سلام
منم هستم.
![]()
سلام امیر مسعود
ازت خیلی دلخورم.
تمیزی
امنیت
ارامش
اولی رو شاید جاهای دیگه هم کم و بیش ببینی(ویزد هم تو این زمینه نمونه هست) ولی امنیت و ارامشی که من تو یزد دیدم تو هیچ استان دیگه ندیدم.
سلاممن دانشجو یزدم
یزد شهر خوبیه ولی کمی دلگیره , خصوصا واسه ما شیرازیا که اهل گشت و گذاریم
سلام دوست عزیز...من داداشم 4 سال یزد بود...اوایل که رفته بود, زیاد با مردمش حال نمیکرد, ولی بعد 6 ماه که عادت کرده بود میگفت مردم خیلی خوبی داره...از لحاظ اجاره هم زود خونه پیدا کرد و هم اجاره مناسبی ازش میگرفتن هم اینکه موقع اجاره چون با بابام رفته بود, زود خونه بهش دادن و اذیتش نکردن...برای کار هم اگه دنبال باشی پیدا میکنی,داداش خودم اونجا تو یه کامپوتری کار پیدا کرده بود.
ممنون
از لحاظ مردمش فکر میکنم اونجوری که فهمیدم یه مقدار چون بافت سنتی داره بعضیا ممکنه طول بکشه تا عادت کنن
اسم نمیارم ولی من شهرای وحشتناکی بودم که بعضی وقتا شبیه شهر ارواح میشد
من مشکلم اینه راهم خیلی دوره به یزد مجبورم برم ساکن بشم ولی هیچ اشنا و شناختی ندارم برام یه کم سخت شده
نه...اتفاقا شهریه که مردمش زود باهات گرم میگیرن....البته اگه 1همخونه ای خوب پیدا کنی زیاد بهت سخت نمیگذره....شب هاش زودتر از شهرای دیگه تعطیل میکنن...اما شهر ارواح نیست....سخت نگیر...زود میگذره...
سلام دوست عزیزاستارتر تاپیک هستم در خدمتم!
قبولیتونو تبریک میگم دوست عزیز....
از کدوم شهر تشزیف میارید؟
سلام دوست عزیز
من از کرمانشاه میام
یه تعریف کلی از حال هوا و خصوصیات شهر قشنگتون به ما میدین؟
چیزایی که تازه وارد بخصوص دانشجو باید بدونه دیگه
از اب و هوا گرفته تا مردمش و وضعیت خونه و کار و هزینه و ...
خب از اونجا که از کرمانشاه میاید فکر کنم وضعیت یزد واستون جالب باشه...
خیالتون راحت یزد شهر فوق العاده تمیز و امنی هست...
واسه خونه هم فکر نکم مشکلی باشه... قیمت ها هم مناسبه نسبت به شهرهای دیگه....
از نظر آب و هوا هم فقط تابستوناش گرما اذیت میکنه .... گاهی زمستوتای سردی داره.
شاید یکم اوایل قضای شهر واستون یکم دلگیر باشه... چون از نظر امکانات تفریحی کمبود داره....ولی فطعا دیدن بافت سنتی یزد واستون جذاب خواهد بود.
در ضمن یزد شهر وسیعی هست... البته من کرمانشاه نیومدم که بخوام قیاس کنم ولی قطعا خیلی بزرگتره....
دیگه اگه سوالی داری بپرس.
اره علوم تحقیقات رشته مهندسی پزشکیواحد علوم تحقیقات قبول شدید؟
پسر عمم ارشد حقوق میخونه اونجا... دقیقا نمیدونم محلش کجاست... ولی قطعا میدونم مکانش جای دیگه است... تو محل دانشگاه آزاد یزد نیست...
دانشگاه یزد و آزاد و علوم پزشکی یزد کنار هم هستن... ولی علوم تحقیقات اونجا نیست.... فکر کنم تو خود سایت دانشگاه نوشته باشه....
این آدرس هایی که شما دادی من اسماشونو هیچکدوم نشنیدم... احتمالا باید حومه شهر باشه....
وایسا ببینم میتونم تو نقشه پیدا کنم....
پیداش کردم... عجب جاییه.... اونور کمربندی ....
ولی خب شهرک اطرافش زیاده.... شهرک مهرارون... اندیشه... گلستان... البته اکثرا شهرک های آپرتمانی هستن.... بافت جدید شهره... یعنی 15 سال پیش این قسمت خارج شهر بوده و بیابون!
این نقشه
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=31.809585&lon=54.344537&z=16&m=h&search= یزد
همون پشت دانشگاه میشه
توی نقشه که جاش خیلی پرته
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برو بچ یزد کجاین؟ | همشهری ها! | 10 | |
![]() |
[ گیلان]► گیـــــــــــلان پرچم بوجور | همشهری ها! | 709 | |
![]() |
[ هرمزگان]► برو بچه های هرمزگان بیان | همشهری ها! | 135 | |
![]() |
[ قم ]► بچه های ناف قم !!!! ( قمی گری ) | همشهری ها! | 293 | |
![]() |
[ زنجان ]► زنگان شَهَرینین قاپئسئ بوراداندئر،بو قاپی بؤتؤن آزربایجانلئلارا آچئقدئر | همشهری ها! | 403 |