یه آرزو تو سال جدید. خدا قراره اینجارو بخونه

faezeh_asal

عضو جدید
می شه سه تا ارزو داشته باشم؟ اگه می شه پس بذار بگم من یه سفر حج عمره می خوام ارزوی چند ساله ام . قبولی در امتحانات پایان ترم دانشگامو می خوام . و در اخر سلامتی رو برای همه می خوام:heart:

liliss85

عضو جدید
خدايا يه آرزو دارم كه خيلي بزرگه ولي براي تو كار خيلي كوچيكيه...
خدايا به من سعادتي بده تا امسال ديگه تو رو بشناسم...

shahab_A

عضو جدید
خداي من .... اي تمام هستي و نيستي من .... زندگي من .... عشقه من . با تمام وجود دوستت دارم و عاشقانه زيبايي عظمت مهرباني و خدايي ات را ستايش ميكنم ... و اين بزرگترين نعمتي است كه تاكنون به من عطا كرده اي ... تنها آرزويم توفيق بندگي و ستايش توست اي مهربانترين مهربانها.

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدا جون ، خوبی؟ عیدت مبارک . 2 تا آرزو دارم اجابت کنید لطفا:
1- کمکم کنی تا همچنان آمیدوارانه تو این جنگل پیش برم و به مردم کمک کردن رو یاد بگیرم.
2- همه ی جوونا رو به /ارزوهای قشنگشون که به صلاحشونه برسونی . خصوصا جوونای گل این سایت رو .
خداجون میدونم سرت خیلی شلوغه هنوز یه عالمه آرزو رو نخوندی دیگه مزاحم نمیشم .
خداجون خدانگهدارت.

Aros.kabir

عضو جدید
خدایا من از تو خودتو می خوام ... دوست دارم تو رو بهتر بشناسم ... خدایا دوست دارم عاشقم کنی ... دوست دارم منو عاشق خودت خودت کنی ... می خوام عاشقت بشم ... می خوام عاشقم بشی ... دوست دارم که همون طور که خودت دوست داری بشناسمت .... دوست دارم تا منو از غلفت نجات بدی ... خدایا اگه صلاح می دونی منو به اونی که خودت بهتر می دونی برسون ... من فقط در رضای تو می خوام رضایت داشته باشم ... پس کمک کن و به من درک بده تا به رضای تو راضی باشم ... دوست دارم منو در آغوش بگیری ... دوست دارم کمکم کنی ... اصلاً دوست دارم همون جور که تو دوست داری بشه ... دوستت دارم

خدایا به اندازه خودت دوستت دارم ...

به همه درک حضور خودتو بده تا دنیا گلستان بشه :heart:

آخرین ویرایش:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
آرزوی من

آرزوی من

خدایا
عزت..شرف و آبروی من رو حفظ کن...
خداوندا من رو در بین خلایق خودت عزیز کن و به من مقامی بده که بالاترین مقام های انسانی هم حسرت من و مقام من رو ببرند...
خداوندا برای پدرم مادرم و خانوادم سلامتی و عمر با برکت و زندگی آرام رو ارزو دارم...

خدایا مشکلات و سختی ها رو از جلوی پای ما آدم ها بردار...

خدایا خودت گفتی بعد از هر سختی راحتی هست...براش طلب راحتی و بدست اوردن مرادشو آرزو دارم...
خدایا...کمکم کن که بتونم سال دیگه همین موقع در بهترین وضع روحی و مادی باشم...که بتونم دست خلق تو رو به نشانه کمک و هم دلی بفشارم...

خداوندا به من مال دنیارو عطا کن...اینقدر به من بده که تو رو فراموش نکنم و اینقدر از من نگیر که باز سرکشی کنم و تو رو نفی کنم...

خدایا شکرت میکنم به خاطر 1000000000000000000000000000000 چیز که من دادی و شکرت میکنم به خاطر 100000000000000000000000 چیزی که باز به خاطر صلاح و حکمتت به من ندادی

خداوندا برای همه رفتگان و بازماندگان همه افرادی که شناختم و میشناسم..طلب آمرزش دارم...

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من فقط يه ارزو دارم
اون هم اينه كه اين نااميدي رو ازم دور كني
خودت كه بهتر مي دوني خدايا
زندگي بدون اميد خيلي سخته:cry:
تو خودت باید سعی کنی امیدوار باشی
نه این که از خدا بخوای که بهت بده
به خودش امیدوار باش.....همین

khial

عضو جدید
خدايا يه آرزو دارم كه خيلي بزرگه ولي براي تو كار خيلي كوچيكيه...
خدايا به من سعادتي بده تا امسال ديگه تو رو بشناسم...
خوش به حالتون كه به اونجا رسيدين كه بخواين كه خدا رو بشناسين
من موندم كه خودم كيم؟ واقعا" به شما حسوديم ميشه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا
خودت خوب میدونی چی میخوام
این من رو به من برسون

پرندیس

کاربر بیش فعال
خدایا چگونه زیستن رو به من بیاموز
چگونه مردن را خود خواهم آموخت........عاقبت بخیری می خوام ازت ای قادر متعال برا همه....و خودم......

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
با اینکه تاپیک قدیمیه ولی الانم داریم به سال جدید نزدیک میشیم و
گفتم شاید دوستان بازهم آرزویی دارن که بخوان کسی بخوندش

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ظهور امام
سلامتي همه پدر و مادرها
شفاي همه بيماران جه روحي چه جسمي
عاقبت بخير شدن همه همه جوانها
خدا تو سال جديد دست همرو بگيره و مارو حتي يك لحظه به خودمون نسپاره

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا چطوری؟خوبی؟
جبرئیل و عزرائیل و سور اسرافیل و بروبچز خوبن؟؟؟

سال قبل که حال دادی.امسال هم دمت گرم یه حال اساسی به ما بده

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدايا....! آني ازم غافل مشو...
آمين ...
گل گل