با مانتوی چسبون شاید...
ولی اگه با مایو بیان تو خیابون از هر ده تا یکی حد اکثر![]()
البته بستگی به شهرو کشورو ... داره اااا !
اما خشگل زیادااااااااااااااااا ...

با مانتوی چسبون شاید...
ولی اگه با مایو بیان تو خیابون از هر ده تا یکی حد اکثر![]()
1)طرف که میره خواستگاری چشاشو درویش میکنه وفقط برای اینکه ببینه طرفش عیب فیزیکی داره یا نه طرفشو وارسی میکنه....عجب!
2)ایا هررهگذری نمیتونسته خریدار باشه
پس هررهگذری میتونسته با نیات هوس الود به دیدن این کنیزکان بخت برگشته رفته باشه
3)اسلام اصلا دین برابری ومساوان است....رنگ ونژاد وقومیت ملاکی برای سنجش نیست...یکی یه سوزن بیاره برا اقا رضا.....شاید سیاه نبودن؟!!
4)وارسی بدنی؟چه جالب
اینکه این وارسی بدنی موقع لمس میتونه موجب تحریک وزلزله بشه خودش حدیث مفصلیست!!
بستگی داره ادم از نگاهش چی بخواد که اونم منشعب از افکار وذهنیات واعتقاداته
این همه کافر لختشم میبینن وتحریک نمیشن اما تو ممالک مثلا مسلمونمون از رو چادر ومانتو راست راست دارن طرفو میخورن...چه ذهنیات پاکی!
5)خیلی خوبه!!!
6)اصلا معیارهای زمانی برای اخلاقیات صدقی ندارن
بد همیشه بده وخوب همیشه خوب
اینا داستانهایی هستن که چند تا نون به نرخ روز بخور برا منفعت زیرشکمشون ساختن
تو باور کن!
1.یر.اینجاست که اسلام چیزی رو میگه که شما ازادی خواهان هم کم میارید.نگاه خواستگاری احکامی داره.بهتره بخونید
2.گفتم که فروشنده عموما خریدار رو جوون بوالهوس میتونه تشخیص بده.هر چی هست کارشه و وقتشو الکی نمیزاره برا خر شدن توسط این جور جوونا.
3.من شهوت و تحریک پذیری رو گفتم.بر منکرش لعنت که اسلام چیا گفته.اینجا بحث تحریک پذیریه!!!
4.جواب نداره.چون بحث بازم میره تو چیزای دیگه.فقط بگم وارسی یعنی دیدن.ا
6.ممنونم که توهین نمیکنی!!! و ....بگذریم.
مهم اینه که دلت پاک باشهاقا رضا
همون اولش هم گفتم
نیاز جنسی یکطرف قضیه هستش شهوت وهوس یکطرف دیگه
فاصله خیلی نزدیکی بین این دوتاست ومحدودیتها هیچوقت وهیچوقت نتونستن مانع کارسازی باشن
چیزی که مهمه داشتن فرهنگ وشعور این نگاه است
چیزی که اسلام تا به حال نتونسته یا بقول شما نذاشتن این نگاه درست رو عملی کنه که منشعب هست از فرامینی که به هوس الوده شدن حالا خواه خواسته خواه ناخواسته
من هم نمیگم سراسر اسلام بده یا همش خوبه...بارها گفتم انسان موجودی نسبیه وهیچ چیز مطلقی نمیتونه داشته باشه چه برسد بحث اخلاقیات که هیچ صاحب فکری تا حالا نتونسته حد وسطی براش متصور بشه
مهم اینه نگاهت پاک باشه واندیشت درست
خواه تو جزیره لختان باشی یا بین قوم طالبان
یه مثلی هست کمی دور ازادبه ولی مضمونش همون فاحشه وسوراخ سوزن و....هست
حالا خوددانی
هرچقدر دوست داری بر فکرت اصرار کن از ما گفتن بود
هم زن وهم مرد براي هم تحريک کننده اند.اماآدم بايد خودش غاقل باشه!بعضی پیامبران و مریدان بازم شروع کردن رو یه چیزی زوم کردن .بدون اینکه جواب خیلی چیزا رو به صورت کاملا ساده بدن
حالا این سوالها رو من سعی میکنم به مرور بپرسم تا نه برا خودشون (که برا همدیگه هندونه قاچ میکنن) بلکه برای ادمهای بیطرفی که زیاد هم هستن یه چیزایی معلوم بشه
اولین سوال:
شکل و هارمونی بدن زن ایا برای مرد تحریک کننده و جذاب هست یا نه؟؟؟
مهم اینه که دلت پاک باشه
مهم اینه که نگت پاک باشه
مهم اینه .....
نه اقا جان.این نگاه پاک و دل پاک هر ان در معرض فریبهای شیطان هست.هر دل پاکی پاک نمیمونه.مگه اینکه ورودیهای خارجی به این دل همیشه پاک باشه.ایا ورودیها به این دل همیشه پاکه که این حرفو میزنی؟؟؟
تورو خدا این حرف عامیانه رو حداقل تو نزن!
