اول بايد پشتكار داشته باشه دوره هاي كار اموزي تا ميتونه شركت كنه و اخريش و مهم ترينش پارتيييي
خب رشته ی ما گسترده ست. شما ببین کجا میخوای کار کنی یا پارتیت کجاست بعدش برو اطلاعات مربوط به اونو بدست بیار. مثلاً اگه کنترل پروژست سعی کن کامل به MSP یا P6 و PMBOK و... مسلط بشی و اگه علاقت کنترل کیفیته برو دنبال Minitab و Belt گرفتن تو 6 sigma و ایزوهای مختلف و FMEA و پوکایوکه و ازین بحث ها.من از چند روز پيش شديدا دنبالشم تا يه جورايي خودم بكشم بالا از بقيه البته پارتي دارماما واقعا ميخوام يه چيزي بارم باشه بچه ها به نظر شما تو چه زمينه هايي بايد خودم رو قوي كنم ؟
علامت توان ^ مهههههههندس![]()
نخواستم زياد به خودم زحمت بدم و گرنه من همه اينا رو بلدم![]()
مجبور ميشي هندونه بخرياااااااا![]()
معذرت ایسترم
باغشیلار
يوخ بابا!
خواهش ميكنم!
راستش وقتي استادمون اين فرمولو گفت همه به من نگاه كردن و گفتن تو موفق ميشي چون كلا همه رو ميگيري زير چونت ولي من تو فعاليت هاي اجتماعي موفقترم تا مهندسي صنايع![]()
خوب اصولا علاقه ادم ها از زمان بچگی شکل میگیره بستگی به پرورش نیم کره چپ یا راست رو داره شاید شما هم مثل من به نیم کره راست بیشتر اهمیت دادی
نه تنها به نيمكره راست بيشتر اهميت دادم بلكه يه نيمكره ي راست يدكي هم دارم![]()
پاسخ ها کمی از اصل مطلب فاصله گرفتن ، در مورد موضوع اصلی مهمترین اصل که شمارو کاملا با بقیه متمایز میکنه توانایی نرم افزاریه بنابر این از یاد گرفتن نرم افزار های مختلف غافل نشین
مهندس پس چرا توی دانشگاه ها بعضی از نرم افزار های که واجب هست برای یک مهندس صنایع نه تدریس میشه نه معرفی مثلا WQSB این نرم افزار واقعا به تمامی موارد یک کارخانه اشاره داره ولی نمدونم چرا تدریس نمیشه درصورتی که این نرم افزار بخ نظرم یکی از ملزومات هست باور کنید از بعضی از نرم افزار های اماری کاربرد بیشتر داره اما نمیدونم چرا این نرم افزار تدریس نمیشه
این نرم افزاری که گفتی من هلپشو تو دوره دانشجویی ترجمه کردم باید بگم که این نرم افزار یه نرمافزار دانشجوییه و کاربرد عملی نمیشه ازش انتظار داشت ، در حال حاضر توانایی تو نرم افزار های بانک اطلاعاتی ، آماری ، اکسل ، و نرم افزار های تخصصی خودمون مثل MSP و نرم افزار های شبیه سازی خیلی اهمیت داره