یه سوال برای ادمهای با انصاف!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
1)طرف که میره خواستگاری چشاشو درویش میکنه وفقط برای اینکه ببینه طرفش عیب فیزیکی داره یا نه طرفشو وارسی میکنه....عجب!

2)ایا هررهگذری نمیتونسته خریدار باشه
پس هررهگذری میتونسته با نیات هوس الود به دیدن این کنیزکان بخت برگشته رفته باشه

3)اسلام اصلا دین برابری ومساوان است....رنگ ونژاد وقومیت ملاکی برای سنجش نیست...یکی یه سوزن بیاره برا اقا رضا.....شاید سیاه نبودن؟!!

4)وارسی بدنی؟چه جالب
اینکه این وارسی بدنی موقع لمس میتونه موجب تحریک وزلزله بشه خودش حدیث مفصلیست!!
بستگی داره ادم از نگاهش چی بخواد که اونم منشعب از افکار وذهنیات واعتقاداته
این همه کافر لختشم میبینن وتحریک نمیشن اما تو ممالک مثلا مسلمونمون از رو چادر ومانتو راست راست دارن طرفو میخورن...چه ذهنیات پاکی!

5)خیلی خوبه!!!:D

6)اصلا معیارهای زمانی برای اخلاقیات صدقی ندارن
بد همیشه بده وخوب همیشه خوب
اینا داستانهایی هستن که چند تا نون به نرخ روز بخور برا منفعت زیرشکمشون ساختن
تو باور کن!

1.اره.اینجاست که اسلام چیزی رو میگه که شما ازادی خواهان هم کم میارید.نگاه خواستگاری احکامی داره.بهتره بخونید
2.گفتم که فروشنده عموما خریدار رو از جوون بوالهوس میتونه تشخیص بده.هر چی هست کارشه و وقتشو الکی نمیزاره برا خر شدن توسط این جور جوونا که هر کی بیاد بگه اقا منم ببینم بگه بیا عزیزم ببین!!!اینجا بحث تجارت هستا!!!
3.من شهوت و تحریک پذیری رو گفتم.بر منکرش لعنت که اسلام چیا گفته.اینجا بحث تحریک پذیریه!!!
4.جواب نداره.چون بحث بازم میره تو چیزای دیگه.فقط بگم وارسی یعنی دیدن.
6.ممنونم که توهین نمیکنی!!! و ....بگذریم.

آخرین ویرایش:

spow

اخراجی موقت
1.یر.اینجاست که اسلام چیزی رو میگه که شما ازادی خواهان هم کم میارید.نگاه خواستگاری احکامی داره.بهتره بخونید
2.گفتم که فروشنده عموما خریدار رو جوون بوالهوس میتونه تشخیص بده.هر چی هست کارشه و وقتشو الکی نمیزاره برا خر شدن توسط این جور جوونا.
3.من شهوت و تحریک پذیری رو گفتم.بر منکرش لعنت که اسلام چیا گفته.اینجا بحث تحریک پذیریه!!!
4.جواب نداره.چون بحث بازم میره تو چیزای دیگه.فقط بگم وارسی یعنی دیدن.ا
6.ممنونم که توهین نمیکنی!!! و ....بگذریم.

اقا رضا
همون اولش هم گفتم
نیاز جنسی یکطرف قضیه هستش شهوت وهوس یکطرف دیگه
فاصله خیلی نزدیکی بین این دوتاست ومحدودیتها هیچوقت وهیچوقت نتونستن مانع کارسازی باشن
چیزی که مهمه داشتن فرهنگ وشعور این نگاه است
چیزی که اسلام تا به حال نتونسته یا بقول شما نذاشتن این نگاه درست رو عملی کنه که منشعب هست از فرامینی که به هوس الوده شدن حالا خواه خواسته خواه ناخواسته
من هم نمیگم سراسر اسلام بده یا همش خوبه...بارها گفتم انسان موجودی نسبیه وهیچ چیز مطلقی نمیتونه داشته باشه چه برسد بحث اخلاقیات که هیچ صاحب فکری تا حالا نتونسته حد وسطی براش متصور بشه
مهم اینه نگاهت پاک باشه واندیشت درست
خواه تو جزیره لختان باشی یا بین قوم طالبان
یه مثلی هست کمی دور ازادبه ولی مضمونش همون فاحشه وسوراخ سوزن و....هست
حالا خوددانی
هرچقدر دوست داری بر فکرت اصرار کن از ما گفتن بود

