B

لخويا قطر – الاتفاق عربستان - پاختاکور ازبکستان – برنده صباي قم و الشباب امارات

گروه C

فولاد سپاهان ايران – الغرافه قطر - الاهلي عربستان – برنده لوکوموتيو ازبکستان و النصر امارات

گروه D

العين امارات –
استقلال ايران- الريان قطر – الهلال عربستان

گروه استقلال موسوم به گروه مرگ شد چون بجز الریان بقیه تیمای این گروه جام باشگاههای آسیاروبردن،والان توی لیگای خودشون قویترینند.
صعود ازین گروه شیرینه واعتماد بنفس تیمو بالا میبره.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فتح‌الله‌زاده:یک میلیون می‌دهیم زاید اسم استقلال را نیاورد!/ باید با تیم 70 میلیاردی بجنگیم

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال با انتقاد از صحبت‌های زاید گفت: یک میلیون می‌دهیم او اسم استقلال را نیاورد.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا و وضعیت نقل و انتقالات این باشگاه صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید:
فارس: تکلیف بازیکنان جدیدتان چه شد؟
یک بازیکن صربستانی به تهران آمده و یک بازیکن دیگر از کشور بولیوی قرار است روز یکشنبه به تهران بیاید. البته او در لیگ بلژیک بازی می‌کرده و هفته گذشته آخرین بازی خود را برای تیمش انجام داد اما اجازه بدهید فعلاً اسمی از او نیاورم.
فارس: تکلیف لیست مازاد استقلال چه شد؟
هنوز جلسه‌ای با سرمربی تیم نگذاشتم و فردا باید با او صحبت کنم و جمع‌بندی نهایی را انجام دهیم.
فارس: حضور عماد‌رضا منتفی شده است؟
این بازیکن مدنظر امیرقلعه‌نویی است ولی فعلا در حال مذاکره هستیم. باید تیممان را تا آخر هفته ببندیم تا برای بازی مقابل سایپا در جام‌حذفی آماده شویم.
فارس: جدایی میداوودی قطعی شده؟
هنوز جدایی او قطعی نیست هر چند دو سه تیم خواهان جذب این بازیکن هستند اما فعلا در خصوص او تصمیم نگرفته‌ایم.
فارس: از قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا و حضور استقلال در گروه مرگ نترسیدید؟
هر سه تیمی که با ما هم گروه شدند قهرمانی آسیا را به دست آوردند. شاید برای آنها گروه مرگ باشد اما برای ما گروه زندگی است. من هم از این گروه نترسیدم چون الهلال را می‌‌شناسیم و با الریان هم سال گذشته بازی کردیم. شانس در قرعه‌کشی با ما یار نبوده ولی باید خوب کار کنیم.

فارس: می‌دانید که از همین حالا تیم‌های عربی برای جذب بازیکنان میلیون‌دلاری اقدام می‌کنند؟
متأسفانه ما جوی را به راه انداختیم که بازیکنان تیم‌های ما میلیاردی هستند و ذهن جامعه را منفی کردیم اما هیچ وقت نمی‌گوییم که تیم‌های رقیب ما در آسیا چه می‌کنند. هزینه بازیکنان استقلال مجموعا 9 میلیارد شده اما الهلال 70 میلیارد و العین بالای 60 میلیارد برای بازیکنانش هزینه می‌کند چگونه تیم 70 میلیاردی را با تیم 9 میلیاردی شکست دهیم اما جالب است که محکوم به برد هم هستیم. این فقط مختص استقلال نیست و سپاهان و تراکتور‌سازی هم با همین شرایط باید به مصاف حریفان بروند. بروید و تحقیق کنید که العین چه زیرساخت‌هایی دارد البته من توجیحی نمی‌پذیرم و به بازیکنان هم گفته‌ام که باید از این گروه صعود کنید ولی واقعیت این است که امکانات اصلا برابری نمی‌کند.
* فارس: ایمون زاید مدعی شده اگر استقلال 10 میلیارد هم بدهد به این تیم نمی‌آید؟
این بازیکن هنوز گیج است. مگر او تعیین می‌کند که چه باشگاهی او را بخواهد. زاید یک دیپورتی است و من یک میلیون می‌دهم که اسم استقلال را نیاورد!
* فارس: با جانواریو هم که فسخ قرارداد کردید؟
او بازیکن دوست‌داشتنی است و در کمال دوستی با او خداحافظی کردیم و از او خواستم که آخر فصل برای شرکت در جشن قهرمانی به ایران بیاید.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نماینده استقلال راهی رشت شد/ تمرینات اختصاصی برای ۶ بازیکن

