یه خبر واقعی درباره قزوین که باورتون نمیشه!!

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه یک فرهنگ بدی در ایران وجود داره که معذرت میخوام.ولی طرف فاعل باشه.باعث ننگ نیست.
به خاطر همین چه دلیلی داره قزوینی ها ناراحت بشوند
ببخشید مفعولاشون از کجا میان عالم غیب؟:surprised:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه ربطی به ترکا داشت دوسته عزیز
من نه اینوریم نه اونوری ولی چرا پایه اقوام دیگه رو میکشین وسط
شما مثه اینکه با ترکا خیلی مشکل دارین، به قوله wasper کسی از فاعل شدن ناراحت نمیشه ولی اون چیزیم که بهتون نسبت دادن شما زیاد جدی نگیرش بابایی
از پستتون مشخصه اینه که از خودتون چیزی ندارینو پایه دیگرانو میکشین وسط (حالا بماند که قزوینیام ترکن ولی حالا چه فلسفه ایه که خودشونو میکشن کنار میگن ما ترک نیستیم، اکثرشونم ترکی رو از ترکا هم بهتر صحبت میکنن، ولی خودشونو میزنن به علی چپ)
فقط یه سری از دهاش ترکن این درصد بالایی که خودشونو به اون راه می زنن از کجا اومده؟:surprised:
بابای من کردی هم بلد پس کرد خودشو می زنه به کوچه علی چپ؟:surprised:
یه نگاه به تاپیک هایی که در مورد اقوام گوناگون نگاه کن از همه بیشتر تاپیک ترکا درگیری برای یه شوخی اما از همه کمتر برای قزوینی هاست این دلیلش چی می تونه باشه جز جنبه ی بالای قزوینی ها:w12:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط یه سری از دهاش ترکن این درصد بالایی که خودشونو به اون راه می زنن از کجا اومده؟:surprised:
بابای من کردی هم بلد پس کرد خودشو می زنه به کوچه علی چپ؟:surprised:
یه نگاه به تاپیک هایی که در مورد اقوام گوناگون نگاه کن از همه بیشتر تاپیک ترکا درگیری برای یه شوخی اما از همه کمتر برای قزوینی هاست این دلیلش چی می تونه باشه جز جنبه ی بالای قزوینی ها:w12:

حالا موندم چرا اینقد از خودتون میخورین، بابا قزوین که به ترمینالش برسی شهرش تموم میشه...
بابات کردی بلده (بدونه شک ترکیم بلده)، بقیه ملتتون که کردی بلد نیستن ولی اکثریت ترکی بلدن غیر اینه؟
اتفاقا من دوستای ترک داشتم یه چن تا قزوینیم بودن، خدایی جنبه ترکا خیلی بالاتر بود
حالا چون اینجا در چن تاپیک به جنجال کشیده شد که نمیشه به کل بسطش داد...
مثلا اینجا بغیر از ترکا به کدوم یکی از اقوام مختلف گیر دادن که مثلا جنبه بالاتون مشخص شه،؟ یه شرو وری بهتون نسبت دادن خودتون با خودتون حال میکنین دیگه، این چیزا رو که به هر کی بگن خوشش میاد چه ربطی به جنبه داره:biggrin:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا موندم چرا اینقد از خودتون میخورین، بابا قزوین که به ترمینالش برسی شهرش تموم میشه...
بابات کردی بلده (بدونه شک ترکیم بلده)، بقیه ملتتون که کردی بلد نیستن ولی اکثریت ترکی بلدن غیر اینه؟
اتفاقا من دوستای ترک داشتم یه چن تا قزوینیم بودن، خدایی جنبه ترکا خیلی بالاتر بود
حالا چون اینجا در چن تاپیک به جنجال کشیده شد که نمیشه به کل بسطش داد...
مثلا اینجا بغیر از ترکا به کدوم یکی از اقوام مختلف گیر دادن که مثلا جنبه بالاتون مشخص شه،؟ یه شرو وری بهتون نسبت دادن خودتون با خودتون حال میکنین دیگه، این چیزا رو که به هر کی بگن خوشش میاد چه ربطی به جنبه داره:biggrin:
واقعا خوشش میاد؟:surprised:
چه باحالن:w15::w15:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان پس شما اون مفعوله هستی، ببخشید دیگه من وارونه دیدمت، سرو تهت یکیه مشکل من نی
نه مگه شما مفعول نیستی :surprised:چرا صفت خودتو به بقیه نسبت میدی:surprised: مثل اینکه قزوینی ها سر و ته برات نذاشتن دلت پره ها نه:biggrin:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مگه شما مفعول نیستی :surprised:چرا صفت خودتو به بقیه نسبت میدی:surprised: مثل اینکه قزوینی ها سر و ته برات نذاشتن دلت پره ها نه:biggrin:

