جدی باش دیگه کوشولو ......مشکلم واقعا حاد ِحالا چجور کنه ای هست؟
کمی توضیح بده!
بهترین راه پریدن تو استخر نفته!
جدّی گفتم!![]()
دختره.دیوانه م کردهپسره يا دختر ؟!![]()
اِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ..............من جدیه سوالماااااااااااااا چه ربطی داره آخه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوشگلم هست ؟!![]()
چه میدونم منم منتظرم ببینم قضیه چیهقضیه چیه؟![]()
نمیشناسیش که..چی بگم .......مثلا فک کن گلبانو... عصمت .........کی بید؟
اسمشو بگو تا حالشو بگیریم!
حالا انقد واجب بود که بخاطرش تاپیک زدی؟
نمی شد تو پروفایل خودمون بگی؟![]()
اِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ..............من جدیه سوالماااااااااااااا چه ربطی داره آخه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
یه مدت حموم نرو که دیگه بهت نچسبه![]()
اگه نبینیم همو تلفنی میره رو اعصابم.تازه اگه جوابشو ندم تو هونه هرکی هر فحشی بلده میده بهم...میگن خیلی چیزم که یه دوست به این خوبی دارم باهاش حرف نمیزنم....چککاااااااااار کنممممممممممیه مدت حموم نرو که دیگه بهت نچسبه![]()
بابا این فهر مهر حالیش نیس که .....این راهو رفتم...آبروریزی میکنه به هرکی میرسه میگه من بهش محل نمیدمو قهرم باهاش .........یه ظاهر مظلومیم داره که همه فک میکنن من چقده ظالمم که بهش محل نمیدم...خلاصه داره یه کاری میکنه خودکشی کنم از دستشیه دختره که هی خودشو می چسبونه بهت؟؟
واییی منم داشتم یکی !
آخرش یه کاری کرد که باهاش قهر کردم،هر چی هم عذرخواهی و التماس کرد، آشتی نکردم(چون واقعا حوصله شو نداشتم)
البته الان عذاب وجدان دارما.اما آخه ما اسمشو گذاشته بودیم کنه !![]()
ممنون ..اگه کسی رو سراغ داین بگین بهم.........کلافه م کرده.....فكر كنم اينطور مشكلهارو توي باشگاه نشه حل كرد ... اگه كاربر با تجربه و مورد اعتماد سراغ داري ... برو خصوصي و مشكلتو اونجا مطرح و حل كن .
واسه تو فرقی نمیکنه ..........تازه اون ازدواج کرده...فک کردم اینجوری از دستش خلاص میشم ولی فایده نداشتخب اگه خوشگل بود شايد ميتونستم نجاتت بدم !
آخه چه جوري كنه ست؟ يعني هرجا ميري دنبالته ؟ زياد حرف ميزنه ؟ ميخواد واسه داداشش بگيرتت؟! يكم توضيح بده
وای خیلی باحال گفتی...تو دیگه کی هستی....
دیگه باید زود تر میجنبید.....کار از کار گذشت.......شوهرشم خر کرده همیشه احوالمو میپرسه....همه فامیلاشونم منو میشناسن.......خدااااااااااااااااااااااآره آبجی.آدرس این داش شادمهرمونو بده بهش.2روزه آدمش می کنه!
تو هم کم خودتو تحویل بگیر!![]()
برو صافو پوس کنده به ناظمتون بگو که این دختره بهت گیر میده!کوشولو. . .
![]()
فایده ندارههههههههههههههههههههههههاگه تو مسنجره عین سارا عمل کن ........اگه تو این باشگاه هستش عین سارا عمل کن ........اگه تو دانشگاهه عینه سارا عمل کن .........اگه برادرته عین سارا عمل کن.........اگه دوسش داری عین سارا عمل کن ......کلا تو زندگیت سعی کن عین سارا عمل کنی
الهی نگو اینجوری.....ثناااااااااااااااااااااااااااااااا ..خب حتما دوست داشتنی هستی دیگهاگ
بابا این فهر مهر حالیش نیس که .....این راهو رفتم...آبروریزی میکنه به هرکی میرسه میگه من بهش محل نمیدمو قهرم باهاش .........یه ظاهر مظلومیم داره که همه فک میکنن من چقده ظالمم که بهش محل نمیدم...خلاصه داره یه کاری میکنه خودکشی کنم از دستش![]()
بچه ها!
کف مرتب. . .