خبرگزاری فارس: معاون فرهنگی باشگاه استقلال برای حضور در مراسم سومین روز درگذشت هوادار 21 ساله این تیم راهی رشت شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، سید‌مهدی علوی معاون فرهنگی، اجتماعی باشگاه استقلال صبح امروز (جمعه) برای شرکت در مراسم سومین روز درگذشت غلامرضا ساجدی راهی رشت شد.
وی به نمایندگی از باشگاه استقلال در مراسم درگذشت جوان 21 ساله که پس از پایان دیدار داماش و استقلال جان خود را از دست داد شرکت خواهد کرد.
این مراسم از ساعت 14 تا 16 در مسجد امام‌حسن مجتبی(ع) در شهر رشت برگزار خواهد شد.

* بازیکن بولیویایی یکشنبه به تهران می‌آید

بویان زاییچ بازیکن 32 ساله اهل صربستان دو روز پیش وارد ایران شده و قرار است در تمرین تیم استقلال شرکت کند.
همچنین یک بازیکن بولیویایی که در لیگ بلژیک بازی می‌کرده به احتمال فراوان روز یکشنبه وارد تهران خواهد شد. مسئولان استقلال از معرفی نام این بازیکن جهت جلوگیری از پیشنهادات دیگر باشگاه‌ها خودداری می‌کنند اما تکلیف حضور وی در این تیم، با وجود اعلام مسئولان استقلال هنوز مشخص نیست.

* تمرینات اختصاصی برای 6 بازیکن

سرمربی تیم استقلال برای چهار بازیکن این تیم تمرینات اختصاصی در نظر گرفت. کیانوش رحمتی، مجتبی جباری، هاشم بیگ‌زاده، حنیف عمران‌زاده، عباس محمد‌رضایی و حسن اشجاری 6 بازیکنی بودند که در تعطیلات، تمرینات اختصاصی را پشت‌سر گذاشتند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قلعه‌نویی: گروه‌مان در آسیا سخت است، اما نام تیم ما هم «استقلال» است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: گروه‌مان سخت است و کار دشواری برای صعود داریم، اما بدانید که نام تیم ما هم استقلال است و باید طوری در آسیا حاضر شویم که با قدرت کار را شروع کرده و از گروه خود صعود کنیم.

امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس، پس از انجام قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا و هم‌گروهی استقلال با الریان قطر، الهلال عربستان و العین امارات گفت: همان طور که پس از مراسم قرعه کشی اعلام کردند، استقلال در سخت‌ترین گروه قرار گرفته و ما کار دشواری برای صعود داریم، اما بدانید که نام تیم ما هم استقلال است و باید طوری در این مسابقات حاضر شویم که باقدرت کار را شروع کرده و از گروه خود صعود کنیم.

وی افزود: تا شروع مسابقات برنامه‌ریزی لازم را انجام خواهیم داد و در نیم فصل طوری خودمان را آماده می‌کنیم که برای حضور در لیگ قهرمانان مشکلی نداشته باشیم.

سرمربی استقلال تاکید کرد: با توجه به انجام قرعه‌کشی، ما باید تیم خود را بیش از گذشته تقویت کنیم. به همین دلیل نفرات جدیدی را مدنظر گرفتیم. یک بازیکن خارجی امروز در تمرینات ما حاضر می‌شود و یک خارجی دیگر نیز در حال تست دادن است.

وی درباره جذب مدافع سپاهان گفت: به صورت نهایی با حسن اشجاری قرارداد امضا کردیم و این بازیکن از این پس بازیکن استقلال است.

قلعه‌نویی در پاسخ به این سؤال که چقدر احتمال می‌دهد که استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به مراحل پایانی صعود کرده و در نهایت می‌‌تواند سومین ستاره قهرمانی در این مسابقات را به دست آورد، گفت: اگر اجازه بدهند ما با قدرت کارمان را آغاز می‌کنیم، اما عده‌ای متاسفانه با من و استقلال مشکل دارند. داستان من همان داستان مار و پله است. هر جایی که بالا می‌روم و جام می‌گیرم، نیشم می‌زنند؛ پس از صعود استقلال به رتبه‌های بالای جدول نیز نیش‌هایشان را شروع کردند تا مرا پایین بکشند!

وی افزود: 7 بازی پیاپی نباختیم و 17 گل هم زدیم تا داستان تکراری نیش‌ها آغاز شود.

