behrouz 3d.b
عضو
دقیقا 6 سال پیش بود بعد ها فهمیدم یعنی بهم گفت اما نمیشد به من برسه همکلاسیم بود الن هم رابطه کاری داریم 

خب ؟آره گلم خوب یادمه چه طور مگه.
دقیقا 6 سال پیش بود بعد ها فهمیدم یعنی بهم گفت اما نمیشد به من برسه همکلاسیم بود الن هم رابطه کاری داریم![]()
من اوليشو يادم نيست ولي آخريش كه از همه سيريش تره هنوز هستش و تنها چيزي كه اين همه اشك و آهش برا من داشته عذاب وجدان و ترس از اينه كه اهش منو بگيره همين بلا سر خودم بياد( بقيه اينقدر سيريش نبودن)
سلام .ببخشيد چرا سوال يه جوريه ؟ سوالتونو بد پرسيدينسلام
این سوالو میتونین جواب بدین ؟
اولین عشق چه کسی بودین ؟
یادتون میاد اولین نامه عاشقانه یا اولین پیشنهاد عاشقانه یا درخواست عاشقانه رو از طرف چه کسی داشتین ؟
من بعد از 21 سال یادم اومد
اتفاقی افتاد که همون کسی که من اولین عشقش بودم منو تو یکی از سایتهای دوست یابی پیدا کرد و بعد از اینکه مدتها باهام کلنجار رفت تا باهاش حرف بزنم و بعد از این که چند بار هم دیدمش و نشناختمش بهم گفت که کیه و چقدر دنبالم گشته .
ظاهرا واقعیته که ادم هرگز اولین عشقش رو فراموش نمیکنه.
حادثه ای دوستداشتنی که میتونم جزو بهترین خاطرات زندگیم ازش یاد کنم .
شما چطور اون شخص رو یادتونه ؟
اگه ببینینش میشناسین ؟
جواب هاتون باید جالب باشه .
اره كه مهمه پسر خوبيه البته پرو هم هست آخه خيلي باش دعوا ميكنم شايد بي خيال بشه اما پرو پرو بازم.........ببخشید دخالت می کنم . اما شمایی که جای آبجیم باشی . این چه تفکریه که شما داری . یعنی هر کی پرو تر بود و بهت سیریش شد . دلت میسوزه و عذاب وجدان میگیری . دیگه اینکه چه جور آدمیه مهم نیست ؟![]()
اره كه مهمه پسر خوبيه البته پرو هم هست آخه خيلي باش دعوا ميكنم شايد بي خيال بشه اما پرو پرو بازم.........
واقعا" نمي دونم باش چيكار كنم
خودم چي؟؟؟نه مثل اینکه خودتون هم بله ....
خوش باشین![]()
خودم چي؟؟؟
اين كه باش دعوا مي كنم؟؟يكي از دلايل عذاب وجدانم همينه كه هرچي مي خوام بارش مي كنم هيچي نميگه تازه معذرت خواهيم ميكنه كه ميدونم تو خيلي مهربوني مقصر منم كه عصبيت ميكنم...........وبا اين حرفاش بدتر من عصابم خورد ميشه.
يه بار باش اينقدر بد حرف زدمو... كه وقتي قطع كردم گوشيرو1ساعت گريه كردم خوب دوستش ندارم ولي وجدان كه دارم
وقتي بدست اومد.چي؟؟؟پرو مي شن؟؟اتفاقا" يه بار گفت يه اس ام اس داد كه مي دوني چقدر بم بر مي خوره وقتي جوابمو نمي دي وقتي......ولي عيب نداره وقتي مال من شدي تلافي مي كنم(برا همين حرفاش ميگم پروو)ولي بنده خدا(به گفته خودش) الان داره3سال ميشه كه جريان همين جوريه.يكي بگه باش چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس گول خوردی و پسرا رو نشناختی . وقتی بدست نیاوردن گدایی می کنن . وقتی بدست آمد ....
