یه اهنگ فوق العاده قشنگ با ترجمه.

mehrshad53

اخراجی موقت
"غریبه الناس" یکی از اهنگاییه که هم شعرش و هم کلیپ نشون میده که موسیقی پاپ عربها 1000 کیلومتر از مال ما جلوتره.
ماجرای دو تا داداش هست که وقتی کوچیکن مادرشون میمیره و هیچکسو نداشتند و بزرگه که مثلا 5ام دبستان و این حدود بوده ترک تحصیل میکنه که کوچیکه که مثلا 4-5 سالش بوده را جمع و جور کنه و خرجشونو دربیاره و بعد توی درسا کمکش میکنه و بعد کوچیکه میره دانشگاه و مهندس ساختمون میشه و داداش بزرگه که هنوز که یه کارگر ساده بوده یواشکی پول توی جیب داداش دانشجوش میذاشته...
ولی وقتی که کوچیکه کار و بارش میگره هر جا میره و داداشه را میبینه میگه برو که ابروم را بردی و کلاسمو پایین اوردی و این حرفا....
داداش بزرگه هم که "وائل جسار" نقشش را بازی میکنه با گریه ،توی یک ساختمون نیمه کاره که داداش کوچیکه مهندسشه ،این اهنگ را میخونه،حتی من سنگدل با این آهنگ احساساتی میشم!
اگه تونستین کلیپش را هم بگیرن،همونی که تعریف کردم براتون...........
http://www.sarou.com/ravand/?p=1870

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
"غریبه الناس" یکی از اهنگاییه که هم شعرش و هم کلیپ نشون میده که موسیقی پاپ عربها 1000 کیلومتر از مال ما جلوتره.
ماجرای دو تا داداش هست که وقتی کوچیکن مادرشون میمیره و هیچکسو نداشتند و بزرگه که مثلا 5ام دبستان و این حدود بوده ترک تحصیل میکنه که کوچیکه که مثلا 4-5 سالش بوده را جمع و جور کنه و خرجشونو دربیاره و بعد توی درسا کمکش میکنه و بعد کوچیکه میره دانشگاه و مهندس ساختمون میشه و داداش بزرگه که هنوز که یه کارگر ساده بوده یواشکی پول توی جیب داداش دانشجوش میذاشته...
ولی وقتی که کوچیکه کار و بارش میگره هر جا میره و داداشه را میبینه میگه برو که ابروم را بردی و کلاسمو پایین اوردی و این حرفا....
داداش بزرگه هم که "وائل جسار" نقشش را بازی میکنه با گریه ،توی یک ساختمون نیمه کاره که داداش کوچیکه مهندسشه ،این اهنگ را میخونه،حتی من سنگدل با این آهنگ احساساتی میشم!
اگه تونستین کلیپش را هم بگیرن،همونی که تعریف کردم براتون...........
http://www.sarou.com/ravand/?p=1870
مرسی :crying2::crying2:

غریبة الناس غریبة الدنیا دیا اعز الناس بیتغیر علیا
چقدر مردم عجیبند، چقدر این زندگی عجیب است، با ارزشترین فرد برای من در حال تغییر است

مفیش احساس مفیش ولا ذکرى لیا
نه احساسی و نه خاطره ای برای من

خلصنا خلاص انا ماشى وجیبها فیا
تمام کردیم، من دیگر نیستم، اگر می خواهی ملامتم کن

لو کنت عملت خاطر لیوم حلو عشناه
اگر حداقل یک روز زیبا که گذرانده ایم را در نظر می گیری

فى کده معقول یاساتر مفیش کده فى الحیاة
نمی توانم باور کنم که مردمی این گونه در این زندگی هستند

غریبة الناس غریبة الدنیا دیا اعز الناس بیتغیر علیا
چقدر مردم عجیبند، چقدر این زندگی عجیب است، با ارزشترین فرد برای من در حال تغییر است

سنین عایشین بموت لو الاقى جرحک
سالها زندگی کردیم، اگر تو را آسیب دیده پدا کنم می میرم

لااغمض عین ولا اهدى الا اما تضحک
چشمانم بسته نخواهد شد، و من همچنان پریشان خواهم ماند تا تو بخندی

صبرت سنین فى همک قبل فرحک
من با تو صبور بودم و پیش از شادیت نگران

اسامح مین روح انت الله یسامحک
چه کسی را خواهم بخشید، خدایم تو را ببخشد

الومک لیه مش فارقة ماهى هى
چرا تو را ملامت کنم، این همان است، تفاوتی نیست

ده لزمته ایه خلاص حقک علیا
سرزنش کارایی ندارد، همه چیز خوب است، این اشتباه من است

فاکرنى ملاک وهنسى القسوة دیا
فکر می کنی من یک فرشته ام، همه این بدیها را فراموش می کنم

ده انا هنساک ومش هنسى الاسیة
من تو را فراموش می کنم، اما بدیها را نه

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش عربی بلد بودم.
اینجوری حال نمیده. باید بلد باشی خودت معنیشو بفهمی.