یهو این همه تازه وارد از کجا اومدن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من 2 روز نبودم.یکی هست بهم بگه چی شده؟؟؟:surprised:
چرا یهو اینهمه اخراجی داشتیم؟؟؟:eek:
و بعدشم به سوال zhilamo جواب بدین.
چرا یهو اینهمه تازه وارد بی تربیت(البته با احترام به همه ی دوستانی که تازه عضو شدن.منظورم یه عده ی معلوم الحال هست که همه دوستان میشناسنشون):gol:

adrineh

عضو جدید
چرا یهو اینهمه تازه وارد بی تربیت(البته با احترام به همه ی دوستانی که تازه عضو شدن.منظورم یه عده ی معلوم الحال هست که همه دوستان میشناسنشون):gol:
من امروز عضو شدم
چرا اینطوری شده؟

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

این مملکت هر روز یه برنامه داره این سایتم دچارش شده.
در موره اخراجیها هم حتما آدمین جان خیلی فیلم اخراجیهارو دیده جو گیر شده گفته یه حالی هم به ماها بده.
این عده معلوم الحالم یه سری نخودچی کیشمیشن که این وسط می لولن تو خیلی جدی نگیر.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بعضی از تازه وارد ها ارزش بحث کردن ندارن...
این همه تازه وارد یهو از کجا اومدن همشونم حکومتی؟
باشگاه مزدور استخدام کرده؟

اين تازه واردها همون ملتي هستند كه تو روز چهارشنبه حمايتشون رو از ولايت فقيه اعلام كردند.
مشكل شما اينجاست كه نميخواي واقعيات جامعه رو قبول كني.

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اومدن گند بكشن.به بيراه بكشن بحث ها رو . منحرف كنند.البته كسايي كه به اين منظور ميان همه اينجوري نيستند

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اين تازه واردها همون ملتي هستند كه تو روز چهارشنبه حمايتشون رو از ولايت فقيه اعلام كردند.

حتما اینا هم به عشق رهبر اومدن؟؟؟
یا شاید به عشق ساندیس؟؟؟:cool:

مگه باشگاه ساندیس میده؟؟؟:eek:

من که عضو شدم بهم ندادن.من ساندیسمو میخوااااااااااااااااام...:mad:

zhilamo

عضو جدید
.
به شما هم پول دادن ، بابت به گند کشیدن جامعه مجازیمون؟
راستی این ملتی که از طرف دولت اومده بودم به خاطره امنیت شغلی و .... اومدن همه ازتون متنفرند.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا به جای احترام به عقاید مخالفتون این همه مسخره میکنید و توهین میکنید و تهمت میزنید؟؟؟
خب تا حالا جمعتون گرم بوده و هی برا هم هندونه قاچ میکردید و برا مطلب بدون سند همدیگه تشکر از خودتون در میکردید خب الان هم حضور مخالف عقایدتون رو هم تحمل کنید.

مورگان

اخراجی موقت
در قم و تهران عاشورائیان چقدر بودند؟

کد خبر : 105287 زمان مخابره : 11/10/1388 17:50

خروش ملت ایران در اقصی نقاط کشورمان در اعتراض به هتک حرمت ساحت مقدس عاشورا و حمایت از ولایت با حضور مثال زدنی و میلیونی همراه شد.

خروش ملت ایران در اقصی نقاط کشورمان در اعتراض به هتک حرمت ساحت مقدس عاشورا و حمایت از ولایت با حضور مثال زدنی و میلیونی همراه شد.
به گزارش «جوان آنلاین»،با توجه به اینکه در شهر قم و در جریان تشییع جنازه آیت الله منتظری افراد زیادی از تهران،اصفهان و نجف آباد برای تشییع حضور یافته بودند و رسانه های جریان فتنه از حضور بی شمار مردم در آن خبر داده بودند،گزارش منابع رسمی حاکی از ان است که در جریان حرکت عظیم عاشورایان جمعیتی بالغ بر 7-6 برابر جمعیت حاضر در مراسم تشییع جنازه آیت الله منتظری در تظاهرات عاشورایان حضور بهم رسانده بودند.همچنین بیش از 4 میلیون نفر نیز در روزی غیر تعطیل در تهران در اهانت به ساحت مقدس عاشورا و مقام ولایت به صحنه آمدند که در طول تمامی تظاهرات و راهپیمایی های تاریخ انقلاب بی همتا بوده است.
انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 105287

مورگان

اخراجی موقت
چرا به جای احترام به عقاید مخالفتون این همه مسخره میکنید و توهین میکنید و تهمت میزنید؟؟؟
خب تا حالا جمعتون گرم بوده و هی برا هم هندونه قاچ میکردید و برا مطلب بدون سند همدیگه تشکر از خودتون در میکردید خب الان هم حضور مخالف عقایدتون رو هم تحمل کنید.

