فلفل سیاه😳 سوپِ تند یا بدون ادویه؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 1, 2026 #5,701 فلفل سیاه سوپِ تند یا بدون ادویه؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 2, 2026 #5,705 بنزین رفتن یا ماندن؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,706 naghmeirani گفت: بنزین رفتن یا ماندن؟ کلیک کنید تا باز شود... برای شما با این وضعیت تهران، رفتن بهتره جنگ یا صلح
naghmeirani گفت: بنزین رفتن یا ماندن؟ کلیک کنید تا باز شود... برای شما با این وضعیت تهران، رفتن بهتره جنگ یا صلح
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 2, 2026 #5,707 صلح صلح موقت یا دائمی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,708 دائمی لوستر مدرن یا کلاسیک؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,711 منطق فامیل مادری یا پدری؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,712 هیچکدوم محبتای پدرومادرمو جبران نکردن... . کیا یا هیوندای؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,715 دنا ازدواج در زیر 30 سالگی یا بالای 30سالگی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,716 زیر ۲۰ موردپسندمه بیشتر ازدواج سنتی یا صنعتی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,717 صنعتی و سنتی قاطی با ازدواج راه دور موافقی یا نه؟
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,718 فرقی نداره بستگی به همسویی اهداف طرفین داره باقالی پلو با ماهیچه یا گردن؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,719 ازدواج راه دور سخته، حالا هر چقدر هم دو طرف همسو باشن، من خودم نمونهی یه ازدواج راهِ دورِ همسو هستم. . ماهیچه شامی بابلی یا کتلت؟
ازدواج راه دور سخته، حالا هر چقدر هم دو طرف همسو باشن، من خودم نمونهی یه ازدواج راهِ دورِ همسو هستم. . ماهیچه شامی بابلی یا کتلت؟
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,720 برا کی سخته یا برا چی؟ افراد وقتی وارد زندگی مشترک میشن عملا فصل جدیدی تو زندگی شون باز میشه و اولویت های جدیدی رو انتخاب میکنن اگر جفتشون رو هدف ها توافق داشته باشن نباید سخت باشه شامی بابلی عدس پلو با ماستش؟ یا با سالاد شیرازی ؟
برا کی سخته یا برا چی؟ افراد وقتی وارد زندگی مشترک میشن عملا فصل جدیدی تو زندگی شون باز میشه و اولویت های جدیدی رو انتخاب میکنن اگر جفتشون رو هدف ها توافق داشته باشن نباید سخت باشه شامی بابلی عدس پلو با ماستش؟ یا با سالاد شیرازی ؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 2, 2026 #5,723 با اختلاف بسکتبال تن ماهی و قارچ یا تن ماهی و تخم مرغ؟
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز Mar 3, 2026 #5,728 به رنگ شلوار بستگی داره طوسی همیشه جوابه باشگاه رزمی یا باشگاه زیبایی اندام؟