دوستای خوبم سلام...
خبری چند ساعتیه به گوشم رسیده ... واقعا داره آزارم میده!
نمیتونم باور کنم یه همچین جایی دارم زندگی میکنم...
منبع این خبر منم...(بابک جان اگر منبعش معتبر نیست میتونی حذفش کنی
)
من که نه! خونواده ی داغداری که نوزاد دو ماهشون رو از دست دادن...
این ماجرا از وقتی شروع شد که بچه شیر نمیخورد و کم غذا شده بود...
خانوادش اون رو پیش پزشک بردن...اما چیزی تشخیص ندادن...
بعد رفتن پیش یه پزشک دیگه و اون بعد از انجام معاینات گفت که طحال بچه بزرگ شده...
این خانواده هم وقتی دیدن که مدام بین دکترا پاس کاری میشن و هنوز بهبودی حاصل نشده تصمیم میگیرن برن جمکران برای شفا...
اما وقتی به قزوین میرسن نوزاد حالش بد میشه و مجبور میشن ببرنش بیمارستان...
که از قضا بیمارستانی که بهش مراجعه میکنن برای بیماری های خاص بوده!
بعد از انجام یک سری معاینات و آزمایشات کادر پزشکی اونجا بیان میکنن که :
این بیماری حاصل یک ویروس نادره که ایران یا خریداری کرده یا خودش ساخته (؟)
و در منطقه گیلان پخش شده(بیشتر در گیلان شیوع داره) که باعث شده این نوزاد دو ماهه مبتلا به سرطان خون بشه!!
(این مطلب رو پزشکان به این خانواده گفتن و راست یا دروغش به پای اونهاست...من فقط منتقل کردم)
خانواده این نوزاد 15 شبانه روز تو خیابون خوابیدن و بچه تو اون بیمارستان تحت مداوا بود تا این که امروز پر کشید و رفت...
واقعا مقصر کیه؟؟!!
خانواده بدشانس این نوزاد که از بین این همه آدم این ویروس اد باید میفتاد تو جون این بچه...
پزشکانی که به موقع بیماری این کودک رو تشخیص ندادن و مدام اونها رو پاس کاری کردن...
یا اون نهادی که این ویروس رو منتشر کرد...؟(حالا یا خودشون تو آزمایشگاه ساختن یا از یه جهنم دره ای خریدن...چه فرقی میکنه؟!)
آخه یه بچه ی دو ماهه چه گناهی کرده که حتی فرصت زندگی بهش داده نشده...
شاید بگین تقدیرش این بوده...یا خواست خدا بوده یا هر چیز دیگه...
...اما...
نمیدونم شاید الکی دارم دنبال مقصر میگردم...
لطفا به من حمله نکنین و من رو متهم نکنین که چون منبع معتبر نداشتم پس این چیزا اصلا وجود نداره!!!
روزانه بسیاری از این اتفاقات دور و بر ما میفته که از خیلیهاشون بی خبریم و شاید هرگز به گوشمون هم نخوره!
اما چیزی که برای من جالب بود اظهارت کادر پزشکی اون بیمارستان مخصوص بیماری های خاص در قزوین بود!!
نتیجه گیری رو به پای خودتون میذارم...

خبری چند ساعتیه به گوشم رسیده ... واقعا داره آزارم میده!
نمیتونم باور کنم یه همچین جایی دارم زندگی میکنم...
منبع این خبر منم...(بابک جان اگر منبعش معتبر نیست میتونی حذفش کنی

من که نه! خونواده ی داغداری که نوزاد دو ماهشون رو از دست دادن...
این ماجرا از وقتی شروع شد که بچه شیر نمیخورد و کم غذا شده بود...
خانوادش اون رو پیش پزشک بردن...اما چیزی تشخیص ندادن...
بعد رفتن پیش یه پزشک دیگه و اون بعد از انجام معاینات گفت که طحال بچه بزرگ شده...
این خانواده هم وقتی دیدن که مدام بین دکترا پاس کاری میشن و هنوز بهبودی حاصل نشده تصمیم میگیرن برن جمکران برای شفا...
اما وقتی به قزوین میرسن نوزاد حالش بد میشه و مجبور میشن ببرنش بیمارستان...
که از قضا بیمارستانی که بهش مراجعه میکنن برای بیماری های خاص بوده!
بعد از انجام یک سری معاینات و آزمایشات کادر پزشکی اونجا بیان میکنن که :

و در منطقه گیلان پخش شده(بیشتر در گیلان شیوع داره) که باعث شده این نوزاد دو ماهه مبتلا به سرطان خون بشه!!

(این مطلب رو پزشکان به این خانواده گفتن و راست یا دروغش به پای اونهاست...من فقط منتقل کردم)
خانواده این نوزاد 15 شبانه روز تو خیابون خوابیدن و بچه تو اون بیمارستان تحت مداوا بود تا این که امروز پر کشید و رفت...

واقعا مقصر کیه؟؟!!
خانواده بدشانس این نوزاد که از بین این همه آدم این ویروس اد باید میفتاد تو جون این بچه...
پزشکانی که به موقع بیماری این کودک رو تشخیص ندادن و مدام اونها رو پاس کاری کردن...
یا اون نهادی که این ویروس رو منتشر کرد...؟(حالا یا خودشون تو آزمایشگاه ساختن یا از یه جهنم دره ای خریدن...چه فرقی میکنه؟!)
آخه یه بچه ی دو ماهه چه گناهی کرده که حتی فرصت زندگی بهش داده نشده...
شاید بگین تقدیرش این بوده...یا خواست خدا بوده یا هر چیز دیگه...
...اما...
نمیدونم شاید الکی دارم دنبال مقصر میگردم...
لطفا به من حمله نکنین و من رو متهم نکنین که چون منبع معتبر نداشتم پس این چیزا اصلا وجود نداره!!!
روزانه بسیاری از این اتفاقات دور و بر ما میفته که از خیلیهاشون بی خبریم و شاید هرگز به گوشمون هم نخوره!
اما چیزی که برای من جالب بود اظهارت کادر پزشکی اون بیمارستان مخصوص بیماری های خاص در قزوین بود!!
نتیجه گیری رو به پای خودتون میذارم...