⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه درست نیست.
من کاردانیم معماری بوده/کارشناسیم(عنوانش تو مدرکم که یونی آزاد خوندم: کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی معماری بوده و آزمون طراحی نظام هم 3 سال پیش دادم و قبول شدم و الان دارم از پروانه ی طراحی و نظارتم استفاده می کنم.
فقط نکته ای که هست اینه که به ماها فقط تا پایه 2 حق ارتقای پایه میدن برای اینکه بتونیم پایه 1 هم بگیریم باید مدرک ارشد معماری بگیریم.

اما من نمی دونم که اگر ارشد فناوری معماری(هنرهای ساخت) بگیرم این مشکل من حل میشه یا نه حتما باید ارشد معماری بگیرم ؟!
فرناز جونم دستت درد نکنه، یه ملتو (همه جوارح و جوانحمو) از نگرانی درآوردی

memarkoochik

عضو جدید
سلام بچه ها پری هستم ترم آخر معماری. با انگیزززززززززززززززززززززززززه بسیار بسیار زیاد اومدم که یکی از رتبه های خوب امسال رو با رقابتی سالم داشته باشم. من از امروز شروع کردم و قورباغه ام رو قورت دادم.

ahmad heidary

عضو جدید
سلام به همگی
کسی بودجه بندی سوالات کنکور امسال رو داره؟
من خیلی دنبالش گشتم ولی هیچی نبود ،یکی کمکم میکنه؟:(

ahmad heidary

عضو جدید
بچه ها یه سوال
الان برای بحث کارشناسی ناپیوسته یه سوال دارم ،میدونم جاش اینجا نیست
ولی میخواستم ببینم من که کارشناسی ناپیوسته بودم ،الان که نظام شرکت کنم و آزمون بدم تا پایه ۲میدن بهم ،ولی اگه ارشد معماری بگیرم تا ارشد ارتقا میدن ،حالا میخوام ببینم که مدرک پایه رو لیسانس میگیرن یا ارشد وقتی که با کارشناسی ناپیوسته آزمون میدم و چند سال بعد ارشد میگیرم ،
داستانش چطوریه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اگه گرایش هنرهای ساخت بگیرم داستانش مثل ارشد معماری هست یا که تا پایه ۲کارشناسی بیشتر نمی تونم داشته باشم؟
ممنون

زهرا20

عضو جدید
من 3 ساله،هر سال با تاپیک های مطالعه گروهی همراه بودم ،و هر سال همراه با اونا منابع رو بروز کردم و.... ،اما الان با کسی که تازه نیت کرده بخونه هیچ فرقی ندارم . آقا احسان یه جدول آپلود کردن ،جدول مطالعه روزانه ،خیلی خوبه ،بنظرم هرکدوممون اونو داشته باشیم ،تو یه هفته چند تا کتاب مشخص میشن ،مثلا تا یه زمانی ،بعد هرکس با توجه به برنامش اونو تو اون جدول بنویسه

لایییییییییییییییییک داره حرفتون

زهرا20

عضو جدید
بنظر من بیاید هماهنگ درس بخونیم تا انگیزه بیشتری داشته باشیم برای رقابت
یک نفر که باتجربه تر هست برامون برنامه هفتگی بگه که کامل هماهنگ باشیم
مثلا از این جمعه تا جمعه هفته اینده 3 درس زبان تافل یا 504 و دو فصل تاریخ معماری (بین النهرین و مصر)یا ( شیوه پارسی) رو کامل بخونیم بعدش اگه سوالی درموردشون داشتیم بپرسیم.
لایک خیلی نظر خوبیه

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اقای ایرانشاهی عزیز ممنون بابت مطالب مفیدتون
راجع به درس فن موافقم که خوندن این همه کتاب از گلابچی واقعا سخت و شاید نشدنی باشه و جزوه خیلی میتونه مفید باشه ولی بحث اینجاست که همیشه دغدغه این وجود داره که جزوه کامل نباشه و فقط به درد کسایی بخوره که کلاس اون استاد رو هم شرکت میکنن. از طرفی جزوه(منظورم اخرین جزوشوه اساتیده) این عزیزان بعضی از کتابای جدید رو پوشش نمیده مثلا کتاب فن شناسی یا بایونیک یا دیجیتال و .. .
من خودم به اقای سروش نیا ایمیل زدم و پرسیدم اگه جزوه کاملتون رو که خام هم نباشه گیر بیارم ایا نیازی به خوندن کتب اصلی هست؟؟جوابشون این بود:

سلام
اکیدا توصیه می کنم اصل منابع را مطالعه بفرمایید
جزوه کاملا فاقد ارزش است چون بدون توضیحات شفاهی و مشاهده آزمایش ها، فیلم ها و انیمیشن ها نه تنها کمکی به شما نمی کند بلکه گمراه تر می شوید
ضمن اینک جزوه معمولا خام است و نویسنده از ظن خود پرش کرده و لزوما کامل نیست
پیروز باشید

بالاخره تکلیف چیه اقای ایرانشاهی ؟ممنون میشم نظرتون رو بگید:gol:

واقعا اگر بخوام کامل توضیح بدم.. داشتن جزوه استاد به نسبت کلاس رفتن کمی پایین تره ولی بهتر از 20 تا کتاب خوندنه... مطمئنا همه ی استادها دوست دارن که کلاس بیان بچه ها و اگر راضی نباشن داشتن جزوه اون ها از نظر اخلاقی اشتباه هست...
من هم خودم به عنوان مدیر گروه آکادمی هیچ وقت جزوه استادم رو تو اینترنت نمیزارم ولی کساییکه میان پیشم و می بینم شرایط کلاس رو چه از نظر مالی و چه از نظر دسترسی به شهر های بزرگ ندارن تا حد توان با اجازه دکتر طباطبایی کمکشون میکنم..
من تو این قسمت با گفته های ایشون مخالف هستم که بدون کلاس جزوه مفید نیست!!!
در ضمن کتاب های جدید که نگاه کنی کلی جزوه همه میزارن اتفاقا راحت گیر میاد...

زهرا20

عضو جدید
سلام منم میخوام برای ارشد بخونم اما خیلی وقته تو جریان های کنکور نبودم از طرفی نمیدونم چه گرایشی انتخاب کنم و به شهرسازی هم فکر میکنم
همه پست ها رو هم خوندم:confused:

آخرین ویرایش:

farnaz*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
مدرک ارشد تکنو یا همون هنرهای ساخت برای پایه بندی نظام مهندسی ملاک نیست . البته تا الان که اینجوری بوده . شاید یه ماه دیگه نظرشونو عوض شد
اینهمه تلاش کن و رتبه ی عالی بیار اونوقت مدرکت به کارت نیاد!
آدم واقعا از تصمیمات این مملکت می مونه چیکار کنه!
پس برم ارشد معماری آزاد و بگیرم بهتره ! اینجوری حداقل می تونم ارتقای پایه بگیرم!
نظرتون چیه؟

معمار امین

عضو جدید
سلام دوستای گلم . یه راهنمایی میخواستم ازتون ...

من الان تو خدمت سربازی هستم و همونجا خودم رو برا کنکور آماده میکنم ساعت 2 کارم تموم میشه و از 2 تا 12 شب بیکارم . اگه در مورد برنامه ریزی و منابع و اینا یه راهنمایی بکنین و من استارتمو بزنم ازتون ممنون میشم.

دوستان کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

سلام
بهتره پستای آقای ایرانشاهی رو بخونید... پستای بقیه دوستان هم راه گشاست مثل فزرانه ی عزیز و آقای احسان

این دوتا دم دستم بود ... بخونیدشون حتما
البته خلاصه ی صحبتا اینه که لیست منابع رو دربیارید که آقای ایرانشاهی گذاشتن و الان از زبان و تاریخ شروع کنید...;)

معمار امین

عضو جدید
سلام
بهتره پستای آقای ایرانشاهی رو بخونید... پستای بقیه دوستان هم راه گشاست مثل فزرانه ی عزیز و آقای احسان

این دوتا دم دستم بود ... بخونیدشون حتما
البته خلاصه ی صحبتا اینه که لیست منابع رو دربیارید که آقای ایرانشاهی گذاشتن و الان از زبان و تاریخ شروع کنید...;)

