یک زن با 2 رحم ، 3قلو زایید

azi20

عضو جدید
یک زن انگلیسی با 2 رحم، در یک زایمان 3 قلو یعنی یک دختر و یک پسر به دنیا آورد.
(هانا کرسری)23 ساله اهل نورنهام در دوون است که زایمانش یک زایمان نادر از هر 25 میلیون زایمان است، به طوری که تنها 70 زن در سراسر جهان با دو رحم که باردار هم شده باشند شناخته شده اند.این حالت به نام رحم دو شاخ خوانده میشود که از هر هزار زن یک نفر در انگلستان دارای رحم دو شاخ است. نکته قابل توجه در مورد خانم کرسری نوزادان او از دو تخمک بارور شده اند یعنی هر تخمک بارور شده در یکی از رحم ها قرار گرفتند که همزمان با دو اسپرم مختلف بارور شدند. یکی از این تخمها به دو قسمت تقسیم شده و دو قلویی اتفاق افتاده است. هانا و همسرش میگویند سه نوزادشان خیلی دوست داشتنی اند و هرکدام دارای شخصیت متفاوتی هستند. گریسی خیلی شیطان است شاید به خاطر اینکه در یک رحم رشد کرده و مانند سردسته شورشی ها همه جا حکم فرمایی میکند. رابی بسیار آرام است و مدام جلوی تلویزیون مینشیند. نیلی هم بسیار سرکش است شاید به خاطر اینکه برای زنده ماندن در بدن مادرش تلاش زیادی کرده است.....

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها این واستون عجیب نبود؟؟؟

من قبلاً راجع به رحم دوشاخ شنیده بودم. بهش "شبه قلب" هم میگن چون فرمش شبیه قلبه.
موضوع جالب تو این تاپیکی که گذاشتی اینه که رحم این خانم انقدر قوی بوده که 3 تا بچه رو بدون مشکل و سالم به دنیا آورده.
اصولاً کسایی که رحم دو شاخ دارن خیلی سقط می کنن و یا بچه هاشون زنده به دنیا نمیان، چون رحم دوشاخ یه اختلال مادرزادیه که ممکنه یکی از رحمها رشد کامل نکنه....

azi20

عضو جدید

من قبلاً راجع به رحم دوشاخ شنیده بودم. بهش "شبه قلب" هم میگن چون فرمش شبیه قلبه.
موضوع جالب تو این تاپیکی که گذاشتی اینه که رحم این خانم انقدر قوی بوده که 3 تا بچه رو بدون مشکل و سالم به دنیا آورده.
اصولاً کسایی که رحم دو شاخ دارن خیلی سقط می کنن و یا بچه هاشون زنده به دنیا نمیان، چون رحم دوشاخ یه اختلال مادرزادیه که ممکنه یکی از رحمها رشد کامل نکنه....

جالب بود .....ممنون از پاسخت