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا رضا
همون اولش هم گفتم
نیاز جنسی یکطرف قضیه هستش شهوت وهوس یکطرف دیگه
فاصله خیلی نزدیکی بین این دوتاست ومحدودیتها هیچوقت وهیچوقت نتونستن مانع کارسازی باشن
چیزی که مهمه داشتن فرهنگ وشعور این نگاه است
چیزی که اسلام تا به حال نتونسته یا بقول شما نذاشتن این نگاه درست رو عملی کنه که منشعب هست از فرامینی که به هوس الوده شدن حالا خواه خواسته خواه ناخواسته
من هم نمیگم سراسر اسلام بده یا همش خوبه...بارها گفتم انسان موجودی نسبیه وهیچ چیز مطلقی نمیتونه داشته باشه چه برسد بحث اخلاقیات که هیچ صاحب فکری تا حالا نتونسته حد وسطی براش متصور بشه
مهم اینه نگاهت پاک باشه واندیشت درست
خواه تو جزیره لختان باشی یا بین قوم طالبان
یه مثلی هست کمی دور ازادبه ولی مضمونش همون فاحشه وسوراخ سوزن و....هست
حالا خوددانی
هرچقدر دوست داری بر فکرت اصرار کن از ما گفتن بود
مهم اینه که دلت پاک باشه
مهم اینه که نگت پاک باشه
مهم اینه .....

نه اقا جان.این نگاه پاک و دل پاک هر ان در معرض فریبهای شیطان هست.هر دل پاکی پاک نمیمونه.مگه اینکه ورودیهای خارجی به این دل همیشه پاک باشه.ایا ورودیها به این دل همیشه پاکه که این حرفو میزنی؟؟؟
تورو خدا این حرف عامیانه رو حداقل تو نزن!

parichehr16

عضو جدید
بعضی پیامبران و مریدان بازم شروع کردن رو یه چیزی زوم کردن .بدون اینکه جواب خیلی چیزا رو به صورت کاملا ساده بدن
حالا این سوالها رو من سعی میکنم به مرور بپرسم تا نه برا خودشون (که برا همدیگه هندونه قاچ میکنن) بلکه برای ادمهای بیطرفی که زیاد هم هستن یه چیزایی معلوم بشه

اولین سوال:

شکل و هارمونی بدن زن ایا برای مرد تحریک کننده و جذاب هست یا نه؟؟؟
هم زن وهم مرد براي هم تحريک کننده اند.اماآدم بايد خودش غاقل باشه!

spow

اخراجی موقت
مهم اینه که دلت پاک باشه
مهم اینه که نگت پاک باشه
مهم اینه .....

نه اقا جان.این نگاه پاک و دل پاک هر ان در معرض فریبهای شیطان هست.هر دل پاکی پاک نمیمونه.مگه اینکه ورودیهای خارجی به این دل همیشه پاک باشه.ایا ورودیها به این دل همیشه پاکه که این حرفو میزنی؟؟؟
تورو خدا این حرف عامیانه رو حداقل تو نزن!

اهان بیان فکرم بکنم مقلد بعد هرچی از ابشخورشون اومد بیرون وبه نفعشون بود رو قبول کنم
اینه باور شما؟
میخوام هزار سال امی وعوام بمونم اما به خودم دروغ نگم
1400 ساله پاکی درنگاه ودرستی در اندیشه رو میبینیم
با این فکرتون تا چندسال دیگه حسرت همین روزای افغانستان رو خواهید کشید

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده از طرف تمامی احشام،طیور و خزندگان و جهندگان و دوزیستان و....... خدمت همه عرض میکنم ما حیوانات با وجودیکه فقط همین یک غریزه جنسی را داریم ، اما اینقدر که انسانها با دنیایی از غرایز و عواطف به چنین مسائل سخیفی می پردازند، از شرمندگی آب شدیم.