:heart::heart::heart::heart:چرا به جای احترام به عقاید مخالفتون این همه مسخره میکنید و توهین میکنید و تهمت میزنید؟؟؟
خب تا حالا جمعتون گرم بوده و هی براي هم هندونه قاچ میکردید و براي مطلب بدون سند همدیگه تشکر از خودتون در میکردید خوب الان هم حضور مخالف عقایدتون را هم تحمل کنید.:gol::gol::gol::gol::gol:
از اين ببعد بايد خربزه بخورند وپاي لرزش هم بنشينند

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حتما اینا هم به عشق رهبر اومدن؟؟؟
یا شاید به عشق ساندیس؟؟؟:cool:

مگه باشگاه ساندیس میده؟؟؟:eek:

من که عضو شدم بهم ندادن.من ساندیسمو میخوااااااااااااااااام...:mad:

اين ملت هرجا پاي اين نظام و اسلام در ميان باشه حاضره. حالا مي خواد تو خيابون باشه يا تو دنياي مجازي

واقعيات رابپذيريد.

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اين ملت هرجا پاي اين نظام و اسلام در ميان باشه حاضره. حالا مي خواد تو خيابون باشه يا تو دنياي مجازي

واقعيات رابپذيريد.

تنها واقعیتی که پذیرفتنی هست اینه که این نظام آبروی اسلام رو برد.;)

در ضمن خیر مقدم عرض میکنم خدمت " مورگان "عزیز.که بسیار طوفانی ظاهر شده:cool:
و تشکر که در این تاپیک که مناسب حال ایشون هم هست حاضر شدن:redface:

zhilamo

عضو جدید

واقعيات رابپذيريد.
.
.
اسلام رو به گند نکش کاری به مابقیش ندارم ولی بدون شما دمبال اسلام نیستی بلکه داری نون مزدوریت رو می خوری

zhilamo

عضو جدید
:heart::heart::heart::heart:چرا به جای احترام به عقاید مخالفتون این همه مسخره میکنید و توهین میکنید و تهمت میزنید؟؟؟
خب تا حالا جمعتون گرم بوده و هی براي هم هندونه قاچ میکردید و براي مطلب بدون سند همدیگه تشکر از خودتون در میکردید خوب الان هم حضور مخالف عقایدتون را هم تحمل کنید.:gol::gol::gol::gol::gol:
از اين ببعد بايد خربزه بخورند وپاي لرزش هم بنشينند

شخصییت و کار درستیت از نوع حرف زدن و تایپ کردنت معلومه. با شخصیت؟!

مورگان

اخراجی موقت
کد خبر : 105249 زمان مخابره : 11/10/1388 15:44

موسوی حرمت‌شکنان روز عاشورا را «مردمی خداجو» نامید

میرحسین موسوی در آخرین بیانیه خود با تأیید عملکرد هتاکان، حضور این هتاکان به دعوت بی‌بی‌سی، سی ان ان، صدای آمریکا و رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی را خودجوش خواند و این هتاکان را خداجو نامید.

