مگه ما مثل ترکا بی جنبه ایم که با خودشون هم در گیری دارنچیییی؟!!!!!! ....
آهان از اون لحاظ!
ااااااااای شیطون. ولی قزوینیا اگه بفهمند یه همچین تاپیکی زدی. می ریزن سرتا. مراقب خودت باش.
لطفا راجع به شهر ما درست صحبت کنید
اینا همش شایعه است
بیاید اگر بد گذشت!!!!
من باهاشون برخورد داشتم آدم هاي خيلي خوبين /نگران نباشين همشون شوخيههههههههچیییی؟!!!!!! ....
آهان از اون لحاظ!
ااااااااای شیطون. ولی قزوینیا اگه بفهمند یه همچین تاپیکی زدی. می ریزن سرتا. مراقب خودت باش.
مگه ما مثل ترکا بی جنبه ایم که با خودشون هم در گیری دارن
میایم تو تاپیک می خندیم و میریم تاپیک بعدی کاری هم به کسی نداریم
البته بخاطر این تاپیک تصمیم گرفتیم دفعه بعد که پرسپولیس و پیکان بازی دارن بریم جد و اباد پرسپولیسی هارو فحش بدیم![]()
من باهاشون برخورد داشتم آدم هاي خيلي خوبين /نگران نباشين همشون شوخيهههههههه![]()
البته بخاطر این تاپیک تصمیم گرفتیم دفعه بعد که پرسپولیس و پیکان بازی دارن بریم جد و اباد پرسپولیسی هارو فحش بدیم![]()
بی جنبه خودتی . درست صحبت کن تا مورد احترام باشی. هر چند که نیستی.مگه ما مثل ترکا بی جنبه ایم که با خودشون هم در گیری دارن
اگه ممکنه پستتون رو ویرایش کنید تا کسی دلخور نشه. درست نیست که در برابر کسی که حالا شاید از روی عدم اطلاع چیزی گفت ، شما هم بهش جواب بدید.بی جنبه خودتی . درست صحبت کن تا مورد احترام باشی. هر چند که نیستی.
اخه یک فرهنگ بدی در ایران وجود داره که معذرت میخوام.ولی طرف فاعل باشه.باعث ننگ نیست.
به خاطر همین چه دلیلی داره قزوینی ها ناراحت بشوند
کی گفته قزوینی ها ناراحت میشن؟؟؟
قزوین فقط روستاهای دشت ابیش ترکن درصد بالاییش فارسنعذر میخوام قزوین مگه ترک نداره البته فکر کنم درصد بالاییش ترک باشن.
احتمالا شما از تات های قزوین هستین.
البته زیاد قزوین نبودم ولی با مردمش خیلی حال کردم حدود یک ماه خونه یکی
از رفیقام محله هادی آباد بودیم... یادش بخیر
khalkhal city hack grouop