آخه این تاپیکها جز ترویج بی حیایی مگه تاثیر دیگه هم داره؟

من نمیدونم این دوستان غیر از این چیزها،به چیز دیگر فکر نمیکنند که هی تاپیک میزنن:

زن در اسلام،خواهرم این لباس تنگ چیست،خواهرم خود را بپوشان،خواهرم........
تا چند روز دیگه قطره های محترم تاپیک می زنن خواهرم بمیر تا جامعه از فساد دور بشه یا با مرگ زن مرد به معراج میرود

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سوالی کلی کردم.کاملا هم سوال ساده هست.حالا اگه زنی چاق بود و کلی چربی داشت یا پیرزنی که به سن هشتاد رسیده تا زنی که مرض پوستی داره و غیره رو اصلا تو بحث نمیاریم.
ایا هارمونی زن(کلیات) برا مرد (کل مردان)تحریک کننده هست یا نه؟؟؟؟چرا سوال رو مثل همیشه کلی توضیح میدید که اخر بحث عوض شه؟؟؟؟
بله اندام های جنسی زن برای مرد تحریک کننده هست چطور مگه حالا؟

spow

اخراجی موقت
تا چند روز دیگه قطره های محترم تاپیک می زنن خواهرم بمیر تا جامعه از فساد دور بشه یا با مرگ زن مرد به معراج میرود

تاپیک نمیخواد که این کارا
با این فکرا دارن زندگی میکنن
یه جا به دین وکتاب چنگ میزنن که خالق خواستار زیباییه وزن ومرد برای هم هستن وچه وچه
بعد میان میگن نیگا نکنیا جیزه!!
باید تاسف خورد به اونی که معنی نگاه زیبا پسند وهوس رو نمیتونه تشخیص بده
نمیدونم این عقل رو کی میخوان از اکبندی دربیارن
بابا جونم این که هیکل یکی خوبه دلیلی برای تحریک نیست
این که تو تحریک میشه برمیگردهخ به ضعف عقیدت ضعف باورهات
تویی که نمیتونی نگاتو کنترل کنی بهتره بری یه دور دیگه از الف ب زندگیت شروع کنی وافکارتو از نو بسازی

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

چند سال پیش یک پژوهشگر غربی به این نتیجه رسید که وقتی دوجنس مخالف در مقابل هم قرار می گیرند به طور طبیعی امواجی به هم منتقل می کنند ودر ضمن موهای خانم ها خاصیتی دارد که احساس را برمی انگیزد ودر این بحث کتابی را به چاپ رساند ولی این در حالی بود که اسلام قرن ها زن را بپوشاندن خود دعوت می کرد ومتاسفانه بشر تازگی به این امر دست یافته است

یک سوال برای اقایان ایا می دانید چرا مرد های عرب شالی را برسرشان می اندازند؟
خوب نگفته چجور احساساتیو؟
حالا این کتاب اسمش چیه چرا تمبرشو درست نکردم مثل مروه شروینی؟
اصلا چرا مجانی تو خیابونا ندادن به مردم؟
چرا مخمنونو تو اخبار و تلوزیون با این کتاب نخوردن؟

N SH

عضو جدید
والا من تو چند تا کشور رفتم ساحل ندیدم کسی نگاه کنه(جز بعضی ندید بدید های ایرانی).رضا مگه تا حالا نشنیدی به بانوان چادری ایرانی هم تجاوز شده؟ خب این بنده خداها که تو 4لا پارچه پیچیده شدن! اون ادم مریض چطور پس تحریک شده؟
مگه اصلا تحریک شدن بده؟چیش بده؟

spow

اخراجی موقت

برای هر کس سه راه در زندگی وجود دارد :

راه اول، از اندیشه می گذرد. این والاترین راه است.

راه دوم، از تقلید می گذرد. این آسان ترین راه است.