میرحسین موسوی در آخرین بیانیه خود با تأیید عملکرد هتاکان، حضور این هتاکان به دعوت بی‌بی‌سی، سی ان ان، صدای آمریکا و رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی را خودجوش خواند و این هتاکان را خداجو نامید.
به گزارش فارس، میرحسین موسوی در این بیانیه به اصطلاح راه‌حل‌های خروج از بحران خود ساخته، هتاکان و حرمت‌شکنان در روز عاشورای حسینی را که در این روز به جشن و هلهله پرداخته و عزاداران حسینی را به استهزا و در روند هیات‌های مذهبی اخلال ایجاد می کردند را عزاداران حسینی نامیده و با افتخار آنها را حامیان خود دانسته و مدعی شده است: «‌باز همه ملت‌ها و جهانیان شاهد بودند که در میان طوفانی از تهدیدها و تبلیغات و تکفیرها و اهانت‌ها، عزاداران حسینی در این روز مقدس حسین حسین گویان به صورت مسالمت آمیز و بدون شعارهای تند روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند.»
موسوی با این حال توضیح نداد اگر هتاکی ها و آشوب‌های روز عاشورا مسالمت آمیز بوده چرا مردم متحمل خسارت های زیادی در اموال عمومی و خصوصی شده و چند نفر در این اغتشاش کشته شده اند؟
این نامزد شکست‌خورده از مردم در انتخابات، در ادامه بیانیه خود برخلاف ادعای خود که حامیانش در این روز شعارهای تند نداده‌اند و به صورت مسالمت آمیز به عزاداری (با سوت و هلهله) پرداخته‌اند و بدون اشاره به توطئه‌های طراحی شده برای به دام انداختن وی و خانواده اش به سمت حرکات ساختارشکنانه آورده است: «اگر شعارها و حرکات جاهایی به سمت افراط غیر قابل قبول کشانده می شود، ناشی از به زیر انداختن افراد بی گناه از روی پل‌ها و بلندی ها، تیراندازی ها و آدم زیر کردن‌ها و ترورهاست.»
موسوی در ادامه بدون اشاره به درخواست مردم در تجمع چندین میلیونی روز چهارشنبه مبنی بر دستگیری و محاکمه سران فتنه و اینکه دیگر مسامحه مسئولان در مقابل آنها کافی است را منتسب به برخی اشخاص خاص نظام دانسته و اظهار داشته است: «بنده به صراحت و روشنی می گویم فرمان اعدام و قتل و زندانی کروبی و موسوی و امثال ما مشکل را حل نخواهد کرد.»
موسوی در ادامه بدون اشاره به اینکه چرا حامیانش دست به آشوب در خیابان‌ها می‌زنند و رابطه‌اش با تئوریسین‌های جنگ نرم صهیونیست چیست؟ علت همه این آشوب‌ها را دعوت به جنگ داخلی از سوی نظام دانسته‌ است و افزوده است: «بارها در یک سخنرانی کوتاه اعلام می‌کند مردم توجه کنید جنگ است! آیا این سخنان دعوت به جنگ و شورش داخلی نیست؟ با توجه به استفاده از اصطلاحات مذهبی و اشاره به آیات و روایات، این مراجع عظام و روحانیون فاضل هستند که می توانند بگویند با این گونه اشخاص چه می توان کرد؟»
وی در ادامه بیانیه با تایید دوباره اعمال ساختارشکنانه خود به صراحت اعلام‌ می‌کند که تا کشور به این موضوع اذعان نکند که بحرانی وجود دارد و از راه‌حل‌های ما برای حل آن استفاده نکند، ‌چنین آشوب‌ها و فتنه ها ادامه خواهد داشت موسوی در این بخش از بیانیه‌اش می‌گوید: «بنده به صراحت می گویم تا وجود یک بحران جدی در کشور به رسمیت شناخته نشود، راهی برای خروج از مشکلات و مسائل پیدا نخواهد شد. عدم اذعان به بحران، توجیه گر ادامه راه حل های سرکوبگرانه خواهد شد.»
موسوی در ادامه این بیانیه خود سوت و کف و هلهله، پاره کردن پرچم‌های عزای اباعبدالله،آتش کشیدن قرآن و حمله به مردم عزادار در روز عاشورا را حرمت شکنی ندانست و همچنان بر پروژه کشته‌سازی که در روز عاشورا توسط حامیان ایشان مجدداً‌ کلید خورد تأکید می‌کند و می‌آورد: «حرمت شکنی اگر در روز عاشورا صورت گرفته باشد مورد تایید ما نیست، اما بدترین نوع حرمت شکنی را کشتن بندگان بی‌گناه و عزادار در روز عاشورا و در ماه‌های حرام می دانیم.»
وی در حالی که ایران از امن ترین کشورهای جهان است درباره توهم بحران خود ساخته در پایان بیانیه‌اش 5 راهکار ارائه می‌دهد و شرط خاتمه دادن به آشوب و اغتشاش در کشور را عمل به این راهکارها می‌داند.
خوشبختانه مردم تهران در بی سابقه ترین راهپیمایی خود بارها برائت خود را از عناصر واپسگرا و فتنه گر به ویژه موسوی اعلام کردند و پاسخی درخور به وی دادند طبیعی است کسی که به رای مردم و قانون تمکین نمی کند و به ابزار دست اجانب تبدیل شده ناراحت باشد.

انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 105249

zhilamo

عضو جدید
نمی خواهم نظری رو به کسی تحمیل کنم. فقط از سر دلسوزی از سر تکلیف می خواهم برای هم باشیم نه برای دیگران.
می دانم راهت را ، دینت را ، وجودت را دزدیدند. جبهه گیری نکن دوست من ، ما در کنار هم هستیم ، می خواهیم به سویه فردایی بهتر برویم ، می خواهیم بهتر بودن را خودمان بسازیم ولی راهت ......
حرفی نمی زنم فقط فکر کن به 6 ماه اخیر جدا از پول جدا از هر گونه حسی فقط فکر کن...
این مردمان ، هموطنان تو نیستند؟ زمانی هم رزم سنگرت نبوده اند؟ به چند روز فکر کن سخت نیست؟! فقط برای رای؟ برای اینکه اعتراض داشت؟ چون می خواست منصف باشیم؟
.
دوست من اگر بودم به اصلم به ریشه ام به آغوش مردمان عزیز و واقعی کشورم باز می گشتم کسانی که همواره در همه سختی ها بدونه گرفتن هیچ گونه مزدی در کنارت هستند.
آغوش ما برای کسانی که راه را اشتیاه رفته اند باز است. ملت سبز ایران همیشه و در هر حال دوست و یار شما است هرچند که ما رو زیر بگیرید ، له کنید ، ما از یه جنس هستیم. گرسنگی بهتره از ........
دوست دار و منتظر دوستان گم کرده راهیم.
.
.: جمعی از دوستان سبز و هموطن شما عزیزان :.

FriendlyGhost

عضو جدید
کاربر ممتاز
در قم و تهران عاشورائیان چقدر بودند؟

کد خبر : 105287 زمان مخابره : 11/10/1388 17:50

به گزارش «جوان آنلاین»،با توجه به اینکه در شهر قم و در جریان تشییع جنازه آیت الله منتظری افراد زیادی از تهران،اصفهان و نجف آباد برای تشییع حضور یافته بودند و رسانه های جریان فتنه از حضور بی شمار مردم در آن خبر داده بودند،گزارش منابع رسمی حاکی از ان است که در جریان حرکت عظیم عاشورایان جمعیتی بالغ بر 7-6 برابر جمعیت حاضر در مراسم تشییع جنازه آیت الله منتظری در تظاهرات عاشورایان حضور بهم رسانده بودند.همچنین بیش از 4 میلیون نفر نیز در روزی غیر تعطیل در تهران در اهانت به ساحت مقدس عاشورا و مقام ولایت به صحنه آمدند که در طول تمامی تظاهرات و راهپیمایی های تاریخ انقلاب بی همتا بوده است.
انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 105287