:D:D
ای جااان بچه م زبونش وا شد، مثه این بچه کوچولوها که بهشون فحش میدی میگن خودتی...
توام که شیشو هشت میزنی ، چه حالیم میکنه...
من سه ساعته دارم میگم "بغیر از ترکا به کدوم یکی از اقوام مختلف گیر دادن که مثلا جنبه بالاتون مشخص شه،؟ یا شرو وری بهتون نسبت دادن خودتون با خودتون حال میکنین دیگه، این چیزا رو که به هر کی بگن خوشش میاد چه ربطی به جنبه داره، قزوین که تا ده سال پیش جز زنجان بود " یه چی میگی که هیچ ربطی به موضوع نداره.
خوب البته خیلی خوشحالم مثه بقیه حرفی باسه گفتن نداری، تو جاهایه مختلفم پستاتو خوندم میای یه چی میگی که هیچ ربطی به باراک اوباما نداره

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D:D
ای جااان بچه م زبونش وا شد، مثه این بچه کوچولوها که بهشون فحش میدی میگن خودتی...
توام که شیشو هشت میزنی ، چه حالیم میکنه...
من سه ساعته دارم میگم "بغیر از ترکا به کدوم یکی از اقوام مختلف گیر دادن که مثلا جنبه بالاتون مشخص شه،؟ یا شرو وری بهتون نسبت دادن خودتون با خودتون حال میکنین دیگه، این چیزا رو که به هر کی بگن خوشش میاد چه ربطی به جنبه داره، قزوین که تا ده سال پیش جز زنجان بود " یه چی میگی که هیچ ربطی به موضوع نداره.
خوب البته خیلی خوشحالم مثه بقیه حرفی باسه گفتن نداری، تو جاهایه مختلفم پستاتو خوندم میای یه چی میگی که هیچ ربطی به باراک اوباما نداره
وای چه باحالی معلومه زیاد تو قزوین بودی باحالت کردن:biggrin:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر به جای..... به قزوینی ها بگویند خر
بگویند بی غیرت
بگویند گاو
بگویند ساده
فکر نکنم الان شما اینقدر فکر کنید که با جنبه هستید

والا لقب طنزی که به قزوینیا داده شده از اون چیزایی که گفتین بدتره........

لقبه طنزی که به شمالی ها داده شده از همه بدتره!:surprised: این لقب ها رو هم کسه خاصی به اونها ندادن.......... همه جای ایران جک ها شنیده و بازگو میشه حتی خوده همون استان ها و منطقه ها...........

ولی همشون طنز هستند توی تاپیکهای متعدد دیده شده با همشون شوخی شده و همشون با خنده اومدن تو تاپیک و رفتن............ هیچ یک به جز ترکها بی خودی سره چیزای طنز قشقرق راه نمیندازن...........

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

لقبه طنزی که به شمالی ها داده شده از همه بدتره!:surprised: این لقب ها رو هم کسه خاصی به اونها ندادن.......... همه جای ایران جک ها شنیده و بازگو میشه حتی خوده همون استان ها و منطقه ها...........

ولی همشون طنز هستند توی تاپیکهای متعدد دیده شده با همشون شوخی شده و همشون با خنده اومدن تو تاپیک و رفتن............ هیچ یک به جز ترکها بی خودی سره چیزای طنز قشقرق راه نمیندازن...........
ترک ها خودشون جک میگن اونم درباره خودشون
اما یکی دیگه غیر ترک بخواد بگه بلا از روزگارش در می ارن:دی
نمی دونم.....چرا
اما این خصوصیات رو دارن
من یکی که کنار اومدم.....................................................و جلوشون جوک نمی گم:دی
پاک کرددن صورت مسئله:دی

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای چه باحالی معلومه زیاد تو قزوین بودی باحالت کردن:biggrin:

بابا چرا اینجوری میکنید؟

من قزوینیم،ترکم هستم.:smile:کلیم با این تایپیک حال کردم;););)

اینو به بالایی بگو که میخواد زور بزنه بگه من یه با جنبه غیر ترکم... شما فقط جوابایی که به پستام داده رو بخون، کااااااااااملا مشخصه چقد با جنبه ست، انرژی هسته ای رو ربط میده به کلاه مش شعبون

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه اینجوریم نیست... در مورد قزوینیا خودشون بگن بهتره، در مورد شمالیا بر میگرده به دوره رضا شاه که یه تظاهراتی علیه رضا شاه در رشت انجام شد (فک کنم همون موقعی که شمال اومده بود) و رضا شاه از اینکار خیلی دلگیر میشه و بعد از اون ماجراست که شروع به گفتن حرفایی پشت سرشون میکنه... من خودم رشت و لاهیجان و انزلی و رامسر و شهسوار زیاد میرم فرهنگی که تو اینجاها هست جاهایه دیگه ندیدم (البته بغیر از قشنگی و خوش اب و هوا بودن این مناطق)
اما در مورد ترکها...
نمیدونم ریشه این جکها از کجاست اما هر چی هست:
1- نباید از حالت طنز خارج شه و حالت توهین به خودش بگیره(البته در مورد بقیه هم صدق میکنه)، کدومتون اگه بهش توهین بشه خوشتون میاد؟ خود شما اولین نفری هستین که جوابشو میدین، پس میبینین اونقدیم که فک میکنین ربطی به جنبه نداره
2- نباید صرفا بخاطر چن تا جک اقایون بیانو ندای هل من ناصر ینصرنی سر بدن و همینو بکنن چکش و بزنن تو سر به قوله خودشون فارسا برای احیایه حقشون (به قوله خودشون ماها حقشونو خوردیم)
3- نکته اخر اینکه دل شکستن هنر نمیباشد ای بردار سیرت زیبا بیار، دیدم تو جمعی که 4 نفر یه سری چرتو پرت میگنو میخندن و یه نفر اون وسط سرخو سفیدو ابی میشه (منظورم جک نیست ، خیلی چیزایه دیگه هم میتونه باشه)... این درسته؟

(قابل توجه پری، سمیرا، هانیه، امین... یادتون باشه این چندمین پستی بود که هیچ اسپمی تو کارش نیست:D)

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینجوریم نیست... در مورد قزوینیا خودشون بگن بهتره، در مورد شمالیا بر میگرده به دوره رضا شاه که یه تظاهراتی علیه رضا شاه در رشت انجام شد (فک کنم همون موقعی که شمال اومده بود) و رضا شاه از اینکار خیلی دلگیر میشه و بعد از اون ماجراست که شروع به گفتن حرفایی پشت سرشون میکنه... من خودم رشت و لاهیجان و انزلی و رامسر و شهسوار زیاد میرم فرهنگی که تو اینجاها هست جاهایه دیگه ندیدم (البته بغیر از قشنگی و خوش اب و هوا بودن این مناطق)
اما در مورد ترکها...
نمیدونم ریشه این جکها از کجاست اما هر چی هست:
1- نباید از حالت طنز خارج شه و حالت توهین به خودش بگیره(البته در مورد بقیه هم صدق میکنه)، کدومتون اگه بهش توهین بشه خوشتون میاد؟ خود شما اولین نفری هستین که جوابشو میدین، پس میبینین اونقدیم که فک میکنین ربطی به جنبه نداره
2- نباید صرفا بخاطر چن تا جک اقایون بیانو ندای هل من ناصر ینصرنی سر بدن و همینو بکنن چکش و بزنن تو سر به قوله خودشون فارسا برای احیایه حقشون (به قوله خودشون ماها حقشونو خوردیم)
3- نکته اخر اینکه دل شکستن هنر نمیباشد ای بردار سیرت زیبا بیار، دیدم تو جمعی که 4 نفر یه سری چرتو پرت میگنو میخندن و یه نفر اون وسط سرخو سفیدو ابی میشه (منظورم جک نیست ، خیلی چیزایه دیگه هم میتونه باشه)... این درسته؟

(قابل توجه پری، سمیرا، هانیه، امین... یادتون باشه این چندمین پستی بود که هیچ اسپمی تو کارش نیست:D)
کامان من.........کی همه اینارو تونستی حفظ کنی؟
اصلا ازت انتظار نداشتم....:eek:

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
کامان من.........کی همه اینارو تونستی حفظ کنی؟
اصلا ازت انتظار نداشتم....:eek:

نه خداییش حال کردی
حفظ چیه بابا، زنگ زدم به یکی از دوستام اون از رو کتاب خوند منم تایپ کردم:D
حالا کجاشو دیدی، به جانه پری دیگه ادم شدم...