ممنون از راهنمایی تون ;)

nasrin_arch

عضو جدید
اینهمه تلاش کن و رتبه ی عالی بیار اونوقت مدرکت به کارت نیاد!
آدم واقعا از تصمیمات این مملکت می مونه چیکار کنه!
پس برم ارشد معماری آزاد و بگیرم بهتره ! اینجوری حداقل می تونم ارتقای پایه بگیرم!
نظرتون چیه؟

سلام فرناز جون
دقیقا منم حس تو رو دارم
ولی با این وجود چون اینجا موندنی نیستم رشته تکنو رو انتخاب کردم . پایه 2 و یک و ارشد هم بمونه واسه خودشون . نخواستیم . فکر کنم چند سال دیگه بعد از اقای گلابچی نوبت شاگرداش برسه برای باز کردن مراکز علمی . قضیه رشته دایناسور شناسیو حتما شنیدی دیگه ...

masoomeh72

عضو جدید
سلام وخسته نباشید به همه ی فعالای این تاپیک من یه سوال داشتم واسه ما شهرستانیا چطور میشه جزواتی که اکادمی تخصصی توی لیست منابعش که سطح بندیم کرده گیر اورد؟واینکه حتما اخرین جزوه اون استاد باشه من خیلی نگرانم همش فک میکنم چون تهران نیستم وبه موسسه دسترسی ندارم نمیتونم جزواتو گیر بیارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟:que:

ahmad heidary

عضو جدید
منظورتون بودجه بندی موسسات هست؟
بودجه بندی منابع؟
منظورم اینه که از کدام قسمتها ی هر منبع سوال طرح شده ۰ مثلا فصل ۱۲کتاب سبک شناسی ۱سوال اومده
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه:razz:

اصلا همچین چیزی وجود داره؟
مهندس ایرانشاهی آکادمی از این طور کارها میکنه؟

ahmad heidary

عضو جدید
سلام وخسته نباشید به همه ی فعالای این تاپیک من یه سوال داشتم واسه ما شهرستانیا چطور میشه جزواتی که اکادمی تخصصی توی لیست منابعش که سطح بندیم کرده گیر اورد؟واینکه حتما اخرین جزوه اون استاد باشه من خیلی نگرانم همش فک میکنم چون تهران نیستم وبه موسسه دسترسی ندارم نمیتونم جزواتو گیر بیارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟:que:
راه داره اون جزوات معمولی رو تهیه کرد ولی خب برای جزوه های مهم پر شده کار بسیار سخته .......اولا باید تهران بری و دوما باید امضا ۲ بزرگوار رو بگیری که البته یکی از همین بزرگواران اینجا به بچه ها مشاوره میده ........خدا سایه اشون رو از سر این تایپیک کم نکنه
:)
م ه ن د س ا ی ر ا ن ش ا ه ی
:D

saba_ar70

عضو جدید
سلام به همهههه
من جا موندم آقاااااا
منم هستم از امروز
كم كم دارم استارت ميزنم:w10::cool::w10:
ولي هنوز خيلي جدي نشده تاپيك مثكه؟؟!!

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز

farnaz*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فرناز جون
دقیقا منم حس تو رو دارم
ولی با این وجود چون اینجا موندنی نیستم رشته تکنو رو انتخاب کردم . پایه 2 و یک و ارشد هم بمونه واسه خودشون . نخواستیم . فکر کنم چند سال دیگه بعد از اقای گلابچی نوبت شاگرداش برسه برای باز کردن مراکز علمی . قضیه رشته دایناسور شناسیو حتما شنیدی دیگه ...
رشته ی دایناسور شناسی دیگه چه صیغه ایه ؟ :biggrin:
عزیزم من که شرایط رفتن و ندارم فعلا :redface:

farnaz*

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم اینه که از کدام قسمتها ی هر منبع سوال طرح شده ۰ مثلا فصل ۱۲کتاب سبک شناسی ۱سوال اومده
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه:razz:

اصلا همچین چیزی وجود داره؟
مهندس ایرانشاهی آکادمی از این طور کارها میکنه؟
فکر می کنم مجموعه سوالات و پاسخ های تشریحی ارشد معماری عصر کنکاش اینجوری باشه.
کتابفروشی رفتی تگاه کن.فکر کنم پاورقی صفحات منبع و صفحه شو مشخص کرده...

