الکی مثلا من نمیدونستم
با احساساتمون بازی کردین. از بس ما شمالیا ساده و بی ریا هستیم شماها سو استفاده میکنینزنده باشییییییییییین..
نه الکی یه چیزی گفتم محض جلب توجه...
چاکرییییم....
الان مه و ته خارجی بیمی؟می گلو ره بغض بیته. خامبه ونگ بزنم.چه کلاسی دارنه![]()
ونگ= گریه کنمااهان ده ....الکی مثلا ... خخخ ..خامبه ونک بزنم ینی چی
الان مه و ته خارجی بیمی؟می گلو ره بغض بیته. خامبه ونگ بزنم.چه کلاسی دارنه![]()
ارع کانون خیلی گرامر میگه مکالمه شوته
ارع اگه بخونی همش میاد دوباره مخصوصا زمینه خوب داری
با احساساتمون بازی کردین. از بس ما شمالیا ساده و بی ریا هستیم شماها سو استفاده میکنین![]()
گیرتی شدم خخ ...شومالی لاکو نازک نارنجیه ده ..ایششه خخالکی مثلا من نمیدونستمینی لاکو انده نازک نارنجی
مسخره نکردمه...دیالوگ معروف گیلانی هاره بنوشتمه..ایششششششششششششهمارو مسخره میکنه میگه ایشششششششششهه خخ![]()
مارو مسخره میکنه میگه ایشششششششششهه خخ![]()
اههوم ما میگیم گریه کونهونگ= گریه کنم
امضای زیبایی داری
گلمو بغض گرفته نمیتونم مصاحبه کنم.کلیشه ترین سوال...
الان چه حسی دارین؟؟؟
اره خیلی بد بود... ولی جمله سازیمون خوب بود... از بس که گرامر کار کرده بودیم.. دو سه ترم مونده بود که مدرک بگیرم... حیف شد ول کردم..
چند وقت پیش رفتم سراغ دفترام... باورم نمیشد که این متنارو من نوشتم...
ما شرمنده... دیگه چه میشه کرد...![]()
مسخره نکردمه...دیالوگ معروف گیلانی هاره بنوشتمه..ایششششششششششششه![]()
خاک بر سر مشهد ک ی کلاس درست حسابی نداره خخخ
اهاااااااااااااااااااییییییییییی نفس کش....![]()
انده مره بد انه..ایششششششششششهگیرتی شدم خخ ...شومالی لاکو نازک نارنجیه ده ..ایششه خخ
گلمو بغض گرفته نمیتونم مصاحبه کنم.تا حالا از اون زاویه به خودمون نگاه نکرده بودم.خدایا شکرت که ما هم خارجی شدیم
دشمنتون شرمنده.قدرمون رو بدونین
خخخ .نع مشکل حل شد الان خخخ ..اروم باش![]()
اها. ونگ که بیتره.تشکراههوم ما میگیم گریه کونه
مرسی قابل نداره
انده مره بد انه..ایششششششششششه
به افتخار کیجا و ریکای شمالییییییییییییییییی![]()
مازندرانم همینطوره.جوونا هم فارسی حرف میزنن.منم چندساله یاد گرفتم.حالا چون نزدیک گیلان هستیم کمی گیلانی هم یاد گرفتم. ولی خیلی بده. من که لهجمون رو دوست دارم.به افتخار خودمونبه خدا اینو فقط تو فیلما میگن بابا گیلانیا کجا میگن اینو اخههه ...اصااا بچه های هم سن و سال من گیلیکی حرف نمیزنن .. خیلی هاشون حتی گیلکی درست حسابی نمیفهمن ..من چون مامانبزرگم گیلکی حرف میزنم بلدم ... چرا لهجم برگشت خخخ ایشششه![]()
راس میگی؟؟؟
باشه خیالم جم شد...
.
.
.
مشکلی بود یه سوت بزن اومدم...![]()
تهران خخخخ
مشهد کیفیت کلاساش داغونه
نمیدونم هرکی ی جایی رو میگه تعریف اینجا رو شنیدم
هرکی ی جا رو میگه خوبه
من فعلا اینجا رو انتخاب کردم هم مسیرش خوبه هم کتابای امریکن فایلو تدریس میکنن ک شنیدم از بقیه بهترهژ
کانون بدیش اینه ک کتاباش تالیفیه مثلا سی دی لیستنینگش رو گوش میدی اصن لهجه نداره یکی نشسته رو خونی کرده !!!!ی سری کتاب انگلیسی استاد خاهرم معرفی کرده بود خوبه برا تقویت لیستنینگ و اسپکینگ ب اسم reak speaking
اها. ونگ که بیتره.تشکر
ببین چقدر ما خوبیم. ینی اصلا یه وضی.این اولین مصاحبه ای بود که من اشکم در اومد...
چقدر احساسی....
چاکرییییم.. چششششم...![]()
اهانده برار. خارجی گپ بزن وشون هالی نوهونگ خخخ .ازین ب بعد گویم ونگ خخ ..سری تره
ی نسل دیگه فک نکنم اصاا زبانی ب نام گیلکی وجود داشته باشه ..نابود میشهمازندرانم همینطوره.جوونا هم فارسی حرف میزنن.منم چندساله یاد گرفتم.حالا چون نزدیک گیلان هستیم کمی گیلانی هم یاد گرفتم. ولی خیلی بده. من که لهجمون رو دوست دارم.به افتخار خودمون. ایشششششششششه
![]()
واقعن تهران مث چی کلاس ریخته
ترم قبل 108. یعنی سال قبل کتابشم هر ترم 12تومن
امسال شده 120 تومن
مهر سجاد قبل عید 75تومن بود
میگم پاراکس نمیدونی چطوره؟ کالج ؟ جهاد دانشگاهیی؟
ببین چقدر ما خوبیم. ینی اصلا یه وضی.سپاسگذارم
اهانده برار. خارجی گپ بزن وشون هالی نوه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
میتینگ بچه های گیلان..... | همشهری ها! | 767 | |
![]() |
[ هرمزگان]► برو بچه های هرمزگان بیان | همشهری ها! | 135 | |
![]() |
[ قم ]► بچه های ناف قم !!!! ( قمی گری ) | همشهری ها! | 293 | |
![]() |
[ زنجان ]► زنگان شَهَرینین قاپئسئ بوراداندئر،بو قاپی بؤتؤن آزربایجانلئلارا آچئقدئر | همشهری ها! | 403 | |
![]() |
[ کرج ]► بچه های کرج | همشهری ها! | 850 |