Turk-oglu
مدیر بازنشسته
دوست عزیز اینو قبول داری که موتور سمند با 405 هیج فرقی نمی کنه !
ما مدل 88 405 داریم مصرف صرفا بیرون شهرش تا 6.5 لیتر در هر 100 کیلومتر هست ولی ترکیب داخل شهر و بیرون شهر حدود 12 لیتر هست تازه این با همه نوع تغییر شرایط از جمله استفاده از بنزین سوپر و تنظیم موتور و ....هیچ تاثیری نداشت !
شاید باورتون نشه ولی یه پیکان انژکتوری داشتیم مصرف ترکیبیش هر 100 کیلومتر 11 تا البته بطور متوسط بود! ( یادش بخیر )
حالا یه نکته :
چند وقتی هست که ماشین روغن کم می کنه پیش مکانیک بردیم گفت عادت همه پژو هاست که هر هزار کیلومتر یه خورده روغن می سوزونن !
چند نفر دیگه هم به من گفتن ولی نمی دونستم وتسه همه ماشین هاست !
بزارید بازم بگم پیکان حداقل روغن هم کم نمی کرد بعد 6 سال تازه زیر ماشین چند چکه میریخت اما 405 ....
حالا با این اوصاف فکر کنم خودرو ملی هم مبرا از این مسائل نباشد !
پس دیگه بحث سر چیه ؟
سلام دوست من
مسئله مصرف ماشین یه موردی هست که بستگی به نوع بنزین مصرفی و همچین نوع رانندگی و خیلی از موارد دیگه داره که توی این بحث نمی گنجه ...
اما در مورد کم کردن روغن موتور
چون بیشتر پژو ها این ایراد رو پیدا کردن طبق دفترچه گارانتی خودروهای پژو و سمند و ... استانداردی رو تعریف کردن که در نوع خودش جای بحث داره و گفتن که در هر 1000 کیلومتر نیم لیتر عادیه و این روغن ریزش و یا چکه کردن از قسمتهای موتور نیست بلکه روغن سوزیه حالا نمیدونم چرا این ایراد رو سنسور اکسیژن خودرو تشخیص نمیده ... و دارم روش کار می کنم
سوالی دیگه باشه در خدمتیم