سلامسلام
ما چرا به عنوان یک بچه مسلمون نماز می خونیم؟؟؟ لطفاجواب کشکی ندید که نماز نشانه شکر گذاری از خداست و............
جواب دندان شکن می خوام![]()
قانع نشدمسلام
ببین نماز یه فلسفه نداره بلکه خیلی دلیل داره که ما بعنوان یه بچه مسلمون باید نماز بخونیم
یکیش اینه که جنس ادم جوریه که نیاز به پرستش یه موجود کاملو داره تو فطرتش هست
دوم اینکه ما وقتی نماز می خونیم اونم تو سه مرحله صبح وظهر و شب وقتی میشه برا اینکه بدونیم و فکر کنیم که یه نفر اون بالا هست که هواسش به ماست و ما به گناه رو نیاریم
و کولی دلیل دیگه که همین دوتا ساعت ها نیاز به بحث هست و شاید صدها کتاب در این مورد نوشته شده اگه قانع نشدید واسم پیام بزارید تا منبع بتون معرفی کنم![]()
من خودم نماز می خونم بخاطر اینکه آرامش می گیرم نماز یه فلسفه هم داره کامل نمیدونمسلام
ما چرا به عنوان یک بچه مسلمون نماز می خونیم؟؟؟ لطفاجواب کشکی ندید که نماز نشانه شکر گذاری از خداست و............
جواب دندان شکن می خوام![]()
قانع نشدم
هزاران ادم هستن که نماز می خونند اما گناهم می کنند............
چرا نماز حتما باید نشونه شکرگذاری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا مثه ادیان دیگه شکرگذاری نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اول بگو بچه مسلمونی؟
دوم بگو چرا و چی شد که بچه مسلمونی؟
اگر بعد از اینکه به این دو تا سوال من جواب دادی هنوزم نمیدونستی که چرا یه بچه مسلمون نماز میخونه من سعی میکنم به شما جواب بدم.
دوست عزیز اول بگو بچه مسلمونی؟
اگر بعد از اینکه به این دو تا سوال من جواب دادی هنوزم نمیدونستی که چرا یه بچه مسلمون نماز میخونه من سعی میکنم به شما جواب بدم.
این چه طرز جواب دادنه؟ چیکار به کار دیگران داری ، لطفا خودت به سوالاتت جواب بده ، آخرشم توضیح بده که چرا نماز می خونی؟
مشکل ماها اینه همیشه سوالات رو با یه سوال دیگه جواب میدیم![]()
واقعا جای تشکر داره.جو این جا جوری هست که عموما در جاده لج و لجبازی قدم برداشته میشهمتاسفانه یه مشکل دیگه هم داریم اینکه تا کسی یه سوال مطرح می کنه به جای اینکه دانش خودمون رو به چالش بکشیم با تعصب سوال کننده رو سرکوب می کنیم ! سعی نمی کنیم از بحث هامون نتیجه گیری کنیم
واقعا تمام درك شما از دين اسلام همينه؟من مسلمونم ولی به دنیا که اومدم گفتند مسلامانی.
گفتم اسلام؟ اسلام چیه؟
گفتند قشنگه و خیلی جالب. بابات میتونه 4 زن بگیره و n تا صیغه کنه . یا میگه اگه یه خانم رو بکشی باید دییه یه خانم دیگه هم به خانوادت بدن بعد دیه یه انسان کامل رو هم بدن به دولتت تا اعدامت کنه؟! گفتم مگه.....
گفتند حرف نزن...
گفتم یعنی چی؟
گفتند لا ادراک فی دین
گفتم پس من می خواهم زرتش.......
دهانم رو گرفتند و حرفهایم نا تمام ماند و به جرم مرطد بودن اعدامم کردند.
ببین من به خدا اعتقاد دارم .اونو حس می کنم بهش ایمان دارم باهاش حرف میزنمدوست عزیز اول بگو بچه مسلمونی؟
دنبال چه جوابی هستی؟؟؟دنبال جواب این هستی که چرا برای خدا بیست دقیقه تو کل شبانه روز وقتتو بزاری تا بهش بگی خدا مخلصتیم.بگی خدا کاری رو که تو گفتی رو انجام میدم بدون اینکه چون و چرا کنم؟؟؟؟ببین من به خدا اعتقاد دارم .اونو حس می کنم بهش ایمان دارم باهاش حرف میزنم
(بچه مسلمونم هستم .توی خانواده ای بزرگ شدم که اکثریت نماز می خونن ولی اجبار نیست.خودم بانماز خوندن به ارامش می رسم و اونو یه وظیفه واسه خودم میدونم)
ولی فلسفشو نمی دونم که حتما باید نماز خوند..........................................
بابا یکی یه جواب درست حسابی به من بده![]()
مرسی. ولی من دلیل فلسفی می خوامممممممممممممممممدنبال چه جوابی هستی؟؟؟دنبال جواب این هستی که چرا برای خدا بیست دقیقه تو کل شبانه روز وقتتو بزاری تا بهش بگی خدا مخلصتیم.بگی خدا کاری رو که تو گفتی رو انجام میدم بدون اینکه چون و چرا کنم؟؟؟؟
خدا شاید اینطور عبادت رو گذاشته تا ببینه واقعا برای بندگی کی دنبال بهونه تراشی هست و هی دنبال راه در رو و کی بی چون و چرا بندشه تا اون هم بی چون و چرا بعد از این دنیای دو روزه و بی ارزش، خداش باشه
اتفاقا بنده خواستم دلیل فلسفیشو به زبون ساده بگم.مرسی. ولی من دلیل فلسفی می خواممممممممممممممممم
خداوکیلی این دلیل منطقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اتفاقا بنده خواستم دلیل فلسفیشو به زبون ساده بگم.
فلسفه اش شاید این باشه که خدا این نماز رو گذاشته تا ببینه که چه کسی حاضره یه وقتی هم تو شبانه روز برای خداش بزاره.میره وضو میگیره و چند دقیقه نماز میخونه.کل 17 رکعت شبانه روز شاید بیست دقیقه طول نکشه.خدا میخواد ببینه کی همین بیست دقیقه وقت رو میزاره و کی این تقریبا یک چهل هشتم وقت بیداریشو هم نمیاد برا خالقش بزاره.خیلی ساده هست.
خدا اون دنیا گله مند میشه که بنده من یعنی من اینقدر ارزش نداشتم که یک چهل هشتم وقت بیداری روزتو برا من صرف کنی و برای من سجده کنی؟؟؟
در ضمن بماند که خیلی از این دولا و راست شدن ها در اینده با پیشرفت علم ثابت خواهد شد که چه رمزی و چه سرّی توش نهفته هست.
خب بستگی داره برا بعضی ها اره.برا بعضی ها نه.خداوکیلی این دلیل منطقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا دلیله فلسفی نداره؟خب بستگی داره برا بعضی ها اره.برا بعضی ها نه.
اما یه چیزی خدمتتون بگم .دوستان دلایل زیادی اوردن که شما قانع نشدی و هر کدوم هم در برگیرنده بعضی مسائل بودن
خب بنده اینطور فکر میکنم که شما دنبال یه دلیل کاملا علمی و اثبات شده با فرمولهای ریاضی هستید.اگه اینطوره خب نخیر دوست من .نماز اینجور فلسفه ای نداره. حالا خودتون مختارید هرجور میخواهید رفتار کنید. همیشه موفق باشید
باشه نمیخونم پس فردا منو بردن جهنم میگم بهنام گفتفک کردم سوال مدار منطقی است خوب نخون
ولی من میخونم.واسه خوندنم دلایلی دارم ولی دلیل فلسفی نیست ..............منم نمیخونم.... آخه چیز منطقی توش نیست... اصلا قبول دین به این شکل هم منطقی نیست... تازه فکر کردن به بسیاری دیگه از مسائل دینی هم جواب منطقی نداره...
اما من مطمئنم که چیزی که جواب منطقی نداره اشتباه...
اصلا تا حالا فکر کردین چرا آفریقایی ها نماز نمیخونن... یعنی میرن جهنم؟؟؟؟؟
یا چرا ماها تو دینمون هر کاری میکنیم گناه؟؟؟؟؟ تازه اونم کارهایی که خیلی وقتا مجبوریم انجام بدیم؟؟؟ اصلا انگار خدا ماهارو افریده که آخرش بفرسته جهنم...
شوما هم نمیخواد نماز بخونی خدم جای تو هم میرم جهنم![]()
حتما تو هم تو قلبت به یاد خدایی نه رو زبونت![]()