architect6529
عضو جدید
يه نفر ديگ نوشته بود 1- انري معماريه
قضيه چيه؟
انرژی معماری از گرایشهای تکنولوژی معماریه. اون 1 تا 6 گرایشهای معماریه.
قضيه چيه؟
فقط در مورد بخش اول سوالت بگم که تا گرمه بخون. نذار یه سال فارغ شی بعد. حماقتی که من کردم، وقتیکه برای کنکور اصلی یه سال وای نستاده بودم اما برای ارشد موندم. آدم هوایی میشه...سلام بچه ها من میخوام یه سوال ازتون بپرسم هرجا مطرح کردم جوابی نگرفتم میدونم اینجا جاش نیست
من 2 ترم دارم تا کارشناسیم تموم بشه به نظرتون واسه ارشد91 شروع کنم؟
میخوام منابع بگیرم نمیدونم واسه چه موسسه ای بهتره ؟
پارسه به من 50% تخفیف میده کتاباش بدرد میخوره؟
لطفا راهنماییم کنید
!!!!!!!!! درک معماری خیلی رتبه ی شمارو پایین آورده.منظر مجاز شدین؟
قضيه چيه؟
ميشه يه نفر توضيح بده 1 و 2 و 3 و اينا چيه؟؟
ميشه يه نفر توضيح بده 1 و 2 و 3 و اينا چيه؟؟
سلام بچه ها درصدام ایناست
زبان . . . . . . . .سفید
فنی . . . . . . . .50
تاریخ . . . . . . . 21/11
درک عمومی . . 53/33
منظر . . . . . . . .30
رتبه 2145 باز خوبه حالا مجاز شدم معدلم هم خیلی پایینه
سلام .... پس چرا من شدم 4979 !!!!!!!!!!!.....اینم درصدام :
زبان ..... 25
فنی.......13
تاریخ......20
درک......41
منظر.....11.
چرا اونوقت ؟؟؟!!!!!!!!!
معدلم هم 17.61 .... البته رشتم طراحی صنعتی بوده از دانشگاه آزاد ... هیچی هم نخوندم ..... اما به نظرم درصدام خیلی بهتر از اینه که 4979 بشم ... در مقایسه با این دوستمون البته .......نکنه رشته قبلیم و دانشگام تاثیر داشته !!!!؟؟؟؟
میانگین شما 43.99 میشه اما میانگین من 44.49 بوده و رتبم شده 470!!!!! معدل من موثر نبوده. واسه شما تاثیر داشته که بهتر شده؟ یا عامل دیگه ای هم هست؟سلام بچه ها....این هم درصد های من:
زبان.....35.56
فن.......37.78
تاریخ.....22.22
درک.....63.33
منظر....65.00
معماری:421
منظر:407
فکر نمیکنم رشته و دانشگاهتون تأثیر داشته. میانگین ایشون 27.55 و میانگین شما 23.91 شده
قضیه این میانگین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟فکر نمیکنم رشته و دانشگاهتون تأثیر داشته. میانگین ایشون 27.55 و میانگین شما 23.91 شده
قضیه این میانگین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از توجهت....منم خودم میانگینو حساب کردم ....
اما ما 3.7 درصد با هم اختلاف داریم ...معدلم هم که خوبه.....تازه معمولا سفید دادن یه درس خیلی میتومه تاثیر منفی داشته باشه...اما رتبه من کجا و رتبه ایشون کجا .... نزدیک به 3000 نفر اختلاف!!!!!..... این فقط در صورتی توجیه داره که بالغ بر 60000 نفر شرکت کرده باشن تو معماری !!!!
اگه کسی میتونست بفهمه چند نفر شرکت کردن خیلی خوب میشد
اگه یکی از پیشکسوت ها یا بچه هایی که زیاد آموزشگاه و مشاوره رفتن بیان منو روشن کنن ممنونشون میشم ... میخام درس عبرتی بشه برای سال دیگم ..و شاید کمکی به بقیه مجاز نشده ها![]()
درسته که این دوستمون یه درسو سفید گذاشته ولی دو درس با ضریب 3 رو 50 زده. من میانگینشون حساب کردم 36.66 شد که 10.22 از من که رتبم 4368 شده بیشتره. منم از شما 2.56 درصد بیشترم این شده که رتبه شما 600 تا بیشتر شده. منم با همون نسبت از ایشون عقب افتادم یه جورایی به طور میانگین هر یه درصد 200 رتبه اختلاف شده.
عزیزززززززززززززززززززززززززززززم. عاشقتم.من رشته ام زمین شناسیه
پترولوژی شدم 720
اقتصادی شدم 428
البته اقتصادی پیام نور شدم 177
اگر دقت کنی میانگین من 27 در صد نیست و33/33 درصد هست یعنی ده درصد دوستمون فکر کنم توی محاسبات یک مقدار اشتباه محاسبه کردن به تعداد سوالات و ضریب درسا هم توجه کنین این اختلاف یعنی خیلی تازه فقط زبانم صفر شده بقیه درسا اختلاف خیلی زیادی دارن
زبان 10
فن 30
درک 31
منظر 60
تاریخ 30
غیر مجاز بچه ها به نظرتون سال دیگه سراسری امتحان بدم یا آزاد چون نتیجه 5-6 ماه من این شد چیکار کنم؟؟؟؟