قلعه‌نویی با اشاره به لیگ قهرمانان آسیا گفت: باید بدانیم که لیگ قهرمانان یک نگاه فراتر از باشگاهی است، بنابراین باید به صورت ملی به آن نگاه کرد. هر رشته‌ای که باشد مهم نیست؛ بسکتبال تنیس، والیبال، فوتبال و ... نامشان مهم نیست، بلکه وقتی نام ایران در میان است، باید نگاه‌ها متفاوت باشد. با این حال می‌دانم که دشمنانم دست از نیش‌زدن‌هایشان بر نخواهند داشت.

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
چند کلمه با امیر قلعه نویی: کجاست استقلالی که به فکر شکستن رکورد گلزنی بارسلونا بود؟

چند کلمه با امیر قلعه نویی: کجاست استقلالی که به فکر شکستن رکورد گلزنی بارسلونا بود؟

.
.
.

[FONT=&quot]نوشته چیا فوادی

برگرفته شده از وب سایت های خبری ...

[/FONT]

[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot]یک

مطمئنا از اتفاقاتی که روی آنتن برنامه نود بین فتح الله زاده و فردوسی پور افتاد خوشحال نیستی.حتما آن روزها که هواداران استقلال، دل شکسته از شکست سه بر دو مقابل پرسپولیس باهت تریک ایمون زاید،

روی سکوها اشک می ریختند و نامت را فریاد زدند به یاد داری. می گفتند تیم اگر دست تو بود و دو گل از پرسپولیس جلو، هرگز سه گل نمی خورد. همان روز پرویز مظلومی برای عده بسیاری از هواداران استقلال تمام شد.

اما استقلال به خاطر اینکه خوب بسته شده بود درکورس قهرمانی قرار گرفت.اواخر فصل اما ماجرا برعکس شد و جریانی راه افتاد که در بازیهای استقلال با بنر شمارش معکوس بازگشت تو به استقلال،

از قهرمان شدن پسران آبی جلوگیری کرد. آنقدر امیرخان امیرخان کردند تا تو به استقلال برگشتی و گفتی تیم را جوان می کنم و مهاجمان جوان می آورم و کادرفنی جوان می آورم.

مهاجمانی که هر بازی 4 گل بزنند و استقلال را قهرمان کنند. یادت هست که استاد![/FONT]

[FONT=&quot]دو

فرهاد مجیدی را که سر ماجرای بازوبند نخواستی.

بعد هم بازوبند را به مهدی رحمتی دادی و نکونام ندادی. دو مربی دروازه بان را به کادرآوردی. مجید صالح که هرگز استقلالی نبوده را دستیار اول کردی تا نشان دهی که به دانش فکر می کنی.

آندرانیک تیموریان که هنوز جایش پرنشده را پول پرست دانستی و شریفات تکنیکی که این روزها در فولاد خوزستان کولاک می کند را رد کردی و یرکوویچی که از امین منوچهری و برهانی و میداوودی بهتر گل می زد و گل می ساخت نخواستی و دوستان با مرام و معرفتت را آوردی.

تیم شد تیم رفقای با معرفت و با مرام شما، سیاوش اکبرپور، امیرحسین صادقی و میثم بائو و هاشم بیگ زاده. کسی ندانست که چرا محمد انصاری و آرمن طماسیان از کجا و با چه فرایندی در لیست بازیکنان اصلی قرار گرفتند.

زندی و توزی و جان واریو هم از لیست خارج شدند. همه را دلخوش به مجتبی جباری کرده ای که چه بشود؟

سال گذشته هم مجتبی یکی در میان و دو تا در میان بازی نمی کرد اما استقلال وضعیتش اینطور بود؟ آن وقت باید بهترین بردهای استقلال امیرقلعه نویی دو بر صفر باشد؟

کجاست آن خط حمله ای که قولش را می دادی؟ [/FONT]

[FONT=&quot]سه

قبول کن که استقلال فصل پیش بهتر و هجومی تر بازی می کرد مردم را به ورزشگاه می کشاند، مربی اش شکست ها را گردن هواداران نمی انداخت و اهالی کوفه خطابشان نمی کرد، .

برنامه داشت، دنبال سانتر از گوشه ها نبود، روی زمین خوب بود، کیفیت تیم بهتر بود، نبود؟ امسال امیر قلعه نویی می گوید تیم مصدوم داده که اینطور بازی می کند اما مگر پارسال تیم مصدوم نداد؟

سال گذشته هم هم جاسم کرار ، ولید علی و فرهاد مجیدی از استقلال رفتند ومجتبی جباری و آندو تیموریان و خسرو حیدری و کیانوش رحمتی و فریدون زندی مصدوم شدند

و چند وقتی نبودند اما استقلال بازهم اینطور بازی نمی کرد. اگر به دنبال جوانگرایی هستی پس چرا با عنایتی و سیدصالحی تماس گرفته می شود؟

چرا اشجاری به تیم می آید و جمشیدیان به استقلال نردیک می شود؟[/FONT]

[FONT=&quot]چهار

آقای قلعه نویی، سال گذشته استقلال در نیم فصل با 30 گل زده 36 امتیاز داشت و قهرمان نیم فصل شد و در نهایت قهرمان نشد. یعنی نگذاشتند که بشود.

