یک سئوال در مورد Microsoft excel

mohammadkarami

عضو جدید
سلام بر دوستان عزیز
کسی از دوستان اطلاع داره که چطوری میشه فرمول ریاضی داخل نموداری که با اکسل رسم شده ، نوشت؟
اکسل این توانایی داره؟اگر نداره پس با کدوم نرم افزار این کارو انجام میدن؟
با تشکر

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان عزیز
کسی از دوستان اطلاع داره که چطوری میشه فرمول ریاضی داخل نموداری که با اکسل رسم شده ، نوشت؟
اکسل این توانایی داره؟اگر نداره پس با کدوم نرم افزار این کارو انجام میدن؟
با تشکر
زیر نمودار میشه یه سطر هر چی خواستی بنویسی:)
منظورت اینه یا نه؟؟

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ممنون از جوابت.
خوب من میخوام داخل همون سطر که زیر محور افقی نمودار هست یک فرمول تایپ کنم.
این امکان داخل اکسل 2007 وجود داره؟
فرمولی که محاسبات انجام میده (مثل داخل اکسل)؟؟ یا فقط بصورت نوشته باشه و محاسباتی نباشه؟؟

mohammadkarami

عضو جدید
من زیر محور افقی نموداری که داخل اکسل رسم کردم می خوام 5^10، ده به توان 5 ، تایپ کنم.
این عبارت چطوری میشه داخل نمودار تایپ کرد. داخل word این امکان وجود داره ولی اکسل این امکان وجود نداره!!!
من داخل نمودارم می خوام فرمول تایپ کنم و نه داخل cell.
مرسی

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من زیر محور افقی نموداری که داخل اکسل رسم کردم می خوام 5^10، ده به توان 5 ، تایپ کنم.
این عبارت چطوری میشه داخل نمودار تایپ کرد. داخل word این امکان وجود داره ولی اکسل این امکان وجود نداره!!!
من داخل نمودارم می خوام فرمول تایپ کنم و نه داخل cell.
مرسی
داره داره داره:w24:
نمودار رو که رسم کردی روش کلیک میکنی بالا چندتا TAB اضافه میشه از chart tools قسمت layout رو انتخاب میکنی و از سمت چپ گزینه Text Box رو میزنی الان میتونی هر جای اون نمودار یه جعبه متن بکشی و توش هر چی خواستی بنویسی:w02:

mohammadkarami

عضو جدید
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
خوب من داخل همین جعبه که گفتین فرمول نمیشه تایپ کرد.
داخل word 2007 قسمت equation ایم امکان وجود داره که فرمول تایپ کرد. ولی اکسل 2007 این equation وجود نداره.
داخل اینترنت که یه نکته ایی پیدا کردم.داخل قسمت object<microsoft equation 3.0
این امکان وجود داره که داخل cell فرمول تایپ کرد ولی وقتی روی نمودار کلیک میکنم که اونجا فرمول تایپ این object غیر فعال میشه!!!!
بازم ممنون دوست عزیز

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
داخل word 2007 قسمت equation ایم امکان وجود داره که فرمول تایپ کرد. ولی اکسل 2007 این equation وجود نداره.
این امکان وجود داره که داخل cell فرمول تایپ کرد ولی وقتی روی نمودار کلیک میکنم که اونجا فرمول تایپ این object غیر فعال میشه!!!!
بازم ممنون دوست عزیز
10 به توان 5 اگه بخای بنویسی احتیاج به اونی که میگی نیس
یه جعبه متن میزاری 5^10 مینویسی راحت;)

Ekram

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم ممنون دوست عزیز

Insert>object>Microsoft equation 3.0
میشه اینو مستقیم بذاری رو نمودار، نه از طریق text box

Fathy

متخصص مهندسی سازه و زلزله
سلام

تو Excel 2010 تو سرتب Insert گزینه Equation اضافه شده (دقیقا مثل ورد) که میشه به راحتی فرمول نویسی کرد.

ولی اگه از Excel 2007 استفاده میکنی کافیه تو ورد فرمولت رو تایپ کنی و کپی پیستش کنی تو اکسل به همین راحتی (البته وقتی فرمول تو اکسل پیست میشه تبدیل به یه عکس میشه).