[URL="http://upcity.ir/"][IMG]http://upcity.ir/images/48257771444493707223.jpg[/URL][/IMG]
......
از فوتبال متنففرم...
خوبه یه شوهر همپاش نسیبش شد
حالا من اگه بودم.........والا شانس که نداریم![]()
خوبه یه شوهر همپاش نسیبش شد
حالا من اگه بودم.........والا شانس که نداریم![]()
چه خوشش بیاد چه نیاد من از فوتبال خوشم میادنه عزیزم
ان شالله شانس خواهی داشت
ولی در کل باید همسرتم از فوتبال خوشش بیاد که خودت این شکلی باشی
من که همسرم بدش نمیاد ولی عاشقشم نیست
خودمم پاش بیوفته نگا می کنم ولی طرفدار نیستم
خب عزیزم من خوشم میاد دویوونه شمچرا ثمینم؟فوفتال که خوفه ادرنالینتو میبره بالا فاز میده
یعنی بدت میاد؟
خب عزیزم من خوشم میاد دویوونه شم
ولی میگم من که شانس ندارم حالا که من از فوتبال خوشم میاد یکی نسیبم میشه که از فوتبال بدش میاد![]()
چقد خوبه اینجوری...
ایشالا امام رضا بطله یه خانوم PES باز و کلا گیمرم گیر ما بیاد..
راهمون نمیدنپ مث من برو تو استادیوم ازادی بگرد حتما پیدا میکنییا به عادل بگو برات پیدا کنه
سلام مارتینی خوفی
بالاتو نگاه کن امام رضا فوری طلبید خودش اومد بچسبون بدو![]()
راهمون نمیدن![]()
فعلا از سقف نرو بالا برادر مارتینی ( باشه هرطور دوست داری بصدا ما مشکلی نداریم اکوووووووووووووووووووووووووووووواستغفرا.. خواهر جاماکا...(اسمتو میزاشتی جامائیکا راحتمون میکردی دیگه :دی)
فضای روحانی باشگاه رو آلوده نکنید خواهرم...![]()
نمیشه.......دوبرم پسر نیست که دستم جور باشه خلاف کنملباس پسرونه بپوش خودتو راه بده
راستی ثمین جون این مارتینی هستااااااااا نمیخوای نونتو بچسبونا
ایشالاااچقد خوبه اینجوری...
ایشالا امام رضا بطله یه خانوم PES باز و کلا گیمرم گیر ما بیاد..
نمیشه.......دوبرم پسر نیست که دستم جور باشه خلاف کنم
اگه یه ذره قیافم شبیه پسرا بود حتما اینکارو میکردم
مارتین!!!! نه بابا اون از امام رضا زن خواست![]()
باشه..پس از این به بعد به جای جاماکا بهت میگم "یوسین بولت " :دییییییفعلا از سقف نرو بالا برادر مارتینی ( باشه هرطور دوست داری بصدا ما مشکلی نداریم اکوووووووووووووووووووووووووووووو)
اتفاقا میخوام نیمه دیگه دینتون کامل کنم
گل راضی بلبل راضی گور سر ادم ناراضی
حالا کی ناراضیه
نه من اول بودم اینجا بعد اون اومدخوب توهم امام رضا اینجا رسوند جون مارتینیییییییییییییییی
بیا من خودم میبرمت ولی استادیوم ازادی شهر خودمونا باشه؟![]()
باشه..پس از این به بعد به جای جاماکا بهت میگم "یوسین بولت " :دیییییی
دشمــــــــــــــــــــــن
نه حالا جدا از شوخی...واقعا نعمتیه زن یا شوهر آدم پایه یه همچین چیزی باشه...فک کن مثلا بشینی با زنت کال آف بزنی...سر شام![]()
نه من اول بودم اینجا بعد اون اومد
من خودم با پای خودم اومدم یادمه
شهر خودتون........میخوام چیکار
نه بابا من میخوام بازی بارسا و رئال رو از نزدیک ببینم...........تازه دلم میخواد جام جهانی 2022 قطر هم برم![]()
نه یادم نمیره میدونم گرونی اونجا بیداد میکنه البته واسه ما که دیگه.........قطر که میتونی بری فقط یک کیسه پول یادت نره
اخه تو شهرمون استادیوم ازادی داره باشگاه نوین 90 مال بچه های زیر 10ساله بیا بینشون یکی انتخاب کن
فقط بارسا برو ببیننننننننن باشه؟
حالا ببین امشب قسمت شده شما دوتا بهم برسونیم مگه بده؟مخصوصا این مارتینی اویزون از شرش راحت میشیم دعات هم میکنیم
فکرشو بکن بشینی با همسرت call of duty-resident evil-medal of honor-assassin's creed-need for speed-dark siders-pes-infamous-saint row-uncharted-dynasty wariors-little big planet-angry bird-
و کلی بازی دیگه انجام بدی.
.
.
.
.
.
.
.
از من میشنوین با هرکی میخواین بازی کنین،اگه طرف قویه بازی های co-operative باهاش انجام بدین اما اگر ضعیفه باهاش بازی های versus انجام بدین.
با همسرتون هم versus بازی کنین،دیدنیه لحظه ای که حرصشون در میاد.:دی
ایشالااا![]()
من که خداروشکر اهلشم پ نعمت نصیبش شده اره؟اونم در حد المپیک اخه پرسپولیسیم هردومون
خودتی دشمن کافررررررررررررررررررررررر
چی چی بم بگی نفهمیدم؟بلندگو رووشنمون کن
تو میخوای مارو عاقبت به خیر کنی یا با کله به زمین بکوفی...این چه وضع صوبت کردن در رابطه با ماست؟!!!...اصن خجالت نمیکشی در رابطه با ذات اقدس مودوریت اینجوری حرف مینمایی؟؟ اعمال قانونت بکنم؟؟قطر که میتونی بری فقط یک کیسه پول یادت نره
اخه تو شهرمون استادیوم ازادی داره باشگاه نوین 90 مال بچه های زیر 10ساله بیا بینشون یکی انتخاب کن
فقط بارسا برو ببیننننننننن باشه؟
حالا ببین امشب قسمت شده شما دوتا بهم برسونیم مگه بده؟مخصوصا این مارتینی اویزون از شرش راحت میشیم دعات هم میکنیم
خوب همسر ایده الی نیستیم دیگهه عزیزم
مجردی یا متاهل؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همسر ایده آل من :| | تالار عکس | 77 | |
M | عکس های همسر و نامزد بازیکنان لیگ برتر انگلیس | تالار عکس | 0 | |
M | علیرضا خمسه کنار همسر | تالار عکس | 9 | |
M | اشکلن دژاگه و همسر آلمانی اش /عکس | تالار عکس | 0 | |
![]() |
عکس همسر بنیامین بهادری روی عکس نمایه اینستاگرامش | تالار عکس | 2 |