امسال با 18 گل، بله 18 گل ! و 31 امتیاز در رده دوم جدول است. آقای قلعه نویی، استقلال در داربی مقابل پرسپولیسی که وضعیت درست و درمانی نداشت و الان هم ندارد حتی یک موقعیت گل صدرصد نداشت،

اما در پرویز مظلومی چهارداربی را پشت سر هم برد و یک داربی را فجیع باخت تا حذف شود. آقای قلعه نویی، اول فصل چرا تیم را طوری بستی که حالا اعلام کنی باید 6-7 بازیکن بگیری؟

آقای قلعه نویی، پر افتخارترین مربی دهه 80 ایران و لیگ برتر، با واقعیات روبرو شو و فکری کن برای روزهای آینده. استقلال تو در صدر جدول به زور 5000 نفر را به ورزشگاه می کشاند.

کجاست استقلالی که به فکر شکستن رکورد گلزنی بارسلونا بود؟ [/FONT]

[FONT=&quot]پنج

راستی اگر مهدی رحمتی دروازه بان استقلال نبود و پژمان منتظری همه کاره خط دفاعش الان استقلال کجای جدول رده بندی بود؟

می خواهیم بدانیم با این اوصاف هم بازهم به فکر سرمربیگری تیم ملی هستی؟ [/FONT]

.
.
.

... ؟!:que::warn::razz:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز

.
.
.

نوشته چیا فوادی

یک

مطمئنا از اتفاقاتی که روی آنتن برنامه نود بین فتح الله زاده و فردوسی پور افتاد خوشحال نیستی.حتما آن روزها که هواداران استقلال، دل شکسته از شکست سه بر دو مقابل پرسپولیس باهت تریک ایمون زاید،

روی سکوها اشک می ریختند و نامت را فریاد زدند به یاد داری. می گفتند تیم اگر دست تو بود و دو گل از پرسپولیس جلو، هرگز سه گل نمی خورد. همان روز پرویز مظلومی برای عده بسیاری از هواداران استقلال تمام شد.

اما استقلال به خاطر اینکه خوب بسته شده بود درکورس قهرمانی قرار گرفت.اواخر فصل اما ماجرا برعکس شد و جریانی راه افتاد که در بازیهای استقلال با بنر شمارش معکوس بازگشت تو به استقلال،

از قهرمان شدن پسران آبی جلوگیری کرد. آنقدر امیرخان امیرخان کردند تا تو به استقلال برگشتی و گفتی تیم را جوان می کنم و مهاجمان جوان می آورم و کادرفنی جوان می آورم.

مهاجمانی که هر بازی 4 گل بزنند و استقلال را قهرمان کنند. یادت هست که استاد!

دو

بعد هم بازوبند را به مهدی رحمتی دادی و نکونام ندادی. دو مربی دروازه بان را به کادرآوردی. مجید صالح که هرگز استقلالی نبوده را دستیار اول کردی تا نشان دهی که به دانش فکر می کنی.

آندرانیک تیموریان که هنوز جایش پرنشده را پول پرست دانستی و شریفات تکنیکی که این روزها در فولاد خوزستان کولاک می کند را رد کردی و یرکوویچی که از امین منوچهری و برهانی و میداوودی بهتر گل می زد و گل می ساخت نخواستی و دوستان با مرام و معرفتت را آوردی.

تیم شد تیم رفقای با معرفت و با مرام شما، سیاوش اکبرپور، امیرحسین صادقی و میثم بائو و هاشم بیگ زاده. کسی ندانست که چرا محمد انصاری و آرمن طماسیان از کجا و با چه فرایندی در لیست بازیکنان اصلی قرار گرفتند.

زندی و توزی و جان واریو هم از لیست خارج شدند. همه را دلخوش به مجتبی جباری کرده ای که چه بشود؟

سال گذشته هم مجتبی یکی در میان و دو تا در میان بازی نمی کرد اما استقلال وضعیتش اینطور بود؟ آن وقت باید بهترین بردهای استقلال امیرقلعه نویی دو بر صفر باشد؟

کجاست آن خط حمله ای که قولش را می دادی؟

سه

قبول کن که استقلال فصل پیش بهتر و هجومی تر بازی می کرد مردم را به ورزشگاه می کشاند، مربی اش شکست ها را گردن هواداران نمی انداخت و اهالی کوفه خطابشان نمی کرد، .

