.•خنده وطنز•.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Silence92

عضو جدید
کاربر ممتاز

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخ

تو نگاه شامپانزه ها یه حسرتی هست که انگار اگه یه تست درست بیشتر میزدن دانشگاه تهران قبول میشدن!

صد سال بعد
.
.
ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻧد ( درس ﺗﺎﺭﯾﺦ ) ﻣﯽ ﺧﻮﻧﻨﺪ ...

ﺑﻪ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺭﺳﻨﺪ ﮐﻪ
ﻣﺎ ﺗﻮﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ
ﺗﻨﺪ ﺗﻨﺪ ﻭﺭﻕ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﺭﺍ …!

ﻣﻌﻠﻤﺸﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﻪ :
ﺍﯾﻨﺠﺎﻫﺎﯼ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ؛
ﺍﺯﺵ ﺳﺆﺍﻝ ﻧﻤﯿﺎﺩ !!

این گروه کار مهمی نکرده اند!
فقط وایبر بازی میکردن ..

جانیه، جانیه، چیست؟
.
.
.
.
.
.
آیا نام یک قاتل است؟
آیا نام فردیست که جنایت انجام داده است؟
خیر.......
این جمله یک مادرشوهر شمالی است،
زمانی که عروسش میخواهد به زور سوار ماشین آنهاشود

دختر که باشی ... عزیز پدر میشی ... مرحم مادر میشی ... همدرد برادر میشی ...محرم شوهر میشی ................................ . . . . . . . . . . . ولی حیف عمه میشی و به باد میری!!

جام جم داشت اذان لس آنجلس رو پخش میکرد،
مادربزرگم میگه: اذان تهرانه؟!؟
میگم: نه لس آنجلسه!
میگه: اگه یکم شعور داشتی با اذان شوخی نمیکردی :|
من:|||
مادر بزرگم:///

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقت ندارم دقت کنم معنیش چیه!. معنیش چیه؟!
اون خانم ها سه تا جوون مودب(جنتلمن) رو رها کردن عاشق بچه قرتی شدن چون فرهنگ اون و شکلش فرق میکنه(از خود بیگانگی فرهنگی) به قول معروف مرغ همسایه غازه:biggrin:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون خانم ها سه تا جوون مودب(جنتلمن) رو رها کردن عاشق بچه قرتی شدن چون فرهنگ اون و شکلش فرق میکنه(از خود بیگانگی فرهنگی) به قول معروف مرغ همسایه غازه:biggrin:

آها اونا جنتلمنن؟؟. من فکرکردم پلیسن!. خخخ

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشجوی سال سوم حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی صومعه سرا در یک اقدام جالب امروز با لباس عروسی سر جلسه امتحان حاضر شد .
وی که علاقه زیادی به درس خواندن دارد برای اینکه از درس ۳ واحدی حسابداری صنعتی نمره قبولی بگیرد، امروز با همسرش به جلسه امتحان رفت .داماد هم از این کار عروس استقبال کرد و گفت : خوشحالم که همسرم به درس خواندن علاقه دارد.مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی صومعه سرا هم ۵ میلیون وام قرض الحسنه به این زوج خوش ذوق دادند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.