یه سوال یه نظر؟

no_one

عضو جدید
نظر تون در مورد این جمله چیه؟
اگه تو تنهایی بمیرید بهتر از اینه که اطرافتون پر از غریبه ها باشن
این جمله از خودم بود.
من نظرم اینه که تو غم وتنها بمیری که خدا نکنه .بهتر از اینه که اطرافت پر از آدمهایی باشن که باهاشون احساس غریبگی می کنی.غمت رو نمی فهمن خلاصه زیر علم تو سینه نمی زنن.
حالا دوستای گلم اگه شما نظر بهتری دارید لطفا بگید
مرسی:gol:

رنگ خدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما محکومیم تا زندگی کنیم .
حتی بین غریبه ها هم محبت جائی واسه خودش داره.
محبت کن تا غریبه نباشی.

AmirReza.R

کاربر فعال
نظر تون در مورد این جمله چیه؟
اگه تو تنهایی بمیرید بهتر از اینه که اطرافتون پر از غریبه ها باشن
این جمله از خودم بود.
من نظرم اینه که تو غم وتنها بمیری که خدا نکنه .بهتر از اینه که اطرافت پر از آدمهایی باشن که باهاشون احساس غریبگی می کنی.غمت رو نمی فهمن خلاصه زیر علم تو سینه نمی زنن.
حالا دوستای گلم اگه شما نظر بهتری دارید لطفا بگید
مرسی:gol:
راست میگی دوست عزیز، منم باهات موافقم.;)

xphoenix

عضو جدید
ای بابا چقدر تو این سایت از مرگ و میر حرف میزنید!!!!من که کلا ریشه ای با مرگ مشکل دارم و ازش میترسم یه خورده!ادم لحظه ی مرگ که به غریبه و اشنا فک نمیکنه بیشتر تو این فکر که حالا چی میشه؟کجا میره؟؟؟؟و......باور کن!!!:heart::w22::w47::w35::w16:

nminma

عضو جدید
به نظرم این مایم که موقع مرگ حالو روزمونو تعین می کنیم اگه با همه مهربون باشیم اگه همه آدما رو دوس داشته باشیم اگه دل هیچ کسیو نشکنیم .اگه تا یه کم موقیغتمون بهتر شد قیا فه نگیریم
به روی هیچ که اخم نکنیم.دل همه آدما رو بدست اوردیم این جوری نه موقع مرگ تنهاییم نه یه مشت غریبه دورمونن نه تو این دنیا غریبو تنهاییم .موقع مرگ حالمون همون جوریه که تو این دنیا ست.
سخته اما ممکنه .این جوری موقع مرگ همه از ته دل گریه میکننما هم اون بالا می خندیم. یه لبخند بهمون این قدرتو میده که دل هیچ کسو نشکنیم.:gol:

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تنها مردن هیچ فرقی نداره به نظر من ادم اگه تنها بمیره خیلی خیلی راحت تره راحت تر زندگی را ترک می کنه و می ره اینجوری یه دلبستگی هم ندداره