برنامه داشت، دنبال سانتر از گوشه ها نبود، روی زمین خوب بود، کیفیت تیم بهتر بود، نبود؟ امسال امیر قلعه نویی می گوید تیم مصدوم داده که اینطور بازی می کند اما مگر پارسال تیم مصدوم نداد؟

سال گذشته هم هم جاسم کرار ، ولید علی و فرهاد مجیدی از استقلال رفتند ومجتبی جباری و آندو تیموریان و خسرو حیدری و کیانوش رحمتی و فریدون زندی مصدوم شدند

و چند وقتی نبودند اما استقلال بازهم اینطور بازی نمی کرد. اگر به دنبال جوانگرایی هستی پس چرا با عنایتی و سیدصالحی تماس گرفته می شود؟

چرا اشجاری به تیم می آید و جمشیدیان به استقلال نردیک می شود؟

چهار

آقای قلعه نویی، سال گذشته استقلال در نیم فصل با 30 گل زده 36 امتیاز داشت و قهرمان نیم فصل شد و در نهایت قهرمان نشد. یعنی نگذاشتند که بشود.

امسال با 18 گل، بله 18 گل ! و 31 امتیاز در رده دوم جدول است. آقای قلعه نویی، استقلال در داربی مقابل پرسپولیسی که وضعیت درست و درمانی نداشت و الان هم ندارد حتی یک موقعیت گل صدرصد نداشت،

اما در پرویز مظلومی چهارداربی را پشت سر هم برد و یک داربی را فجیع باخت تا حذف شود. آقای قلعه نویی، اول فصل چرا تیم را طوری بستی که حالا اعلام کنی باید 6-7 بازیکن بگیری؟

آقای قلعه نویی، پر افتخارترین مربی دهه 80 ایران و لیگ برتر، با واقعیات روبرو شو و فکری کن برای روزهای آینده. استقلال تو در صدر جدول به زور 5000 نفر را به ورزشگاه می کشاند.

کجاست استقلالی که به فکر شکستن رکورد گلزنی بارسلونا بود؟

پنج

راستی اگر مهدی رحمتی دروازه بان استقلال نبود و پژمان منتظری همه کاره خط دفاعش الان استقلال کجای جدول رده بندی بود؟

می خواهیم بدانیم با این اوصاف هم بازهم به فکر سرمربیگری تیم ملی هستی؟

.
.
.

امیدواریم نیفصل دو جبران کنه.بازیهای پر گل ببینیم.
امیر اول فصل که اومد چون تیم استقلال فصل قبل رتبه بدی نیاورده بودو جام حذفی رو برده بود،کمی با احتیاط عمل کرد ازونور یارگیری مناسبی نداشت.
همین دلیل هجومی نبودن تیم بود. انشالله نیمفصل دو جبران کنهو و بازیهارو با 3 گل به بالا ببریم انشالله.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز

نوشته چیا فوادی
یک

دو

سه

چهار

پنج

خیلی قشنگ بود ، حرف دل خودم زده نویسنده

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
[/CENTER]

خیلی قشنگ بود ، حرف دل خودم زده نویسنده

گفتم الان غریبه بیاد اینو ببینه حال میکنه، آره قشنگ بود و الان بهترین زمان برای زدن همچین تلنگرا به سرمربیه که واسه فصل بعد رویشو تغییر بده.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم الان غریبه بیاد اینو ببینه حال میکنه، آره قشنگ بود و الان بهترین زمان برای زدن همچین تلنگرا به سرمربیه که واسه فصل بعد رویشو تغییر بده.

چاکرتم
آره قشنگ بود ، باید بدونن ما استقلال خیلی خیلی بیشتر از اینا انتظار داریم

باید قهرمان بشیم ، استقلال خیلی وقتا قهرمانی که حقش بوده رو الکی تعارف زده به بقیه ريال این بار نباید بذاریم ، استقلال رو عشقه فقط

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قرارداد اشجاری با استقلال در هیئت فوتبال ثبت شد

خبرگزاری فارس: بازیکن جدید استقلال قراردادش را به مدت نیم‌فصل در هیئت فوتبال ثبت کرد.

• به گزارش خبرگزاری فارس، حسن اشجاری امروز قراردادش را با استقلال به مدت نیم فصل در هیئت فوتبال تهران ثبت کرد.

