شلیل، من از پرزهای هلو متنفرم، میمیرم و زنده میشم تا یه هلو پوست کنم😭 شب یلدا یا عیدنوروز؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 3, 2021 #211 شلیل، من از پرزهای هلو متنفرم، میمیرم و زنده میشم تا یه هلو پوست کنم شب یلدا یا عیدنوروز؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 3, 2021 #212 یلدا منو یاد تولد سرمای تنهایی میندازه! نوروز گربه یا سگ
!austenite کاربر حرفه ای Oct 3, 2021 #213 آقا توروخدا اینقده به سگ وگربه گیر ندین دفه چندممه دارم میگم گربه گربه گربه گربه پاندا یا کوالا؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 3, 2021 #214 هیچ کدام فیلم ترکی یا فیلم ایرانی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 3, 2021 #216 سانتافه فوتبال اسپانیا یا فوتبال انگلیس؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 3, 2021 #218 لیورپول سفر به مناطق کوهستانی یا مناطق کویری؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 4, 2021 #221 بالای ابرها دوختن لباس یا خرید لباس آماده؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 4, 2021 #223 بازی در ویلا ویلا کنار دریا یا جنگل؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Oct 4, 2021 #226 عشق و عاشقی، کلا برای من فیلم باید مِلو باشه مگر فیلم هیجانی که واقعا قوی باشه و انقد لذت ببرم از دیدنش که به هیجان و استرسش بیارزه. . طنز مهران مدیری یا سعید آقاخانی؟
عشق و عاشقی، کلا برای من فیلم باید مِلو باشه مگر فیلم هیجانی که واقعا قوی باشه و انقد لذت ببرم از دیدنش که به هیجان و استرسش بیارزه. . طنز مهران مدیری یا سعید آقاخانی؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 6, 2021 #239 به نظرم جواب دادن به این نوع سوال ها تبعیض بین آدم ها قائل میشیم پس معذور از انتخاب یکی »» هر دو سگ یا روباه ( ب خاطر دوستمون که گربه انتخاب نکنه دیگه)
به نظرم جواب دادن به این نوع سوال ها تبعیض بین آدم ها قائل میشیم پس معذور از انتخاب یکی »» هر دو سگ یا روباه ( ب خاطر دوستمون که گربه انتخاب نکنه دیگه)