شیما-م
عضو جدید
خییییییلی ممنون عزیزم...خیلی آرامش بهم داد حرفات![]()
آره خب ولی اگه فاصله نیفته بهتره به نظرم...من تحت فشار باشم بهتر درس میخونم تا کل روز وقتم آزاد باشه...زبانو شروع کردم با ممرایز دو هفته ای میشه 700 و خرده ای لغت یاد گرفتم...چون زبانم خیلی خوب نبود از لغت های اول دبیرستان شروع کردم ...برای تاریخ دارم اسلامیو میخونم فعلا
ولی فن هنوز شروع نکردم جزوه ش تازه دستم رسیده
یکم الان سردر گمم نمیتونم برنامه منظمی بچینم...هم برنامه ترمو داشته باشم هم ارشد![]()
آفرررررین خیلی خوبه.....آره دقیقا خیلی سخته برنامه بچینی که هم به کارای دانشگاه برسی و هم کنکور ولی یکم که رو غلتک بیفتی دستت میاد چیکار کنی....مثلا من خودم اینطوری برنامه ریخته بودم که صبحا قبل دانشگاه زودتر بیدار میشدم زبانمو میخوندم و صدامو ضبط میکردم بعد در مسیر دانشگاه صداهای ضبط شده رو گوش میدادم و اینکه مثلا کتابمو میبردم سر کلاس و سر کلاس میخوندم و یا یه طوری میرفتم که حاضری بزنمو بیام خونه دوباره که بخونم. اما خیلی خوشحالم که درسمو خوندم و الان که دوباره میخوام بخونم میدونم چی بخونم، از کجا بخونم، چجوری بخونم.....امیدوارم خیلی خوب بدی امسال کنکورتو که مطمئنا میتونی......من خیلی امسال سر کنکور اشتباه کردم و سوال هائی که بلد بودمو درصدشو از دست دادم ولی حالا مهم نیست، مهم اینه که فرصت جبران هستو میشه دوباره شروع کرد