اشجاری بازیکن سپاهان بود که از این باشگاه در نیم فصل جدا شد.
بعد از عباس محمدرضایی این دومین بازیکن استقلال است که جذب شده است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جلسه خصوصی قلعه‌نویی و نکونام/جدایی حسینی و تبریک استقلالی‌ها به ماجدی

خبرگزاری فارس: در تمرین امروز استقلال امیرقلعه‌نویی و جواد نکونام جلسه‌ای کوتاه مدت را برگزار کردند.

• Tweet

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم استقلال از ساعت 15 امروز در کمپ زنده یاد حجازی تمریناتش را پیگیری کرد. آبی‌پوشان که روز گذشته در دیداری دوستانه به مصاف پیکان رفته و مغلوب شده بودند، امروز یک تمرین سبک را برگزار کردند.
*قبل از آغاز تمرین امروز سرمربی تیم استقلال برای دقایقی با جواد نکونام صحبت کرد.
* این روزها پیرامون جدایی نکونام از استقلال شایعاتی مطرح شده اما مدیر عامل باشگاه استقلال اعلام کرد که این بازیکن از استقلال نخواهد رفت.
* تمرین امروز تحت تاثیر بارش اندک باران برگزار شد و بازیکنان با لباس گرم و مجهز در تمرین شرکت کردند.
* امین منوچهری که جدایی‌اش از استقلال قطعی شده دیگر در تمرین امروز حضور نداشت و ساموئل و میثم بائو در تمرین آبی‌پوشان غایب بودند. میثم حسینی نیز پس از حرف و حدیث‌های فراوان صبح امروز در باشگاه استقلال حاضر شد و برای دریافت رضایتنامه خود با فتح‌الله‌زاده صحبت کرد. این بازیکن در تمرین امروز حاضر نبود.
* محور اصلی تمرینات امروز آبی‌پوشان برنامه‌های مفرح و شاداب بود و سر بازیکنان به بازی تنیس فوتبال پرداختند.
* امیر قلعه‌نویی در ابتدای تمرین در رختکن حضور داشت و مشغول تماشای فیلم بازی گذشته سایپا بود. آبی‌پوشان باید روز جمعه در جام حذفی به مصاف سایپا بروند.
* با توجه به بارش باران روی نیمی از زمین چمن کاورهایی کشیده شده بود تا به زمین آسیبی نرسد.
* امیر قلعه‌نویی در حین بازی تنیس فوتبال بازیکنان تنها نظاره‌گر حرکات آبی‌پوشان بود.
*سیاوش اکبرپور با رفع آسیب‌دیدگی امروز همراه سایرین تمرین کرد.
* مهدی رحمتی و دیگر دروازه‌بانان استقلال تمرینات بسیار سنگینی را زیر نظر حمید بابازاده پشت سر گذاشتند.
* منصور پورحیدری، مهدی‌ فنونی‌زاده، شاهرخ بیانی و میرشاد ماجدی در تمرین امروز حاضر بودند. اکثر بازیکنان و حاضران در تمرین امروز استقلال به سرپرست این تیم بابت انتصابش در کمیته جوانان فدراسیون فوتبال تبریک گفتند.
تمرین آبی‌پوشان در ساعت 16:10 به پایان رسید.
تمرینات تیم استقلال فردا مجددا از ساعت 15 پیگیری خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جریمه مالی برای استقلال و سپاهان/ نکونام دو میلیون تومان جریمه شد

خبرگزاری فارس: کمیته انضباطی رای خود را در خصوص تیم‌ها و بازیکنان متخلف لیگ برتر فوتبال صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال؛ دیدار دو تیم سپاهان اصفهان و استقلال تهران از سری رقابت‌های لیگ برتر بیست و هشتم، آبان‌ماه در فولاد شهر برگزار شد که از سوی بازیکنان دو تیم تخلفاتی صورت گرفت. به دلیل تخلفات جواد نکونام و با توجه به عذرخواهی این بازیکن در مطبوعات، وی به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
محمدرضا خلعتبری، محمدعلی احمدی و احمد جمشیدیان بازیکنان تیم فوتبال سپاهان به دلیل تخلفات مختلف هرکدام به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
همچنین به دلیل تخلفات تماشاگران دو تیم استقلال و سپاهان، هریک از تیم ها به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. ضمنا تیم استقلال به دلیل تاخیر دو دقیقه ای خود برای ورود به زمین به پرداخت 6 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
کمیته انضباطی از رفتار امیر قلعه نویی و میرشاد ماجدی به دلیل جلوگیری از فحاشی تماشاگران و رعایت حرمت ورزشگاه تقدیر و تشکر کرد.
* دیدار دو تیم ملوان بندر انزلی و داماش گیلان هشتم شهریورماه در رشت به انجام رسید که پس از پایان مسابقه به اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملوان بندر انزلی خساراتی وارد شد.
پس از بررسی کمیته انضباطی، باشگاه داماش گیلان به پرداخت 000/700/23 ریال جریمه نقدی محکوم شد که سازمان لیگ برتر باید خسارت فوق را از محل ودایع باشگاه داماش کسر و به باشگاه ملوان بندر انزلی پرداخت کند.

