یادش بخیرچه دورانی بودمیخاستیم بزرگ شیم اماالان میفهمم کاش توهمون دوران میموندم![]()
دهه 60 تیا واقعا بدبختی کشیدن
جنگ ---- ما توش فقط صدای توب و بمب و آژیر و.....
ولی در عوض با شخصیت ترین دهه همون 60 یا هستن![]()
هیییییی
یادش بخیر
ولی هیچکدوم مث فوتبالیستا خرمون نمیکرد...ی صحنه ها عجیب غریب!!
کاکرو مثلا ی نوجوون یا جوون بود.شوت میکرد این تابلوی تبلیغات کنار زمین میرفت داخل!!
دور سوباسا رو محاصره کرده بودن،یهو از قدرت الهی پرواز میکرد با توپه!!!
واکاشیزوما میپرید خلاف جهت توپ،پاشو میزد به دیرک دروازه برگشت سمت توپ!!
برادران تاچیوانا یکو لیز میخورد رو زمین اون یکی میرفت سرپاهاش میپرید تو هوا لامصب از جو خارج میشد!!
کاکرو شوت میکرد،یارا سیوباسا میومدن همینجور پشت هم قطار میشدن تا بتونن ضرب توپ رو بگیرن!!
یه صحنه تیم حریف داشت حمله میکرد ایشیزاکی و یکی دیگه رفتن رو دیرک دروازه ایستادن که اونا نتونن بپرن تو هوا گل بزنن!!
.
.
مربی کاکرو هم خو با اون صورتش...انگار مسوول بخش بی سرپرستان کمیته امداد توکیو بود
هیییییی
یادش بخیر
ولی هیچکدوم مث فوتبالیستا خرمون نمیکرد...ی صحنه ها عجیب غریب!!
کاکرو مثلا ی نوجوون یا جوون بود.شوت میکرد این تابلوی تبلیغات کنار زمین میرفت داخل!!
دور سوباسا رو محاصره کرده بودن،یهو از قدرت الهی پرواز میکرد با توپه!!!
واکاشیزوما میپرید خلاف جهت توپ،پاشو میزد به دیرک دروازه برگشت سمت توپ!!
برادران تاچیوانا یکو لیز میخورد رو زمین اون یکی میرفت سرپاهاش میپرید تو هوا لامصب از جو خارج میشد!!
کاکرو شوت میکرد،یارا سیوباسا میومدن همینجور پشت هم قطار میشدن تا بتونن ضرب توپ رو بگیرن!!
یه صحنه تیم حریف داشت حمله میکرد ایشیزاکی و یکی دیگه رفتن رو دیرک دروازه ایستادن که اونا نتونن بپرن تو هوا گل بزنن!!
.
.
مربی کاکرو هم خو با اون صورتش...انگار مسوول بخش بی سرپرستان کمیته امداد توکیو بود
والا من متولد 71 هستم ولی همه اینا رو یادم میاد
![]()
احتمالا 71 قبل از میلادی
.
.
ممکنه بازپخششون رو دیدی شما...مثلا بابام میگه سندباد رو وقتی ما بچه بودیم هم میذاشته
آره بابا همین الانم داره دوباره تی وی پخششون میکنه! همینمون مونده بچه های هه 80 و 90 بگن ماهم دیدیم![]()
داداشا
من دیدم دهه شصتیا دارن ب دیدن اینا افتخار میکنن گفتم خو منم دیدمشون
بچگیامم دیدم اینارو
همین![]()
دیدن اینا افتخار نداره
ولی باعث تاسفه که دهه جنگ و فلاکت ما اینارو میدیدیم و دهه خوشی و ناز و نعمت بچه هامون میرن خاله شادونه میبینن که طرف برگرده بگه ####ل فرنود..............
داداشا
من دیدم دهه شصتیا دارن ب دیدن اینا افتخار میکنن گفتم خو منم دیدمشون
بچگیامم دیدم اینارو
همین![]()
ای بابا داداش قربون قوزک پات..چرا ناراحت میشی حالا؟؟؟
تاج سر مایی...تاج سر تکش هم هستی
شوخی کردم داش
من دهه شصتی نیستم ولی دهه شصتی ها را دوست دارم
یا علی شب خوش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ღღღبدو بیا بازی اسم و فامیل ღღღ | زنگ تفريح | 38 | |
![]() |
فقط یک یزدی میتونه اینو بخونه | زنگ تفريح | 20 | |
Д | فقط دخترا کلیک کنن !! | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
کی بشینه رو صندلی داغ؟ (فقط 10 نفر اول تو لیست میرن بشتابید). | زنگ تفريح | 126 | |
A | تفاوت جالب زمین خوردن دخترها و پسرها(فقط بخندید) | زنگ تفريح | 2 |