یه مدل کنه از نوع خطرناکش

ثنا_980

عضو جدید
به نظر شما چه جوری میشه از شر یه نفر که خودشو مث کنه هی میچسبونه به ادم خلاص شی:cool:
نمیدونین چقد خفه کننده س این وضع:cry::cry::cry:
تورو خدا کمک کنین یه جوری راحت شم از دستش...............
درخواست کمکم جدیه لطفا شوخی نکنین:redface:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دختره که هی خودشو می چسبونه بهت؟؟
واییی منم داشتم یکی !
آخرش یه کاری کرد که باهاش قهر کردم،هر چی هم عذرخواهی و التماس کرد، آشتی نکردم(چون واقعا حوصله شو نداشتم)
البته الان عذاب وجدان دارما.اما آخه ما اسمشو گذاشته بودیم کنه !:redface:

ثنا_980

عضو جدید
کی بید؟
اسمشو بگو تا حالشو بگیریم!:cool:
حالا انقد واجب بود که بخاطرش تاپیک زدی؟:eek:
نمی شد تو پروفایل خودمون بگی؟:w39:
نمیشناسیش که..چی بگم .......مثلا فک کن گلبانو... عصمت .........
راهای حالگیریو بگو خودم اجراش کنم
گفتم ار آدمای بیشتری کمک بگیرم ..............
کمککککککککککککککککککککککککککک

آقا سید

مدیر بازنشسته
فكر كنم اينطور مشكلهارو توي باشگاه نشه حل كرد ... اگه كاربر با تجربه و مورد اعتماد سراغ داري ... برو خصوصي و مشكلتو اونجا مطرح و حل كن .

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ..............من جدیه سوالماااااااااااااا چه ربطی داره آخه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:surprised:

خب اگه خوشگل بود شايد ميتونستم نجاتت بدم ! :w12:

آخه چه جوري كنه ست؟ يعني هرجا ميري دنبالته ؟ زياد حرف ميزنه ؟ ميخواد واسه داداشش بگيرتت؟! يكم توضيح بده

ثنا_980

عضو جدید
یه مدت حموم نرو که دیگه بهت نچسبه:surprised:
اگه نبینیم همو تلفنی میره رو اعصابم.تازه اگه جوابشو ندم تو هونه هرکی هر فحشی بلده میده بهم...میگن خیلی چیزم که یه دوست به این خوبی دارم باهاش حرف نمیزنم....چککاااااااااار کنمممممممممم:cry:

یه دختره که هی خودشو می چسبونه بهت؟؟
واییی منم داشتم یکی !
آخرش یه کاری کرد که باهاش قهر کردم،هر چی هم عذرخواهی و التماس کرد، آشتی نکردم(چون واقعا حوصله شو نداشتم)
البته الان عذاب وجدان دارما.اما آخه ما اسمشو گذاشته بودیم کنه !:redface:
بابا این فهر مهر حالیش نیس که .....این راهو رفتم...آبروریزی میکنه به هرکی میرسه میگه من بهش محل نمیدمو قهرم باهاش .........یه ظاهر مظلومیم داره که همه فک میکنن من چقده ظالمم که بهش محل نمیدم...خلاصه داره یه کاری میکنه خودکشی کنم از دستش:(

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه تو مسنجره عین سارا عمل کن ........اگه تو این باشگاه هستش عین سارا عمل کن ........اگه تو دانشگاهه عینه سارا عمل کن .........اگه برادرته عین سارا عمل کن.........اگه دوسش داری عین سارا عمل کن ......کلا تو زندگیت سعی کن عین سارا عمل کنی

ثنا_980

عضو جدید
فكر كنم اينطور مشكلهارو توي باشگاه نشه حل كرد ... اگه كاربر با تجربه و مورد اعتماد سراغ داري ... برو خصوصي و مشكلتو اونجا مطرح و حل كن .
ممنون ..اگه کسی رو سراغ داین بگین بهم.........کلافه م کرده.....

خب اگه خوشگل بود شايد ميتونستم نجاتت بدم ! :w12:

آخه چه جوري كنه ست؟ يعني هرجا ميري دنبالته ؟ زياد حرف ميزنه ؟ ميخواد واسه داداشش بگيرتت؟! يكم توضيح بده
واسه تو فرقی نمیکنه ..........تازه اون ازدواج کرده...فک کردم اینجوری از دستش خلاص میشم ولی فایده نداشت :cry:
هر جا میرم ...........هرجا..تازه الان یه شهر دیگه س ...نه بابا داداش چیه...یه دونه داداش داره اونم زن داره خداروشکر وگرنه ............

وای خیلی باحال گفتی...تو دیگه کی هستی....
:surprised::eek::surprised:

ثنا_980

عضو جدید
آره آبجی.آدرس این داش شادمهرمونو بده بهش.2روزه آدمش می کنه!:whistle:

تو هم کم خودتو تحویل بگیر!
دیگه باید زود تر میجنبید.....کار از کار گذشت.......شوهرشم خر کرده همیشه احوالمو میپرسه....همه فامیلاشونم منو میشناسن.......خداااااااااااااااااااااا

راس میگه خودشیفته:smile:

برو صافو پوس کنده به ناظمتون بگو که این دختره بهت گیر میده!:whistle: کوشولو. . .:w07:
:cry:

اگه تو مسنجره عین سارا عمل کن ........اگه تو این باشگاه هستش عین سارا عمل کن ........اگه تو دانشگاهه عینه سارا عمل کن .........اگه برادرته عین سارا عمل کن.........اگه دوسش داری عین سارا عمل کن ......کلا تو زندگیت سعی کن عین سارا عمل کنی
فایده ندارهههههههههههههههههههههههه
کمکککککککککککککککککککککک

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگ

بابا این فهر مهر حالیش نیس که .....این راهو رفتم...آبروریزی میکنه به هرکی میرسه میگه من بهش محل نمیدمو قهرم باهاش .........یه ظاهر مظلومیم داره که همه فک میکنن من چقده ظالمم که بهش محل نمیدم...خلاصه داره یه کاری میکنه خودکشی کنم از دستش:(
الهی نگو اینجوری.....ثناااااااااااااااااااااااااااااااا ..خب حتما دوست داشتنی هستی دیگه :gol:
خوشت نمیاد ازش؟؟

منم وقتی یکی خودشو زیاد بچسبونه بهم،ازش فراری می شم ! بیمارم !:surprised:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی نگو اینجوری.....ثناااااااااااااااااااااااااااااااا ..خب حتما دوست داشتنی هستی دیگه :gol:
خوشت نمیاد ازش؟؟

هیشکی به دل نگیره .....منظورش من بودم

ثنا_980

عضو جدید
خوشت نمیاد ازش؟؟

نه بابا من موندم این چه جوری از من خوشش میاد.......همش دارم دعواش میکنم،فحشش میدم ..کتکش میزنم.دیگه چیکار کنمممممممممممم
نه بابا دور از جون،بیمار چیه..من درکت میکنم ...حق داری:cry:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ..اگه کسی رو سراغ داین بگین بهم.........کلافه م کرده.....

واسه تو فرقی نمیکنه ..........تازه اون ازدواج کرده...فک کردم اینجوری از دستش خلاص میشم ولی فایده نداشت :cry:
هر جا میرم ...........هرجا..تازه الان یه شهر دیگه س ...نه بابا داداش چیه...یه دونه داداش داره اونم زن داره خداروشکر وگرنه ............

:surprised::eek::surprised:
گرفتي مارو ؟! شوهر داره؟؟!

خب تو هم برو شوهر كن بعد بگو شوهرم اجازه نميده با تو باشم !

mehrshad53

اخراجی موقت
یه اس ام اس بش بزن که: فلانی بیچارم کرده و اینا....بعد بش زنگ بزن بگو تو رو خدا نخونش این اس ام اس مال تو نبود اشتب شد;)(چرند بود میدونم)