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار

.
.
.

نوشته چیا فوادی

یک

دو

سه

چهار

پنج

.
.
.

عالی بود ممنون دوست عزیز...

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال - سایپا؛ نبرد استقلال قهرمان با نارنجی‌پوش مدعی

دیدار دو تیم در هفته دوم لیگ برتر با پیروزی 2 بر یک سایپا به پایان رسید. آن مسابقه اولین حضور جواد نکونام در استقلال بود و هواداران بعد از باخت فرهاد مجیدی را تشویق کردند اما اکنون شرایط کاملا متفاوت است. جواد نکونام در ترکیب استقلال جا افتاده و تیم دوم جدول است و سایپا 26 امتیازی در رده هشتم است. اگر سایپا موفق به تکرار نتیجه بازی لیگ در این بازی شود استقلال وداعی زود‌هنگام با جام حذفی خواهد داشت اتفاقی که بعید است برای مدعی قهرمانی این مسابقات بیفتد. پرویز مظلومی فصل گذشته استقلال را قهرمان جام حذفی کرد و این تیم به آسیا رسید. بنابراین سایپا برای خلق شگفتی و با انگیزه فراوان به میدان می‌آید و شاگردان ژنرال نیز نمی‌خواهند در اولین گام حذف شوند. به همین دلیل این بازی می‌تواند یکی از زیبا‌ترین و هیجان‌انگیزترین بازی‌های حذفی باشد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کسانی که دوست داشتند از استقلال بروم خوشحال باشند/ حداقل یک سال فرصت می‌خواستم

خبرگزاری فارس: مهاجم نیم‌فصل استقلال گفت: آنهایی که دوست داشتند از استقلال جدا شوم، خوشحال باشند چون به هدفشان رسیدند.

• Tweet

سیدامین منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص جدایی‌اش از استقلال صحبت‌های زیر را مطرح کرد.
فارس: سرانجام از استقلال جدا شدی، چرا؟
از هفته دوم قرار بود بروم. این اتفاق را آنهایی مطرح کردند که دوست داشتند از استقلال جدا شوم. روزنامه‌هایی بودند که از همان ابتدای حضورم در استقلال می‌گفتند باید مهاجم قوی به این تیم بیاید و منوچهری ضعیف است. هنوز هم آن روزنامه‌ها را دارم. خوشبختانه حداقل آنها به هدف‌شان رسیدند.
فارس: یعنی انصافا روزنامه‌ها در رفتنت تاثیر داشتند؟ پس نظر قلعه‌نویی چه می‌شود؟
همانطور که اشاره کردم خیلی‌ها دوست داشتند من در اینجا نباشم. من قلعه‌نویی را دوست دارم و تا آنجا که می‌توانستم تلاش کردم اما نظرشان این بود که از استقلال بروم و صحبتی باقی نمی‌ماند.
فارس: ظاهرا هنگامی که به استقلال آمدی ماشینت را فروخته بودی؟
این مسائل دیگر مهم نیست و گذشته‌ها گذشته است. من با جان و دل و تمام احساساتم به استقلال آمدم و اینجا هم موفق نبودم.

فارس: به نظر خودت عملکردت در استقلال خوب بود؟
نظر من مهم نیست و اینکه بد بودم یا خوب و یا متوسط را باید دیگران بگویند اما حداقل باید یکسال و نیم در استقلال و پرسپولیس بازی کنی چون بازی کردن برای این دو تیم شرایط خاصی دارد.
فارس: مدیرعامل سایپا گفته گذشت زمان ثابت کرد منوچهری اشتباه کرد که به استقلال رفت.
از آقای حیدری تشکر می‌کنم چون نصیحت‌های او پدرانه است ولی خودشان هم می‌دانند اگر به استقلال نمی‌آمدم حسرتش در دلم می‌ماند. امیدوارم در آینده بتوانم موفق باشم.
فارس: تیم جدیدت را مشخص نکردی؟
در حال مذاکره با نفت تهران هستم ولی یکسری مسائل هم باید حل شود تا به این تیم اضافه شوم.
فارس: اگر روزی موفق شدی به استقلال برمی‌گردی؟
من همیشه استقلال را دوست دارم و انصافا می‌خواهم همیشه به این تیم کمک کنم اما این بار سعی می‌کنم با قدرت برگردم.
فارس: صحبت خاصی نداری؟
از همه کسانی که من را دوست داشتند و دلشان برای من می‌سوخت تشکر می‌کنم ضمن آنکه از مدیرعامل سایپا ممنونم که حواسش همیشه به من است و امیدوارم سایپا هم در آینده موفق باشد.

