یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

*afsane*

عضو جدید
سلام به همه دوستان
بسیاری از کسانی که قانون جذب را در زندگی خود به کار می برند و جواب
نمی گیرند و با آن مخالفت می کنند می گویند که این قانون نتوانست آنها را از اینجا که هستند به آنجا که دلشان می خواسته و آرزو می کرده ببرد. در واقع آنها بعد از اینکه مدت ها قانون جذب را به طور کامل اجرا کرده اند باز هم نتوانستند از "اینجای نامطلوب " به "آنجای آرمانی و مطلوب" بروند.
دلیل این جواب نگرفتن هم بسیار ساده است! آنها می خواستند آنجا باشند در عین حال به طور همزمان اینجا هم باشند . و این یعنی ارسال دو ارتعاش متضاد همزمان به سوی کاینات که طبیعی است وقتی دو ارتعاش قوی و غالب مخالف هم به کاینات ارسال شود ، نتیجه ای جز هیچ چیز نصیب شخص نمی گردد. به همین خاطر در قانون جذب می گویند اگر می خواهی از "اینجای بد و ناخوشایند" به "آنجای دوست داشتنی و آرمانی ات " بروی ، به محض اینکه چنین آرزویی کردی فورا اینجا را برای همیشه ترک کن و در آنجا ساکن شو!
و این یعنی به محض آرزو کردن و درخواست مهاجرت به نقطه جدید ، درذهن خود باور کن و بپذیر که "آنجا" هستی و "آنجایی" رفتار کن. یعنی اگر می خواهی در کنکور ورودی یک دانشگاه قبول شوی و هنوز ماه ها به برگزاری آزمون باقی است. از همین الان یعنی از اکنون که هیچ آزمونی برگزار نشده خود را قبول شده ببین و مانند شخصی که وارد دانشگاه شده و روی صندلی مخصوص خود نشسته با خودت برخورد کن. یعنی خودت را موجودی ببین که حق و لیاقت و شایستگی اش آنجا بودن است و حال به دلایلی که کاینات باید آنها را برطرف کند مدتی مجبور بودی در "اینجا" ساکن باشی و "اینجا بودن" هرگز باعث نمی شود که تو خود را مقیم دائمی "اینجا" تصور کنی و "اینجا" را وطن خودت بیانگاری.
اینکه انسان دارای این توانایی شود که به محض نخواستن یک شرایط به طور ذهنی قادر به جمع کردن اسباب و وسیله و نقل مکان به نقطه آرمانی خودش باشد و بعد فقط منتظر باشد تا کاینات بقیه لوازم و مقدمات را فراهم کن. همین توانایی خیره کننده باعث می شود تا انسان دارای قدرتی خیره کننده در تحمل و فراموش کردن شرایط بسیار سخت و طاقت فرسا پیدا کند و در بدترین و سخت ترین شرایط زندگی بتواند گلیم خود را با موفقیت از آب بیرون بکشد . قسمتی از سخنرانیهای دکتر کوثری
نظر شما چیه؟

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
بسیاری از کسانی که قانون جذب را در زندگی خود به کار می برند و جواب
نمی گیرند و با آن مخالفت می کنند می گویند که این قانون نتوانست آنها را از اینجا که هستند به آنجا که دلشان می خواسته و آرزو می کرده ببرد. در واقع آنها بعد از اینکه مدت ها قانون جذب را به طور کامل اجرا کرده اند باز هم نتوانستند از "اینجای نامطلوب " به "آنجای آرمانی و مطلوب" بروند.
دلیل این جواب نگرفتن هم بسیار ساده است! آنها می خواستند آنجا باشند در عین حال به طور همزمان اینجا هم باشند . و این یعنی ارسال دو ارتعاش متضاد همزمان به سوی کاینات که طبیعی است وقتی دو ارتعاش قوی و غالب مخالف هم به کاینات ارسال شود ، نتیجه ای جز هیچ چیز نصیب شخص نمی گردد. به همین خاطر در قانون جذب می گویند اگر می خواهی از "اینجای بد و ناخوشایند" به "آنجای دوست داشتنی و آرمانی ات " بروی ، به محض اینکه چنین آرزویی کردی فورا اینجا را برای همیشه ترک کن و در آنجا ساکن شو!
و این یعنی به محض آرزو کردن و درخواست مهاجرت به نقطه جدید ، درذهن خود باور کن و بپذیر که "آنجا" هستی و "آنجایی" رفتار کن. یعنی اگر می خواهی در کنکور ورودی یک دانشگاه قبول شوی و هنوز ماه ها به برگزاری آزمون باقی است. از همین الان یعنی از اکنون که هیچ آزمونی برگزار نشده خود را قبول شده ببین و مانند شخصی که وارد دانشگاه شده و روی صندلی مخصوص خود نشسته با خودت برخورد کن. یعنی خودت را موجودی ببین که حق و لیاقت و شایستگی اش آنجا بودن است و حال به دلایلی که کاینات باید آنها را برطرف کند مدتی مجبور بودی در "اینجا" ساکن باشی و "اینجا بودن" هرگز باعث نمی شود که تو خود را مقیم دائمی "اینجا" تصور کنی و "اینجا" را وطن خودت بیانگاری.
اینکه انسان دارای این توانایی شود که به محض نخواستن یک شرایط به طور ذهنی قادر به جمع کردن اسباب و وسیله و نقل مکان به نقطه آرمانی خودش باشد و بعد فقط منتظر باشد تا کاینات بقیه لوازم و مقدمات را فراهم کن. همین توانایی خیره کننده باعث می شود تا انسان دارای قدرتی خیره کننده در تحمل و فراموش کردن شرایط بسیار سخت و طاقت فرسا پیدا کند و در بدترین و سخت ترین شرایط زندگی بتواند گلیم خود را با موفقیت از آب بیرون بکشد . قسمتی از سخنرانیهای دکتر کوثری
نظر شما چیه؟

افسانه جون عالیه...خیلی خوب بود.:w11:

آنهایی که تو متن گفته، من بودما!!!همونایی که "اینجا" رو ول نمیکردن....

بازم مرسی :gol::gol::gol:

sarajo0oniii

عضو جدید
افسانه جون عالیه...خیلی خوب بود.:w11:

آنهایی که تو متن گفته، من بودما!!!همونایی که "اینجا" رو ول نمیکردن....

بازم مرسی :gol::gol::gol:

منم اصلا نميتونم بيخيال موقعيتم در حال بشم..به قانون جاذبه و توانمنديهاي خودم اعتقاد دارم ولي نتونستم تا حالا ازش جواب بگيرم! اين بيشتر نااميدم ميكنه..:cry:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اصلا نميتونم بيخيال موقعيتم در حال بشم..به قانون جاذبه و توانمنديهاي خودم اعتقاد دارم ولي نتونستم تا حالا ازش جواب بگيرم! اين بيشتر نااميدم ميكنه..:cry:
پس مثل خودمی...چاره ای جز بی خیال شدن موقعیت فعلی نداریم دیگه.من چندمورد کوچیکو تونستم به دست بیارم اما اون چیزای اساسی نه ! اونم به خاطر همینه که به موقعیتم می چسبم و نمی تونم از فکرش دربیام.تا حالا اینجوری پیش رفتیم نشد .حالا یه بارم میخوام شرایط حال رو فراموش کنم.امتحانش که ضرر نداره.تو هم امتحان کن ساراجونی...

rahaashiyan

عضو جدید
قطعا جواب میده

قطعا جواب میده

من از این نیرو جواب گرفتم در مورد اذدواجم دانشگاهم و خیییییییییییییییییللللللللللللللللللللللللیییییییییییییی چیزای دیگه :gol:

seeemesooo

عضو جدید

سلام
دوست گرامی مهم فهمیدن و دیگه نرفتنه حالا سرعتت 150 باشه یا بیشتر
تو یه قسمت دیگه گفتی که ندونستن، توانایی جالبه چون کاملا درسته اما دونستن عمل کردنه!
پس همه به دونستن تشویق میشن نه ....
اما ترمزی که گفتی، الان زمان ترمزه بهترین زمان برای آماده شدن نیازی نیست به چیزی که واردیم اما عملی نداریم دست بزنیم
;)
کسی که ندونه نمی تونه عمل کنه
کسی که ازوجود موتور جت اطلاع نداره نمی تونه روشنش کنه
اما فرمون وگاز دست کیه
مسلما" ضمیر ناخودآگاه
و اون به کاری دست میزنه که براش در مقابل پوچی تحریک بیشتری به همراه داشته باشه
وبه اون عادت داشته باشه
پس تا فرمون دست کسی که درست تصمیم می گیره نیفتاده باشه نادانی فرد رو توانا تر نگه میداره و از آسیب رسوندن به خودش در امان تره

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوند منان تمام کائنات را در اختیار انسان گذاشته تا انسان بتونه از اونا برای دست یابی به اهدافش کمک بگیره!!!
کافیه ایمان داشته باشیم
برای جذب کردن هر چیزی در زندگی کائنات با ما هستند فقط کافیه طلب کنیم و بخوایم....

sarajo0oniii

عضو جدید
پس مثل خودمی...چاره ای جز بی خیال شدن موقعیت فعلی نداریم دیگه.من چندمورد کوچیکو تونستم به دست بیارم اما اون چیزای اساسی نه ! اونم به خاطر همینه که به موقعیتم می چسبم و نمی تونم از فکرش دربیام.تا حالا اینجوری پیش رفتیم نشد .حالا یه بارم میخوام شرایط حال رو فراموش کنم.امتحانش که ضرر نداره.تو هم امتحان کن ساراجونی...

سعي ميكنم ولي نميشه...تا دو روز ميشه بعد اون نميشه...كاش آرزوهام دوروزه محقق ميشدن!!:surprised:

من از این نیرو جواب گرفتم در مورد اذدواجم دانشگاهم و خیییییییییییییییییللللللللللللللللللللللللیییییییییییییی چیزای دیگه :gol:

منم درمورد ازدواجم خيلي سعي كردم ولي هميشه يه جاش ميلنگه...اصلا اون پسر با اون اخلاقايي كه ميخام سر رام قرار نميگيره...:cry:چيكار كردي تو؟!

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعي ميكنم ولي نميشه...تا دو روز ميشه بعد اون نميشه...كاش آرزوهام دوروزه محقق ميشدن!!:surprised:

سارا جون بالای همین صفحه این پستو خوندی؟؟؟ "
آموخته ام ...... که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیاندیشم می توانم همه چیز را در یک روز بدست بیاورم؟
:gol::gol::gol: "
جمله قشنگیه...یکم بهش فکر کن.:w11: یکم صبرداشته باش

*afsane*

عضو جدید
تعادل

تعادل

خداوند انسان رو آفرید و از روح خودش در او دمید!
شد اشرف مخلوقات و بخاطر این خلقت به خودش تبریک گفت!
چون انسان خلیفه الله بر روی زمین بود پس باید با باقی موجودات تفاوت شگرفی می داشت.
پس به وی عقل داد، تا تحلیل کند
و تخیل داد، تا رویا پردازی کند!
اما از عدل خدا به دور بود که به مخلوق خودش توانایی رویا پردازی رو بده، اما ابزار رسیدن به اون رو نده!!!
پس قوانین ثابتی وضع کرد و به کائناتش دستور داد "طبق این قوانین هر‌آنچه را بنی آدم اراده کند باید برایش مهیا شود."
اما چون این قانون (اشاره به قانون جاذبه که از نظر علمی ثابت شده است) هرج و مرج و عدم تعادل را به همراه داشت،
قانون قدرتمندتری خلق کرد که تعادل بر روی زمین برقرار شود.
و آن قانون بقای انرژی است!!!

قانون بقای انرژی:
برای به دست آوردن هر چیزی (هدف) چیز دیگری را باید از دست بدهیم (بها) و انرژی که شما مصرف میکنید (بهایی که میپردازید) هیچوقت از بین نمیرود. ممکن است بر روی این هدف خاص نتیجه ندهد اما حتما جای دیگری اثر مثبت خواهد گذاشت.

و این راز بزرگی است که تعادل را بر روی زمین برقرار می کند.

خبر خوب: تمام انسانها این ابزار قدرتمند رو دارن.
خبر بد: اکثر انسانها از اون بی اطلاعند. یعنی برای رسیدن به هدفی خاص تلاش می کنند، اما دقیقا همانجا که نتیجه آماده است خود را نشان دهد، دلسرد و مایوس می شوند و باعث از بین رفتن نتیجه می شوند.

باز هم تاکید می کنم: از عدل خدا به دوره که به مخلوق خودش توانایی رویا پردازی رو بده، اما ابزار رسیدن به اون رو نده!!!;)

*afsane*

عضو جدید
قانون دانه

قانون دانه

نگاهي به درخت ســـيب بيندازيد. شايد پانـــصد ســـيب به درخت باشد که هر کدام حاوي ده دانه است. خيلي دانه دارد نه؟ ممکن است بپرسيم «چرا اين همه دانه لازم است تا فقط چند درخت ديگر اضافه شود؟»

اينجا طبيعت به ما چيزي ياد مي دهد. به ما مي گويد:

«اکثر دانه ها هرگز رشد نمي کنند. پس اگر واقعاً مي خواهيد چيزي اتفاق بيفتد، بهتر است بيش از يکبار تلاش کنيد.»

از اين مطلب مي توان اين نتايج را بدست آورد:

- بايد در بيست مصاحبه شرکت کني تا يک شغل بدست بياوري.

- بايد با چهل نفر مصاحبه کني تا يک فرد مناسب استخدام کني.

- بايد با پنجاه نفر صحبت کني تا يک ماشين، خانه، جاروبرقي، بيمه و يا حتي ايده ات را بفروشي.

- بايد با صد نفر آشنا شوي تا يک رفيق شفيق پيدا کني.

وقتي که «قانون دانه» را درک کنيم ديگر نااميد نمي شويم و به راحتي احساس شکست نمي کنيم.

قوانين طبيعت را بايد درک کرد و از آنها درس گرفت.

در يک کلام:

افراد موفق هر چه بيشتر شکست مي خورند، دانه هاي بيشتري مي کارند.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
* زندگي همچون بادکنکي است در دستان کودکي که هميشه ترس از ترکيدن آن لذت داشتن آن را از بين ميبرد

* شاد بودن تنها انتقامي است که ميتوان از دنيا گرفت ، پس هميشه شاد باش

* باد مي وزد ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم درمورد ازدواجم خيلي سعي كردم ولي هميشه يه جاش ميلنگه...اصلا اون پسر با اون اخلاقايي كه ميخام سر رام قرار نميگيره...:cry:چيكار كردي تو؟!

سلام به شما دوست عزیز و گرامی
دوست گلم یه راه کار ساده میخوام ازتون خواهش کنم تو جمع ما باشید و ببینید که نتیجه اش چی میشه!
همه از یه جایی شروع کردیم الان داریم مستری رو امتحان میکنیم پس با اومدنتون به افکار مثبتتون باور میتونم بدید;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوند انسان رو آفرید و از روح خودش در او دمید!

چون انسان خلیفه الله بر روی زمین بود پس باید با باقی موجودات تفاوت شگرفی می داشت.
پس به وی عقل داد، تا تحلیل کند
و تخیل داد، تا رویا پردازی کند!
اما از عدل خدا به دور بود که به مخلوق خودش توانایی رویا پردازی رو بده، اما ابزار رسیدن به اون رو نده!!!

قانون بقای انرژی:
برای به دست آوردن هر چیزی (هدف) چیز دیگری را باید از دست بدهیم (بها) و انرژی که شما مصرف میکنید (بهایی که میپردازید) هیچوقت از بین نمیرود. ممکن است بر روی این هدف خاص نتیجه ندهد اما حتما جای دیگری اثر مثبت خواهد گذاشت.

خبر خوب: تمام انسانها این ابزار قدرتمند رو دارن.
خبر بد: اکثر انسانها از اون بی اطلاعند. یعنی برای رسیدن به هدفی خاص تلاش می کنند، اما دقیقا همانجا که نتیجه آماده است خود را نشان دهد، دلسرد و مایوس می شوند و باعث از بین رفتن نتیجه می شوند.

باز هم تاکید می کنم: از عدل خدا به دوره که به مخلوق خودش توانایی رویا پردازی رو بده، اما ابزار رسیدن به اون رو نده!!!;)

سلام با تشکر از دوست گرامی و عزیز
امیدوارم که همیشه و همیشه در جهت شکر گذاری باشیم;):gol::gol:;)

rahaashiyan

عضو جدید
منم درمورد ازدواجم خيلي سعي كردم ولي هميشه يه جاش ميلنگه...اصلا اون پسر با اون اخلاقايي كه ميخام سر رام قرار نميگيره...:cry:چيكار كردي تو؟![/quote]

احتیاج نیست کاری انجام بدی فقط باید معیارهات معیارهای درستی باشند طرف مقابل منم صد در صد اونی که من می خواستم نیست اما مهمترین چیزهایی که می خواستم رو داره مثلا تو خیلی چیزها با هم تفاوت داریم اما در عوض انسان متشخصی وجهه اجتماعی خوبی دارد آدم سالم و پاکی حلال حروم سرش میشه و ............

ببین عزیزم درست که من به قانون جذب اعتقاد دارم ولی سر منشا این قانون خداست و من همیشه ازش چیزی رو خواستم که به میل من و مصلحت خودش باشه
قبل از اینکه با همسرم آشنا بشم یه کسی رو می شناختم که با هم تو همه چیز تفاهم داشتیم ولی رابطه مون به سرانجام نرسید خیلی سعی کردیم ولی نشد بعضی وقت ها بهش فکر می کنم و مقایسه می کنم ولی هیچ وقت پشیمون نمی شم با اینکه با همسرم سر خیلی چیزا واقعا تفاهم نداریم الان می فهمم که فقط توکلم به خدا باعث شد که به اینجا کشیده بشم
وقتش که برسه خودش سر راهت قرار میگیره و وقتی به خودت میای که بله رو گفتی و ....... تمام
لازم نیست که دنبالش بگردی
شاید باورت نشه من از دست همسرم فراری بودم نه اینکه بد باشه نه
راستش زیادی خوب و پاک بود پیشش احساس گناه می کردم ولی خواست خدا طوری بود که تو خیلی مواقع دهنم بسته می موند و نمی تونستم بپیچونمش تا اینکه خواستگاری رفتیمو جریانو علنی کردیم چون خانواده هامون می دونستن ولی فامیل نه تو جریان خواستگاری هیچ چیز به میل من و خانواده ام پیش نرفت ولی نمی فهمیدم چرا نمی تونم مخالفت کنم در صورتی که آدمی نبودم که از حق خودم بگذرم یه موقع فکر نکنی می خوام بگم عشق چشمامو کور کرده بود نه
انگار یه نفر دائم بهم نهیب می زد که به من اعتماد کن و کارهارو به من بسپر
بالاخره عقد کریدیم و حالا می فهمم که تمام اون حس و حال غریب سرچشمه اش از کجا بود وبه جایی ختم نشد جز سعادت و خوشبختی من و همسرم .
راستش هیچ بوروشور یا کاتالوگی ندارم که برات بفرستم و بگم از رو اون سفارش بده یا طبق این دستور عمل کن
توکل به خدا حلال همه مشکلات:gol:

NAV!D

عضو جدید
سلام به تمامی دوستان و فشفشه عزیز.
بنده با وجود تجربه بسیار اندکم در این زمینه. بسیار بسیار به این امر اعتقاد دارم .
و البته در مقابل شما دوستان دانش بسیار اندکی دارم .
اما به جرات میتونم بگم بزرگترین کشف ما انسانها در زمینه متافیزیک و .... و قدرت های ذهن این راز بوده است .
خوشحال میشم بیشتر در اینباره تبادل نظر کنیم .
قربان شما نوید !!!!!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار یه نفر دائم بهم نهیب می زد که به من اعتماد کن و کارهارو به من بسپر
بالاخره عقد کریدیم و حالا می فهمم که تمام اون حس و حال غریب سرچشمه اش از کجا بود وبه جایی ختم نشد جز سعادت و خوشبختی من و همسرم .
راستش هیچ بوروشور یا کاتالوگی ندارم که برات بفرستم و بگم از رو اون سفارش بده یا طبق این دستور عمل کن
توکل به خدا حلال همه مشکلات:gol:[/quote]

سلام به شما دوست گرامی و عزیز
دوست گرامی و بزرگوار از اینکه همراه و همقدمی چون شما رو در کنار خود داریم خدای بزرگ رو شاکریم.
و از خدای رحمان میخوایم که همیشه نور معرفتش رو در قلب ما نمایان کنه.

با احترام:
حضرت حافظ

:gol:گر من از باغ تو یک میوه بچینم چه شود
پیش پایی به چراغ تو ببینم چه شود
یا رب اندر کنف سایه آن سرو بلند
گر من سوخته یکدم بنشینم چه شود
:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به تمامی دوستان و فشفشه عزیز.
بنده با وجود تجربه بسیار اندکم در این زمینه. بسیار بسیار به این امر اعتقاد دارم .
و البته در مقابل شما دوستان دانش بسیار اندکی دارم .
اما به جرات میتونم بگم بزرگترین کشف ما انسانها در زمینه متافیزیک و .... و قدرت های ذهن این راز بوده است .
خوشحال میشم بیشتر در اینباره تبادل نظر کنیم .
قربان شما نوید !!!!!

سلام به آقا نوید گل و عزیز
دوست گرامی خیلی خوشحالیم حتما خوشحالتر میشیم که تبادل نظر کنیم.
پس امیدواریم که هر چه بیشتر شما رو ببینیم.

