دوستان یه سری تجربیاتم رو برای کسایی که تازه شروع کردن یا میخوان شروع کنن میگم شاااید که به دردتون خورد:
اول اینکه
تا میتونید منابعتون رو مطمئن و کم انتخاب کنید که سردرگم نشید. کتابِ زیاد خوندن فایده نداره.
دوم اینکه
اسکیس رو فراموش نکنید. از الان که شروع میکنید روزی یکی دوساعت هم اسکیس کار کنید چون دو ماه آخر واقعا وقت کمه.
سوم اینکه
روحیه مهم ترین چیز واسه طی کردن این مسیر طولانیه. پس سعی کنید کاری کنید که روحیه و انرژی کافی رو تامین کنید.
چهارم اینکه
خودتون رو اسیر این کلاس و اون کلاس نکنید. نمیگم کلاس بده. اما بدون کلاس هم واقعا میشه نتیجه ی عالی گرفت. من این دوره که کلاس اسکیس میرفتم بیشتر هم کلاسیام کلاس کنکور رفته بودن، خیلیا کتاب های خیلی زیادی خونده بودن اما متاسفانه نتیجه ی خوبی نگرفته بودن. من هیچ کلاسی جز اسکیس نرفتم. به نظرم
اسکیس کلاس رفتنش واجبه ولییییی پیش یه استاد خوب. حواستون باشه که اکثر موسسات دکون باز کردن و بیشتر به فکر پر کردن جیب خودشونن تا به فکر شما. این شمایین که باید به فکر آینده تون باشید. پس لطفاً تحت تاثیر جوهای کنکوری قرار نگیرید. حواستون باشه که مسیر درستی میرید اما تحت تاثیر جو، هی مسیرتونو عوض نکنید و به خودتون شک نکنید.
پنجم: یکی از چیزایی که واااااااقعا وقت منو گرفت با وسواس درس خوندن بود. و خلاصه نوشتن!!! هرررچی مطلب تو کتاب بود میومدم تو جزوم مینوشتم. واقعا کار اشتباهی بود. یعنی اون وقتی رو که واسه خوندن یه دور با وسواس کتاب میذاشتم رو اگه سریع میخوندم و بدون وسواس قشنگ 4 5 دور کتابو خونده بودم. و مطمئناً میدونین که سریع خوندن و گذشتن و باز تو دوره های خاص برگشتن و مرور کردن خیلی بهتر جواب میده تا گیر دادن و حفظ کردن. زحمت نکشید! حفظم کنید دور بعد که میاید میبینید یادتون رفته. پس
بی خیال وسواس. سرعت مهمه.
شیشم اینکه به نظرم
برای شروع بهتره یکی دو دور ، یه جزوه از هر درسو بخونید. من اینو روز آخر به خودم گفتم. مثلاً دیدم واسه تاریخ چقددددر وقت گذاشتم. بعد یه جزوه 100 صفحه ای معاصرو میذاشتم جلوم میدیدم واااای من این همه وقت گذاشتم اما از کلیات درس چیزی بلد نیستم. کلا تو حاشیه بودم. کاش عوض اوووون همه وقتی که برای کتاب گذاشتم، میومدم دو سه دور همین یه جزوه رو میخوندم. لااقل الان میدونستم مثلا سیر تاریخ معاصر چجوری بوده. وقت خیییلی کمتری هم میذاشتم.
به نظرم مشکل اکثر بچه ها همینه.
خب واسه شروع باید بگم که حواستون به
اهمیت دروس باشه:
زبان که همه میدونین خیلی مهمه و دیر هم جواب میگیرید. ممکنه کلییی لغت بخونید و خیلی به دردتون نخوره. اماااا مجبورید رو زبان خیلی وقت بذارید. زبان عمومی 10 تا لغت و 5 تا گرامره. من نمیدونم کی گفته گرامر نخونید. لطفا گرامر هم بخونید. ریسکش کمتر از لغته. لغتو میشه پیچوندو سختش کرد، منبع نداره. اما گرامرو نمیشه خیلی پیچوند. گرامر وقتگیره؟ بله وقت گیره اما سعی کنید با مثال یاد بگیرید. یعنی جمله رو حفظ کنید تا ساختار جمله به نظرتون آشنا بیاد و بفهمیدش. اینجوری لازم نیست خیلی به خودتون فشار بیارید و گرامر رو حفظ کنید. خب جمله شو حفظ کنید

برای لغت،
نرید تافل و 504 بخونید. من نمیدونم لغات کنکور سال های قبل چشه که همه میشینن 504 میخونن. وقت تلف نکنید لطفا. اول لغات سالای قبلو بخونید ، بعد لغات سالای قبلو بخونید

، بعد که خیلی دیگه خفن شدید برید کتاب زیر ذره بینو بخونید که اونم لغات سالای قبله اما با کلی هم معنی و غیره. من نخوندمش. فقط خریدمش. کتاب زیادیه و اولویت نداره.
برای زبان تخصصی که فوووووق العاده نمره بیاره (برعکس لغت) فقط کتاب
زبان تخصصی رستمی رو بخونید. ولاغیر. اونم هرروووز حداقل یه آزمونشو بزنید. از نون شب واجب تره

برای عمومی هم نگفتم، کتاب اصفهانی خوبه. لغت داره و تست. کتاب خوبیه. گرامر هم داره. ولی من گرامر نخوندم متاسفانه. تو کنکور هم فقط یه گرامر زدم. اما لغات کنکور 95 آسون بود و فقط یکیشو نزدم. متنش هم آسون بود و همه رو زدم. نزدیک 70 زدم. چون آسون بود. اگه سخت بود در حد 40 50 میزدم. کلا زبان یه چیزیه که مثل اطالاعات عمومیه. اطلاعات عمومی زبانیتون بالا بره زبانم خوب میزنین. سوال هرچی میخواد بیاد.
درک: از مهم ترین دروسه ولی متاسفانه خیلی نمیتونین براش برنامه بریزید. یه سری سوالا معمولا تکرار میشه و بیشتر سوالا هم جدیده. کلا خیالتونو راحت کنم.
ممکنه یه کنکورو 20 بزنین ، یه کنکورو 50.
براش فقط تست بزنین. اونم نه از الان. وقتی همه درساتونو یه دور خوندین. چون چکیده ای از کل درساس تقریباً.
فن:
سلطااان دروس فنی ایستایی و سیستمه. همه تونم میدونین. این دوتارو خوب بخونین فن رو حداقل بالای 50 میزنین.
اخطااااااااار: برای ایستایی و فن ،معماری ها اصلا کتاب نخونن. فقط جزوه. من سروش نیا خوندم. خرسند هم میگن خوبه اما من سروش خوندم. راضی هم بودم. با اینکه یه جاهایی رو نفهمیدم تونستم فن رو 45 بزنم. و از دروس دیگه ی فن یه دونه سوال هم نزدم. یعنی نه عناصر نه تنظیم نه تاسیسات. به نظرم اینا اولویت دومه. و برای تنظیم و تاسیسات میشه کلاس رفت. اما شنیدم
دروسی هستن ک بگیر نگیر دارن. یعنی کلاس هم برید ممکنه خوب نتونین بزنین. من که حذفشون کردم. اما شما نکنین. اولویت دوم هستن. ببخشید که اینارو نمیتونم راهنمایی کنم. ایشالا باقی دوستان بهتر بلدن و راهنمایی میکنن.
منظر:من پارسال منظر نخوندم. سال های قبل خونده بودم پراکنده و پارسال با اطلاعات عمومیم نزدیک 70 زدم چون شکل سوالات شبیه کنکور های سال ها قبل بود. آخه از 94 مدلش یهو عوض شد اما 95 باز برگشت به روال قبل. و براش فقط
منظر عصر کنکاش رو میخوندید راحت 70 میزدید. میگن جزوه منظر جاودانی هم خوبه. (که به نظر من یه ذره سخت بود خوندنش) همین دو تا کافیه.
تاریخ: میدونین که هرچی بخونین کمه.
اول از 3 تا جزوه اسلام و معاصر و جهان شروع کنین و دو دور بخونین بعد برین سراغ کتابا. جزوات مانا قابوسی و نسیم عسکری خوبه. جزوات اساتید مرکز هم که تو کانالش هست خیلی خوبه. فامیلش الان یادم رفته.

بعد از جزوات میاید کتاب میخونید. برای جهان:
زارعی و بانی مسعوده. (بانی مسعود یه کتاب داره به اسم
معماری غرب:ریشه ها و مفاهیم. اون اولش از جهان شروع میشه میره تا غرب. جهانش مثل زارعیه. زارعی رو که خوندین اینم بخونین اما 90% همپوشانی داره. خیلی هم مهم نیست اگه نخوندین. عکساشو ببینید.) این از جهان. غرب هم که همین بانی مسعود بهترین کتابه برای شروع. همزمان کتاب
قبادیان هم بخونین. غرب قبادیان که مربع شکله. بعد از همه اینا
شرق تا غرب کامل نیاس که خیلی مهمه. بعد از این هم میگفتن کتاب قرن 20 اعتضادی و از زمان و معماری مزینی مهمه که من نخوندم.
اعتضادی جزوه هم داره فک کنم. بعد از اینا اونو بخونید. بعد اگه خیلی وقت داشتید قرن 20 و از زمان رو بخونید. اسلام هم که
سبک شناسی پیرنیا. برای
ایران معاصر هم یه جزوه بخونید کافیه. چون یکی دو تا بیشتر نمیاد و ارزش کتاب خوندن نداره خیلی. اگه خیییلی وقت داشتید بخونید.
خبببب این فعلا تذکرات من تا اینجااا. باشد که رستگار شوید.

درضمن اینا نظرات و تجربیات من از سال ها کنکوری بودنه. ممکنه کسی بگه اشتباهه. نظر منه. شما اگه خواستید به کار ببندید.
درضمن الا کل منابع رو روهم بذارید میبینید که خیییلی کمه. پس الکی خودتونو درگیر منابع اضافی نکنید که خطرناکه. همینا واقعا کافیه. حداقل برای رتبه ی صد که میدونم واقعا کافیه. چون من همینا رو کامل هم نخوندم و دویست شدم.
برای
تست زدن هم اون کتاب جدیده آ
کادمی که برای سعیدی پوره فعلا بهترین کتاب تو بازاره. همه کنکورها رو جواب تشریحی داده. من خریدم اما فقط روزای آخر تست دو سه سالو از روش زدم

دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه. تا بعد...

راستی برای منم دعا کنین نتیجه م خوب شه