پس من چی؟؟؟؟؟؟؟تو شيرين عسل ماماني...تو توي قلب مامان جا داري...اما ارشد سجاد هست مامان...تو كه احترام داداش بزرگه رو حفظ ميكني مگه نه ماماني فدات بشه...؟؟؟

پس من چی؟؟؟؟؟؟؟تو شيرين عسل ماماني...تو توي قلب مامان جا داري...اما ارشد سجاد هست مامان...تو كه احترام داداش بزرگه رو حفظ ميكني مگه نه ماماني فدات بشه...؟؟؟
پس من چی؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
حسودی نکردمباز تو به من حسودی کردی آتی؟؟
مامان جونم بازم تولدت مبارک.
هر روز برات یه دنیا آرزوی خوب دارم.
حسودی نکردم
فقز می خواستم توی این دنیای وانفسا جایگاه اصلی خودم رو پیدا کنم
هی این دهن منو باز نکناااااااااا....تو مامان مهران هستی. همین تو را بس!
هی این دهن منو باز نکناااااااااا....
بلاخره که من خواهر تو هستم ...پس سایه مامانِ من هم میشه
بیخود این روابط خانوادگی رو بهم نریزالبته الان داری تغییر هویت میدی، داری زن داداش من میشی!!
خوب اصلا چه ایرادی داره. سایه مامان تو هم باشه. ولی مهم اینه که مامانم من و ازهمه بیشتر تر دوست داره. تازه داره واسه م زن می گیره!
بیخود این روابط خانوادگی رو بهم نریز
من زن امیر نمیشم
به جای این کارات برو رخت و لباس مهمونی امشبتو آماده کندوست داشته باشی می تونی بشی زن سجاد!! البته در اون صورت باید هووی افسون باشی!! دیگه خود دانی. من که میگم امیر خیلی مناسب تره. خلاف سنگینش پرچمه!!
تو تاپیک تولد مامانم اسپم نکن!!![]()
دوست داشته باشی می تونی بشی زن سجاد!! البته در اون صورت باید هووی افسون باشی!! دیگه خود دانی. من که میگم امیر خیلی مناسب تره. خلاف سنگینش پرچمه!!
تو تاپیک تولد مامانم اسپم نکن!!![]()
ای پژمان نامرد و....![]()
میخوام فقط برا خاطر حرفات پاشم بیام تهران حساب تورو هم برسم![]()
نامرد اینا چیه نوشتی اینجا
باز صدرحمت به مهران![]()
ابجی چجوری بکشمش؟
تو تاپیک مامانم اسپم نکن بچه دهه!![]()
به جای این کارات برو رخت و لباس مهمونی امشبتو آماده کن
نمی خوی که احیاناً مامان رو بندازم به جونت .... می خوای؟
ای پژمان نامرد و....![]()
میخوام فقط برا خاطر حرفات پاشم بیام تهران حساب تورو هم برسم![]()
نامرد اینا چیه نوشتی اینجا
باز صدرحمت به مهران![]()
ابجی چجوری بکشمش؟
تو تاپیک مامانم اسپم نکن بچه دهه!![]()
نیاز نیست بکشیش
یه خبطی کرد
خودش پشیمونِ
از الان پوشیدم. کلی ذوق دارم من!!!
فقط می تونم بگم: لرد از دلت بشنفه!!!
لرد از دل تو هم بشنفه!!
پژمان برادرم وضعت خیلی اسفناک شده ها
دیشب روبراه بودیا![]()
چی گذشته؟تو که نمی دونی از دیشب تا حالا چی به من گذشته که!
یعنی الان حالت خوبه؟از دوری زری داشتم دیوونه می شدم!!
انشااللرد که همیشه آرامش خاطر داشته باشیآره دیگه! صداش و شنیدم و دلم آروم گرفت!
انشااللرد که همیشه آرامش خاطر داشته باشی
خب بابا..... زری خاطر....خوبه؟نه تو رو لرد! آرامش نه. زری لطفا!!