من آن موجم که آرامش ندارم
;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به تمام دوستان عزیز و گرامی
این شعر رو تقدیم میکنم به اونهایی که قدر لحظه هارو میدونن و از ضمیر ناخودآگاهشون استفاده میکنن:

نجوای درون

ای آن که تو در منی و من بی خبرم
پیوسته ز سفرو آه و تو در شررم
منزلگه تو بود سویدای دلم
بعد از تو منم سامع نجوای دلم
گاهی ز زبان من سخن میگویی
درمانم و غم کنی زمن دلجویی
قلبم شنود هرآنچه گویی تو به من
فهمی نکنم ولی زمعنای سخن
در عمق وجود من چنان زلزله ای
حیران شده ام شبیه یک معجزه ای
چون صاعقه ای تو از سما آمده ای
از سوی جهان ماورا آمده ای
شفاف و زلای و پر ابهامی
یک بارقه از شهودی و الهامی
من پی نبردم که از کجا آمده ای
یک موهبتی که از خدا آمده ای
نوری ز حقیقتی و نازل شده ای
بین من و دلبرم تو واصل شده ای
تو شاد ترین حالت یک حادثه ای
بین من و خالقم تو یک واسطه ای

شاعر محمد کریمایی«تا کوچه باغ معرفت»

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
فشفشه جان خیلی شعر زیبایی رو گذاشتی همین الان هم به این متنی که الان میذارم برخوردم بهتره بگم جذبش کردم چون حالمو خوب کرد برای همه میذارم
اگه تنهایی بخوان! ما همیشه یکی رو داریم که فراموشش کردیم!
زانوهامو بغل کرده بودمو نشته بودم کنار دیوار
دیدم یه سایه افتاد روم
سرم رو آوردم بالا
نگاه کرد تو چشمام، از خجالت آب شدم
تمام صورتم عرق شرمندگی پر کرد
گفت:تنهایی
گفتم:آره
گفت:دوستات کوشن؟
گفتم: همشون گذاشتن رفتن
گفتی: تو که می گفتی بهترین هستن!
گفتم:اشتباه کردم
گفتی: منو واسه اونا تنها گذاشتی
گفتم:نه
گفتی:اگه نه،پس چرا یاد من نبودی؟
گفتم:بودم
گفتی:اگه بودی،پس چرا اسمم رو نبردی ؟
گفتم:بردم، همین الان بردم
گفتی:آره،الان که تنهایی،وقت سختی
گفتم:…..(گر گرفتم از شرم-حرفی واسه جواب نداشتم)
-سرمو اینداختم پایین-گفتم:آره
گفتم:تو رفاقتت کم آوردم،منو بخش
گفتی:ببخشم؟
گفتم:اینقدر ناراحتی که نمی بخشی منو؟ حق داری
گفتی:نه! ازت ناراحت نبودم! چیو باید می بخشیدم؟
تو عزیز ترینی واسم،تو تنهام گذاشتی اما تنهات نذاشته بودمو نمی ذارم
گفتم:فقط شرمندتم
گفتی:حالا چرا تنها نشستی؟
گفتم:آخه تنهام
گفتی:پس من چی رفیق؟
من که گفتم فقط کافیه صدا بزنی منو تا بیام پیشت
من که گفتم داری منو به خاطر کسایی تنها می ذاری که تنهات می ذارن
اما هر موقع تنها شدی غصه نخور،فقط کافیه صدا بزنی منو
من همیشه دوست دارم،حتی اگه منو تنها بزاری،
همیشه مواظبت بودم،تو با اونا خوش بودی،منو فراموش کردی تو این خوشی
اما من مواظبت بودم،آخه رفیقتم،دوست دارم
دیگه طاقت نیاوردم،بغض کردمو خودمو اینداختم بغلت،زار زدم،گفتم غلط کردم
گفتم شرمنده ام،گفتم دوست دارم،گفتم دستمو رها نکن که تو خودم گم بشم
گفتم دوست دارم…
گفتم: داد می زنم تو بهترین رفیقیییییییییییییییی
بغلت کردم گفتم:تو بن بست رفیقی
یک کلام،خدا تو بهترینی

آخرین ویرایش:

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی یکی از سایتها به مطلبی برخوردم
با این عنوان دیدگاه منفی درباره ی فیلم راز (قانون جاذبه)
کنجکاو شدم که این دیدگاه به قول نویسنده منفی چی هست
بدون هیچ حرفی عین متنشو براتون میذارم ازتون میخوام که نظراتتونو و دلایل پذیرش یا عدم پذیرش این مطلبو بیان کنید
همیشه ادمی وقتی از شک به یقین میرسه دیگه ایمانش به مطلب کامل میشه
شاید این مطلب باعث شه با دیدی قویتر به این موضوع نگاه کنیم
اگر جوابی هم به این نقد دارید لطفا مطرح کنید
منم بعدا نظرمو میگم
با سپاس