تا چند روز دیگه قطره های محترم تاپیک می زنن خواهرم بمیر تا جامعه از فساد دور بشه یا با مرگ زن مرد به معراج میرودبنده از طرف تمامی احشام،طیور و خزندگان و جهندگان و دوزیستان و....... خدمت همه عرض میکنم ما حیوانات با وجودیکه فقط همین یک غریزه جنسی را داریم ، اما اینقدر که انسانها با دنیایی از غرایز و عواطف به چنین مسائل سخیفی می پردازند، از شرمندگی آب شدیم.
آخه این تاپیکها جز ترویج بی حیایی مگه تاثیر دیگه هم داره؟
من نمیدونم این دوستان غیر از این چیزها،به چیز دیگر فکر نمیکنند که هی تاپیک میزنن:
زن در اسلام،خواهرم این لباس تنگ چیست،خواهرم خود را بپوشان،خواهرم........
بله اندام های جنسی زن برای مرد تحریک کننده هست چطور مگه حالا؟من سوالی کلی کردم.کاملا هم سوال ساده هست.حالا اگه زنی چاق بود و کلی چربی داشت یا پیرزنی که به سن هشتاد رسیده تا زنی که مرض پوستی داره و غیره رو اصلا تو بحث نمیاریم.
ایا هارمونی زن(کلیات) برا مرد (کل مردان)تحریک کننده هست یا نه؟؟؟؟چرا سوال رو مثل همیشه کلی توضیح میدید که اخر بحث عوض شه؟؟؟؟
تا چند روز دیگه قطره های محترم تاپیک می زنن خواهرم بمیر تا جامعه از فساد دور بشه یا با مرگ زن مرد به معراج میرود
خوب نگفته چجور احساساتیو؟سلام
چند سال پیش یک پژوهشگر غربی به این نتیجه رسید که وقتی دوجنس مخالف در مقابل هم قرار می گیرند به طور طبیعی امواجی به هم منتقل می کنند ودر ضمن موهای خانم ها خاصیتی دارد که احساس را برمی انگیزد ودر این بحث کتابی را به چاپ رساند ولی این در حالی بود که اسلام قرن ها زن را بپوشاندن خود دعوت می کرد ومتاسفانه بشر تازگی به این امر دست یافته است
یک سوال برای اقایان ایا می دانید چرا مرد های عرب شالی را برسرشان می اندازند؟
ببین الان مهرشاد م گفت
شما فکر میکنید یه زن یه مرد خوشگل و خوش هیکل میبینه هیچ حسی پیدا نمیکنه؟
این حسو همه دارن اما نمیدونم چرا مردا بی جنبه ترن
بنده کسی رو اندرز ندادم!
دیدن پیتزا تو حالت گرسنگی و سیری 2 تا حس مختلف داره
شما هم که سوالو پیچوندی!!!
من یه سوال ساده کردم.چرا بازم میخوای بحث رو گسترش بدی.اصلا تو این تاپیک کار به این حرفا ندارم.من یه سوال کاملا روانشناختی و اجتماعی پرسیدم.جواب که معلومه.ولی یه ازمایشی داشتیم میکردیم که واقعا ماستی که سفیده رو کیا میگن سیاهه و کیا میگن که بستگی داره به گاوش!!!!
شما سوال منو جواب بده .همین.ایا تحریک کننده هست یا نه؟؟
میخوام ببینم تو اون تقسیم بندی ماست شما تو کدوم دسته قرار میگیری!!!!
سلامخوب نگفته چجور احساساتیو؟
حالا این کتاب اسمش چیه چرا تمبرشو درست نکردم مثل مروه شروینی؟
اصلا چرا مجانی تو خیابونا ندادن به مردم؟
چرا مخمنونو تو اخبار و تلوزیون با این کتاب نخوردن؟
خوبه خودتون میگید که روی اونها پارچه میزاشتن .این یعنی در معرض دید عموم نبوده.و فقط کسی که میخواسته بخره (که اونم برای فروشنده قابل شناسایی بوده )حق داشته که برای دیدن اون پارچه رو برداره.
همونطور که در خواستگاری تنها جایی هست که میشه این نگاه رو داشت(بگذریم که انجام نمیشه)این نگاه با اون نگاهی که شما میگی فرق میکنه.چون قراره یه معامله جدی این وسط صورت بگیره.
طبق گفته های خودتون پس در معرض عموم به صورت لخت که هر رهگذری بتونه نگاه کنه نبوده.
کمی هم اگر عقل رو به کار بیاندازیم(بگذریم که توهین خوب نیست که شما میکنید)میتونیم بفهمیم که مردی که کنیز رو گرفته نمیاد همینجوری دست کنیزه رو بگیره رو لخت برش داره ببره تا تو خیابون همه بهش نگاه کنن و مثلا یکی داد بزنه اوس اکبر عجب چیزی خریدی!!!!
بلکه مطمئنا و عقلانا یه پارچه ای یه لباسی برای بعد خرید هست که تن کنیز کنن.
این رو هم نگذریم که عموما کنیز هایی که تو بازار بودن سیاهانی بودن که خریدار به دیدن اونها تحریک نمیشدن.بلکه وارسی بدنی هم برا این بود که عیبی نداشته باشه.
