تولدتون مبارک
آوای علم مدیر تالار مشاوره مدیر تالار Dec 25, 2012 #62 ای وای واقعا تولدشونه میگفتید با گلی شیرینی خدمت برسیم:دی مبارک باشه البته خودتون که نیستید:دی
parmehr مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Dec 25, 2012 #63 الان من نمیشناسمش میتونم تبریک بگم؟؟؟ اون منو نمیشناسه از لحاظ شرعی اشکال نداره تبریک بگم؟؟؟ بعد امدیمو من تبریک گفتم اون برام کیکو شیرینی نیاره زشت نیست؟؟؟ میخواید من تبریک نگم؟؟؟ اینجوری نه از لحاظ شرعی بد میشه ... نه اجتماعی نه سیاسی نه فرهنگی نه هنری نه اقتصادی نه بین المللی نه فرا قاره ای هان چی؟؟؟ بده تا اینجا امدم تبریک نگم!!! ای بابا یعنی الان بگم؟؟؟ گفتم بعد کی میوه شیرینیشو حساب میکنه؟؟؟ دهنم خشکه از صبح چندجا رفتم یه ابم نخوردم ای بابا باشه من تبریک میگم حمیدی تولدت مبارک . . . . . . . . . . حمییییییییییید حالا پاشو کیکو بیار خخخخخخ
الان من نمیشناسمش میتونم تبریک بگم؟؟؟ اون منو نمیشناسه از لحاظ شرعی اشکال نداره تبریک بگم؟؟؟ بعد امدیمو من تبریک گفتم اون برام کیکو شیرینی نیاره زشت نیست؟؟؟ میخواید من تبریک نگم؟؟؟ اینجوری نه از لحاظ شرعی بد میشه ... نه اجتماعی نه سیاسی نه فرهنگی نه هنری نه اقتصادی نه بین المللی نه فرا قاره ای هان چی؟؟؟ بده تا اینجا امدم تبریک نگم!!! ای بابا یعنی الان بگم؟؟؟ گفتم بعد کی میوه شیرینیشو حساب میکنه؟؟؟ دهنم خشکه از صبح چندجا رفتم یه ابم نخوردم ای بابا باشه من تبریک میگم حمیدی تولدت مبارک . . . . . . . . . . حمییییییییییید حالا پاشو کیکو بیار خخخخخخ
دختر شرقی کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 26, 2012 #64 حمید ت و ل د ت م ب ا ر ک کلی بت حال دادما ! شاد باشی و دندونات تیمیس باشه همیشه
سامرانی عضو جدید کاربر ممتاز Dec 26, 2012 #65 تولدش قبول باشه هر چی ارزوی خوب برای شما همیشه سلامت و شاد باشید
...scream... عضو جدید کاربر ممتاز Dec 29, 2012 #67 تولدت مبارک اینجا که فکر نکنم کیک بَدِن! اینجا سیمکارت و گوشی میدن به جا کیک !