ثنا_980

عضو جدید
هیشکی به دل نگیره .....منظورش من بودم
:surprised::surprised::surprised:جااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم فعلاً از دست بعضیا تو دانشگاه فراریم!
توهم تیریپ فراری بگیر.بکو هی ازم جزوه می خوانو منم نمی تونم جزوه هامو بهشون بدم.لازمم می شه!:whistle:
برای گوشیتم یه بلک لیست نصب کن.اس ام اساشم لیست سیاه می کنه!:whistle:
یه مدت ازش فرار کنی شاید دیگه فراموشت کنه!:w25:
جزوه چیه بابا....اون اصلا هم رشته ایم نیس که ...........تازه درسم تموم شده من اینجا اون اون ور ایران
گوشی که هیچی پدر تلفن خونمونو درآورده ......فبلا م گفتم خانواده چه برخوردی میکنن اگه جوابشو ندم:cry::cry::cry:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا من موندم این چه جوری از من خوشش میاد.......همش دارم دعواش میکنم،فحشش میدم ..کتکش میزنم.دیگه چیکار کنمممممممممممم
نه بابا دور از جون،بیمار چیه..من درکت میکنم ...حق داری:cry:
وای الهی بمیرم برات....خیلی بده
منم اون دختره رو همش دعوا میکردم...اصلا اعصابشو نداشتم.باور کن خیلی برات متاسفم !!
سخته واقعا....همش منو نگاه می کرد ! :surprised:
زل می زد اصلا.... :surprised:
ای بابااااااا چی میخواست از جون من؟؟؟؟؟؟؟؟:w06:
تنها راهت اینه که باهاش قهر کنی !

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اون دختره رو همش دعوا میکردم...اصلا اعصابشو نداشتم.باور کن خیلی برات متاسفم !!
ایضا اینجا هم منظور من بودم .....فقط روتوشش کرده

ثنا_980

عضو جدید
گرفتي مارو ؟! شوهر داره؟؟!

خب تو هم برو شوهر كن بعد بگو شوهرم اجازه نميده با تو باشم !
ای بابا این شوهرشو و کل خانوادشو تیلیت کرده حالا فک کردی زورش نمی رسه..........

آره فکر خوبیه!
می خوای آستینای این شادمهرو بالا بزنم برات؟:w25:
می خوای؟:w20:
:mad:من واقعا گرفتارم....جدی باش لطفا

یه اس ام اس بش بزن که: فلانی بیچارم کرده و اینا....بعد بش زنگ بزن بگو تو رو خدا نخونش این اس ام اس مال تو نبود اشتب شد;)(چرند بود میدونم)
یعنی منظورت اینه غیر مستقیم بهش بگم؟!!!!!!!!!!! گفتم که چجوری باش رفتار میکنم.....من تو چشماش بهش میگم ازش متنفرم......جلو اشنا و غریبه ضایعش میکنم فایده ندارهههههههههههههههه

ثنا_980

عضو جدید

خدا نکنه سارا جون،
ای وای اونم اینجوریه:cry:چه جوری فهر کنم ......یعنی چی اصلا فهر ؟باهاش حرف نزنم یعنی؟گفتم که چه رفتارایی باهاش کردم که....ولیییییییییییی:cry:

از چی بدش میاد؟:w07:
از هیچی من بدش نمیاد:cry:

ایضا اینجا هم منظور من بودم .....فقط روتوشش کرده
:surprised::surprised::surprised: همون ،جااااااااااااان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا میشه خودتونو معرفی کنین؟:cool:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نکنه سارا جون،
ای وای اونم اینجوریه:cry:چه جوری فهر کنم ......یعنی چی اصلا فهر ؟باهاش حرف نزنم یعنی؟گفتم که چه رفتارایی باهاش کردم که....ولیییییییییییی:cry:

از هیچی من بدش نمیاد:cry:
ثنا جون خدارو شکر من یه بهانه پیدا کردم واسه قهر کردن.اون خیلی شوخیای بد میکرد،یعنی شوخیای خشن می کرد.
به بار منو هل داد ، پهلوم به شدت خورد به لبه میز و خیلی درد گرفت.اشکم در اومده بود....
همین شد که دیگه باهاش حرف نزدم!
بچه داشت به من محبت می کرد مثلا !!!!!!!!!!:surprised::surprised::surprised:

ثنا_980

عضو جدید
ده مگه چیکار کرده که اینقد ازش متنفری؟:w39:
برو باهاش آشتی کن ببینم!:w39:
اِ...........بابا تو خوشت میاد یکی هی خودشو بچسبونه بهت و تو همه کارات خودشو داخل کنه؟
اگه باهام کاری نداشته باشه چیکارش دارم که ازش بدم بیاد آخه؟!!!!!!!!
توام رفتی تو جبهه او خائن؟