بازم میگم و تاکید میکنم که این کتاب شما معلوم نیست که همه چیز رو درست نوشته باشه.یا کامل اورده باشه.
و صد البته اگه شما استناد و سندتون اینه که مجوز گرفته و چاپ شده پس قابل استناد هست چرا برا دیگر کتابها این معیار رو نمی پسندید.من چندین کتاب بیارم که کل اعتقادهای شما رو از پایه درب و داغون کنه و صد البته که مجوز انتشار گرفته!!!!
خب نظر شما چیه؟؟؟؟
درباره اسلام و تقبیح این کار باید بگم که این کاری قبیح نبود اون زمان.
اسم امروز این کار همون اسیر گیری در جنگه.کلی حالا توضیح داره که خواستی یه تاپیک بزن برات توضیح بدم.البته نه برا شما.برا دوستان مهمان که همیشه دو برابر کاربرا مطالب رو پیگیری میکنن
جواب قسمت اول رو تو پست بالا دادم.اما اخر شما معلوم نشد که چی میگید.یا پارچه روش مینداختن یا نمیانداختن؟؟؟کدوم رو ما به عنوان حرف شما بگیریم؟؟؟؟اگه مینداختن که حرف شما کلا پر!!!اگه نه که چرا گفتید؟؟؟
در ضمن من میگم مرد با دیدن بدن زن تحریک میشه.این چیزی هست که خدا تو وجود مرد قرار داده.اما ایا در خواستگاری مرد زن رو میبینه تحریک نمیشه؟؟؟؟البته که هست اما چون اینجا بحث خریداری کردن و معامله وسط میاد کمی بحث شهوانی کنار میره و نگاه نگاهی دیگه میشه.
بله مرد تحریک میشود .ممکنه این تحریک در هر جا باشه.اما بعضی جاها به صورت استثنا به خاطر وجود معامله ای بزرگ این قضیه اهم و مهم میشه.حالا فهمیدید انشالله دیگه.
ما میگم ماست سفیده!!!ولی شمایی که یه روزی این تحریک پذیری و نگاه ابزاری به زن رو نکوهش میکردید حالا منکر اون حرفای خودتون شدید.
اگه بدن زن تحریک پذیر نیست پس نگاه ابزاری مردها و سوئ استفاده از این بدن در تبلیغات ها و فیلمها و بازارهای مکاره و ... که شما مدعی مبارزه با اونها بودید چه معنی میده؟؟؟
تورو خدا حرف خودتون رو قبول داشته باشید.
دیگران اگر نه میگفتن معلوم بود.و من هم انتظار نه گفتن داشتم ازشون.چون لج و لجبازی از حتی از اواتارشون !!! هم میباره.
اما از شما با سابقه های مبارزات فمینیستیتون!!!! انتظار داشتم حرف خودتون رو عوض نکنید و حداقل به ظاهر منطقی خودتون رو نشون بدید!
سیمین خیلی جدی گرفتی این اقا رو!
ایشون اگه ظرفیت درک پستهای تو رو داشت که اینقدر مهمل نمی بافت....بذار خوش باشه بابا!!
توجیه؟تو دیکشنری اینا معنی نداره همون سفسطه و مغلطه خودش جواب میده!!!خوب راستش بحث توی این موضوع برام تازگی داشت!
همون جریان کنیزها رو دوست داشتم بدونم این قبیل افراد چطور توجیه میکنند!
حالا اونش هیچی! خودت خوبی؟
سلومتی؟
توجیه؟تو دیکشنری اینا معنی نداره همون سفسطه و مغلطه خودش جواب میده!!!
اره ولش
ممنون گلم تو چطوری؟خوبی؟خوش میگذره؟![]()
همیشه به خوشی و مرخصی انشالله.....اره! خوش که میگذره!
امروز مرخصی اجباری بودم! سیری خوابیدم!
انقده خوب بود!
حالا خوابم نمیاد! چی کار کنم؟! فردا عذاب میکشم!
سیمین
حالا شما که با این بنده خدا بحث میکنید میخوایید چیو ثابت بکنید؟
به نظرم اگر شما معتقدی این دین بد هست و مثال ظلم کرده چرا میخوای ثابت بکنی...در درون خودت اثباتش کردی همین هم پیش بگیر...چرا خودتو اذیت میکنی؟
همیشه به خوشی و مرخصی انشالله.....
اره اینطور کل کل ها کافیه واسه اینکه سرت مثل خیک باد شه!!!اون وقت راحت میخوابی دوباره!!
نه بابا جسارت نمیکنم!!!نه کلم هنوز باد نکرده!
یعنی میگی کلم سوراخه؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ادمهای بزرگ.کوچک.متوسط | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
ادمهای خوب شهر | گفتگوی آزاد | 6 | |
S | امان از دست استادای بی انصاف | گفتگوی آزاد | 33 | |
![]() |
یکم انصاف + یکم وقف + یکم کمک = رضایت خدا | گفتگوی آزاد | 0 | |
H | بی انصاف | گفتگوی آزاد | 91 |