وقتي بدست اومد.چي؟؟؟پرو مي شن؟؟اتفاقا" يه بار گفت يه اس ام اس داد كه مي دوني چقدر بم بر مي خوره وقتي جوابمو نمي دي وقتي......ولي عيب نداره وقتي مال من شدي تلافي مي كنم(برا همين حرفاش ميگم پروو)ولي بنده خدا(به گفته خودش) الان داره3سال ميشه كه جريان همين جوريه.يكي بگه باش چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان خودمو با نخ دار مي زنم
يعني من اين همه بي سليقه بودم![]()
سلام .ببخشيد چرا سوال يه جوريه ؟ سوالتونو بد پرسيدين
عاشق زياد داشتم کدومشو بگم؟
ولي من خودم اولين کسي که عاشقم بود و خوب يادمه اونم کسي نبود جز دختر همسايمون که هر وقت منو ميديد خودشو ميکشت که يه نگاه بهش بندازم ولي محلم بهش نميذاشتم به هر طريقي شد که ميشد با خواهرمم دوست شد تا از اون راه يه جورايي بهش رابطه داشته باشم . ولي هيچ وقت ازش خوشم نمييامد. محل زندگيمونو تغيير دادم ديگه نديدمش تا پارسال که باز خيلي گرم سلام کرد ولي من باز محلشم نذاشتم .چون ديگه الان خودم يه عاشق به تمام معنايم
کمک ميخواماين جرياناتم مربوط به 17 سالگيم هست . ولي الان من يه يک سالي هست عاشق شدم اونم از نوع بدجورش . شب و روزمو ازم گرفته اين دختر . ولي حالا همون بلايي که خودم سر اون دختر اوردم و محلش نميذاشتم حالا سر خودم اومده و اين دختري که الان من عاشق و ديونشم اصلا محل من نميذاره . نه اينکه نميذاره ولي به رو خودشم نميياره که من خيلي دوستش دارم . اين منو خيلي اذيت ميکنه
کاش الان بياد و اين حرفامو ببينه شايد دلش به رحم بياد
شما بهم بگيد من چيکار کنم؟؟؟ چيکار کنم تا يه کم به من فکر کنه![]()
پس گول خوردی و پسرا رو نشناختی . وقتی بدست نیاوردن گدایی می کنن . وقتی بدست آمد ....
مهرناز خانوم این حرفا چیه که به خورد بچه مردم می دین؟؟!!سلام
سوالمو بد نپرسیدم درست پرسیدم
نخواستم بدونم که اولین عشق شما کی بوده خواستم بدونم میدونین یا یادتون هست که اولین عشق کی بودین ؟
خب اگر صفحات اول این تاپیک رو خونده باشی میفهمی که من یادم رفته بود و اونی که عاشق من بود و متاسفانه هنوز بعد از 21 سال هم فراموشم نکرده به یادم اورد که من اولین عشق کی بودم . که البته من به دلائلی در اون زمان بی اعتنایی کردم اول اینکه فکر میکردم هنوز خیلی بچه ام و واسه اینکارا هنوز زوده دوم اینکه پسر همسایه بو و من نمیخواستم توی محل انگشت نما بشم و سوم اینکه من سرم حسابی گرم درس و تمرینات ورزشیم بود چون من توی تیم والیبال اون استانی بودم که زندگی میکردم و کاپیتن تیم هم بودم و مرتب برای تمرینات در اردو و این استان و اون استان بودم و برام خیلی مهم تر و با ارزش تر از عشق و عاشقی بود که اصلا تا سن 27 سالگی نتونسته بودم درکش کنم .
بهر حال امیدوارم تو به روز من دچار نشی و اون خانمی که الان در موردش فکر میکنی و همه ی زندگیت رو تحت الشعاع قرار داده متوجه بشه که چه احساسی بهش داری و اگر واقعا صلاحت در داشتن اونه داشته باشیش .
اما یه چیز رو فراموش نکن هر اتفاقی که بیفته چه مثبت و چه منفی مطمئن باش خیر تو در همون بوده و خدا هرگز برای بنده هاش بد نمیخواد . فقط یه پیشنهاد برات دارم هرگز چیزی رو به زور از خدا نگیر چون عواقب خوبی نداره
موفق باشی و همیشه شاد با لبی خندون
سخت نگير تا بهت سخت نگيرن اين يه اصل كليه.....یعنی به همین سادگی؟
باشه قبول ...
اینم واسه خودش نظریه هرچند که یه روزی تو هم به این دام گرفتار میشی
بعدش بیا و اینجا واسمون تعریف کن![]()
پس گول خوردی و پسرا رو نشناختی . وقتی بدست نیاوردن گدایی می کنن . وقتی بدست آمد ....
ای ول
واقعا ازت ممنونم که حرف حق رو زدی
بااین نظرت کاملا موافقم
سلام
سوالمو بد نپرسیدم درست پرسیدم
نخواستم بدونم که اولین عشق شما کی بوده خواستم بدونم میدونین یا یادتون هست که اولین عشق کی بودین ؟
خب اگر صفحات اول این تاپیک رو خونده باشی میفهمی که من یادم رفته بود و اونی که عاشق من بود و متاسفانه هنوز بعد از 21 سال هم فراموشم نکرده به یادم اورد که من اولین عشق کی بودم . که البته من به دلائلی در اون زمان بی اعتنایی کردم اول اینکه فکر میکردم هنوز خیلی بچه ام و واسه اینکارا هنوز زوده دوم اینکه پسر همسایه بو و من نمیخواستم توی محل انگشت نما بشم و سوم اینکه من سرم حسابی گرم درس و تمرینات ورزشیم بود چون من توی تیم والیبال اون استانی بودم که زندگی میکردم و کاپیتن تیم هم بودم و مرتب برای تمرینات در اردو و این استان و اون استان بودم و برام خیلی مهم تر و با ارزش تر از عشق و عاشقی بود که اصلا تا سن 27 سالگی نتونسته بودم درکش کنم .
بهر حال امیدوارم تو به روز من دچار نشی و اون خانمی که الان در موردش فکر میکنی و همه ی زندگیت رو تحت الشعاع قرار داده متوجه بشه که چه احساسی بهش داری و اگر واقعا صلاحت در داشتن اونه داشته باشیش .
اما یه چیز رو فراموش نکن هر اتفاقی که بیفته چه مثبت و چه منفی مطمئن باش خیر تو در همون بوده و خدا هرگز برای بنده هاش بد نمیخواد . فقط یه پیشنهاد برات دارم هرگز چیزی رو به زور از خدا نگیر چون عواقب خوبی نداره
موفق باشی و همیشه شاد با لبی خندون
مهرناز خانوم این حرفا چیه که به خورد بچه مردم می دین؟؟!!
اینجاشو(قرمزا)باهات موافق نیستم.مگه انسانها تو زندگی تصمیم گیرنده نیستن؟؟!!مگه آدما حق ندارن زندگیشونو بسازن ؟؟! مگه حق انتخاب ندارن؟؟!اینجوری که یعنی هر کس پا به دنیا می ذاره از قبلش زندگیش مشخص شده ونمی تونه هیچ تغییری درش بده!!!یعنی انسانها موجوداتی مجبور وبی اختیارن وحق هیچ انتخابی ندارن وباید از جبر زندگی پیروی کنن!!!!!!
آدما باید تلاش کنن تا خدا هم شرایط رسیدن رو براشون فراهم کنه و خدا انسان رو مجبور و بی اختیار نیافریده .
مهرناز خانوم این حرفا چیه که به خورد بچه مردم می دین؟؟!!
اینجاشو(قرمزا)باهات موافق نیستم.مگه انسانها تو زندگی تصمیم گیرنده نیستن؟؟!!مگه آدما حق ندارن زندگیشونو بسازن ؟؟! مگه حق انتخاب ندارن؟؟!اینجوری که یعنی هر کس پا به دنیا می ذاره از قبلش زندگیش مشخص شده ونمی تونه هیچ تغییری درش بده!!!یعنی انسانها موجوداتی مجبور وبی اختیارن وحق هیچ انتخابی ندارن وباید از جبر زندگی پیروی کنن!!!!!!
آدما باید تلاش کنن تا خدا هم شرایط رسیدن رو براشون فراهم کنه و خدا انسان رو مجبور و بی اختیار نیافریده .
مرسی از توضیحاتتون...امیدوارم تونسته باشم منظورم رو گفته باشم
توهم کمی عینک بدبینی رو ور دار برادر من
اگر زمانی که همه ی مشکلات رو سرت ریخته همه رو بسپاری به خدا خودش برات حلش میکنه و تو دنبال کارای دیگه ات باش
اون خودش خوب بلده چطور راه جلوی پات رو باز کنه![]()
هر چی فکر میکنم میبینم یه جوراییسخت نگير تا بهت سخت نگيرن اين يه اصل كليه.....
آره بابا سخت نگیر زندگیهر چی فکر میکنم میبینم یه جورایی
حالا به کی نباید سخت بگیریم؟؟؟
انتظارات رو پایین بیاریم؟