اگه دو موقع ناراحت شد چیکار کنه![]()
هیچی دیگه بازم باید به بزرگواری خودش ببخشه
![Big Grin :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/biggrin.gif)
اگه دو موقع ناراحت شد چیکار کنه![]()
کنسول بیشتر واسه تست برنامه استفاده میشه و من که خودم کارهای تستی رو رو ش انجام میدم . با ارایه ها میه رو ش خب کار کردو میشه کتاب خونه نوشت . دفترچه تلفن و .....
سلام آقا مسعود که درست و حسابی 5 دقیقه از وقت باارزشتو به ما نمیدی و همش busy هستی ، چه اون طرف و چه این طرف
پست 433 و 435 رو اگه میشه بخون و اگه نکته ناگفته ای مونده مطرح کن، اگه تصمیمی هم گرفته نشده اونو هم بگو
پس برنامه ریزی و هماهنگی واسه چیه ؟
برو همون پست 433 و اگه قسمتی رو میتونی به عهده بگیری اعلام کن، اگه نه هم نگران خلاصه کردنشون نباش، البته صفحات 1 تا 100 بر عهده علی هستن
مرسی
کنسول داره، ولی قراره خودمون با سرفصل های کتاب هاشمیان پیش می ریم و کنسول جز برنامه نیست .
کدومه؟
سلام آقا مسعود که درست و حسابی 5 دقیقه از وقت باارزشتو به ما نمیدی و همش busy هستی ، چه اون طرف و چه این طرف
پست 433 و 435 رو اگه میشه بخون و اگه نکته ناگفته ای مونده مطرح کن، اگه تصمیمی هم گرفته نشده اونو هم بگو
پس برنامه ریزی و هماهنگی واسه چیه ؟
برو همون پست 433 و اگه قسمتی رو میتونی به عهده بگیری اعلام کن، اگه نه هم نگران خلاصه کردنشون نباش، البته صفحات 1 تا 100 بر عهده علی هستن
مرسی
کنسول داره، ولی قراره خودمون با سرفصل های کتاب هاشمیان پیش می ریم و کنسول جز برنامه نیست .
سلااااامسلام بر سی شارپ کاران
صفحه 1 تا 100 رو من میزارم
تو چرا کم به تا پیک سر میزنی؟؟درود بر مهندسین گرامی و البته دوستای عزیزم
چرا کم به تاپیک سر میزنید؟؟
![]()
تاپیک بی رونق شده
زود به زود سر بزنید لطفا . من هی میام میبینم هیچ خبر جدیدی نیست
هم اکنون نیازمند حضور سبزتان هستیم
با هم پیش بریم که نتیجه عالی شه
با سپاس
تو چرا کم به تا پیک سر میزنی؟؟[/QUO
من هر روز میام
با سپاس
با سلام بر RIG عزیزعلی جان شما میتونی یه کاری کنی به ترتیت برید جلو و خود سوال ها رو همینجا بنویسید و یکی یکی بچه ها حل کنین و کلا تو سایت باشه جواب خا . اینجوری دوستان دیگه هم میتونن کمک کنین راستش من دیگه وقت نمیکنم برم از اول کتاب رو بخونم ببینم کجای کارید سوال ها رو همینجا بنویسید همین جا هم حل کنیم.
زرنگش کیه ؟با سلام به همه
زرنگش بیاد این ور :
سوال 1 و 2 از سری دو م پروژه ها رو از لینک زیر (پست 6) حل کنید و بزارید توی همین تاپیک.
با تشکر
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/205948-يادگیری-C-(برنامه-های-پيشرفت-کار)-مبتدی
با سلام به همه
زرنگش بیاد این ور :
سوال 1 و 2 از سری دو م پروژه ها رو از لینک زیر (پست 6) حل کنید و بزارید توی همین تاپیک.
با تشکر
زرنگش کیه ؟![]()
امشب میبینی کیهزرنگش کیه ؟![]()
با سلام بر RIG عزیز
میخام جوری باشه که سوالات عملی برنامه نویسی تو تاپیک مخصوصو خودش باشه و وقتی حل کردیم جوابش رو بزاریم توی تاپیک آپلود پروژه ها
که اگه کسی بعدا" اومد خواست استفاده کنه توی این تاپیک شلوغ گم نشه
مستقیم بره تاپیک مخصوص نمونه سوالات عملی و حلشون تو تاپیک آپلود پروژه ها
بهتر نیست؟؟
نمیدونم اما موضوع اینه که بعدی ها رو بیخیال شیم دوستانی که الان کار میکنن رو بیشتر مد نظر داشته باشیم اینجوری کار بهتر انجام میشه .و با سرعت بهتری میشه حرکت اما به نظرم همبنجا بهتر بود سوال نوشته بشه به هر حال با روش هایی مختلفی نوشته شه و برید سر سوال بعدی و همین شکلی تا آخر چون اینجوری هم سوال اینجا بود هم حوابش .دیگه خودت میدونی علی حان. رئیس شماییبا سلام بر RIG عزیز
میخام جوری باشه که سوالات عملی برنامه نویسی تو تاپیک مخصوصو خودش باشه و وقتی حل کردیم جوابش رو بزاریم توی تاپیک آپلود پروژه ها
که اگه کسی بعدا" اومد خواست استفاده کنه توی این تاپیک شلوغ گم نشه
مستقیم بره تاپیک مخصوص نمونه سوالات عملی و حلشون تو تاپیک آپلود پروژه ها
بهتر نیست؟؟
استاد مثله اینکه زرنگش فقط خودتون هستینبا سلام
می بینم که کسی سوالات رو حل نکرده !!!
وقتی بحث سی شارپ باشه رییس شمایینمیدونم اما موضوع اینه که بعدی ها رو بیخیال شیم دوستانی که الان کار میکنن رو بیشتر مد نظر داشته باشیم اینجوری کار بهتر انجام میشه .و با سرعت بهتری میشه حرکت اما به نظرم همبنجا بهتر بود سوال نوشته بشه به هر حال با روش هایی مختلفی نوشته شه و برید سر سوال بعدی و همین شکلی تا آخر چون اینجوری هم سوال اینجا بود هم حوابش .دیگه خودت میدونی علی حان. رئیس شمایی
کی گفت بیخوداستاد مثله اینکه زرنگش فقط خودتون هستین
بچه ها لطفا نگین پست بیخود یا اضافی . ادم دلش میگیره
اما در کل فکر خوبیه که پست های گذشته که حاوی نکته کلیدی نیست رو پاک کنیم . چشم منم پاک میکنم . در جهت ارتقای کیفیت![]()
وقتی بحث سی شارپ باشه رییس شمایی
کی گفت بیخودفقط بگو تا از خود بیخودش کنم
اگه میتونی برو پاک کن(فقط مدیر میتونه پست های گذشته رو پاک کنه
)
دیال آپ؟؟من حل کردم ولی سرعت نتم افتضاحه که بزارمشون
ما فکر کردیم میشود در ویرایش پست آن را حذف نمود .وگر نه خدای نکرده قصد نداشتیم پا در کفش مدیران عزیز قرار دهیم . استاد شما میخواهی ما را بی کفایت نشان دهی ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |
A | درخواست کتاب برنامه نویسی VB مقدماتی | VB.NET | 1 | |
M | برنامه نویسی پورت usb با ویژوال بیسیک | VB.NET | 1 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.net (بررسی سئوالات و مشکلات) | VB.NET | 5 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.NET (برنامه های پيشرفت کار) | VB.NET | 20 |