راه سوم، از تجربه می گذرد. این تلخ ترین راه است.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین الان مهرشاد م گفت

شما فکر میکنید یه زن یه مرد خوشگل و خوش هیکل میبینه هیچ حسی پیدا نمیکنه؟

این حسو همه دارن اما نمیدونم چرا مردا بی جنبه ترن

راست میگی. مردای ایران زمین بی جنبه ترن.
ولی شده بپرسیم که از اول هم همینطوری بوده؟
چی شده که اینطوری شده؟
از کی اینطوری شده؟
قبل از اسلام؟
بعد از اسلام؟
دوران پهلوی؟
جمهوری اسلامی؟
چی باعث شده؟
جواب با خودتون.
همه عاقلید. از قدیم هم گفتند عاقلان دانند.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده کسی رو اندرز ندادم!;)

اینطور که بنده ی حقیر تا حالا متوجه شدم شما و دوستان اساسا کارتون اندرز دادنه. هدف از تاپیک های اینچنینی رو بارها هدایت این عده گمراه (مهندسان محترم باشگاه خصوصا سبزها، البته از نظر شما!) اعلام کردید.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم که سوالو پیچوندی!!!
من یه سوال ساده کردم.چرا بازم میخوای بحث رو گسترش بدی.اصلا تو این تاپیک کار به این حرفا ندارم.من یه سوال کاملا روانشناختی و اجتماعی پرسیدم.جواب که معلومه.ولی یه ازمایشی داشتیم میکردیم که واقعا ماستی که سفیده رو کیا میگن سیاهه و کیا میگن که بستگی داره به گاوش!!!!

شما سوال منو جواب بده .همین.ایا تحریک کننده هست یا نه؟؟
میخوام ببینم تو اون تقسیم بندی ماست شما تو کدوم دسته قرار میگیری!!!!

چو دانی و پرسی سوالت خطاست!
شما جوابایی که باهاش موافقی رو قبول کردی و بقیه اونهارو به حساب لجاجت گذاشی.
پس سوال نپرس اخوی

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
خوب نگفته چجور احساساتیو؟
حالا این کتاب اسمش چیه چرا تمبرشو درست نکردم مثل مروه شروینی؟
اصلا چرا مجانی تو خیابونا ندادن به مردم؟
چرا مخمنونو تو اخبار و تلوزیون با این کتاب نخوردن؟
سلام

احساساتی که در این تاپیک صحبت شده بقیه اش را گذاشتن خودت بری دنبالش به زور نمی خوان وادارت کنن

راستش کتاب به زبان انگلیسی است اسمشاگر تونستم یکبار دیگه می پرسم میگم

آخرین ویرایش:

#nobody#

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادم میاد یه بنده خدای مومنه ای میگفت:
"خونه خدا یه چیزش بده. اینکه مردا نیمه برهنه دور خونه خدا میگردن! کاش خدا مردهارو هم مجبور میگرد خودشونو بپوشونن..."

به قول بعضیا: یه سوال برای آدمهای با انصاف!!!
اگه بدن لخت مردها برای خانوما تحریک کنندست چرا خدا مردهارو مجبور نکرد خودشونو بپوشونن؟؟؟

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه خودتون میگید که روی اونها پارچه میزاشتن .این یعنی در معرض دید عموم نبوده.و فقط کسی که میخواسته بخره (که اونم برای فروشنده قابل شناسایی بوده )حق داشته که برای دیدن اون پارچه رو برداره.
همونطور که در خواستگاری تنها جایی هست که میشه این نگاه رو داشت(بگذریم که انجام نمیشه)این نگاه با اون نگاهی که شما میگی فرق میکنه.چون قراره یه معامله جدی این وسط صورت بگیره.
طبق گفته های خودتون پس در معرض عموم به صورت لخت که هر رهگذری بتونه نگاه کنه نبوده.

رضا کتاب رو برای این بهت معرفی کردم که بری مطالعه کنی! بگذریم! سخته احتمالا!

برادر ! دقت کن برای بار هزارم عرض میکنم!

کنیز رو در ملاء عام به هنگام عرضه به خریدار و یا خریداران نشان میدادند ! نه در پستو!

پس اگر من اینور میدون ایستاده باشم و کنیز رو اونور برهنه کنند میبینمش!

این از این! دوماً این حرکت اونقدر عیان بوده که سیاخان غربی به دفعات بهش اشاره کردند و ازش پرتره کشیدند! بازم بگو یواشکی بوده!

حالا این دفعه هم مبادا سوال من رو جواب بدی ها! بازم سفسطه کن!

بله! دیگه اختیار دارید! بفرمایید هنگام خواستگاری هم انجام بشه! اون حکم شرعی رو به عنوان مثال عرض کردم خدمتتون وگرنه البته که انجام نمیشه!

