بهترین راه اینه که بری ازش سوال کنیسلام
از کجا میشه فهمید یه دختر ازدواج کرده یا نه؟
بدون اینکه از خودش سئوال کنیم
از صورتش؟
از دستش؟
.....

بهترین راه اینه که بری ازش سوال کنیسلام
از کجا میشه فهمید یه دختر ازدواج کرده یا نه؟
بدون اینکه از خودش سئوال کنیم
از صورتش؟
از دستش؟
.....
سلام دوست عزیزبهترین راه اینه که بری ازش سوال کنی![]()
كشته ي اين شماره گذاريتم !1- با اين دختر زياد رابطه داري؟ يعني شده به رفتارش يا صحبتاش دقيق بشي؟
2- آشنايي يا دوستي نداره كه حداقل از اون بپرسي؟
3- خب اگه دست راستش انگشتر داره خب چه ربطي داره كه ازدواج كرده؟
من حتي دست چپمم انگشتر مي ندازم!مهم اون انگشت حلقه ست!
راستي يه دوست دارم با اينكه مجرد ولي تو دستش حلقه ست! پس بازم نميشه فهميد
4- خب اگه ابروهاشو دست نزده ازدواج نكرده ديگه! از اين واضح تر كه بنده خدا ميگه من مجردم؟
5- كلك حالا واسه چي مي خواي بدوني؟نكنه واسه داداشت مي خواي؟
![]()
قابل نداشت!كشته ي اين شماره گذاريتم !![]()
دلت خوشه ها...اکثر مردای این دوره زمونه غیرت از سرشون پریده (البته دور از جون آقایون این باشگاه!)هان؟؟؟
عجب طرز فکری...
اون وقت شما غیرت میرت نداری؟؟ نه؟
[/color]
مرسی واقعا! یعنی هر دختری که مجرده سبک و جلفه؟؟خارج از شوخیهای بچه ها، فهمیدن این مسوله خیلی سادس.
فقط کافیه به رفتار اون شخص توجه کنید. اونایی که ازدواج میکنن رفتارشون خیلی سنجیده، سنگین، باوقار و پخته هست.
اما اونایی که ازدواج نکردان معمولان رفتار سبک و جلف دارن.![]()
خنک!فهمیدم!! اورکا
بهش بگو شوهرت مرد، ببین چیکار میکنه....اگه خوشحال یا ناراحت شد ازدواج کرده و اگه تعجب کرد مجرده![]()
دختران بی اف دار براى مردان بی اف دار و مردان بی اف دار براى دختران بی اف دار و دختران پاك براى مردان پاكند و مردان پاك براى دختران پاك
![]()
اگه ابرو برداشته باشه معلوم نمیشه اما وقتی بنده خدا برنداشته خب تابلوست مجرده..متاهلا همیشه ابروشونو برمیدارن مگر اینکه عزادار باشند...یه دختری دست به ابروش نزده باشه و ساده ساده هم بیاد
فقط یه انگشتر تو دست راستش باشه . حالا حدستون چیه؟
خدائیش چقدر فکر کردی؟؟؟!!فهمیدم!! اورکا
بهش بگو شوهرت مرد، ببین چیکار میکنه....اگه خوشحال یا ناراحت شد ازدواج کرده و اگه تعجب کرد مجرده![]()
اينكه شما ميگي اسمش غيرت نيست واسه اينكه توهين نشه نميگم اسمش چيه !
غيرت اونه كه نذاري زن و بچه ت تو زندگي احساس كمبود كنن تا هميشه عاشقت باشن اينجوريه كه ميتوني يه خونواده ي خوشبخت داشته باشي نه اينكه زنت قبلا" بي اف نداشته باشه !
دلت خوشه ها...اکثر مردای این دوره زمونه غیرت از سرشون پریده (البته دور از جون آقایون این باشگاه!)
چند وقت پیش تو یه مانتو فروشی یه خانوم جوون نظرمو در مورد مانتوش پرسید..قشنگ بود اما فوق العاده تنگ بود,خانومه هم خوشگل و خوش تیپ,من که دخترم ....چه برسه به آقایون!
بهش گفتم شوهرت چیزی نمیگه؟ گفت اتفاقا خیلی دوس داره که من تو خیابون لباسای تنگ بپوشم و زیاد آرایش کنم!!
راستش یه جورایی یخ بستم...
فهمیدم!! اورکا
اینم سوال کردن داره آخه ؟!!
اولا" حلقه داره اون که ازدواج کرده . اگرم مجرد باشه مریض نیست که حلقه انداخته باشه . البته یه دلیلم میتونه داشته باشه قصد ازدواج نداشته باشه .
بعدشم خیلی دوس داری بدونی برو یا از خودش بپرس یا یجوری آمارشو بگیر دیگه !!!!
خوب فضولم ، می خوام سر دربیارم ، بلکم قسمت شد دیگه .....حالا چه نيازيه بفهمين؟؟؟ خيلي كنجكاو شدين از خودش بپرسين ديگه... دردسر چرا؟؟؟
البته اگه نمي خواين جلو دختره ضايع شين از پسراي دانشگاه يا محله شون بپرسين
باور كنين آمار زندگي شو بهتر از خودش دارن.... اسم خواستگارا يا احيانا bf هاشهم دستشونه
![]()
1) اصلا ، در حد صحبت های متعارف1- با اين دختر زياد رابطه داري؟ يعني شده به رفتارش يا صحبتاش دقيق بشي؟
2- آشنايي يا دوستي نداره كه حداقل از اون بپرسي؟
3- خب اگه دست راستش انگشتر داره خب چه ربطي داره كه ازدواج كرده؟
من حتي دست چپمم انگشتر مي ندازم!مهم اون انگشت حلقه ست!
