من چي؟ كي ميـپزم؟ به نظر خودم كه شدم ته ديگ
شما هم دست خودتونه شعله رو یکم کم کنید .گفتم که توقعتون رو متعادل کنید و از خانواده و فامیا=ل بخواین دخترهای خوب رو بهتون معرفی کنن.خدا رو چه دیدی شاید از یکیش خوشتون اومد
من چي؟ كي ميـپزم؟ به نظر خودم كه شدم ته ديگ
اره جان خودم شاید زود باشه اما دوست دارم یکی داشته باشم برا خودم یکی که دوستش داشته باشمراست میگی؟؟؟بابا به جون خودم خیلی زوده![]()
اره جان خودم شاید زود باشه اما دوست دارم یکی داشته باشم برا خودم یکی که دوستش داشته باشم
یکی از دخترای دانشکده رفته همه جا پر کرده که من ازش خاستگاری کردم و اون جواب رد داده اما من اینکار رو نکردم والا ما حتی سلام و احوال پرسی هم نمیکنیم اما خب تو دانشکده چند باری دیدمش و چشم تو چشم شدیم بنظر شما دلیلش چی بوده؟ چرا این کار رو کرده؟ بنظر شما یه روز جلوش رو بگیرم و ازش توضیح بخوام؟ یا یه روز وسط جمع دوستاش برم جلو همه بکوبمش ضایعش کنم ؟؟
البته خب احساس میکنم رو خودم نیارم بهتره اخه دیگه ابی هست که ریخته شده دهن به دهن شده پیچیده اما خب اینجوری هم احساس میکنه اسکلیم
زیاد برام اهمیت نداره اما خب این موضوع بنظرم با اون موضوع قبلی که تاپیک زدم و ازتون مشورت خواستم ربط داره شاید یکی از عوامل شکستم همین باشه
اره جان خودم شاید زود باشه اما دوست دارم یکی داشته باشم برا خودم یکی که دوستش داشته باشم
شما هم دست خودتونه شعله رو یکم کم کنید .گفتم که توقعتون رو متعادل کنید و از خانواده و فامیا=ل بخواین دخترهای خوب رو بهتون معرفی کنن.خدا رو چه دیدی شاید از یکیش خوشتون اومد
24.........خودشون گفتن..
تو هم بیا!!!![]()
karimi912 خوش تیپه به عکس آواتارش دقت کن حتمن باید یه دختر خوشگل پیدا کنه![]()
خوشم نمياد
یعنی دختر خوشگل فقط تو محل و توی دانشگاه پیدا میشه؟!خب خانواده ش بهتر از هرکسی دیگه میتونن تشخیص بدن چه از نظر ظاهر چه از نظر باطن.مطمئن باش دست رو درجه یک هاش میذارن براش.
نه کار خودش هست اخه کسی کاری به کسی ندارهشک دارم کار خود این دختر بوده باشه این شایعه؛
ولی اگر خیلی رو زبوناست، به نظرم غیرمستقیم مقابله کنین، مثلا به کسی که اعتماد دارین بگین تکذیبش کنه و تکذیبش رو پخش...عوضش شما اصلا وارد این بحث نشین وکاملا بی محل نشون بدین خودتونو.
شما حرف ما رو درک نمیکنی ما از 1000 تا یکی خوشمون میاد یعنی امکان نداره خانواده بتونه پیدا کنه![]()
شما حرف ما رو درک نمیکنی ما از 1000 تا یکی خوشمون میاد یعنی امکان نداره خانواده بتونه پیدا کنه![]()
كي شد استاد؟
دهن سرويس از اين هواپرشيا خونده ها
ديوانه اين كه عكس من نيست
تو گوگل سرچ كن "مكانيك" پيداش ميكني
در ضمن من اگه اينجوري زردچه بودم خودكشي ميكردم
يارو كم خوني داره
من از اينش خوشم اومده با اينكه مريضه ولي بازم تو مكانيكي كار ميكنه به خاطر همين گذاشتم آواتارم
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
دوستان شب بخیر.خیر سرم امتحان دارم نشستم مشاوره میدم![]()
اقا سهیل من فقط درک میکنم که چی میگی و چی میکشیشما حرف ما رو درک نمیکنی ما از 1000 تا یکی خوشمون میاد یعنی امکان نداره خانواده بتونه پیدا کنه![]()
یعنی دختر خوشگل فقط تو محل و توی دانشگاه پیدا میشه؟!خب خانواده ش بهتر از هرکسی دیگه میتونن تشخیص بدن چه از نظر ظاهر چه از نظر باطن.مطمئن باش دست رو درجه یک هاش میذارن براش.
ممنون از سخنان گرانبهاتون استفاده کردیم...
امتحانتون پیشاپیش قبول![]()
ديوانه اين كه عكس من نيست
تو گوگل سرچ كن "مكانيك" پيداش ميكني
در ضمن من اگه اينجوري زردچه بودم خودكشي ميكردم
يارو كم خوني داره
من از اينش خوشم اومده با اينكه مريضه ولي بازم تو مكانيكي كار ميكنه به خاطر همين گذاشتم آواتارم
مرسی بابت راهنماییصلاح مملکت خویش خسروان دانند
دوستان شب بخیر.خیر سرم امتحان دارم نشستم مشاوره میدم![]()
فکر کردم خودتییعنی حرکی سفیده مریضه؟
![]()
خداوكيلي با پستات خيلي حال كردم. معلومه سرد و گرم چشيده اي
دمت گرم. اميدوارم كردي ولي بازم نميتونم به كسي اطمينان كنم (حداقل در اين مورد) ميترسم بعدا خودخوري كنم كه انتخاب من نبوده