و خوب راستش رو بخوایی هر دو نگاه از یک جنسند!

کمی هم اگر عقل رو به کار بیاندازیم(بگذریم که توهین خوب نیست که شما میکنید)میتونیم بفهمیم که مردی که کنیز رو گرفته نمیاد همینجوری دست کنیزه رو بگیره رو لخت برش داره ببره تا تو خیابون همه بهش نگاه کنن و مثلا یکی داد بزنه اوس اکبر عجب چیزی خریدی!!!!
بلکه مطمئنا و عقلانا یه پارچه ای یه لباسی برای بعد خرید هست که تن کنیز کنن.

این رو هم نگذریم که عموما کنیز هایی که تو بازار بودن سیاهانی بودن که خریدار به دیدن اونها تحریک نمیشدن.بلکه وارسی بدنی هم برا این بود که عیبی نداشته باشه.

بازم میگم و تاکید میکنم که این کتاب شما معلوم نیست که همه چیز رو درست نوشته باشه.یا کامل اورده باشه.

رضا برخی موارد محشر میشی و به چیزهای نابی اشاره میکنی که من جداً لذت میبرم!

اولاً هر جا توهین دیدی نشونم بده و گرنه ادعا میکنم اتهام میزنی! (توهین من و نه توهین همفکران من! حرف اونها به خودشون مربوطه)

البته کنیز رو لخت راه نمیبردند! کنیز رو در بازار برهنه نمایش میدادند! برو حتماً در این مورد مطالعه کن! و اگر درست متن رو بخونی میبینی که من ادعا نکردم کنیزها همیشه برهنه بودند گفتم در بازار برهنه بودند!

برسیم به جریان رنگ کنیز!
جالب شد! برای تحریک کننده بودن بدن زن ماده واحده پید کردیم!

اگر زن سیاه باشد تحریک کننده نیست!

این که ادعای جالبیه که به نظر من پیشرفته! تا حالا از نظر شما زن سیاه و چاق و پیر و مبتلا به بیماری پوستی جذاب نیست!

و اما در مورد تقسیم بندی نژادی زنان برده! اشتباه گفتی! برده که فقط سیاهپوست نبوده! توی اون دوران درخشان، برده داری پدیده ای بوده که اصلاً منحصر به نژاد و رنگ پوست نبوده! دست بر قضا برتره هیا مربوط عموماض از زنان سفید پوست هستند! (مطالعه)

وارسی بدن هم برای معاینه کردن این بوده که عیبی نداشته باشند! مگه من غیر از این گفتم؟ حرف من اینه برادر این رفتارها مگر تحریک کننده نیست از نظر شما؟

و صد البته اگه شما استناد و سندتون اینه که مجوز گرفته و چاپ شده پس قابل استناد هست چرا برا دیگر کتابها این معیار رو نمی پسندید.من چندین کتاب بیارم که کل اعتقادهای شما رو از پایه درب و داغون کنه و صد البته که مجوز انتشار گرفته!!!!
خب نظر شما چیه؟؟؟؟

درباره اسلام و تقبیح این کار باید بگم که این کاری قبیح نبود اون زمان.
اسم امروز این کار همون اسیر گیری در جنگه.کلی حالا توضیح داره که خواستی یه تاپیک بزن برات توضیح بدم.البته نه برا شما.برا دوستان مهمان که همیشه دو برابر کاربرا مطالب رو پیگیری میکنن

ببین داری این جا بد جور سفسطه میکنی!

تاریخ عزیز من قابل قلب نیست!

به عقاید من چی کار داری؟ منم برم کتاب بیارم که عقاید شما رو زیر سوال میبره؟ سی ساله گفتمانی که شما نماینده اش هستی داره به ما اموزش میده و هنوز نتونسته کاری بکنه! اونوقت شما فکر میکنه چند تا کتاب کافیه؟ فکر میکنی مجوز داشتن این کتاب برای من ارزشی داره؟ من منابع بی مجوزش رو هم خوندم! این مجوز دارش رو برای شما رو کردم! وگرنه خودم که مشکلی نداشتم و ندارم!

من دارم بهت کتاب تاریخی معرفی میکنم! این واقعیات تاریخی باورهای شما رو داغون کرده؟

شما میخوای کتاب عقیدتی بیاری؟

بهم نگو فرق کتاب عقیدتی و تاریخی رو نمیفهمی! باورم نمیشه!

