یه سوال از دختر خانم ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من چي؟ كي ميـپزم؟ به نظر خودم كه شدم ته ديگ

شما هم دست خودتونه شعله رو یکم کم کنید .گفتم که توقعتون رو متعادل کنید و از خانواده و فامیا=ل بخواین دخترهای خوب رو بهتون معرفی کنن.خدا رو چه دیدی شاید از یکیش خوشتون اومد

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از دخترای دانشکده رفته همه جا پر کرده که من ازش خاستگاری کردم و اون جواب رد داده اما من اینکار رو نکردم والا ما حتی سلام و احوال پرسی هم نمیکنیم اما خب تو دانشکده چند باری دیدمش و چشم تو چشم شدیم بنظر شما دلیلش چی بوده؟ چرا این کار رو کرده؟ بنظر شما یه روز جلوش رو بگیرم و ازش توضیح بخوام؟ یا یه روز وسط جمع دوستاش برم جلو همه بکوبمش ضایعش کنم ؟؟
البته خب احساس میکنم رو خودم نیارم بهتره اخه دیگه ابی هست که ریخته شده دهن به دهن شده پیچیده اما خب اینجوری هم احساس میکنه اسکلیم :mad::surprised:
زیاد برام اهمیت نداره اما خب این موضوع بنظرم با اون موضوع قبلی که تاپیک زدم و ازتون مشورت خواستم ربط داره شاید یکی از عوامل شکستم همین باشه

شک دارم کار خود این دختر بوده باشه این شایعه؛
ولی اگر خیلی رو زبوناست، به نظرم غیرمستقیم مقابله کنین، مثلا به کسی که اعتماد دارین بگین تکذیبش کنه و تکذیبش رو پخش...عوضش شما اصلا وارد این بحث نشین وکاملا بی محل نشون بدین خودتونو.

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اره جان خودم شاید زود باشه اما دوست دارم یکی داشته باشم برا خودم یکی که دوستش داشته باشم

زندگی فقط دوست داشتن خالی نیست که .باید تعهد پذیری رو بلد باشین باید زیر بار مسئولیت ها مجکم باشی زندگی پر از پیچ و خم. صرف یه دوست داشتن ساده نیست. اگه میدونین از پسش بر میاین پس مشکلی نیست. ایشالا همون که خیر و مصلحتته همون بشه.

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم دست خودتونه شعله رو یکم کم کنید .گفتم که توقعتون رو متعادل کنید و از خانواده و فامیا=ل بخواین دخترهای خوب رو بهتون معرفی کنن.خدا رو چه دیدی شاید از یکیش خوشتون اومد

karimi912 خوش تیپه به عکس آواتارش دقت کن حتمن باید یه دختر خوشگل پیدا کنه ;)

karimi912

عضو جدید

خوشم نمياد

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

یعنی دختر خوشگل فقط تو محل و توی دانشگاه پیدا میشه؟!خب خانواده ش بهتر از هرکسی دیگه میتونن تشخیص بدن چه از نظر ظاهر چه از نظر باطن.مطمئن باش دست رو درجه یک هاش میذارن براش.

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی دختر خوشگل فقط تو محل و توی دانشگاه پیدا میشه؟!خب خانواده ش بهتر از هرکسی دیگه میتونن تشخیص بدن چه از نظر ظاهر چه از نظر باطن.مطمئن باش دست رو درجه یک هاش میذارن براش.

شما حرف ما رو درک نمیکنی ما از 1000 تا یکی خوشمون میاد یعنی امکان نداره خانواده بتونه پیدا کنه:redface:

behnam_nurse86

عضو جدید
شک دارم کار خود این دختر بوده باشه این شایعه؛
ولی اگر خیلی رو زبوناست، به نظرم غیرمستقیم مقابله کنین، مثلا به کسی که اعتماد دارین بگین تکذیبش کنه و تکذیبش رو پخش...عوضش شما اصلا وارد این بحث نشین وکاملا بی محل نشون بدین خودتونو.
نه کار خودش هست اخه کسی کاری به کسی نداره
نمیدونم که چقدر سر زبوناست اخه من زیاد تو جو دانشکده نیستم و تقریبا با دانشجوها ارتباط ندارم اینم که الان به گوشم رسید بخاطر یه جریان خاستگاری بود

karimi912

عضو جدید

ديوانه اين كه عكس من نيست
تو گوگل سرچ كن "مكانيك" پيداش ميكني
در ضمن من اگه اينجوري زردچه بودم خودكشي ميكردم
يارو كم خوني داره
من از اينش خوشم اومده با اينكه مريضه ولي بازم تو مكانيكي كار ميكنه به خاطر همين گذاشتم آواتارم

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما حرف ما رو درک نمیکنی ما از 1000 تا یکی خوشمون میاد یعنی امکان نداره خانواده بتونه پیدا کنه:redface:

ما فقط برا جلوگیری از ته دیگ شدنتون بود که خودتون میگید گفتیم

:D

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
يارو كم خوني داره
من از اينش خوشم اومده با اينكه مريضه ولي بازم تو مكانيكي كار ميكنه به خاطر همين گذاشتم آواتارم

:biggrin:

karimi912

عضو جدید

خداوكيلي با پستات خيلي حال كردم. معلومه سرد و گرم چشيده اي
دمت گرم. اميدوارم كردي ولي بازم نميتونم به كسي اطمينان كنم (حداقل در اين مورد) ميترسم بعدا خودخوري كنم كه انتخاب من نبوده

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
يارو كم خوني داره

فکر کردم خودتی :biggrin: یعنی هرکی سفیده مریضه؟:confused:

karimi912

عضو جدید
فکر کردم خودتی :biggrin: یعنی حرکی سفیده مریضه؟:confused:

نه آخه يه بار ماشينمو بردم پيشش، ميشناسمش. خيلي كارش درسته
كنار دستش دو تا گوني خون گذاشته بود هروقت كم مياورد يه كاسه ميكشيد سر
مريضه، مجبوره ديگه، تعجب نداره

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خداوكيلي با پستات خيلي حال كردم. معلومه سرد و گرم چشيده اي
دمت گرم. اميدوارم كردي ولي بازم نميتونم به كسي اطمينان كنم (حداقل در اين مورد) ميترسم بعدا خودخوري كنم كه انتخاب من نبوده

بابا خودخوری چیه؟! اونا فقط بهت پیشنهاد میدن .جبری که در کار نیست!شما میری میبینی اگه نپسندیدی میگی نه. به همین راحتی! در ضمن اگه بله گفتی کاملا انتخاب خودت بوده نه اونــا!

karimi912

عضو جدید
يعني منم اگه مثل شما فكر ميكردم عكس آواتارتون عكس خودتونه كه واويلا خدا
همين امشب زنمو گرفته بودم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا