سلام گلم خوش اومدی

. اینجا دوستانی هستن که درس خوندن و پشتکارشون خیلی خوبه و جا نداره که من نظر بدم اما چون یکی دوتا نقطه مشترک بین خودم و خودت دیدم حرف بزنم بهتره. من دو سال پیش که بازه زمانیم و دانشجو بودنم مثه شما بود از کنکور دادن منصرف شدم چون فک کردم سختم میشه و بهتره رو دانشگاه تمرکز کنم. الان اگه برگردم دو سال پیش تصمیمم رو عوض می کنم. چون متوجه شدم تو شرایط سخت من به شخصه بهتر درس می خونم نسبت به شرایطی که کل روز آزاد باشه. میتونی درسایی که در طول ترم داری رو بهتر بخونی تا هم برا کنکور باشه هم دانشگاه. کلی روش برنامه ریزی هست برا اینکه این دوتا رو با هم بخونی حالا ببین شرایط خودت چجوریه. آرزوی محال و اینام نیس. به هیچ وجه. فقط مرد عمل می خواد. خیلی از دوستانی که قبول میشن دانشجو بودن. من که تو باشگاه زیاد دیدم نوشتن دانشجو بودیم یا حتی پایان نامه داشتیم. پس در کل میشه خوند اما باید ببینی شما فردی هستی که واقعا بخوای با جون و دل بخونی یا نه....این از این
هیچ آشنایی با ارشد نداری، خیلی از ماها مثه تو هستیم. من به شخصه اینکه چی بخونم زیاد برام مهم نیس. معماری، منظر، بایونیک، انرژی و ...البته باید یه شناخت کلی داشته باشی. مثلا مطمعنم بازسازی پس از سانحه به هیچ عنوان با علاقم جور نیس. تو باشگاه معرفی رشته های معماری هست، یکی دو ساعتی وقت بذاری کاملا متوجه میشی چی به چیه.
راجع به منابعم بگم میتونی فاکتور بگیری. لازم نیس 10 تا منبع برا معماری غرب بخونی. کاملا معلومه کدوما مهمن.مثلا هنر در گذر زمان، غرب بانی مسعود، معاصر قبادیان و بقیه شونم به همین ترتیب.
منم شهرستانیم. کاملا باهات موافقم که کتاب ارشد پیدا نمیشه. در حد تافل و 504

. ولی اشکالی نداره چون اولا مثلا زبان که حله، سیستم که جزوه های دکتر خرسند تو باشگاه هست. کتاب هنر در گذر زمان رو دوستان زحمت کشیده بودن آپ کرده بودن و...بعدش اینکه بلاخره آدم شهرستانیم باشه گذرش میفته مرکز استان. یا اینکه آشناهایی که میرن مرکز استانی جایی ازشون بخوای کتاب رو برات بخرن. اینترنتیم میشه اما من استفاده نکردم توصیه هم نمی کنم. در ضمن قرار نیس همه کتابا رو یه جا بخری. یکی یکی یا دوتا دوتا. بلاخره چنتا کتابم خودت داری دیگه.
گلم در کل بگم
اگه قصدت واقعا شرکت در کنکوره، معطل نکن، سریع (در حد یکی دو روز) منابع و جمع کن و شروع کن. همین...موفق باشی
. کمک خواستی بگو