البته به نظر من هم این کار اون زمان معمولی بوده! حرفی نیست! ولی حرف من اینه که اگر قرار بود مردان با دیدن بدن برهنه زنان تحریک شوند اسلام این رسم رو بر میانداخت! و چون اسلام این رسم رو بر نیانداخته بنابراین اسلام معتقد است دیدن بدن برهنه زنان برای مردان تحریک کننده نیست!

فهمش سخته؟

در مورد اسیر گیری ! خیر ممنون! خودم خیلی از شما وارد ترم! برای دوستان مهمان دوست داری توضیح بدی خودت تاپیک بزن!

من برم تاپیک بزنم که شما برای بقیه توضیح بدی؟ خجسته ای ها!

برو تاپیک بزن اگه چیزی رو اشتباه گفتی میام تصحیح میکنم!

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب قسمت اول رو تو پست بالا دادم.اما اخر شما معلوم نشد که چی میگید.یا پارچه روش مینداختن یا نمیانداختن؟؟؟کدوم رو ما به عنوان حرف شما بگیریم؟؟؟؟اگه مینداختن که حرف شما کلا پر!!!اگه نه که چرا گفتید؟؟؟

بازهم توضیح واضحات!

ببین دقیقاً اینو میگم برات یکبار برای همیشه!

کنیزان در بازار به طور کلی حجاب ندارند و تنها یک پارجه رو روی بدن خودشون انداختن که لزوماً همه بدنشون رو نپوشانده (و در واقع اصلاً نپوشانده) به هنگام عرضه کنیز پارچه کاملاً میره کنار کاملاً و در ملا عام!

به هنگام چانه زنی پارچه بر میگرده به صورت نمادین! پس از پرداخت قیمت پارچه باز هم میره کنار! خوب شو کامل شد این کنیز میره خونه ارباب تا کنیز بعدی!

ببین این وسط بارها کنیزها در یک بازار در فضای ازاد در ملا عام برهنه میشدند!

خودت بگو من این چه جور دیگه ای میتونم توضیح بدم! کسی هست که نفهمیده باشه؟ شاید ایراد از منه!

فهمیدی چرا گفتم؟ دارم یک فرایند بسیار ساده رو شرح میدم!

در ضمن من میگم مرد با دیدن بدن زن تحریک میشه.این چیزی هست که خدا تو وجود مرد قرار داده.اما ایا در خواستگاری مرد زن رو میبینه تحریک نمیشه؟؟؟؟البته که هست اما چون اینجا بحث خریداری کردن و معامله وسط میاد کمی بحث شهوانی کنار میره و نگاه نگاهی دیگه میشه.

بله مرد تحریک میشود .ممکنه این تحریک در هر جا باشه.اما بعضی جاها به صورت استثنا به خاطر وجود معامله ای بزرگ این قضیه اهم و مهم میشه.حالا فهمیدید انشالله دیگه.

خوب من که با جمله اولتون به صورت عام مخالفم و به صورت خاص موافق! فرقش واضحه؟

خواستگاری؟ خریداری؟ معامله؟

چطور میتونی این سه تا رو با هم مقایسه کنی؟ پس خواستگاری خریداری کردن همسره دیگه؟

شما میری زن میخری؟ حالا پولش رو چجوری حساب میکنی؟

حالا برسیم به این نکته که خوب مرد تحریک میشود حتماً (از نظر شما مرد حتماً تحریک میشود و اگر قسم هم بخورد که تحریک نمیشوم شما قبول نمیکین)

بله من منظور شما رو خوب میفهمم ولی این منظور عذر میخوام برام خالی از منطقه!

مرد تحریک میشه ولی چون قراره در خواستگاری زن بخره پس جلوی خودش رو میگیره که تحریک نشه و معامله انجام بشه!

خوب مرسی من فهمیدم شما دقیقاً چه تیپ ادمی هستید!

ما میگم ماست سفیده!!!ولی شمایی که یه روزی این تحریک پذیری و نگاه ابزاری به زن رو نکوهش میکردید حالا منکر اون حرفای خودتون شدید.
اگه بدن زن تحریک پذیر نیست پس نگاه ابزاری مردها و سوئ استفاده از این بدن در تبلیغات ها و فیلمها و بازارهای مکاره و ... که شما مدعی مبارزه با اونها بودید چه معنی میده؟؟؟

تحریک پذیری و نگاه ابزاری برادر دو تا موضوع متفاوتند! نگاه ابزاری یعنی یاین که بگیم زن چیزی است که انها را در خواستگاری معامله میکنیم!

تحریک پذیری یعنی اینکه بگیم مرد یا زن میتواند یا به طور خاص و یا به طور عام با دیدن جنس مخالف تحریک شوند!

اگر به شکل عام تحریک شوند بهتره به پزشک مراجعه کنند!

اگر به شکل خاص تحریک شوند طبیعیه!

و اما پاسخ سوال به اون سادگی!

در مودر مذمت نگاه ابزاری به زنان بحث اصلاً تحریک پذیری یا عدم تحریک پذیری نیست!

هیچ مردی (یا بهتره بگم هر مردی) با دیدن مدل تبلیغ جوراب شلواری تحریک نمیشه و یا اگر یک زن با مینی ژوپ کوتاه سوار ماشین کورسی بشه دین و دلش به فنا نمیره!

در غرب ملت شبانه روزی در حال تحریک نیستند!

محکومیت نگاه ابزاری محصول یک تابع ثانویه نیست بلکه محصول همون تابع اولیه است!

نگاه ابزاری رو محکوم نمیکنیم چون مرد تحریک میشه محکوم میکنیم چون نگاه ابزاری محکومه! محکومه چون به زن به عنوان ابزار نگاه شده (نه ابزار تحریک بلکه ابزار تبلیغ) و نه به عنوان انسان!

واضحه؟

تورو خدا حرف خودتون رو قبول داشته باشید.
دیگران اگر نه میگفتن معلوم بود.و من هم انتظار نه گفتن داشتم ازشون.چون لج و لجبازی از حتی از اواتارشون !!! هم میباره.
اما از شما با سابقه های مبارزات فمینیستیتون!!!! انتظار داشتم حرف خودتون رو عوض نکنید و حداقل به ظاهر منطقی خودتون رو نشون بدید!

ما همواره حرف خودمون رو قبول داریم!

اولاً یک توصیه اخلاقی! در مورد مردم اینقدر راحت پیش داوری نکنید!

دوماً حرف من همیشه یکی بوده! مشکل اینه که شما بنا به میل خودتون حرف من رو تفسیر میکنید و نتیجه گیری میکنید!

من افتخار اینکه مبارز فمینیست باشم رو نداشتم! برای من اسم فمینیست بودن هم دارای مسئولیت سنگینیه که ارزومندم تحملش رو داشته باشم!

و اما در مورد ظاهراًاًاًاً منطقی بودن!

من همیشه سعی کردم منطقی باشم و باور دارم تا حدود زیادی منطقی بودم (اگر خود بزرگ بینی نباشه) در مورد ظاهراً ! اگر ما ها ظاهر ساز بودیم میشدیم رنگ اکثریت این باشگاه!

نه این که بشیم جماعتی که بحث و توهین و اتهام و اخراج (در این مورد افتخار نداشتم) و اخطار رو قبول کنیم برای ظاهر سازی!

این که هستیم و داریم بابتش تاوان میدیم به این دلیله که ظاهر سازی نیست! ظاهر و باطن یکیه!

تصور میکنید چون موافق شما نیستیم ظاهر سازی میکنیم!؟

از نظر من ایرادی نداره! این بازخورد رو کاملاً طبیعی میدونم!

هروقت دیدم حرف جالبی زدید گفتم چه جالب! هر وقت دیدم حرف بی منطقی زدید گفتم چه بی منطق ! هروقت توصیه داشتم مستقیماً توصیه کردم!

همیشه سعی کردم صادق باشم تا این انگ ظاهر سازی به من نچسبه!

ولی خوب برخی وفتها انتظاری نیست!

جواب شما به این سوالهای من کاملاً واضح بود! نطراتتون رو فهمیدم!

بالاخره کسی از همفکران شما پیدا شد که راست و درست جواب این مسایل رو به من بده!

امیدوارم شما هم ظاهر و باطن پاسخ های من رو فهمیده باشید!

اگر فهمیدید (که امیدوارم) زیاده عرضی نیست!

اگر نفهمیدید که من در خدمتم!

Candyman

کاربر فعال
رضا یک سوال دارم...شما مقصودتون چیه....از این تاپیک...این درسته که بدن زن تحریک کننده هست و هر کسی بگه نه دروغگوی بزرگیه...ولی اینکه از بدیهیات انسان ها برای اثبات یک موضوع استفاده بکنید من رو شگفت زده کرده....

ممنون میشم جواب من رو بدید.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیمین خیلی جدی گرفتی این اقا رو!
ایشون اگه ظرفیت درک پستهای تو رو داشت که اینقدر مهمل نمی بافت....بذار خوش باشه بابا!!

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیمین خیلی جدی گرفتی این اقا رو!
ایشون اگه ظرفیت درک پستهای تو رو داشت که اینقدر مهمل نمی بافت....بذار خوش باشه بابا!!

خوب راستش بحث توی این موضوع برام تازگی داشت!

همون جریان کنیزها رو دوست داشتم بدونم این قبیل افراد چطور توجیه میکنند! خدا حافظی هم کردم ازش!

حالا اونش هیچی! خودت خوبی؟

سلومتی؟

آخرین ویرایش:

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب راستش بحث توی این موضوع برام تازگی داشت!

همون جریان کنیزها رو دوست داشتم بدونم این قبیل افراد چطور توجیه میکنند!

حالا اونش هیچی! خودت خوبی؟

سلومتی؟
توجیه؟تو دیکشنری اینا معنی نداره همون سفسطه و مغلطه خودش جواب میده!!!

اره ولش;)

ممنون گلم تو چطوری؟خوبی؟خوش میگذره؟:gol:

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجیه؟تو دیکشنری اینا معنی نداره همون سفسطه و مغلطه خودش جواب میده!!!

اره ولش;)

ممنون گلم تو چطوری؟خوبی؟خوش میگذره؟:gol:

اره! خوش که میگذره!

امروز مرخصی اجباری بودم! سیری خوابیدم!
انقده خوب بود!

حالا خوابم نمیاد! چی کار کنم؟! فردا عذاب میکشم!

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره! خوش که میگذره!

امروز مرخصی اجباری بودم! سیری خوابیدم!
انقده خوب بود!

حالا خوابم نمیاد! چی کار کنم؟! فردا عذاب میکشم!
همیشه به خوشی و مرخصی انشالله.....
اره اینطور کل کل ها کافیه واسه اینکه سرت مثل خیک باد شه!!!اون وقت راحت میخوابی دوباره!!

Candyman

کاربر فعال
سیمین
حالا شما که با این بنده خدا بحث میکنید میخوایید چیو ثابت بکنید؟
به نظرم اگر شما معتقدی این دین بد هست و مثال ظلم کرده چرا میخوای ثابت بکنی...در درون خودت اثباتش کردی همین هم پیش بگیر...چرا خودتو اذیت میکنی؟

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیمین
حالا شما که با این بنده خدا بحث میکنید میخوایید چیو ثابت بکنید؟
به نظرم اگر شما معتقدی این دین بد هست و مثال ظلم کرده چرا میخوای ثابت بکنی...در درون خودت اثباتش کردی همین هم پیش بگیر...چرا خودتو اذیت میکنی؟

به خودم نمیخوام چیزی رو نمیخوام ثابت کنم!

تکلیف خودم معلومه!

ولی تا اونجایی که بشه جلوی تحمیق ملت رو گرفت هم غنیمته!

این بنده خدا میدونه نه من به راه اون میرم و نه اون به راه من میاد!

ولی بار اولش بود از این جریان چیزی میشنید! خیلی از بچه های این باشگاه هم همینطور !

به همین میخواستم برسم!

نمیخوام بگم این ظلم بوده!

مقتضی زمان خودش بوده! ولی به هر حال نباید این جامعه دینی رو بیش از حد تقدیس کرد!

جامعه اسلامی تافته جدا بافته ای نبوده!

همین صدا که رسید ما را بس!

فکر کردنش با بقیه!

ولی حق با شما است! خیلی انرژی میگیره!