کد خبر : 105249 زمان مخابره : 11/10/1388 15:44

موسوی حرمت‌شکنان روز عاشورا را «مردمی خداجو» نامید

به گزارش فارس، میرحسین موسوی در این بیانیه به اصطلاح راه‌حل‌های خروج از بحران خود ساخته، هتاکان و حرمت‌شکنان در روز عاشورای حسینی را که در این روز به جشن و هلهله پرداخته و عزاداران حسینی را به استهزا و در روند هیات‌های مذهبی اخلال ایجاد می کردند را عزاداران حسینی نامیده و با افتخار آنها را حامیان خود دانسته و مدعی شده است: «‌باز همه ملت‌ها و جهانیان شاهد بودند که در میان طوفانی از تهدیدها و تبلیغات و تکفیرها و اهانت‌ها، عزاداران حسینی در این روز مقدس حسین حسین گویان به صورت مسالمت آمیز و بدون شعارهای تند روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند.»
موسوی با این حال توضیح نداد اگر هتاکی ها و آشوب‌های روز عاشورا مسالمت آمیز بوده چرا مردم متحمل خسارت های زیادی در اموال عمومی و خصوصی شده و چند نفر در این اغتشاش کشته شده اند؟
این نامزد شکست‌خورده از مردم در انتخابات، در ادامه بیانیه خود برخلاف ادعای خود که حامیانش در این روز شعارهای تند نداده‌اند و به صورت مسالمت آمیز به عزاداری (با سوت و هلهله) پرداخته‌اند و بدون اشاره به توطئه‌های طراحی شده برای به دام انداختن وی و خانواده اش به سمت حرکات ساختارشکنانه آورده است: «اگر شعارها و حرکات جاهایی به سمت افراط غیر قابل قبول کشانده می شود، ناشی از به زیر انداختن افراد بی گناه از روی پل‌ها و بلندی ها، تیراندازی ها و آدم زیر کردن‌ها و ترورهاست.»
موسوی در ادامه بدون اشاره به درخواست مردم در تجمع چندین میلیونی روز چهارشنبه مبنی بر دستگیری و محاکمه سران فتنه و اینکه دیگر مسامحه مسئولان در مقابل آنها کافی است را منتسب به برخی اشخاص خاص نظام دانسته و اظهار داشته است: «بنده به صراحت و روشنی می گویم فرمان اعدام و قتل و زندانی کروبی و موسوی و امثال ما مشکل را حل نخواهد کرد.»
موسوی در ادامه بدون اشاره به اینکه چرا حامیانش دست به آشوب در خیابان‌ها می‌زنند و رابطه‌اش با تئوریسین‌های جنگ نرم صهیونیست چیست؟ علت همه این آشوب‌ها را دعوت به جنگ داخلی از سوی نظام دانسته‌ است و افزوده است: «بارها در یک سخنرانی کوتاه اعلام می‌کند مردم توجه کنید جنگ است! آیا این سخنان دعوت به جنگ و شورش داخلی نیست؟ با توجه به استفاده از اصطلاحات مذهبی و اشاره به آیات و روایات، این مراجع عظام و روحانیون فاضل هستند که می توانند بگویند با این گونه اشخاص چه می توان کرد؟»
وی در ادامه بیانیه با تایید دوباره اعمال ساختارشکنانه خود به صراحت اعلام‌ می‌کند که تا کشور به این موضوع اذعان نکند که بحرانی وجود دارد و از راه‌حل‌های ما برای حل آن استفاده نکند، ‌چنین آشوب‌ها و فتنه ها ادامه خواهد داشت موسوی در این بخش از بیانیه‌اش می‌گوید: «بنده به صراحت می گویم تا وجود یک بحران جدی در کشور به رسمیت شناخته نشود، راهی برای خروج از مشکلات و مسائل پیدا نخواهد شد. عدم اذعان به بحران، توجیه گر ادامه راه حل های سرکوبگرانه خواهد شد.»
موسوی در ادامه این بیانیه خود سوت و کف و هلهله، پاره کردن پرچم‌های عزای اباعبدالله،آتش کشیدن قرآن و حمله به مردم عزادار در روز عاشورا را حرمت شکنی ندانست و همچنان بر پروژه کشته‌سازی که در روز عاشورا توسط حامیان ایشان مجدداً‌ کلید خورد تأکید می‌کند و می‌آورد: «حرمت شکنی اگر در روز عاشورا صورت گرفته باشد مورد تایید ما نیست، اما بدترین نوع حرمت شکنی را کشتن بندگان بی‌گناه و عزادار در روز عاشورا و در ماه‌های حرام می دانیم.»
وی در حالی که ایران از امن ترین کشورهای جهان است درباره توهم بحران خود ساخته در پایان بیانیه‌اش 5 راهکار ارائه می‌دهد و شرط خاتمه دادن به آشوب و اغتشاش در کشور را عمل به این راهکارها می‌داند.
خوشبختانه مردم تهران در بی سابقه ترین راهپیمایی خود بارها برائت خود را از عناصر واپسگرا و فتنه گر به ویژه موسوی اعلام کردند و پاسخی درخور به وی دادند طبیعی است کسی که به رای مردم و قانون تمکین نمی کند و به ابزار دست اجانب تبدیل شده ناراحت باشد.

انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 105249

تو هنوز نفهمیدی مطلبی که پست میکنی باید یک ربطی به تاپیک داشته باشه ؟؟؟
:huh:

مورگان

اخراجی موقت
کد خبر : 105189 زمان مخابره : 10/10/1388 10:9

راهپیمایی میلیونی مردم تهران در اعتراض به هتک‌حرمت عاشورا و اقدامات سران فتنه
بغض «عاشورا» شکست

این اجتماع با شکوه تداعی کننده بنیان مرصوص جریان حاکمیت الله و حاکمیت ولایت

mahdicoming

عضو جدید
شاید شما جوجه جدیدا فکر میکنید که خیلی میفهمید از مملکت.
ولی یه ذره به بتن جامعه برید و زجر مردم و بدبختی و بی کاری رو احساس کنید.
احساس کنید که یه جوان تحصیل کرده اونم با نمره الف تو دانشگاه باید یه خاطر بی کاری.مسافر کشی کنه.
هنوز خیلی مونده که اینارو بفهمی.
من خیلی وقته که به خاطر بعضی مسائل دیگه باشگاه نمی تونم بیام.
فقط میگم خدا به دادمون برسه.
اون جوان منم.

zhilamo

عضو جدید
شاید شما جوجه جدیدا فکر میکنید که خیلی میفهمید از مملکت.
ولی یه ذره به بتن جامعه برید و زجر مردم و بدبختی و بی کاری رو احساس کنید.
احساس کنید که یه جوان تحصیل کرده اونم با نمره الف تو دانشگاه باید یه خاطر بی کاری.مسافر کشی کنه.
هنوز خیلی مونده که اینارو بفهمی.
من خیلی وقته که به خاطر بعضی مسائل دیگه باشگاه نمی تونم بیام.
فقط میگم خدا به دادمون برسه.
اون جوان منم.

دوست عزیزم ما همه مثل همیم. ناراحت نباش ولی بدون تا این مزدور ها باشن به ما نمی رسه. درود بر ملت سبز ایران

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
.
.
اسلام رو به گند نکش کاری به مابقیش ندارم ولی بدون شما دمبال اسلام نیستی بلکه داری نون مزدوریت رو می خوری
نه عزيزم . شايد همه پستاي منو نخوندي.
من نه بسيجي. نه برادر شهيد نه وابسته حكومت. وابسته هيچ كدوم از اينا نيستم. و ميدونم كه اين جامعه پر از اشكال هست. شايد تو خيلي از مواقع 30 درصد اسلام هم توش رعايت نميشه. ولي راهش اين نيست.
دوما من قبلا هم گفتم. من از راي دهندگان به موسوي بودم. ولي الان سخت پشيمانم.
شما هم ظرفيت پذيرفتن حقايقت روبالاببر و زود عصباني نشو.

مورگان

اخراجی موقت
چون شما ها از تازه واردها نمي ترسيد ؛ از ولايتي ها تازه واردها يا كهنه واردها مي ترسيد
امروز دغدغه همه تقابل بين حق وباطل است وبس و اين پستها ربط دارد :heart:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزيزم . شايد همه پستاي منو نخوندي.
من نه بسيجي. نه برادر شهيد نه وابسته حكومت. وابسته هيچ كدوم از اينا نيستم. و ميدونم كه اين جامعه پر از اشكال هست. شايد تو خيلي از مواقع 30 درصد اسلام هم توش رعايت نميشه. ولي راهش اين نيست.
دوما من قبلا هم گفتم. من از راي دهندگان به موسوي بودم. ولي الان سخت پشيمانم.
شما هم ظرفيت پذيرفتن حقايقت روبالاببر و زود عصباني نشو.
چرا دوستان به جای بحث منطقی هی بی احترامی میکنن و توهین میکنن و از کلمات مثل مزدور و ... استفاده میکنن. بهتره به سوالت جواب بدید .نه؟؟؟

mahdicoming

عضو جدید
چون شما ها از تازه واردها نمي ترسيد ؛ از ولايتي ها تازه واردها يا كهنه واردها مي ترسيد
امروز دغدغه همه تقابل بين حق وباطل است وبس و اين پستها ربط دارد :heart:
آخه تو از اسلام چی میدونی؟
اون وقتی که پدر بزرگ من آیت الله بود پدران شما شماها داشتین تو کاباره مشروب میخوردن حالا دم از اسلام میزنی واسه من؟
اسلام یعنی تسلیم.
امام محمد باقر میفرمایند اسلام چیزی جز خشرویی نیست.
و ما خشرویی سرانتون رو با مردم بی گناه دیدیم.
دیدیم که چه جوری مردم رو می کشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.