architect AA
عضو جدید
خدا قوت دوستان
آفرین به ارادتون
آفرین به ارادتون

سلام.قبلا معدل بر اساس 0 تا 4 بوده و چند سالی میشه که بر اساس 0 تا 20 شده.البته فکر کنم تحصیلات حوزوی هم 0 تا 4ببخشین میدونم اسپم میشه ولی اون فرم معدل چی باید بزنیم 0-4؟؟؟
اشکالی نداردسلام بچه ها... برنامه ی دیروزمو که کامل انجام ندادمتنظیم شرایط و عناصر نخوندم... 4.5 ساعت درس خوندم و 2 ساعت اسکیس
ببینیم امروز چی مبشه
سلام دوستای خوبم. من هم امروز ثبت نام کردم برای کنکور سراسری و از این به بعد همراه شما هستم. امیدوارم من رو هم تو جمع خوب و پرانرژیتون بپذیرید.
من امسال کنکور آزاد دادم فقط و تهران جنوب قبول شدم اما به دلایلی نرفتم. کمی تجربه دارم از کنکور و خوشحال میشم تجربه هامو در اختیارتون بذارم و از تجربه های خوب شما هم استفاده کنم.
هنوز مطالب این تاپیک رو نخوندم. ایشالا از اول شروع میکنم به خوندن. اما ممنون میشم اگه یه خلاصه از روند خوندنتون و منابع پیشنهادیتون به من هم بگید.
راستی اسکیس قراره کی باشه امتحانش؟ میخوام بدونم بعد از امتحان تئوری چقدر برای اسکیس وقت دارم. که ببینم آیا از الان باید تمرین کنم یا میتونم بذارمش برای بعد از امتحان تئوری و اون موقع جمعش کنم.
پیشاپیش ممنونم از همه تون و برای تک تکتون آرزوی موفقیت دارم![]()
یعنی دو ماه وقت دارم. خیییلی خیلی ممنونم عزیزم.سلام عزیزم خوش امدی انشاا... امسال جز برترینا بشی زمان ازمون عملی بعد از ماه رمضانه.احتمالا میشه 17یا18تیر ماه یعنی اولین پنج شنبه جمعه بعداز ماه رمضان
خیلی ممنونم دوست خوبم. حتماً میخونمسلام سلام صدتا سلام
دیروز معماری ایرانی رو نخوندم امروز میخونم ، زبان رو کم خوندم ، امروز باید درس ده رو تموم کنم خدایییییییییا دوروزه قراره تموم شه ااو اینکه غرب مسعودم باید بخونم ، 2 فصل : )
دوست عزیز جدیدمون هم خوش اومدی من برنامم رو چند صفحه پیش در کمک به یکی از دوستای جدیدمون نوشتم حدود شاید یه هفته پیش، خیلی طولانی براش شرح دادم ، از همین صفحه با عقب کم کم بخونی کلا دستت میاد چجوریه وضعیت دوست عزیز : ) موفق باشی ایشالا
یعنی دو ماه وقت دارم. خیییلی خیلی ممنونم عزیزم.من هم آرزوی بهترین ها رو برای شما و دیگر دوستای خوب و درسخون تاپیک دارم.
خیلی ممنونم دوست خوبم. حتماً میخونمموفق باشین.
بچه ها سایت سنجش چه شلوغه می خوام ثبت نام کنم واقعا شلوغه وای خدایا منو نمی دونم چرا الان دقیقه نود شدم
سلام دوستان گلم ،.atp 2 عزیز من فقط دولتی شرکت کردم جمعا شد 60 هزار تومان با دانشگاه هم تماس گرفتم برای سهمیه استعداد درخشان که استفاده نکرده بودم گفتن که سهمیه به من تعلق می گیره از خوشحالی زیاد پای گوشی به اون اقای پشت خط گفتم فدات بشم عاشقتم طرف یک لحظه مکث کرد گفت خانوم با یک خورده تلاش کنم تا رتبه خوب بیارم و با اون سهمیه که دارم بتونم انتخاب اولم قبول بشم . خدایا شکرت واسه همه چیز .... گزارش کار من امروز یک ساعت و نیم فیزیک 1 قیابکلو - جزوه منظر کوثر محمود نژاد دور سوم - تست زبان هنرهای و ساخت سال 91- جزوه سروش نیا و طباطبایی و سعیدی پور بحث ساختمان بلند کلا همه مطالبا شبیه هم بود خیلی وقت نبرد نمونه موردی هاساختمان بلند موند برای فردا - دو قسمت از فیلم های پرسپکتیو - دوساعت دیگه بایدشرق تا غرب کامل نیا و عناصر و جزئیات خرسند بحث درزهای اجرایی رو بخونم برای امروز بسه. موفق باشید همه دوستان .
سلام به همه دوستان
صفحه 6 دفترچه دانشگاه رو خوندین من که خوندم شوکه شدم
معنی نوشتش اینه :هر کسی حتی یه بار قبلا دانشگاه روزانه بوده الان هم اگه رتبه اول هم بشه بخواد دانشگاه روزانه بره باید شهریه شبانه پرداخت کنه
تذكر مهم: بر اساس بخشنامه شماره معاون محترم آموزشي وزارت علوم تحقيقات و فناوري با توجه به محدود بودن امكانات
دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و نيز ضرورت توزيع عادلانه امكانات مذكور بين متقاضيان، هر يك از داوطلبان ورود به آموز ش
عالي در هر يك از مقاطع تحصيلي تنها براي يك بار مي توانند از امكانات دولتي استفاده نمايند
. لذا پذيرفته شدن براي بار دوم در دوره هاي
روزانه مستلزم پرداخت شهريه معادل دوره شبانه خواهد بود
.
عزیزم به این حواشی ها زیاد توجه نکن درست رو بخون اینجا ایران است شب بخواب صبح پاشو قانون عوض شده من تجربه دارم که میگم
سلام به همه دوستان
صفحه 6 دفترچه دانشگاه رو خوندین من که خوندم شوکه شدم
معنی نوشتش اینه :هر کسی حتی یه بار قبلا دانشگاه روزانه بوده الان هم اگه رتبه اول هم بشه بخواد دانشگاه روزانه بره باید شهریه شبانه پرداخت کنه
تذكر مهم: بر اساس بخشنامه شماره معاون محترم آموزشي وزارت علوم تحقيقات و فناوري با توجه به محدود بودن امكانات
دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و نيز ضرورت توزيع عادلانه امكانات مذكور بين متقاضيان، هر يك از داوطلبان ورود به آموز ش
عالي در هر يك از مقاطع تحصيلي تنها براي يك بار مي توانند از امكانات دولتي استفاده نمايند
. لذا پذيرفته شدن براي بار دوم در دوره هاي
روزانه مستلزم پرداخت شهريه معادل دوره شبانه خواهد بود
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |