کاش اینطوری بود واقعا"
اااا این عین کلاس ماست چه باحال![]()
نه
.
.
.
آورین...آورین
اولن بد برداشت نشه ثانیا کجا شبیه کلاساین بیشتر شبیه کلاسهای درس پسرهاست
خوب دیگه سر دسته نداشتین وگرنه بدتر از ای میشد!!!کاش اینطوری بود واقعا"
اشتباه اشتباه اشتیاهاولن بد برداشت نشه ثانیا کجا شبیه کلاس
پسراس بازم میگفتی کلاس ورزش اونم شاید البته تو کلاس ورزشم بیشتر به دعوا میگذره ولی این مکش مرگم بازیا بیشتر طبق شنیده ها و دیده ها کار دختر های محترمه می باشد همینه دیگه این قدر میرقصن که دیگه پوس به استخونشون نمیمونه!!!
خوب دیگه سر دسته نداشتین وگرنه بدتر از ای میشد!!!
اشتباه اشتباه اشتیاه
من نه سر دسته داشتیم نه ته دسته!
هر چی بود درس بود و استرس و خواب!
حتما شما جای خواب دعوا میکردین.حالا چون شمایی باش قبول ولی چیزایی که دیدم رو که فراموش نمیکنم در ضمن الهی چرا دیگه استرس هر چند همه داشتیم حالا خوب بود شما خوابم داشتی!!!
بعد چرا؟همین الان بپرسبعد میتونم یه سوال بپرسم رویال خانوم؟
نه دیگه به جا خواب کابوس میدیدیم در مورد سوالم اینکه احیانا شما چرا تولیست دوستان خالی هستین یعنی به هیشکی اعتماد ندارین؟حتما شما جای خواب دعوا میکردین.
استرس لازمه ی موفقیته موافقم کمی ملایم
بعد چرا؟همین الان بپرس
نه دیگه به جا خواب کابوس میدیدیم در مورد سوالم اینکه احیانا شما چرا تولیست دوستان خالی هستین یعنی به هیشکی اعتماد ندارین؟
اوه بسیار عالی جوابی کاملا قانع کننده بید ممنون !!!ربطی به اعتماد نداره،گاهی حوصله ندارم حرف بزنم ممکنه دوستام ناراحت بشن.
اوه بسیار عالی جوابی کاملا قانع کننده بید ممنون !!!
[/![]()
خدا وکيلي من يکي هميشه همينطوري بودم..هميشه ام دفتر و به مامانم زنگ ميزدنو راپورت ميدادن..ولي چون درسم خوب بود همش کوتاه ميومدن..:دي:دي
ممنون ای شعبه ی جدید فیس بوک تو فردیس بود ما خبر نداشتیم؟خیلی هم قانع کننده نبود.
خواهش میکنم
ممنون از حسن صداقتت بابا درس خون!!![/![]()
خدا وکيلي من يکي هميشه همينطوري بودم..هميشه ام دفتر و به مامانم زنگ ميزدنو راپورت ميدادن..ولي چون درسم خوب بود همش کوتاه ميومدن..:دي:دي
ای آدم شلوغ حتما تو ادارشون میکردی یا میخوندی؟دقیقا کلاس ما همین شکلی بود.
ممنون ای شعبه ی جدید فیس بوک تو فردیس بود ما خبر نداشتیم؟
بسیار عالی بازم ممنون اونجام دوستی تو لیست ندارین؟ خدا پایه های خونتون رو محکم کنه امان ازین فیس بوک که چی بگم کاش یه جوری منم ندیده بودم در هر صورت ممنون!!!بله توی خونمونه
آورین...آورین