[ گیلان]► گیـــــــــــلان پرچم بوجور

mahboobeh

عضو جدید
الان مه و ته خارجی بیمی؟می گلو ره بغض بیته. خامبه ونگ بزنم.چه کلاسی دارنه:D

کلیشه ترین سوال...:biggrin:
الان چه حسی دارین؟؟؟:w26:

ارع کانون خیلی گرامر میگه مکالمه شوته
ارع اگه بخونی همش میاد دوباره مخصوصا زمینه خوب داری

اره خیلی بد بود... ولی جمله سازیمون خوب بود... از بس که گرامر کار کرده بودیم.. دو سه ترم مونده بود که مدرک بگیرم... حیف شد ول کردم..
چند وقت پیش رفتم سراغ دفترام... باورم نمیشد که این متنارو من نوشتم...

با احساساتمون بازی کردین. از بس ما شمالیا ساده و بی ریا هستیم شماها سو استفاده میکنین:D

ما شرمنده... دیگه چه میشه کرد...:redface:

HADI42

عضو جدید
کلیشه ترین سوال...:biggrin:
الان چه حسی دارین؟؟؟:w26:

اره خیلی بد بود... ولی جمله سازیمون خوب بود... از بس که گرامر کار کرده بودیم.. دو سه ترم مونده بود که مدرک بگیرم... حیف شد ول کردم..
چند وقت پیش رفتم سراغ دفترام... باورم نمیشد که این متنارو من نوشتم...

ما شرمنده... دیگه چه میشه کرد...:redface:
گلمو بغض گرفته نمیتونم مصاحبه کنم.:cry: تا حالا از اون زاویه به خودمون نگاه نکرده بودم.خدایا شکرت که ما هم خارجی شدیم:D
دشمنتون شرمنده.قدرمون رو بدونین

zaha joon

عضو جدید
مسخره نکردمه...دیالوگ معروف گیلانی هاره بنوشتمه..ایششششششششششششه:D

به خدا اینو فقط تو فیلما میگن بابا گیلانیا کجا میگن اینو اخههه ...اصااا بچه های هم سن و سال من گیلیکی حرف نمیزنن .. خیلی هاشون حتی گیلکی درست حسابی نمیفهمن ..من چون مامانبزرگم گیلکی حرف میزنم بلدم ... چرا لهجم برگشت خخخ ایشششه:surprised:

mahboobeh

عضو جدید
خاک بر سر مشهد ک ی کلاس درست حسابی نداره خخخ

واقعا..
من تا حالا نشنیدم بگن یه جا همه چیزش خوبه...
تو شنیدی؟؟...
این مهره چطوریه؟؟... تحقیق کردی؟؟
من دو سه ترم که رفتم کانون تازه فهمیدم چی به چیه... ولی راستش حیفم اومد باز برم جای دیگه... گفتم ولش همینجا خوبه...

mahboobeh

عضو جدید
گلمو بغض گرفته نمیتونم مصاحبه کنم.:cry: تا حالا از اون زاویه به خودمون نگاه نکرده بودم.خدایا شکرت که ما هم خارجی شدیم:D
دشمنتون شرمنده.قدرمون رو بدونین

این اولین مصاحبه ای بود که من اشکم در اومد...:crying2:
چقدر احساسی....
چاکرییییم.. چششششم...;)

zaha joon

عضو جدید
انده مره بد انه..ایششششششششششه
به افتخار کیجا و ریکای شمالییییییییییییییییی:D

خخ

HADI42

عضو جدید
به خدا اینو فقط تو فیلما میگن بابا گیلانیا کجا میگن اینو اخههه ...اصااا بچه های هم سن و سال من گیلیکی حرف نمیزنن .. خیلی هاشون حتی گیلکی درست حسابی نمیفهمن ..من چون مامانبزرگم گیلکی حرف میزنم بلدم ... چرا لهجم برگشت خخخ ایشششه:surprised:
مازندرانم همینطوره.جوونا هم فارسی حرف میزنن.منم چندساله یاد گرفتم.حالا چون نزدیک گیلان هستیم کمی گیلانی هم یاد گرفتم. ولی خیلی بده. من که لهجمون رو دوست دارم.به افتخار خودمون:D. ایشششششششششه:D

mahboobeh

عضو جدید
تهران خخخخ
مشهد کیفیت کلاساش داغونه
نمیدونم هرکی ی جایی رو میگه تعریف اینجا رو شنیدم
هرکی ی جا رو میگه خوبه
من فعلا اینجا رو انتخاب کردم هم مسیرش خوبه هم کتابای امریکن فایلو تدریس میکنن ک شنیدم از بقیه بهترهژ
کانون بدیش اینه ک کتاباش تالیفیه مثلا سی دی لیستنینگش رو گوش میدی اصن لهجه نداره یکی نشسته رو خونی کرده !!!!ی سری کتاب انگلیسی استاد خاهرم معرفی کرده بود خوبه برا تقویت لیستنینگ و اسپکینگ ب اسم reak speaking

تهرانو خوب اومدی...:biggrin:
خب اگه پرسیدی که خوبه...
اره کانون همینطوریه... تازه فک میکنم بدترم شده...
شنیدم کانون شده 100 خورده ای... اونجا چنده؟؟
چه خوب... مرسی شاید گرفتم....

zaha joon

عضو جدید
مازندرانم همینطوره.جوونا هم فارسی حرف میزنن.منم چندساله یاد گرفتم.حالا چون نزدیک گیلان هستیم کمی گیلانی هم یاد گرفتم. ولی خیلی بده. من که لهجمون رو دوست دارم.به افتخار خودمون:D. ایشششششششششه:D
ی نسل دیگه فک نکنم اصاا زبانی ب نام گیلکی وجود داشته باشه ..نابود میشه
اههوم منم دوس دارم ...اصصااا کسی گیلان شین ببیبی گیلانی بلد نبه باید بشه بیمیره والاا .من تو دانشگاه برا مسخره بازی اصطلاحای گیلکی بکار میبرم همه میگن هیسسس ابرومون میره ..اینقد بدم میاد ایششششش:D

mahboobeh

عضو جدید
واقعن تهران مث چی کلاس ریخته
ترم قبل 108. یعنی سال قبل کتابشم هر ترم 12تومن
امسال شده 120 تومن

مهر سجاد قبل عید 75تومن بود

میگم پاراکس نمیدونی چطوره؟ کالج ؟ جهاد دانشگاهیی؟

اووووووووووووووه چه خبره؟؟؟... چرا اینقد گرون کرده کانون...
نه بخدا فقط شنیدم که بچه ها میرفتن...
تو از کی میخوای بری؟؟
ببین چقدر ما خوبیم. ینی اصلا یه وضی.:Dسپاسگذارم

اییییییییی روزگار.. چه میشه کرد.. دیگه پیش میاد مهندس...:biggrin:
قربونه شما...;)