داش سهیل(علی . . سابق) رو بهتون معرفی می کنم!![]()
برو به شوهرش بگو تا خانومشو جم کنه!![]()
هیشکی به دل نگیره .....منظورش من بودمالهی نگو اینجوری.....ثناااااااااااااااااااااااااااااااا ..خب حتما دوست داشتنی هستی دیگه
خوشت نمیاد ازش؟؟
منم وقتی یکی خودشو زیاد بچسبونه بهم،ازش فراری می شم ! بیمارم !![]()
الهی نگو اینجوری.....ثناااااااااااااااااااااااااااااااا ..خب حتما دوست داشتنی هستی دیگه
خوشت نمیاد ازش؟؟
منم وقتی یکی خودشو زیاد بچسبونه بهم،ازش فراری می شم ! بیمارم !![]()
گرفتي مارو ؟! شوهر داره؟؟!ممنون ..اگه کسی رو سراغ داین بگین بهم.........کلافه م کرده.....
واسه تو فرقی نمیکنه ..........تازه اون ازدواج کرده...فک کردم اینجوری از دستش خلاص میشم ولی فایده نداشت
هر جا میرم ...........هرجا..تازه الان یه شهر دیگه س ...نه بابا داداش چیه...یه دونه داداش داره اونم زن داره خداروشکر وگرنه ............
![]()
هیشکی به دل نگیره .....منظورش من بودم![]()
جزوه چیه بابا....اون اصلا هم رشته ایم نیس که ...........تازه درسم تموم شده من اینجا اون اون ور ایرانمنم فعلاً از دست بعضیا تو دانشگاه فراریم!
توهم تیریپ فراری بگیر.بکو هی ازم جزوه می خوانو منم نمی تونم جزوه هامو بهشون بدم.لازمم می شه!
برای گوشیتم یه بلک لیست نصب کن.اس ام اساشم لیست سیاه می کنه!
یه مدت ازش فرار کنی شاید دیگه فراموشت کنه!![]()
وای الهی بمیرم برات....خیلی بدهنه بابا من موندم این چه جوری از من خوشش میاد.......همش دارم دعواش میکنم،فحشش میدم ..کتکش میزنم.دیگه چیکار کنمممممممممممم
نه بابا دور از جون،بیمار چیه..من درکت میکنم ...حق داری![]()
ایضا اینجا هم منظور من بودم .....فقط روتوشش کردهوای الهی بمیرم برات....خیلی بده
منم اون دختره رو همش دعوا میکردم...اصلا اعصابشو نداشتم.باور کن خیلی برات متاسفم !!
سخته واقعا....همش منو نگاه می کرد !
زل می زد اصلا....
ای بابااااااا چی میخواست از جون من؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها راهت اینه که باهاش قهر کنی !
ای بابا این شوهرشو و کل خانوادشو تیلیت کرده حالا فک کردی زورش نمی رسه..........گرفتي مارو ؟! شوهر داره؟؟!![]()
خب تو هم برو شوهر كن بعد بگو شوهرم اجازه نميده با تو باشم !![]()
آره فکر خوبیه!
می خوای آستینای این شادمهرو بالا بزنم برات؟
می خوای؟![]()
یعنی منظورت اینه غیر مستقیم بهش بگم؟!!!!!!!!!!! گفتم که چجوری باش رفتار میکنم.....من تو چشماش بهش میگم ازش متنفرم......جلو اشنا و غریبه ضایعش میکنم فایده ندارههههههههههههههههیه اس ام اس بش بزن که: فلانی بیچارم کرده و اینا....بعد بش زنگ بزن بگو تو رو خدا نخونش این اس ام اس مال تو نبود اشتب شد(چرند بود میدونم)
وای الهی بمیرم برات....خیلی بده
منم اون دختره رو همش دعوا میکردم...اصلا اعصابشو نداشتم.باور کن خیلی برات متاسفم !!
سخته واقعا....همش منو نگاه می کرد !
زل می زد اصلا....
ای بابااااااا چی میخواست از جون من؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها راهت اینه که باهاش قهر کنی !
از هیچی من بدش نمیاداز چی بدش میاد؟![]()
ایضا اینجا هم منظور من بودم .....فقط روتوشش کرده![]()
ثنا جون خدارو شکر من یه بهانه پیدا کردم واسه قهر کردن.اون خیلی شوخیای بد میکرد،یعنی شوخیای خشن می کرد.خدا نکنه سارا جون،
ای وای اونم اینجوریهچه جوری فهر کنم ......یعنی چی اصلا فهر ؟باهاش حرف نزنم یعنی؟گفتم که چه رفتارایی باهاش کردم که....ولیییییییییییی
از هیچی من بدش نمیاد![]()
اِ...........بابا تو خوشت میاد یکی هی خودشو بچسبونه بهت و تو همه کارات خودشو داخل کنه؟ده مگه چیکار کرده که اینقد ازش متنفری؟
برو باهاش آشتی کن ببینم!![]()