یه سوال از دختر خانم ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرسی بابت راهنمایی
شبتون بخیر
خواهش میکنم.امیدوارم خوشبخت بشید
eti اره این درسته...
شب بخیر کدو جان...:D
شب بخیر عطی جان:biggrin:ایشالا توهم خوشبخت شی
نه آخه يه بار ماشينمو بردم پيشش، ميشناسمش. خيلي كارش درسته
كنار دستش دو تا گوني خون گذاشته بود هروقت كم مياورد يه كاسه ميكشيد سر
مريضه، مجبوره ديگه، تعجب نداره
شما هم خوشبخت شی.دل دل نکن.توکل بر خدا کن پاپیش بذار.حل میشه .وقتی پاک باشی خدا یه پاک رو میاره سر راهت البته باید خوب چشم و گوشت رو باز کنی.تحقیق فراموش نشود.مطمئن که شدی از همه جهت دیگه برو مرحله بعدی

دوستان زیاد التماس دعا برای امتحانات:D

behnam_nurse86

عضو جدید
بابا خودخوری چیه؟! اونا فقط بهت پیشنهاد میدن .جبری که در کار نیست!شما میری میبینی اگه نپسندیدی میگی نه. به همین راحتی! در ضمن اگه بله گفتی کاملا انتخاب خودت بوده نه اونــا!
من یه پیشنهاد بدم بنظرم دانشگاه ثبت نام کن و برو تفننی یه رشته بخون اونجا انتخاب کن یه رشته که کنکور نداره فقط راهی باشه برا رفتن به دانشگاه:D:eek::surprised:

karimi912

عضو جدید
من یه پیشنهاد بدم بنظرم دانشگاه ثبت نام کن و برو تفننی یه رشته بخون اونجا انتخاب کن یه رشته که کنکور نداره فقط راهی باشه برا رفتن به دانشگاه:D:eek::surprised:

عقل كل الان دانشجوي ارشدم
اونوقت برم دانشگاه تفنني ثبت نام كنم؟ چه جوري شدي استاد اونم از نوع هواپرشي

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم.امیدوارم خوشبخت بشید

شب بخیر عطی جان:biggrin:ایشالا توهم خوشبخت شی

شما هم خوشبخت شی.دل دل نکن.توکل بر خدا کن پاپیش بذار.حل میشه .وقتی پاک باشی خدا یه پاک رو میاره سر راهت البته باید خوب چشم و گوشت رو باز کنی.تحقیق فراموش نشود.مطمئن که شدی از همه جهت دیگه برو مرحله بعدی

دوستان زیاد التماس دعا برای امتحانات:D

با الف بنویسش اینطوری(اتی)...دیدی چقد نوشتنش راحت تره...:confused:

behnam_nurse86

عضو جدید
عقل كل الان دانشجوي ارشدم
اونوقت برم دانشگاه تفنني ثبت نام كنم؟ چه جوري شدي استاد اونم از نوع هواپرشي
خب از کجا بدونم دانشجویی؟ :surprised: فکر کردم درستو تموم کردی پس تا دانشگاه تموم نشده سریع تر یکی پیدا کن

karimi912

عضو جدید
خب از کجا بدونم دانشجویی؟ :surprised: فکر کردم درستو تموم کردی پس تا دانشگاه تموم نشده سریع تر یکی پیدا کن

خب وقتي ميگم با ماشين رفتم مكانيكي اون پسر مريضه رو ديدم داشت خون ميخورد بايد ميفهميدي ديگه
تا حالا ديدي يه ليسانسه بره مكانيكي با يه پسر مريض كه خون ميخوره رفيق بشه؟ ديگه اينم كاري داشت؟ والله

اگه تو پيدا كردي منم پيدا ميكنم

MASOUD.S

عضو جدید
من که فک می کنم همچین دختری ساخته ی ذهن شما باشه! من این داستانو نمی تونم باور کنم! البته جسارت نباشه

هر کس دیگه ای هم می گفت باور نمی کردم! شاید هم درست باشه،ولی خوب حق بدین، باورش سخته

t4t

عضو جدید
من که فک می کنم همچین دختری ساخته ی ذهن شما باشه! من این داستانو نمی تونم باور کنم! البته جسارت نباشه

هر کس دیگه ای هم می گفت باور نمی کردم! شاید هم درست باشه،ولی خوب حق بدین، باورش سخته

:smile:

sahar hosseiny

عضو جدید
یکی از دخترای دانشکده رفته همه جا پر کرده که من ازش خاستگاری کردم و اون جواب رد داده اما من اینکار رو نکردم والا ما حتی سلام و احوال پرسی هم نمیکنیم اما خب تو دانشکده چند باری دیدمش و چشم تو چشم شدیم بنظر شما دلیلش چی بوده؟ چرا این کار رو کرده؟ بنظر شما یه روز جلوش رو بگیرم و ازش توضیح بخوام؟ یا یه روز وسط جمع دوستاش برم جلو همه بکوبمش ضایعش کنم ؟؟
البته خب احساس میکنم رو خودم نیارم بهتره اخه دیگه ابی هست که ریخته شده دهن به دهن شده پیچیده اما خب اینجوری هم احساس میکنه اسکلیم :mad::surprised:
زیاد برام اهمیت نداره اما خب این موضوع بنظرم با اون موضوع قبلی که تاپیک زدم و ازتون مشورت خواستم ربط داره شاید یکی از عوامل شکستم همین باشه

چقد واسه شما مسائل عشقی پیش میاد شاید رفتارتون یه جوریه که باعث سو رفتار میشه.

karimi912

عضو جدید
چقد واسه شما مسائل عشقی پیش میاد شاید رفتارتون یه جوریه که باعث سو رفتار میشه.

