تا اومدیم تاپیک ها رو رو به راه کنیم و یه نتیجه ای بگیریم دانشگاه شروع شد و بچه ها رفتن و تاپیک راکد شدممنون
ولی چرا هیچ یک از تاپیک ها منظم نیست ؟ناقص و بی نتیجه هستن![]()

انشا الله از اول بهمن دوباره من و بقیه بچه ها میان و تاپیک راه میفته
تا اومدیم تاپیک ها رو رو به راه کنیم و یه نتیجه ای بگیریم دانشگاه شروع شد و بچه ها رفتن و تاپیک راکد شدممنون
ولی چرا هیچ یک از تاپیک ها منظم نیست ؟ناقص و بی نتیجه هستن![]()
نه اینجا کسی نیستسلام كسي نيست![]()
تا اومدیم تاپیک ها رو رو به راه کنیم و یه نتیجه ای بگیریم دانشگاه شروع شد و بچه ها رفتن و تاپیک راکد شد
انشا الله از اول بهمن دوباره من و بقیه بچه ها میان و تاپیک راه میفته
شما شروع کنید تا میتونید برید جلوتا کجا جلو رفتین؟منم خودمو برسونم به شما ها![]()
دو ، 3 هفته دیگه میایمباشهولی اگه میشد با هم بریم جلو خوب میشد
دوستان عزیز از اول خوندم ویژوال بیسک صورت کلیش یکی هست و نسخه های مختلف داره که در سالهای مختلف ارائه شده (همین 2003, 2010) 2010 امکانات و صورت بهتری از نسخه قبلی داره چون هر چه به جلوتر میرم کمی پیشرفته تر میشه اما همه از نسخه ها یک ساختار کلی داره . و میگید ویژوالبیسیک از سی شارپ راحتر هست اصلا اینطوری نیست این بستگی به علاقه شما داره که بتونین بهتر یاد بگیرینش . من خودم اصلا از vb خوشم نمیاد و علاقه ای بهش ندارم پس واسه من سخته یادگیریش چون بهش علاقه ندارم با اینکه چند سال تو دور های تحصیلی خوندمش اما به #C که رسیدم تازه فهمیدم برنامه نویسی معنیش چیه . و سی شارپ رو دارم کار میکنم . در ضمن اگه وقت دارید علاقه دارید اگه میتونید تمام زبان ها رو کار کنید و یکی از زبان ها که بهش علاقه دارید کمی جدی تر من چند ماهی هست رو یکی تمرکز کردم و این قدرت رو ازم گرفته که به سمت یه زبان دیگه برم . اما وقتش برسه همه چی رو به مسیری میره که مطابق میلم باشه .
چیزی که من فهمیدم از این مسیر فعلا باید تو مسیر قدم برداری و بری و فعلا فکر کار نباشی چون خود به خود خود کار پیدا میشه به موقعه.
دو ، 3 هفته دیگه میایم
شما شروع کنید اشکال یا سوالی داشتید بیاید اینجا مطرح کنید
بچه ها جواب میدن
موفق باشید
باسلامزدی تو خال.داشتم دنبال یه برنامه عالی میگشتم برای ساخت وب سایت. برای برنامه درست حسابی نوشتن و 1 سایت عالی درست کردن دنبال اینم که بدونم باید از چه زبانی استفاده کنم و چه برنامه هایی ؟
باید منتظر بمونی متخصص سی شارپ *مدیر نگین* یا مدیر شریف بیان و بهت بگنهمه مطالبو خوندم حالا میخوام بدونم سی شارپ حرفه ای تره یا وبی دات نت؟
همه مطالبو خوندم حالا میخوام بدونم سی شارپ حرفه ای تره یا وبی دات نت؟
باید منتظر بمونی متخصص سی شارپ *مدیر نگین* یا مدیر شریف بیان و بهت بگن
حالا کدوم رو انتخاب میکنید؟؟من درباره این موضوع تو اینترنت تحقیق کردم .به این نتیجه رسیدم که خودم باید انتخاب کنم .باید دنبال علاقه ام برم.
اینجا هم 1 بحث جالب پیدا کردم:
http://www.persiadevelopers.com/forum/?id=2&postid=530#xx530xx
کسی باشه شروع میکنیمکی شروع میکنین؟
حال و حوصله و وقتش رو داری زبان اصلی بخونیم با هم ؟؟ در کنارش میتونیم یه کتاب فارسی هم داشته باشیماره
من پایه میباشم
چیکار کنیم؟؟؟خوبه
فقط الان امتحانای میان ترممه
خودم الان دارم سی#میخونم
چه کتابی؟
سلام شب شما هم خوشسلام و شب خوش
من هم هستم
اگه vb باشه خوبه
اما اگه C# باشه بهتره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |