سلام به همه دوستان چون بحث تو این گروه داره پویاتر و بهتر میشه گفتم منم نظراتم رو بدم..
در مورد منابع که ما پارسال یک لیست رو بدست اوردیم با تلاش برتبه ها و ... مهم سطح بندی منابع هستش یعنی تا سطح اول رو تموم نکردید سراغ بقیه نرید..
http://www.memarico.com/CMS_UI/content.aspx?id=103
البته لیست کمی ادیت لازم داره. که در حال انجام هست.
یک فیلم هم پارسال برای تحلیل کنکور اماده کردم با این که برای پارسال هست ولی مفیده..
http://www.aparat.com/v/cTPpw
در مورد شروع کردن:
به نظرم با درس های زبان و تاریخ شروع کنید چون حجم بیشتری رو دارند..
برای ایستایی و سیستم هم
به شدت...به شدت تاکید میکنم به هیچ عنوان کتاب منبع نخونین و سعی کنید جزوه ی استادهای خوبی مثل دکتر طباطبایی. دکتر فطمی. دکتر سروش نیا و مهندس خرسند رو گیر بیارید بخونی.. البته کلاس این استادها بهتر از جزوشونه ولی اگر دسترسی نداشتین با جزوه جبران کنید.. البته تو لیست منابع هم توضیح دادم حتما بخونید..
زبان بچه ها درسی هست که بازم تو کنکور امسال نشون داد چقدر تاثیر داره..
اگرم ضعیف هستید نگران نباشید.. اتفاقا درسی هست که خیلی به درس خوندن احتیاج داره تا کلاس.. ولییییییی روند درس خوندن خیلی مهم هست تو این درس...
تو زبان خوندن خیلی مهم هست سطح زبا شما در چه حدی هست.
امروز فقط سعی میکنم تجربه هامو برای زبان خوندن در اختیار شما بزارم:
قسمت ساده زبان درک مطلبش هست... یعنی هدف گذاری افراد ضعیف باید اون 15 سول آخر باشه ولی برای خوندن اون هم باید زبان عمومی دونست نه لغت...
بچه ها به سه دسته تقسیم میشن و هر کدوم باید از یه منبع خاص خودشون شروع کنن.
کساییکه سطح زبان ضعیف دارن:
کتاب tik8 گاج یا هر کتابی که لغات ساده و سطح پایین دبیرستان و پیش دانشگاهی رو داره..
کساییکه سطح زبان متوسط دارن:
کتاب لغت ضروری تافل
کساییکه سطح زبان بالا دارن:
کتاب لغات سال های گذشته.. فکر کنم زیر ذره بین فعلا بهترینشون باشه
امااااا نکته اصلی تو نوع خوندن زبان هست:
با توجه به تجربه من کسی نیست که استعداد خواندن زبان نداشته باشه!!!!! بلکه این احساس خنگی و یا بی استعدادی تحت تاثیر نوع درس خوندن ویا انتظار بی جا از خود فرد ایجاد میشه..
تکرار تکرار تکرار تکرار این راه حل هست.... خیلی صبر باید داشته باشید و هر روز باید زبان بخونید نه اینکه در هفته چند روز...
نوع تکرار هم خیلی مهم هست:
بعضی ها اینطوری درس می خونن.. نه زبان بلکه هر درسی رو:
درس یک....
دوره درس یک و خوندن درس دو...
دوره درس یک و دو و خوندن درس 3.......
دوره یک تا سه و خوندن 4......
اینطوری مثلا تا درس 10 بری درس 10 رو یک بار خوندی و درس یک رو 10 بار!!!!!!!!
خیلی ار شماها الان معنی کلمه abandon رو میدونید!!!!!! چرا!!!!! چون کلمه اول درس اول 504 هست!!!!!! ولی بقیه کلمات رو نه!!!!
باید به این شکل تکرار کرد چه زبان چه هر درس حفظی دیگه!!!
درس 1
درس 2
دوره 1و 2
درس 3
درس 4
دوره 3و4
دوره 1تا4
...حتما معنی کلمات رو در جمله یاد بگیرید نه بصورت کلمه تنها و سعی کنید مشتقات و کلمات هم خانواده هر کدم رو بهم ربط بدبد و یاد بگیرید...
پیشنهاد میکنم حتما از جعبه لایتنر هم استفاده کنید ولی فقط واسه لغت و روزی 1 ساعت نهایت... اصل درس خوندن شما خوندن کتاب و جملات هست..
امیدوارم به دردتون بخوره صحبت ها..