دیدگاه منفی درباره ی فیلم راز و قانون جاذبه:
تذکر:در تمامی سایتها اعم از فارسی و انگلیسی فقط میتوانید در مدح این فیلم و قانون مطلب بخوانید
اما در اینجا نقدی ضد این فیلم و قانون میخوانید.
تذکر ۲:تمامی مطالب گفته شده درین نقد ،فقط و فقط نظر نویسنده است و نویسنده هیچ گونه مسئولیتی را در رابطه با صدق یا کذب بودن آن نمیپذیرد.
به نام خدا
آن راز دفن شده بود،آن راز مورد طمع قرار گرفته شده بود؛آن راز ممنوع شده بود
این گفته های ابتدایی فیلم راز است،جایی که در آن بیننده تا سر حد جنون به دنبال فهمیدن اصل موضوع و راز ممنوع شده است.
راز؟؟؟!!!!
واقعا راز چیست؟
این راز همان قانون جاذبه است،شما میتوانید با استفاده از این قانون ثروتمند شوید،میتوانید شغل و زوج دلخواه خود را بدست بیاورید و از جذب آنچه که نمیخواهید جلوگیری به عمل میاید.
طبق این قانون ذهن انسانی که از این قانون بهره میبرد در دنیا مشابه ی ذهن خود را به توسط کائنات دریافت میکند؛
چه خوب،چه بد،چه مثبت و چه منفی.
حال میخواهم به قسمت ” مشابه ی ذهن خود را به توسط کائنات دریافت میکند” بپردازم.
مکان :بم ، سال ۱۳۸۲، زمان : صبح ،زمین لرزه ای به قدرت ۶.۵ ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین،تعداد کشته ها:۴۰۰۰۰،تعداد زخمی ها:۱۴۸۰۰،تعداد بی خانمانها:۱۰۰۰۰۰،.
و اما چه ربطی بین این دو موضوع وجود دارد ؟
برای جواب این سوال به تشریح آن و تناسب این میان نسبت به قانون جذب ( راز) میپردازم.
با توجه به قانون جذب تمام افراد شهر باید تفکر منفی داشته باشند که باعث زمین لرزه شده است.این در حالی است که هیچ یک از افراد از این حادثه خبر نداشته اند،وگرنه میتوانستند از این حادثه جان سالم به در برده باشند.اگر به فکر زلزله بوده باشند ،باید با کسب آمادگی جان سالم به در برده باشند و اگر به فکر زلزله نبوده اند پس زلزله ای نباید رخ میداده.
و یا افرادی که در مرکز زلزله نگاری کار میکنند میتوانند ادعا کنند که تفکرات آنان باعث وقوع زمین لرزه شده است،چونکه آنان هر روز با این واژه و این تفکر چه به صورت مثبت و چه به صورت منفی سرو کار داشته اند،و یا با همین منطق اعلام کنند که علت اینکه هر روز روی زمین زلزله میاید این است که ما به زلزله فکر میکنیم و تمامی تحقیقات و زمان خود را به این موضوع اختصاص داده ایم.
( هر روز بالای نه هزار زلزله در کره ی زمین رخ میدهد که به خاطر محدوده ی ضعیف ۴۰۰ تا ۷۰۰ پیکو متری شنوایی انسان ،هیچ انسانی قادر به درک آن نیست)
این موضوع را به طور گسترده تر اینطور میتوان بیان کرد که هیچ گونه حادثه ای روی زمین نباید اتفاق بیفتد ،چونکه هیچ کس در مورد خود و اطرافیان خود در همچین تفکراتی نیست،این در حالی است که هر سال ،هر روز،هر ساعت،هر دقیقه و هر ثانیه در گوشه ای از جهان حادثه ای در حال رخ دادن است،از افتادن توپ از دست دروازه بان تیم چلسی در هنگام به پرواز درآمدن برای گرفتن توپ تا افتادن هواپیمای مسافربری ترکیه در کشور هلند.
مثالی دیگر:
به علت سهمیه بندی نامطلوب و ناهمسان امکانات نسبت به افراد در هر جامعه،همیشه تعداد نامحدودی امکان از قبیل تحصیل ،کار،ازدواج، و حتی تفریح مناسب وجود دارد.
طبق قانون جذب که قبلتر به تشریح کلیات و حواشی آن پرداختم،تفکر مثبت باعث به دست آمدن امکانات مثل کار ،تحصیل و سایر امکانات رفاهی میشود.
هم اکنون میخواهیم از زاویه ی دیگری ( زاویه ی منفی) به این موضوع مینگریم.
کسی که به دنبال بدست آوردن سهمیه موجود در طبیعت است،به جای تلاش و حتی تفکر مثبت میتواند با تفکر منفی و فقط تفکر منفی در رابطه با اعضای دیگر جامعه ۲ کار بزرگ را انجام دهد.
۱- افراد دیگر جامعه را از بدست آوردن سهمیه منع کند
۲- زمینه بدست آوردن سهمیه را برای خود مهیا کند
و این موضوع با تفکر مثبت و مقدار انرژی این دو تفکر ( مثبت و منفی) و قانون جذب در تضاد کامل است.
طبق قانون راز ،یا همان جاذبه هر فکر یک فرکانس و طول موج دارد و ذهن انسان مجموعه ای از اطلاعات را به صورت پیوسته و گسسته به کائنات میفرستد،و چه بهتر که این تفکر مثبت باشد(احساس خوب)،چونکه به صورت مثبت جواب بازگرداننده خواهد شد.(توسط کائناتت).
و اما جواب:
در درون مغز انسان میتوان یون مثبت و منفی به وفور پیدا کرد،فیزیک میگوید در جایی که یون مثبت و منفی وجود داشته باشد میتوان میدان مغناطیسی پیدا کرد و میدان مغناطیسی هم به طور پیوسته و گسسته تولید فرکانس میکند و طول موج مختلف میکند و دلیلی منطقی برای این موضوع وجود ندارد که مغز انسان پیوسته در حال مبادله ی اطلاعات با کائنات باشد،چه برسد به قانون سه مرحله ایه قانون جاذبه.
ادامه دارد...

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
....ادامه

طبق قانون جاذبه افکار در سه مرحله تبدیل به اجسام میشوند.تاکید میکنم افکار تبدیل به اجسام میشوند.
Ask مرحله ی اول (یعنی درخواست از کائنات)
Answer مرحله ی دوم(یعنی پاسخ کائنات به بشر)
Resave مرحله ی سوم (یعنی دریافت جسم به توسط بشر)
پس ما برای رسیدن به آرزوها خود باید سه مرحله را پشت سر بگذاریم
ما باید از کائنات درخواست کنیم
منتظر جواب کائنات شویم
و در مرحله ی آخر آرزوی خود را دریافت کنیم.
حال سوالی پیش میاید که کائنات چیست؟
واقعا کائنات چیست؟آیا کائنات قادر به پاسخگویی به ما هستند؟
مگر نه اینکه تمامی انسانها در پی به دست اوردن ثروت،قدرت و مکنت هستند؟
در کجای کائنات به جز کره ی زمین و بین انسانها میتوان پول،قدرت و مکنت به معنای گسترده ی آن پیدا کرد؟
تمامی چیزهایی که یک انسان در در طول زندگی در پی رسیدن به آن است،فقط و فقط بین انسانهاست و در کائنات وجود خارجی ندارد.
آیا پول در کائنات وجود دارد؟
آیا حلقه ی سوم راه شیری به دنبال به دست آوردن ثروت بیشتری نسبت به حلقه ی چهارم است؟
آیا سیاره ی مریخ به دنبال به دست آوردن قدرت است؟
یا اینکه اتمسفر جو مشتری به دنبال بدست آوردن مکنت؟
پس کائنات نمیتوانند در این زمینه به انسان کمک کنند و در سه مرحله فکر را تبدیل به جسم کنند و جهان هیچ پاسخی به انسان نمیدهد.
دقیقا مثل این میماند که موجودیه حساب شما صفر باشد و شما چک ۱۰۰ میلیون تومانی بکشید.هیچ امکانی برای پاس شدن چک شما وجود ندارد.
در جایی دیگر از قانون جاذبه یا راز گفته میشود که احساس خوب و تفکر مثبت و تفکر منفی و احساش میتواند در آینده ی خود فرد تاثیر بگذارد و آینده ی فرد را عوض کند.
آیا تفکری به نام تفکر خوب و بد وجود دارد؟
برای جواب این سوال سوال دیگری را مطرح میکنم.
به نظر شما که یک ایرانی هستید،نادر شاه افشار چگونه آدمی بوده است؟
جواب شما مسلم است،شما به خاطر اینکه یک ایرانی هستید میگویید که نادر شاه افشار به خاطر کشور گشایی و بدست آوردن غنیمت های جنگی و ایجاد کشوری امن و لشگری قوی ،انسانی با درایت است؛او به هند حمله کرد و الماسهای آنجا را برای ما به غنیمت آورد.
حال از فردی در کشور هند سوال خود را تکرار میکنم.
به نظر شما که یک هندی هستید نادر شاه افشار چگونه انسانی است؟
جواب شخص هندی هم مسلم است،او به خاطر اینکه یک هندی است میگوید:
نادر شاه افشار شخصی خون خوار است ،او به هند حمله کرد و پس از به خاک و خون کشیدن مردم هند،الماسها و ثروتهای ما را به تاراج برد.
نادر شاه یک نفر بوده و یک کار را انجام داده،حال یک نفر با دیده ی منفی به وی نگاه میکند و شخصی دیگر به دیده ی مثبت.
هم اکنون تعداد زیادی از مردم جهان با حجاب خانمها موافق و بسیاری هم موافق نیستند ،این در صورتی است که موضوع حجاب ،موضوعی است واحد.
پس میتوان نتیجه گرفت که تفکر مثبت و منفی چیزی است قراردادی و هر انسان نسبت به اقتضای خود از آن بهره میبرد،موضوعی که از نظر یکی مثبت است از نظر شخص دیگر شاید منفی باشد و کائنات یا هر چیز دیگری که اسم آن را میگذارید از درک آن عاجز است.
بررسی در محوریت خود فیلم
راز،محصول ۲۰۰۶،کارگردان دره هریوت،
فیلم فوق به خاطر جنبه ی مستند وارش تحت سلطه ی هیچ سبک کاری و ژانری قرار نمیگیرد و نمیتوان آنها را از لحاظ تکنیکهای فیلم شناسی مثل:
مقدمه چینی،گره چینی،گره گشایی،لحظه ی اوج اول،لحظه ی کوتاه اوج دوم و فینال تقسیم بندی و تحلیل کرد.
مهمترین کار کارگردان این فیلم،کمک به تدوین و انسجام بخشیدن به جلوه های فنی و بصری فیلم است.
دره هریوت با استفاده از موسیقی متن بسیار به جا و تدوین تودرتو و استعاری و موازی و با ایجاد حسی شبیه به حس دژاوو در فرد ؛بیننده را تحت تاثیر مطالب گفته شده قرار داد و میخ محکمی روی گفته های متخصصان فیلم زده است.
در اینجا به تعدادی از دلالیل مقبولیت این فیلم یا به طور گسترده تر این تفکر در میان عامه ی مردم میپردازم.
اول:
یکی از بزرگترین دلیل مقبولیت عام این فیلم این است که اکثریت غریب به یقین مردم در پی یافتن سریعترین،آسانترین و راحتترین ،تاکید میکنم راحت ترین راه برای رسیدن به آرزوهای خود هستند.
برای اثبات این گفتار یک مثال میزنم.
اگر یک شخص چاق داشته باشیم و سه نوع رژیم غذایی ،شخص چاق رژیمی را انتخاب میکند که راحت تر است نه رژیمی را که بهتر است،برای مثال اگر پزشک سه نوع رژیم را به بیمار تجویز کند که در یکی از آنها بیمار با خوردن فقط یک قرص لاغر میشود،به احتمال زیاد بیمار آن را انتخاب میکند چونکه راه آسانتری است.
دوم:انسان موجودی است بینهایت و بسی خیالاتی و به زبون خودمون جو گیر،تعداد بالای فیلمها،داستانها ،موسیقی ها و حرکات و اتفاقات متناسب با این سیاق در طول شبانه روز اثبات این مدعا و نشان دهنده ی تخیل دوستی و تخیل پذیری بالای انسانهاست.
حال فرض میکنیم فیلمی به اسم مستند و با موضوع تخیل و تفکر به طرزی ماهرانه که قبلا درباره ی آن صحبت شده ،پخش شود،این موضوع مردم را به دلخواه و نه به اکراه به طرف قبول فرایض گفته شده در فیلم سوق میدهد.
سوم: غالب مردم دنیا که این فیلم را دیده اند خود را موفق میدانند و دیدن این فیلم خود به خود آنها را به قبول مطالب گفته شده در فیلم سوق میدهد.
چهارم:اکثر مردم هیچ آغوشی را گرمتر از تفکر مثبت خود و رفتن داخل رویا پیدا نمیکند.
مردم غرق رویا میشوند و تا مدتها داخل آن میمانند،آنان تا ساعتها در ذهن خود به بررسی بهترین راه حل برای خرج پولهای خیالی خود میپردازند و یا به چگونگی استفاده ی نعمتهای خیالی که فقط در ذهنشان است فکر میکنند،و این موضوع برای ان دسته از مردم که به این شکل هستند خوشایند است و به همین دلیل آنرا بهتر از بقیه قبول میکنند.
حال پس ار بررسی نکته ای غیر قابل اغماض است..
هیچ انسانی با استفاده کردن از قانون جذب دچار خسران نمیشود ،مگر آنکه بیش از حد در آن غرق شود و از دیدن حقیقت باز ماند و یا از دیدن حقیقت ترس داشته باشد.
تفکر مثبت و مثبت اندیشی بهترین راه مبارزه با انواع بیماری های روانی است،هم اکنون در بسیاری از بیمارستانهای روانی قبل از داروهای شیمیایی به رویکردی هچون تفکر مثبت روی میاورند،فیلم راز بازتاب بسیار گسترده ای بین بیماران افسرده داشته است، به طوری که این فیلم به صورت گسترده در بیمارستانهای روانی کشورهای مختلف دنیا اکران شده است.
نظر خود دره هریوت درباره ی فیلم خود:ما فقط نیروی محرکه اولیه را به بیننده میدهیم و بقیه به تلاش پذیری بیننده ربط پیدا میکند،اگر تلاش پذیرباشند به آن میرسند و در غیر اینصورت نه!!!!!
همه ی انسانها میتوانند از این قانون استفاده کنند و احساس خوب را در خود گسترش دهند،اما از این مطمئن باشند که این فکر حتما تبدیل به جسم نمیشود.
نویسنده :مهرداد امینی
مشاور روانپزشک:دکتر حمید رضا صادقپور