خب بابا..... زری خاطر....خوبه؟
مامان سایه اینقذه مهربونه که شرایط مارو درک می کنهخیلی بهتر شد، ولی من زری خالی رو ترجیح میدم! از خاطره خوشم نمیاد. آدم حسودیه!!
مامان جون تقصیر خودته که ما رو خوب تربیت نکردی دیگه!! بهمون خوب یاد ندادی که چه جوری اسپم نکنیم. الان من و آتی معتادیم. اگه اسپم نکنیم تمام تنمون درد می گیره. این فرزندان خاطی رو ببخش مامان مهربونم!
ميدونم افسونم...سجاد يه پارچه آقاست...نه سایه جون سجاد عزیز و گلهخیالت راحت
اتفاقا اون به خاطر من ازش گذشت![]()
هاااااااااااااااااااااااااااااان......چي شده....چيكار كرده....بي مشورت منننننننننن..؟؟؟؟؟منم به شما نمیگم که سجاد از افسون خواستگاری کرده!!! خوب به من چه که بگم؟ من اصلا از این اخلاقا ندارم!
پژماااااااااااااااااااااااان قرار نشد چوغولي كني هاااااااااا....مامان اگه بدونی این سجاد پنجشنبه هفته گذشته، تو نمایشگاه چه جوری ترمه و فرناز و زده!! من نبودم اون روز. قشم بودم وگرنه اجازه نمی دادم اذیتشون کنه. بعدش هم روز شنبه که برگشتم بهش گفتم بیاد که حق بچه ها رو ازش بگیرم اما نیومد.(فرار کرد)![]()
بله...مثل اينكه موضوع جديه...چه طرفداري...اي قربون عروس گلم برمممممممممممم...واي خدا.....این وصله ها به سجاد نمیچسبه
حالا اون رعایت میکنه جلوی جمع به داداش کوچیکش چی نمیگه تو داری سواستفاده میکنی؟
سجاد خیلی هم ماهه![]()
تو عسل مني...دختر كرموني خودمي...يه تار موت رو به دنيا نميدم جيگرممممممممممپس من چی؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
فدات بشم گل پسرم مرسي عزيزمممممممم...هواي آبجيت رو داشته باش...خواهرت بايد به تو تكيه كنه هاااااااا....باز تو به من حسودی کردی آتی؟؟
مامان جونم بازم تولدت مبارک.
هر روز برات یه دنیا آرزوی خوب دارم.
هاااااااان اينجا چه خبره من اينقدر بيخبر موندم...بیخود این روابط خانوادگی رو بهم نریز
من زن امیر نمیشم
شما راحت باشيد اينجا ميتونيد تا دلتون ميخواد اسپم كنيد...خیلی بهتر شد، ولی من زری خالی رو ترجیح میدم! از خاطره خوشم نمیاد. آدم حسودیه!!
مامان جون تقصیر خودته که ما رو خوب تربیت نکردی دیگه!! بهمون خوب یاد ندادی که چه جوری اسپم نکنیم. الان من و آتی معتادیم. اگه اسپم نکنیم تمام تنمون درد می گیره. این فرزندان خاطی رو ببخش مامان مهربونم!
به به چه عجب زهرا خانممممم...ما رو مفتخر فرموديد..
قربونت آبجیتو عسل مني...دختر كرموني خودمي...يه تار موت رو به دنيا نميدم جيگرمممممممممم![]()
فدات بشم گل پسرم مرسي عزيزمممممممم...هواي آبجيت رو داشته باش...خواهرت بايد به تو تكيه كنه هاااااااا....![]()
هاااااااان اينجا چه خبره من اينقدر بيخبر موندم...![]()
شما راحت باشيد اينجا ميتونيد تا دلتون ميخواد اسپم كنيد...![]()
به به چه عجب زهرا خانممممم...ما رو مفتخر فرموديد...اين بود اون فردايي كه قولش رو داده بودي....
حالا دستت درد نكنه عزيزم...فدات بشمممممممم...