!طلوع!

عضو جدید
امسال كه رفتم نمايشگاه كتاب غرفه ايوان خانه چندتا دفترچه ميداد
شايد به دردتون بخوره
منابع و بودجه بندي
حالا نميدونم با پارسال فرقي داره يا نه به هرحال ميذارم
مشاهده پیوست 240688مشاهده پیوست 240689

دوتا نکته جالب تو این منابع دیدم اینکه کتاب فن شناسی گلابچی هم جز منابع ایران قرار گرفته(!!) یکی دیگه اینکه چرا کتاب از شرق تا غرب حامد کامل نیا واسه معاصر جز منابع نیست؟

farnaz*

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست موقت
بچه ها جون سلام
من پارسال برای کنکور معماری/معماری ارشد کتاب خریدم منتهی نشد که همشو بخونم و امسال هم دیگه نمی خوام کنکور معماری /معمار ی بدم واسه همین کتابهامو که کاملا نو هستند با قیمت خیلی کمتربرای فروش گذاشتم هر کس مایل بود پیغام خصوصی بده( هزینه ی پست به عهده ی خریدار می باشد)

1)مبانی فیزیک 1 قیابکلو : کاملا نو و دست نخورده /
قیمت روی جلد : 9/000 تومان برای شما : 5/000

2)مبانی فیزیک 2 قیابکلو : کاملا نو و دست نخورده /
قیمت روی جلد : 13/000 تومان برای شما: 9/000

3)مبانی فیزیک4 قیابکلو : کاملا نو و دست نخورده / قیمت روی جلد : 10/000تومان برای شما: 6/000

4)تاسیسات و تنظیم شرایط محیطی عصر کنکاش (درس و کنکور): کاملا نو و دست نخورده /
قیمت روی جلد : 15/000 تومان برای شما : 10/000 تومان

5)معماری ایرانی غلامحسین معماریان : کاملا نو و دست نخورده /
قیمت روی جلد : 25/000تومان برای شما : 18/000 تومان

6)آشنایی با معماری معاصر از شرق تا غرب کامل نیا: کاملا نو و دست نخورده /
قیمت روی جلد : 22/500 تومان برای شما : 15/000 تومان

7)کتاب پرسش های 4 گزینه ای طبقه بندی شده ی تاریخ معماری جهان/تاریخ معماری ایران/تاریخ معماری معاصر مرکز معماری(نوشته ی ماناقابوسی و مه گل مرتهب)
قیمت روی جلد : 11/000 برای شما : 7/000 تومان

8)معماری غرب ریشه ها و مفاهیم امیربانی مسعود/ کاملا نو /چاپ پنجم(فقط تا فصل 4 نکات کنکور توش نوشتم)
قیمت روی جلد : 30/000 برای شما : 20/000 تومان

9)درک عمومی معماری منظر عصر کنکاش : (تمامی نکات کنکو رو توش نوشتم)
قیمت روی جلد : 14/000 برای شما : 9/000 تومان

10)درک عمومی معماری علی عسگری عصر کنکاش : کاملا نو و دست نخورده/
قیمت روی جلد : 000/ 30 تومان برای شما : 20/000تومان

11)مشق معماری عیسی حجت : کاملا نو و دست نخورده/
قیمت روی جلد : 16/000 تومان برای شما : 11/000 تومان

12)ابر مجازی داوود صلواتی(کتابی که دارای میانبرهای کنکور اسکیس معماریه و خیلی کامله و دیتیل های کارهارو کشیده و با فلش توضیحات و کنار نما و برشها نوشته) کاملا نو و دست نخورده/
قیمت روی جلد : 75/000 تومان برای شما : 60/000 تومان

nasrin_arch

عضو جدید
رشته ی دایناسور شناسی دیگه چه صیغه ایه ؟ :biggrin:
عزیزم من که شرایط رفتن و ندارم فعلا :redface:

