چیه؟ کیه؟ من چرا نمیشناسم 🤔🤔 ریحون یا نعناع
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 12:22 #4,772 ریحون پریناز ایزدیار یا الناز شاکردوست؟
!austenite کاربر حرفه ای دوشنبه ساعت 21:12 #4,773 آیدا.. گفت: چیه؟ کیه؟ من چرا نمیشناسم ریحون یا نعناع کلیک کنید تا باز شود... الان اگه مهدیه بود میرفت گوگل میکرد پرینازایزدیار کاشیرو یا کایکو؟
آیدا.. گفت: چیه؟ کیه؟ من چرا نمیشناسم ریحون یا نعناع کلیک کنید تا باز شود... الان اگه مهدیه بود میرفت گوگل میکرد پرینازایزدیار کاشیرو یا کایکو؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 08:05 #4,784 شلیل هندونه یا خربزه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 14:23 #4,787 نخودچی بادوم هندی یا زمینی؟
!austenite کاربر حرفه ای سه شنبه ساعت 14:25 #4,788 هندی اگر صداوسیما بهت پیشنهاد کارمجری گری بده ولی بگه هرچی مامیگیم بهت رو بگو میری یا نمیری؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 14:35 #4,789 نمیرم جذب آدمهای ساده میشی یا آدمهای مرموز؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 16:14 #4,791 حقیقت منچ یا مارپله؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 21:31 #4,794 کباب جوجه با استخوان یا بدون استخوان؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 22:59 #4,797 اپل جیگر مخلوط یا ساده؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 23:17 #4,799 شاد بابا کرم یا عربی؟