Sky Shield

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمامی ابزارهای تغییر در زندگی در ذهن توست تلاش کن رازهای آن را بشناسی.
آره......ولی شناختنش سخته.......تازه یاد گرفتن اینکه چگونه باید از این ابزار به درستی استفاده کنی سختره.......
داداش حرفات انصافا قشنگه......من که خیلی خوشم می یاد.....

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره......ولی شناختنش سخته.......تازه یاد گرفتن اینکه چگونه باید از این ابزار به درستی استفاده کنی سختره.......
داداش حرفات انصافا قشنگه......من که خیلی خوشم می یاد.....

سلام به شما دوست گرامی دوست عزیز سخته خیلی هم اما بعد از این میتونی خالق بشی فتبارک الله احسن الخالقین. پس همگی باید بدنبال این باشیم در غیر اینصورت بهشتی که قرار برای خود طراحی کنیم به فونداسیونش اکتفا کردیم. خیلی مخلصیم دوست گلم.

Sky Shield

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما دوست گرامی دوست عزیز سخته خیلی هم اما بعد از این میتونی خالق بشی فتبارک الله احسن الخالقین. پس همگی باید بدنبال این باشیم در غیر اینصورت بهشتی که قرار برای خود طراحی کنیم به فونداسیونش اکتفا کردیم. خیلی مخلصیم دوست گلم.
ما چاکریم........
یه چیزی رو بزار بگم البته شاید جلوت گفتن درست نباشه اما من یه چیزی رو توی حرفات میبینم.....امید.....و این خیلی خوبه که باانگیزه باشی.........خوشم میاد مثل بعضیا هی نفوس بد نمیزنی.....خلاصه که حرفات پر از نشاطه.......شعار نمیدمااا واقعا اینجوریه

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب میبینم که من نبودم نونوایی راه انداختین. جناب فشفشه ایشالا سنگگ 1000 تومنیه دیگه؟
انگیزه تو هر کاری خیلی مهمه. آنتونی رابینز میگه تا وقتی به مرحله خفگی و انزجار نرسیده باشید تغییر نمی کنید. راست میگه. داستان یکی هست که میره فلسفه بخونه استاد میگه چقدر مشتاقی میگه خیلی. میگیره سرشو می کنه زیر آب تقلا میکنه بیاد بیرون میارش بیرون میگه چی دلت می خواست میگه بیرون اومدن میگه اگه همینقدر که نجات از خفگی مشتاق بودب به فلسفه مشتاقی بیا جلو رو خونیدن؟ خوب معلومه که خوندین چون من نوشتم حتما خوندین دیگه
باید واسه هرکاری همینقدر مشتاق باشیم و انگیزه داشته باشیم تا حس قوی داشته باشیم و رومون تاثیر بذاره.