راستي يه دوست دارم با اينكه مجرد ولي تو دستش حلقه ست! پس بازم نميشه فهميد
4- خب اگه ابروهاشو دست نزده ازدواج نكرده ديگه! از اين واضح تر كه بنده خدا ميگه من مجردم؟
5- كلك حالا واسه چي مي خواي بدوني؟نكنه واسه داداشت مي خواي؟
![]()
از کجا آمار میگیری؟ای بابا آمار گیری تو ایران که شغل همست
کاری نداره که
میخوای به خودم بگو![]()
خوب اگه شوهرش همونجا ایستاده باشه هم که تعجب می کنهفهمیدم!! اورکا
نمیشهاز کجا میشه فهمید یه دختر ازدواج کرده یا نه؟
جواب: خیلی واضحه... از هیج جاش نمی شه فهمید جز اینکه علنی ازش بپرسی..![]()
یعنی هر دختری که دست به ابروش نزنه ، یعنی ازدواج نکرده؟اگه ابرو برداشته باشه معلوم نمیشه اما وقتی بنده خدا برنداشته خب تابلوست مجرده..متاهلا همیشه ابروشونو برمیدارن مگر اینکه عزادار باشند...
تازه بیچاره حلقه هم که ننداخته خیالت راحت مجرده..من میگم مجرده ردخور نداره
جواب بچه ها رو ندادی کلک واسه چی میخوای؟!!
خدائیش چقدر فکر کردی؟؟؟!!
خوشگل ، چجوری شناسنامش رو گیر بیارم ؟از صفحه ی دوم شناسنامش
ممنون پسر ایرونی عزیزدرود بر اسکیژن جان
گفتی درست بگم من هم یه چند راه ساده میگم
از حلقه تو دستش (دختر دیوانه نیست تو این کمبود پسر بیاد و حلقه بندازه که مثلا ازدواج کرده)
بری جلو سلام کنی اگر ازدواج کرده میگه اقا مزاحم نشو من شوهر دارم اگر ازدواج نکرده که فوری......
اگر دیدی کسی مثل ادم سرشو انداخت بود پایین تو خیابون راه میرفت بدون ازدواج کرده اما اگر دیدی داره ادم رو میخوره با چشماش و .... بدون ازدواج نکرده(این برا دو طرف صادقه اما ...)
از کجا باید فهمید اون حلقه دستش برای چیه؟اینم سوال کردن داره آخه ؟!!
اولا" حلقه داره اون که ازدواج کرده . اگرم مجرد باشه مریض نیست که حلقه انداخته باشه . البته یه دلیلم میتونه داشته باشه قصد ازدواج نداشته باشه .
بعدشم خیلی دوس داری بدونی برو یا از خودش بپرس یا یجوری آمارشو بگیر دیگه !!!!
از کجا معلوم ، من خیلیا رو دیدم که ازدواج کردن و میگن نه (فقط برای اذیت کردن طرف)ازش میپرسیم ازدواج کردی؟ اگه گفت نه، پس ازدواج نکرده. اما اگه گفت آره، نمیشه فهمید ازدواج کرده یا نه.
حلقه ازدواج تو انگشت دوم دست چپ قرار میگیره.(انگشت اشاره نه هااااااز کجا باید فهمید اون حلقه دستش برای چیه؟
یعنی از کجا میشه فهمید که حلقه هست؟
هر انگشتری حلقه هست؟
انگشت خاصی داره؟
دست خاصی داره؟
مدل خاصی داره؟
شاید نمی خواد مزاحم داشته باشه![]()
این قضیه عکسشم میتونه اتفاق بیفته. یعنی بعضی از مردا به خاطر اینکه مزاحم داشته باشنحلقه ازدواج تو انگشت دوم دست چپ قرار میگیره.(انگشت اشاره نه هااااا)
ولی من میشناسم کسایی رو که به خاطر اینکه مزاحم نداشته باشن حلقه دستشون میکنن، پس اینم جواب نمیده!![]()
یه جوری حرف میزنی که انگر من مزاحم کسی شدم. خوب بعضی ها حالیشون نمیشه که مزاحم نشن. مثل کنه هستن. اون موقع این راه جواب میده.خوب وقتی تو انگشتی که مخصوص حلقست دست چپ انگشت دوم باشه . نه تو انگشت دیگه . هر انگشتری خوب نه مثلا" اگه انگشتر مسی بود تابلوه که حلقه نیست دیگه . و معمولا" طلا و طلا سفیدو نقرست .
اگه نمیخواد کسی مزاحمش بشه خوب نباید مزاحمش شد دیگه چه کاریه بیکاریا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سئوال | گفتگوی آزاد | 6 | |
A | یک سئوال | گفتگوی آزاد | 9 | |
A | یک سئوال ؟ | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
وجود ۱۳ صورت فلکی تایید شد زیر سئوال رفتن طالع بینی در جهان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سنجش شخصيت با چند سئوال ساده | گفتگوی آزاد | 2 |