منم همین سئوالارو داشتم؟؟؟؟؟؟
همون دیشب به صدیق اسمس زدم پرسیدم.
اگه رتبتون 1400 اینطوراست با اسکیس بالای 65 می تونید روزانه های خوبو قبول شید. سال پیش آقایی با رتبه ی نزدیک به نفر آخر الان دارن علم و صنعت می خونن.
اگه رتبه تون 500 یا 600 اینطورای بالای 50 هم بیارید می تونید روزانه ها روقبول شید.
سلام. من 1500 شدم، نمی خاستم انتخاب رشته کنم!!!! به نظرتون چکار کنم؟وای الهه جون.مطمئنی؟اصلا تصمیم نداشتم واسه اسکیس کار کنم.الان اینو گفتی یکم امیدوار شدم.
اخه اصلا فکرشم نمیکردم انقد خراب کنم.هنوز تو شک ام..
دوستانی که با رتبه های خوب مجاز شدن میشه لطفا منابعی رو که خوندن بگن؟
مخصوصا زبان
جزوه های پارسه و ماهان در چه حدیه؟ (اینارو دارم اما اصلا دست نزدم)
ممنونم، برای سایر درسا هم پارسه کافیهمن زبانمو 62 زدم.
پارسال فقط تخصصی خونده بودم امسال فقط عمومی. فقط جزوه های پارسه رو هم خوندم. خیلی راضی بودم. سوالی نبود که نفهمم.البته بگم که از بچگی کلاس رفته بودم . ترم 12 اینای موسسه خصوصی بودم.
ولی به هر حال شانسی هم که آوردم اصلا فرهنگ تصویری نیومده بود. پارسال که اومده بود هم خیلی مشکلی نبود.
4 تا سالنامه ( البته ورقای باطله زیاد داشت) لغت نوشتم از همین جزوه های پارسه . همه کلمات یه ارزش دارن مهمن. گاهی رو دست و پام هم می نوشتم. تا یادم بمونه. گاهی هم گنده با ماژیک روی یه کاغذ کلمه و معنیش رو می نوشتم می زدم به دیوار جلو دیدم باشه.تقریبا هر هفته هم دو روز رو زبان می خوندم. یه دستور زبان هم که از پایه فعل ها رو توضیح داده بود از اینترنت دانلود کردم واسه زمان فعلا فقط اونو خوندم+ جزوه دبیرستان برای بعضی موارد + عمومی پارسه.
یکی از استادام می گفت یکی از دوستای ما انگلیسی زبان بود کلا ....اومده بود اینجا 60 درصد زد. کلا انتظار نداشته باش بالای 80 اینا بزنی.البته شایدم تونستی.
نیدونم. بقیه رو از کسایی بپرس که بالا تر زدن.ممنونم، برای سایر درسا هم پارسه کافیه![]()
سلام علیکم. صبح همگی بخیر.... می بینم که خوشالینو مجازین و تو پوستتون نگنجیدینو.....بله...
1) بچه ها کسی می دونه کلا چند نفر شرکت کرده بودن که دو هزار و سیصد و خورده ای مجاز شدن .... سالای پیش خیلی کم مجاز می کردن. به زور 1000 نفر. درسته یا قبلا هم همین بوده؟
2) راستی این معدل که تو اخبار گفت تیک بزنین که تایید می کنین کدومه؟ خوب الان اگه مجاز باشیم باید چه کارا کنیم؟دوباره باید کارت بگیریم؟ثبت نام کنیم؟ یکی منو روشن کنه کلا...
3) 20 % تاثیر معدلو تو امتحان تئوری تاثیر دادن الان؟ تموم شد یا تو آزمون اسکیس باز تاثیر میدن!!؟؟؟
4) من غیر انتفاعی و پیام نور هم شرکت کرده بودم داستان اسکیس اونا جداست ؟ باز اگه میشه توضیح بده یکی واسم.
ممنون میشم.
elahe66 میشه لطفا درصدها+رتبتو بگی؟
بچه ها به الهه اصرار نکنید حتما خوب نشده درصداش
عاشقتم ثمر.
حالا همشم خیلی بد نشده . فنم 43 شده. تارخمم 45. درکم خیلی بد شده. چی کار کنم.!! تازه معدلمم پایین بود.15.28
ثمر بیا و درصداتو بذار منو بپوکون.
راستی نمیدونی چجوری تاثیر میدن معدل رو؟ مال آزاد مثل اینکه اصلا تاثیر نمیدن! من معدلم 17.50 بود اما با تاثیر معدل 10 نفر هم جا به جا نشده رتبم!!!!!!!!!!!!!
از کجا می دونی؟
از کجا می دونی؟
این که معدل آزاد تاثیر نداره؟! از اون جایی که من معدلم جزو معدلهای خوبه ولی تاثیری نداشته تو جابه جایی رتبم
میشه کسایی که رتبشون با معدل و بدون معدل تغییر کرده بگن دانشگاه دولتی بودند یا نه؟!
بابااااااااااااااااااا................. معدل خوو....ب.... !.
از اون جایی که من معدلم جزو معدل های بدهمی تونم بگم تو کارنامه سراسری دو تا ستون بود که رتبه زده بودن ستون دومیه یه چند نفری جا به جا بود. مثلا ده نفر. یا دو سه نفر. فک کنم اون بوده تاثیر معدله ...نیدونم دقیق.
زبان 56.67
فنی 67.78
تاریخ 63.33
درک 33.33
منظر 53.33
رتبه معماری 53
رتبه منظر 40
رتبه تکنولوژی معماری 30
بهت تبریک میگم![]()
واقعا ممنون ... هنوزم نظرم اینه مه درک هیج ربطی به سواد معماری نداره ... واسه طراحا متاسفم ...
هرچه قدر تعداد بيشتر باشه پول بيشتري براي شركت در اسكيس از مردم بگيرند . هدفشون چاپيدن مردم ،سازمان سنجش هم مثل دانشگاه آزاد راه پول درآوردنو ياد گرفته.!!!!!!!!!!!!!!!چرا آخرین رتبه مجاز یهو تغییر کرد؟ اول 474 بود الان شد 2385