سلام
جدا قضیه رشته دایناسورشناسی رو نمیدونی؟

اینه ...
بیکاری در چین غوغا می کرد. مردمان گرسنه بودند.
گشتند مردمان بیکار و بی عار هریک پی نان دوان چو نادار
وقتی جمعیت چین به فزونی یافت، مسئولان اونا به فکر افتادن برای جووناش کار پیدا کنند.
صاحب قدرتان از غم و ناله گرد هم شدند در پی چاره
گفتند چی کنیم ملت بیکار شد زین پس همگی نونمون آجر شد
هر چی فکر کردند، نتونستند کاری برای جوونا درست کنند، عاقبت به این نتیجه رسیدند که باید وقت بیشتری بوجود بیاورند تا درست و حسابی بشینند فکری کنند و جوونا را از بیکاری نجات بدن. اما چه طوری می شد این حرف را به مردمی گفت: که محتاج نون
شبشون بودند همه چیز را یا بصورت نون می دیدند یا به صورت پول. سرانجام بعد از رایزنی های بسیار قرار بر این شد که دانشگاه ها را زیاد کنند تا جوونا برن اونجا درس بخونن. این طوری هم اونا فرصت فکر کردن داشتن و مردم دیگه سروصداشون در نمی اومد.
اما چه رشته ای؟ دیگه رشته ای نموده بود. آخه اونا هرچه رشته بود اورده بودن سرکار.
دردسرتون ندم بالاخره تصمیم براین شد:
بیل برد زدند بر در و دیوار دایناسورشناسی اومد به بازار
القصه، عده ای شدند مسئول طرح سوال، عده ای شدند نگهبان، عده ای شدند مسئول ثبت نام کنکور دایناسورشناسی و یه عالمه اشتغال زایی دیگه.
یه دوره کنکور کارشناسی دایناسورشناسی برگزار شد:
عده عده مردمان معذور رفتند پی درس و شغل بی پول
کنکور باشکوهی بود. یه عالمه اشتغال زایی برای جوونا بوجود آمد: شغل پشت کنکوری
چهار سال گذشت. حالا جوونا لیسانسه دایناسورشناسی بودند. ولی از کار و پول خبری نبود. باز هم مسوولان دور هم جمع شدند. هرچی فکر کردند به جایی نرسیدند. ولی نه انگار! یه راهکار جدید! یکی با افتخار پا شد و گفت: یه کنکور دیگه. یه دوره فوق لیسانس بذارین تا باز هم فکر کنیم.
و دو سال گذشت. این بار این جوونا ارشد دایناسورشناسی داشتند.
این سری همه مسئولین جمع شدند تا یه فکر دیگه ای بکند زیرا دیگه این جوونا ارشد بودند با اینا نمی شد دیگه شوخی کرد و سرکارشون گذاشت.
تو این قیل و قال بود که یکی پا شد و گفت: ای بابا این که مشکلی نیست. اینا که تا ارشد اومدن، برن دکتراشون را بگیرن بعد ادعا بکنن.
و باز هم دوسال گذشت. اون جوونا شدن دکتر و البته دایناسورشناسی!
دیگه نمی شد طفره رفت و باید جواب اون جوانا داده میشد. دیگه باید یه فکر اساسی می شد. آخه چند سال می شد فکر کرد. بله بعد از یه عالمه بحث و بررسی تصمیم براین شد که یه دوره لیسانس دایناسورشناسی دیگه بذارن تا اون دکترها برن و به اونا درس بدن.
و این طوری شد که مشکل بیکاری جوونای چینی حل شد . بیکاری از بین رفت.
( شعر کامل این داستان اجتماعی را بعدا اگه خواستین بیتی 50 تومان می فروشم- آخه من هم یکی از اون لیسانسه های دایناسورشناسی هستم.):biggrin:

آخرین ویرایش:

tina92

عضو جدید

سلام
این مشکل متاسفانه مال همه ی شهرستانیا هست
منم همش تو این فکرم که چون دسترسی به جزوه خوب ندارم چطور این همه کتاب اقای گلابچی رو بخونم؟

nasrin_arch

عضو جدید
سلام
فایلی که گذاشتم مثالهای کتاب تافل هست . گفتم شاید برخی از دوستان مثل من نخوان یا نتونن سر کار کتاب ببرن . لااقل اینجوری میتونن لغاتی که روز قبل توی خونه مطالعه کردن مرورشون کنن

http://uplod.ir/0nrl77g6ks9v/example__TOEFL_.pdf.htm

پیوست ها

• example__TOEFL_.pdf
    452.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
وضعیت
موضوع بسته شده است.