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
کسانی که دوست داشتند از استقلال بروم خوشحال باشند/ حداقل یک سال فرصت می‌خواستم

خبرگزاری فارس: مهاجم نیم‌فصل استقلال گفت: آنهایی که دوست داشتند از استقلال جدا شوم، خوشحال باشند چون به هدفشان رسیدند.

• Tweet

سیدامین منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص جدایی‌اش از استقلال صحبت‌های زیر را مطرح کرد.
فارس: سرانجام از استقلال جدا شدی، چرا؟
از هفته دوم قرار بود بروم. این اتفاق را آنهایی مطرح کردند که دوست داشتند از استقلال جدا شوم. روزنامه‌هایی بودند که از همان ابتدای حضورم در استقلال می‌گفتند باید مهاجم قوی به این تیم بیاید و منوچهری ضعیف است. هنوز هم آن روزنامه‌ها را دارم. خوشبختانه حداقل آنها به هدف‌شان رسیدند.
فارس: یعنی انصافا روزنامه‌ها در رفتنت تاثیر داشتند؟ پس نظر قلعه‌نویی چه می‌شود؟
همانطور که اشاره کردم خیلی‌ها دوست داشتند من در اینجا نباشم. من قلعه‌نویی را دوست دارم و تا آنجا که می‌توانستم تلاش کردم اما نظرشان این بود که از استقلال بروم و صحبتی باقی نمی‌ماند.
فارس: ظاهرا هنگامی که به استقلال آمدی ماشینت را فروخته بودی؟
این مسائل دیگر مهم نیست و گذشته‌ها گذشته است. من با جان و دل و تمام احساساتم به استقلال آمدم و اینجا هم موفق نبودم.

فارس: به نظر خودت عملکردت در استقلال خوب بود؟
نظر من مهم نیست و اینکه بد بودم یا خوب و یا متوسط را باید دیگران بگویند اما حداقل باید یکسال و نیم در استقلال و پرسپولیس بازی کنی چون بازی کردن برای این دو تیم شرایط خاصی دارد.
فارس: مدیرعامل سایپا گفته گذشت زمان ثابت کرد منوچهری اشتباه کرد که به استقلال رفت.
از آقای حیدری تشکر می‌کنم چون نصیحت‌های او پدرانه است ولی خودشان هم می‌دانند اگر به استقلال نمی‌آمدم حسرتش در دلم می‌ماند. امیدوارم در آینده بتوانم موفق باشم.
فارس: تیم جدیدت را مشخص نکردی؟
در حال مذاکره با نفت تهران هستم ولی یکسری مسائل هم باید حل شود تا به این تیم اضافه شوم.
فارس: اگر روزی موفق شدی به استقلال برمی‌گردی؟
من همیشه استقلال را دوست دارم و انصافا می‌خواهم همیشه به این تیم کمک کنم اما این بار سعی می‌کنم با قدرت برگردم.
فارس: صحبت خاصی نداری؟
از همه کسانی که من را دوست داشتند و دلشان برای من می‌سوخت تشکر می‌کنم ضمن آنکه از مدیرعامل سایپا ممنونم که حواسش همیشه به من است و امیدوارم سایپا هم در آینده موفق باشد.

.
.
.

حس میکنم اگر بهش بیشتر بها میدادن میتونست خودش رو نشون بده!!

اما مطمئن هستم که به هر تیمی بره حتما خودش رو نشون میده ...

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.

حس میکنم اگر بهش بیشتر بها میدادن میتونست خودش رو نشون بده!!

اما مطمئن هستم که به هر تیمی بره حتما خودش رو نشون میده ...

آره بخت باهاش یار نبود،تو این نیمفصل مهاجمامون خوب تغذیه نشدن،بهمین خاطر خوب نبود.زحمتشو کشید دستش درد نکنه(پاش) انشالله بره با تجربه بیشتر برگرده،آقای گل بشه.