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خداییش حال کردی
حفظ چیه بابا، زنگ زدم به یکی از دوستام اون از رو کتاب خوند منم تایپ کردم:D
حالا کجاشو دیدی، به جانه پری دیگه ادم شدم...
بابااااااا....ایووول داری تو.....با پات تایپ میکردی دیگه نه؟....یادمه!!!
نگفته بودی بلدی زنگ بزنی....ای کلک....نه ادم شدیییییییییی;);):heart::gol::D

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابااااااا....ایووول داری تو.....با پات تایپ میکردی دیگه نه؟....یادمه!!!
نگفته بودی بلدی زنگ بزنی....ای کلک....نه ادم شدیییییییییی;);):heart::gol::D

پری بوخودا ادم شدم:cry:
دیگه از این به بعد به کوریه چشمتون میخوام پستایه گشنگ گشنگ بدم، تصمیم دارم در اینده مدیریت یکی از تالارها رو بر عهده بگیرم و درنهایت ه برم تو تیمه ملیو اخرشم ترانسفر شم به لیگهای اروپایی... اونوقته که بگم بویه دماخ سوخته میاد

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
پری بوخودا ادم شدم:cry:
دیگه از این به بعد به کوریه چشمتون میخوام پستایه گشنگ گشنگ بدم، تصمیم دارم در اینده مدیریت یکی از تالارها رو بر عهده بگیرم و درنهایت ه برم تو تیمه ملیو اخرشم ترانسفر شم به لیگهای اروپایی... اونوقته که بگم بویه دماخ سوخته میاد

اگه تونستی یه پستی چستیم واسه ما جور کن.....دیگه همه ی چشم امیدمون تویی قهرمان....
بربر....دودودودو....بربر......
بربری قهرمان .....خوشامدی به ایران

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه تونستی یه پستی چستیم واسه ما جور کن.....دیگه همه ی چشم امیدمون تویی قهرمان....
بربر....دودودودو....بربر......
بربری قهرمان .....خوشامدی به ایران

من مخلصه همه برو بچ پایین شهرم هستم، هیچ وقت محبتاتونو فراموش نمیکنم، شماها بودین که جشن گلریزون باسم میگرفتینو پوله کتونیمو جور میکردین، قول میدم اگه رفتم اون ور باسه همتون یه دس تکون بدم...
پری یعنی تا موقع برگشتنم صبر میکنی؟:cry:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخلصه همه برو بچ پایین شهرم هستم، هیچ وقت محبتاتونو فراموش نمیکنم، شماها بودین که جشن گلریزون باسم میگرفتینو پوله کتونیمو جور میکردین، قول میدم اگه رفتم اون ور باسه همتون یه دس تکون بدم...
پری یعنی تا موقع برگشتنم صبر میکنی؟:cry:

میرنننن کچلاااااااااا....ازونا فقطططططططط خاطره هاشونننننن....به جا میمونه
خوب ایشالا کی میری بربرم؟

ایشالا اونور کارت بگیره مگه ما خسیسیم؟ هر توالتی که تو بشوری پولی دراری ما خدارو شکر میکنیم....:D:D

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان به خدا اینطوریا هم نیست. این حرفا مال زمان قدیمه. البته تو محله های پایین شهر هم کم و بیش شاهد این مسائل هستیم. ولی شما بیاید قزوین من هواتونو دارم! :D

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جای این عکس خالی بود تو ای تایپیک:D:Dعکس در خونه همسایمونه.الان گرفتم.
ولی شما بیاید قزوین.قول میدم بهتون خوش میگزره;);)
راستی اگه اومدید قزوین دیدید سر میدونا بچه آویزون کردن تعجب نکنید:warn:
جوایز بانک صادراته:smile:

پیوست ها

• 06082010353.jpg
    06082010353.jpg
    37.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:
بالا