آره بابا. طرف درسو هواپرشي خونده استاد شده. فكر كرده زن هم ميشه هواپرشي گرفت
نه داداش اين مرحله رو بايد تاتي تاتي طي كني. بزني دنده هوايي. هرچي رفتي بايد عقب بگيري دوباره شروع كني
بد ميگم آبجي؟

behnam_nurse86

عضو جدید
آره بابا. طرف درسو هواپرشي خونده استاد شده. فكر كرده زن هم ميشه هواپرشي گرفت
نه داداش اين مرحله رو بايد تاتي تاتي طي كني. بزني دنده هوايي. هرچي رفتي بايد عقب بگيري دوباره شروع كني
بد ميگم آبجي؟
خدایش اینو خیلی خوب گفتی افرین:smile:

behnam_nurse86

عضو جدید

اخه بیام یه موضوع الکی رو اینجا بنویسم که چی بشه؟ تو این دنیای جدید همه جور اتفاقی میوفته این مدلش رو هم اگر جای دیگه شنیدی بدون که حقیقت داره البته دلیلش رو نمیدونم

avayestan

کاربر بیش فعال
خداوكيلي با پستات خيلي حال كردم. معلومه سرد و گرم چشيده اي
دمت گرم. اميدوارم كردي ولي بازم نميتونم به كسي اطمينان كنم (حداقل در اين مورد) ميترسم بعدا خودخوري كنم كه انتخاب من نبوده

اینجوری فک نکنین. :surprised:که اگه خونواده یرای شما دختری پسندید یعنی انتخاب اونا بوده.. اونها درنهایت پیشنهاد میدن و انتخاب اصلی بعد دیدن و صحبت کردن با شماس... تازه اکثر ازدواجایی که با پیشنهاد خونواده بوده البته از رو شناخت و براساس معیارای درست اگه جلو رفته باشن مطمئن باشین درصد خوشبختیتون خیلی بیشتره ها ، مهم شناخت و معیار درسته.....البته اینم بگما من خونواده ای رو میشناسم چون دختره کارمند شده بود رفته بودن طرفو واسه پسرشون گرفته بودن و چون فامیل بود زیاد تحقیقم نکرده بودن الان اختلاف سلیقه دارن هرچند هردو خونواده آدمای خوبین.. پس معیار درست مهمه... و بالعکس خونواده ای رو که دختره اتخاب خود پسره بوده اما حالا با یه بچه جدا شدن .. مهم اینه که اون دخترو چه خودتون چه پیشنهاد خونوادتون باشه شناختتون رو کامل کنین... و بهترین راه اینه که معیاراتون رو به خونواده (مامانا و ابجیا اینقد مورد داااااااارن:D) بگین تا اونا بشما پیشنهاد بدن بدش گلچین کنین اینجوری باز انتخاب اصلی بعهده خودتون میشه.... وغیر ازین شاید بله دختر کم میاد.. یعنی خب طبیعیه شاید تو مسیرتون قرار نگیره...

behnam_nurse86

عضو جدید
اینجوری فک نکنین. :surprised:که اگه خونواده یرای شما دختری پسندید یعنی انتخاب اونا بوده.. اونها درنهایت پیشنهاد میدن و انتخاب اصلی بعد دیدن و صحبت کردن با شماس... تازه اکثر ازدواجایی که با پیشنهاد خونواده بوده البته از رو شناخت و براساس معیارای درست اگه جلو رفته باشن مطمئن باشین درصد خوشبختیتون خیلی بیشتره ها ، مهم شناخت و معیار درسته.....البته اینم بگما من خونواده ای رو میشناسم چون دختره کارمند شده بود رفته بودن طرفو واسه پسرشون گرفته بودن و چون فامیل بود زیاد تحقیقم نکرده بودن الان اختلاف سلیقه دارن هرچند هردو خونواده آدمای خوبین.. پس معیار درست مهمه... و بالعکس خونواده ای رو که دختره اتخاب خود پسره بوده اما حالا با یه بچه جدا شدن .. مهم اینه که اون دخترو چه خودتون چه پیشنهاد خونوادتون باشه شناختتون رو کامل کنین... و بهترین راه اینه که معیاراتون رو به خونواده (مامانا و ابجیا اینقد مورد داااااااارن:D) بگین تا اونا بشما پیشنهاد بدن بدش گلچین کنین اینجوری باز انتخاب اصلی بعهده خودتون میشه.... وغیر ازین شاید بله دختر کم میاد.. یعنی خب طبیعیه شاید تو مسیرتون قرار نگیره...
اونایی که خواهر ندارن و مادرشون هم زیاد دختر نمیشناسه باید چکار کنن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا