واسه این که پسرام همینجورین طبیعت همه ی آدماست که زیبایی دوس دارن و فکر میکنن زیبا هستن اینم باید قبول کنیم که خدا به دخترا بیشتر زیبایی داده تازشم زیبایی مگه فقط صورت زیباست شاید اون دختر زیبایی های دیگه ای داره و به اونا افتخار میکنه
ببخشيد .........ببخشید یکم ...... بود!!!
آخي حاجي نحيفي؟
ولي من فكر كردم فربه شدي ديگهبگردم
حاجي توبه كن
حاجي من شرمنده خودت و خونوادتم به مولا منا ببخش حاجياز خواهرم خجالت نمیکشید؟؟؟
بابا از روی اون خجالت بکشید و جلوی اون این حرفارو نزنید!!!
الله اکبر
من و تو چقدر تفاهم داریم عزیزممن که هم خوشگلم هم احساس خوشگلی میکنم! بقیه رو نمیدونم...![]()
من و تو چقدر تفاهم داریم عزیزمدرست مثل من
![]()
این آقایونن که به خانم ها اتماد به نفس میدن ..... نگو که خودتم اینجوری نیستی .....
خواهش میکنم که کل کل نکنین!
چنا همه ی دخترا فکز میکنن که خوشگلن؟؟؟
حتی زشت ترینشون هم باور دارن که خوشگلن!؟ و فکر میکنن که ملکه ی زیبایی هستن؟
در حالی که پسرا, اگه زشت هم باشن, با این مسئله مشکلی ندارن...!؟[/quo
دخترای خوشگل هیچ وقت این فکررونمی کنن چون خوشگلی از بچگی باهاشون بوده براشون عادی شده .شدیدا با حرفتون مخالفم که همه دخترا....دختری که خوشگل باشه هم خودش میدونه هم میدونه بقیه میدونن پس دلیلی برای ادعا وجودنداره.ادعای خوشگلی ربطی به بالابودنه اعتمادبه نفس نداره.دلیلش رونمی گم دیگه.دوستانمون هم که میگن ما خوشگلیم ازجهت بالابردن اطلاعات سرشماری خوشگلا توسایت میگن.
اااا.... نداشتیما این درسته که آدم باید نگاهش زیبا باشه اما...اولا که بهتر از شماییم که به جا کله ارنولد کله خودتونو می چسبونید....
دوما ادم باید نگاهش زیبا باشه تا زیبایی رو درک کنه....پس اقا پسرای محترم برید جلو بوق بزنید لطفا...![]()
توبه برای اینکه یه کم چاق بشه دیگه مثل حاج آقایی که مهرشاد جون گفت...چرا؟؟؟؟ توبه چرا؟؟؟؟؟![]()
توبه برای اینکه یه کم چاق بشه دیگه مثل حاج آقایی که مهرشاد جون گفت...![]()
لاله جون ایول گل کاشتی واقع بینی مشخصه خیلی خوبیه برای هر انسانیسلام به همه دوستاي گلم... يه چيزي تو دلمه ميترسم بگم بعضي از دخترا و حتي پسرا از دستم شاكي شن... ولي به هر حال دلم پره از يه سري چيزا... اونم اينكه : من خودم با اينكه دخترم... و خب بالاخره انسان ذاتا زيبا پسنده... اين طبيعت انسانه كه دوس داره مورد تعريف و تمجيد قرار بگيره... اما متاسفانه بعضي از دخترا حسود تشريف دارن... مثلا يه بار امتحان كنيد... از يه دختر پيش يه دختره ديگه تعريف كنيد... حتي اگه همون جا چيزي نگه... بعدا ميره از دوستش مي پرسه من مگه از اون دختره چي كم دارم!!!!!!!!! خداييش خودتون قضاوت كنيد... بار ها و بار ها من توي همين باشگاه اونم تو يه محيط مجازي ديدم كه توي تالار عكس بچه ها مثلا عكس ملكه زيبايي رو گذاشتن... بلافاصله بعد اون همه دخترا صداشون درومده كه وااااااااااي اين كجاش خوشگله و ازين حرفا... يه اشتباه ديگه كه ما دخترا اكثرا داريم اينه كه... مفهوم آرايش كردن رو نمي دونيم... از نظر خود من آرايش فقط بايد مكمل باشه و عيب هاي صورت رو بپوشونه... نه اينكه حالا يه من آرايش كنيم كه خوشگل ديده بشيم... من به همه قول ميدم... ما همين قيافه ي معصومانه خودمون مث فرشته هاس... لزومي نداره خودمونو به شكل هاي عجيب غريب در بياريم... اتفاقا ديروز توي سرويس داشتم برمي گشتم خونه... بچه ها گير داده بودن كه چرا آرايش نمي كني و از اين حرفا... من به شخصه خودم... واقعا احساس راحتي نمي كنم... كه دارم ميرم بيرون 7 قلم خودمو رنگ كنم... نمي دونم شايدم نمي خوام به خودم بقبولونم كه دارم بزرگ ميشم...
سلام به همه دوستاي گلم... يه چيزي تو دلمه ميترسم بگم بعضي از دخترا و حتي پسرا از دستم شاكي شن... ولي به هر حال دلم پره از يه سري چيزا... اونم اينكه : من خودم با اينكه دخترم... و خب بالاخره انسان ذاتا زيبا پسنده... اين طبيعت انسانه كه دوس داره مورد تعريف و تمجيد قرار بگيره... اما متاسفانه بعضي از دخترا حسود تشريف دارن... مثلا يه بار امتحان كنيد... از يه دختر پيش يه دختره ديگه تعريف كنيد... حتي اگه همون جا چيزي نگه... بعدا ميره از دوستش مي پرسه من مگه از اون دختره چي كم دارم!!!!!!!!! خداييش خودتون قضاوت كنيد... بار ها و بار ها من توي همين باشگاه اونم تو يه محيط مجازي ديدم كه توي تالار عكس بچه ها مثلا عكس ملكه زيبايي رو گذاشتن... بلافاصله بعد اون همه دخترا صداشون درومده كه وااااااااااي اين كجاش خوشگله و ازين حرفا... يه اشتباه ديگه كه ما دخترا اكثرا داريم اينه كه... مفهوم آرايش كردن رو نمي دونيم... از نظر خود من آرايش فقط بايد مكمل باشه و عيب هاي صورت رو بپوشونه... نه اينكه حالا يه من آرايش كنيم كه خوشگل ديده بشيم... من به همه قول ميدم... ما همين قيافه ي معصومانه خودمون مث فرشته هاس... لزومي نداره خودمونو به شكل هاي عجيب غريب در بياريم... اتفاقا ديروز توي سرويس داشتم برمي گشتم خونه... بچه ها گير داده بودن كه چرا آرايش نمي كني و از اين حرفا... من به شخصه خودم... واقعا احساس راحتي نمي كنم... كه دارم ميرم بيرون 7 قلم خودمو رنگ كنم... نمي دونم شايدم نمي خوام به خودم بقبولونم كه دارم بزرگ ميشم...
آفرین عزیزم..اگه همه مثل تو فکر کنن واقعا" عالی میشهسلام به همه دوستاي گلم... يه چيزي تو دلمه ميترسم بگم بعضي از دخترا و حتي پسرا از دستم شاكي شن... ولي به هر حال دلم پره از يه سري چيزا... اونم اينكه : من خودم با اينكه دخترم... و خب بالاخره انسان ذاتا زيبا پسنده... اين طبيعت انسانه كه دوس داره مورد تعريف و تمجيد قرار بگيره... اما متاسفانه بعضي از دخترا حسود تشريف دارن... مثلا يه بار امتحان كنيد... از يه دختر پيش يه دختره ديگه تعريف كنيد... حتي اگه همون جا چيزي نگه... بعدا ميره از دوستش مي پرسه من مگه از اون دختره چي كم دارم!!!!!!!!! خداييش خودتون قضاوت كنيد... بار ها و بار ها من توي همين باشگاه اونم تو يه محيط مجازي ديدم كه توي تالار عكس بچه ها مثلا عكس ملكه زيبايي رو گذاشتن... بلافاصله بعد اون همه دخترا صداشون درومده كه وااااااااااي اين كجاش خوشگله و ازين حرفا... يه اشتباه ديگه كه ما دخترا اكثرا داريم اينه كه... مفهوم آرايش كردن رو نمي دونيم... از نظر خود من آرايش فقط بايد مكمل باشه و عيب هاي صورت رو بپوشونه... نه اينكه حالا يه من آرايش كنيم كه خوشگل ديده بشيم... من به همه قول ميدم... ما همين قيافه ي معصومانه خودمون مث فرشته هاس... لزومي نداره خودمونو به شكل هاي عجيب غريب در بياريم... اتفاقا ديروز توي سرويس داشتم برمي گشتم خونه... بچه ها گير داده بودن كه چرا آرايش نمي كني و از اين حرفا... من به شخصه خودم... واقعا احساس راحتي نمي كنم... كه دارم ميرم بيرون 7 قلم خودمو رنگ كنم... نمي دونم شايدم نمي خوام به خودم بقبولونم كه دارم بزرگ ميشم...
لاله جون ایول گل کاشتی واقع بینی مشخصه خیلی خوبیه برای هر انسانی
خوب عزیزم همه که مثل شما خوشگل نیستن، که بدون آرایش کردن هم، تو دل همه جا کنن...
بالاخره دخترا باید یجوری خودشونو زیبا جلوه بدن تا دیده شن...
دمت گرم خوشم میاد منطقی هستی و تو این یه بار فمنیست بازی رو گذاشتی کنار
خوشم اومد ازت...
ولی یه چیز جالب حسادت تو همه هست ولی حسادت خوشگل و زیبا بودنو فقط خانوما دارن ... من تا حالا ندیدم که یه پسر بگه ... چرا من خوشگلیه اونو ندارم....
آفرین عزیزم..اگه همه مثل تو فکر کنن واقعا" عالی میشه![]()
ایول زدی تو هدف vinson جاناولا که هیچ انسان زشتی وجود نداره اگه شما نپسندید دلیل نمی شه که اونا زشتن
من که تا حالا دختریو با این طرز تفکر ندیدم....
در ضمن این پسرا هستند که همشون فکر می کنن خیلی خوش صدا و خوش تیپ هستند و اگر خدایی نکرده یه دختر بر حسب اتفاق نگاهش بهشون بیفته فکر می کنن دختره خاطر خواشون شده و داره آمار می ده.....![]()
الحق که رفیق وهمشهری خودمیسلام به همه دوستاي گلم... يه چيزي تو دلمه ميترسم بگم بعضي از دخترا و حتي پسرا از دستم شاكي شن... ولي به هر حال دلم پره از يه سري چيزا... اونم اينكه : من خودم با اينكه دخترم... و خب بالاخره انسان ذاتا زيبا پسنده... اين طبيعت انسانه كه دوس داره مورد تعريف و تمجيد قرار بگيره... اما متاسفانه بعضي از دخترا حسود تشريف دارن... مثلا يه بار امتحان كنيد... از يه دختر پيش يه دختره ديگه تعريف كنيد... حتي اگه همون جا چيزي نگه... بعدا ميره از دوستش مي پرسه من مگه از اون دختره چي كم دارم!!!!!!!!! خداييش خودتون قضاوت كنيد... بار ها و بار ها من توي همين باشگاه اونم تو يه محيط مجازي ديدم كه توي تالار عكس بچه ها مثلا عكس ملكه زيبايي رو گذاشتن... بلافاصله بعد اون همه دخترا صداشون درومده كه وااااااااااي اين كجاش خوشگله و ازين حرفا... يه اشتباه ديگه كه ما دخترا اكثرا داريم اينه كه... مفهوم آرايش كردن رو نمي دونيم... از نظر خود من آرايش فقط بايد مكمل باشه و عيب هاي صورت رو بپوشونه... نه اينكه حالا يه من آرايش كنيم كه خوشگل ديده بشيم... من به همه قول ميدم... ما همين قيافه ي معصومانه خودمون مث فرشته هاس... لزومي نداره خودمونو به شكل هاي عجيب غريب در بياريم... اتفاقا ديروز توي سرويس داشتم برمي گشتم خونه... بچه ها گير داده بودن كه چرا آرايش نمي كني و از اين حرفا... من به شخصه خودم... واقعا احساس راحتي نمي كنم... كه دارم ميرم بيرون 7 قلم خودمو رنگ كنم... نمي دونم شايدم نمي خوام به خودم بقبولونم كه دارم بزرگ ميشم...
الحق که رفیق وهمشهری خودمی![]()
ببخشين مگه شما منو ميشناسين؟ اهل كجايي مگه؟![]()
فکر نمی کنن توهم می زنن چون فکر یعنی چیزی که روی عقل و حقیقته نه چیزی که وجود خارجی نداره !خواهش میکنم که کل کل نکنین!
چنا همه ی دخترا فکز میکنن که خوشگلن؟؟؟
حتی زشت ترینشون هم باور دارن که خوشگلن!؟ و فکر میکنن که ملکه ی زیبایی هستن؟
در حالی که پسرا, اگه زشت هم باشن, با این مسئله مشکلی ندارن...!؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرها با چشم ها عاشق میشوند و دخترا با گوش !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینم فانتزیای من( دخترا نیان تو که حسابی دلخور میشن) | گفتگوی آزاد | 121 | |
![]() |
بیچاره دخترا ... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
چرا شاه میذاشت دخترا با روسری برن مدرسه؟! | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
چرا دخترا سربازی نمیرننننن؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 17 |